- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
-
_calogero
tag
válasz
Saccco #18615 üzenetére
Itt van a kezemben.
Forrósodik a telefon az új frissítéstől. Annyira, hogy durvàn befoltosodik tőle a kijelző.
3 napja frissített. Tegnap még nem volt semmi baja. Ma kb egész nap használtam reggel 6-tól (mint az előző közel 2 évben sokszor ugyanígy) és kb ma este 6 körül vettem észre, hogy valami nem oké.
Rákerestem a hibára és a világ összes pontjáról rengeteg felhasználó jelezte, hogy a legutóbbi frissítés után elkezdett nagyon melegedni a készülék és sorra mennek tönkre a kijelzők.
A páromnak tegnap frissült le és most mondja, hogy ő is tapasztalta, hogy nagyon meleg a telefon. De ő nem használta a frissítés óta annyit amennyit ma én. Az övé még nem foltosodott be.
Miközben ezeket a sorokat írom, finoman villog a kijelző. Enyhén zöldes és pirosas a villogás. -
válasz
Saccco #18244 üzenetére
Nem kotelezo, de ha ha frissitesbol barmilyen anomalia fakad, akkor biza ennek kell az elsonek lenni, amit elvegez a delikvens. Foverziok/GUI-k kozti frissitesnel meg kb must.
Persze mar annyira nem kritikus lepes, mint az android hoskoraban. De mondom, ha anomaliat tapasztalsz frissites utan, akkor biza ez az elso lepes amit le kell zongorazni.
LosBlancosrm:
Nem azt mondom, hogy minden esetben maga a frissites (es esetlegesen a gyalulas hianya) lesz a valos, vagy velt extra merulesnek az oka, de ha ilyet tapasztal az ember, akkor bizony ajanlott az ujrahuzas.
Nalam pl teljesen rendben van az 5 napos keszulek, atvetel utan egybol ment ra az osszes frissites, utolsonal kapott wipe-ot elotte es utana:
-
Somatom
veterán
válasz
Saccco #17572 üzenetére
Akkor fölösleges lenne próbálgatnom. Évekig egy böngészőt használtam (Dolphin). Tökéletes volt számomra. Aztán a 6 -os Androidtól odalett az áttördelés. Ezért váltottam Opera -ra. A Firefoxot pedig minden kütyümre telepítem (akkor is, ha nem használom), mert a szívem csücske.
-
Lezl
tag
válasz
Saccco #17543 üzenetére
Rendszeresen szoktam újraindítani semmit se segít félek reseteni kell majd, bár próbaképp visszarakom a másik tokot, mert azt látom hogy ez a tok és a normál telefonkönyv 2 külön rendszer már kilőtem azt a battery figyelő progit nem e az lövi ki hol az egyik hol a másik telefonkönyvet a memoriából de semmi változás...
-
törölt tag
válasz
Saccco #17426 üzenetére
Nekem már a Note9 súlya is határeset... Egy kézzel a kisujjam tartja, bele tud fáradni.
De az utránál az a 222....
Amíg nem oldják meg a kijelző alatti kamerát, szerintem maradhatott volna egy vékony káva fent, pont akkora, mint a kamera/ák. Note9nek durva, hogy milyen sok érzékelő van ott.
-
tylerddd
veterán
válasz
Saccco #17028 üzenetére
Nekem is az jött be jobban. Érdekes, hogy a Nillkin DS+ (teljes felületén tapad) és a CP+ (csak széleken) között mennyi különbség van, pedig ugyanaz a gyártó. A CP+-nál még ráadásul eszméletlen mód tükröződött is a felület, gagyi hatású volt vele a készülék és a pontmátrix is nagyon zavart.
-
fulton
addikt
válasz
Saccco #12088 üzenetére
Hogy a tökszárba van Nektek ekkora üzemidő? Meg 24h akuhasználat.
Nekem Alig van felrakva program egy csomó le van korlátozva hogy ne tudjon fel kapcsolódni az internetre a háttérből testre van szabva a készülék közepes fényerő használom automatikusan és mégis csak ennyi lett.
-
kaisers
aktív tag
válasz
Saccco #15896 üzenetére
A témák nálam nem váltak be, viszont ami bejön, az a fejlesztői beállítások/sötét mód kényszerítése alkalmazásokban. Egy alkalmazás "esett szét", de azt tényleg ritkán használom.
Egyébként a 10 (XEH) pattogósabbnak tűnik, viszont zavaró, hogy korábban megszokott beállítás, és néhány funkció nem, vagy nem úgy működik. 😕
-
takcslajos1
tag
válasz
Saccco #15797 üzenetére
Viszont mivel már január elején megkapta a DBT, szerintem XEH-re is pár napon belül jön nektek az over-the-air, de max. 1 hétben le merem fogadni, szóval én a helyedben már kivárnám. De egyébként nyugodtan mehet a DBT, ha utána factory resetelsz úgy, hogy magyar SIM van benne, minden XEH lesz benne (úgy tudom).
Csak benéztem ide, hogy milyenek a tapasztalatok 10-el, de nem nagyon láttam olyan hozzászólást, ami pró-kontrát írt volna az új androidról. Mi meg még nem ka ptunk semmit, január 6-án volt béta 5, gondolom olyan 2-7 napon belül megkapja DBT, aztán utána szerintem odinozok, mert már nagyon várom.
(S9+)
-
Capella
senior tag
válasz
Saccco #15431 üzenetére
Ez tök egyszerű a nyitható toknál. Még mielőtt teljesen hátrahajtom az előlapot, félig (se) kinyitva már feloldom a hátlapi ujjlenyomatolvasóval a kijelzőt.
Ha meg teljesen hátrahajtva kell feloldani, kicsit megnyitom a hátrahajtást, és alatta az ujjam feloldja. Reflexesen megy ez is, az is.
Eleinte nagyon ódzkodtam a nyitható tokoktól, de még a Note 3-nál lett egy gyári Clear View tokom, azután könnyen megszoktam, megkedveltem. Zsebben hordva nem is használnék másféle tokot.
Tetszenek a nyitó-záró plusz funkciók, a képernyő kioltásra is hosszú időt állítok be, becsukva úgyis kialszik.
A fényképezésnél van egy kis macera, kényelmetlenség, de azt is megszoktam, együtt tudok vele élni.
Tudom, pap, meg a papnő. -
xhege
veterán
válasz
Saccco #15393 üzenetére
Tényleg így van
Nagyon tetszetős ez a led tok, de kipróbáltam és rájöttem, hogy még mindig nem praktikus ez a nyitogatás számomra több okból sem. Egyrészt az autós tartóba nem tudom betenni, másrészt mindig nyitogatni kell, hogy lássan lemaradtam-e valami értesítésről. Szóval nálam eladósorba került, pedig egyébként tényleg k. jó.
-
-
apaszka
veterán
válasz
Saccco #15208 üzenetére
Sokat vásárolok minden helyről.
Tapasztalatom az, eladók is számítanak!
Vettem 2 egyforma dolgot két más eladótól!
Sajnos ég és föld volt a különbség és ráadásul az olcsóbb jött meg előbb időben és jobb minőség volt és dobozos ráadásul!
Mindkettő tok eredetinek volt hirdetve de az olcsóbb van most is a telefonon !
A másik hamar kukában végezte...
Bases ultra vékony tok és nagyon szeretem!A közvetlen gyártói oldalról is vettem dolgot/dolgokat !
Tény, hogy a garancia jól müködik onnan rendelt dolgoknál!
Sajnos ott is lehetnek gondok! De az ár és a szállítás sem olcsó onnan!Ui; szóval sajnos nagyobb értékű dolgokat jó helyről vagy gyártótól kell rendelni!
Olcsóbb kategória jöhet ebay/ali/..... helyről!
Ez s személyes véleményem. -
tomi613
aktív tag
-
xhege
veterán
válasz
Saccco #14919 üzenetére
Köszönöm neked és petymeg fórumtársnak is! Ezeket egy nem túl ügyes kézzel megáldott ember is fel tudja rakni?
Esetleg olyat is tudtok ajánlani, ami gyorsan itt van Európából vagy mondjuk Magyarországról, hogy ne legyen védtelen a telefon hetekig, míg Kínából megérkezik a rendelés? Nem volt még hajlított kijelzős telefonom, és féltem... -
apaszka
veterán
válasz
Saccco #14437 üzenetére
Én nem panaszkodom, nagyon jó még mindig. Estig kihúzza simán! Bt , és minden bevan kapcsolva 5 hónapja.
Mivel az autó fejegység nem valami modern hiszen 12 éves már az autó, így a telón keresztül szól a zene és automatizáltan is indul. Ha a kocsi indul indul a zene és a Waze...
Szóval minden be van állandóan kapcsolva... -
petymeg
addikt
válasz
Saccco #14306 üzenetére
Igen, töröltem.
Az előd Galaxy S7 sem volt valami acélos, azt délután már drótra kellett rakni. 2-3 óra SOT-ot tudott.
Előtte Sony-k voltak (Z1, Z2) azok jobban bírták. Pl. A Note egy éjszaka standby 5-6 %-ot merül, a Sonyk meg 1 %-ot csökkentek ugyanennyi idő alatt. Egyébként azt vettem észre, hogy standby állapotban fogyaszt rengeteget, ha filmet nézek, netezek összejön az 5-6 óra nálam is. -
tylerddd
veterán
válasz
Saccco #14239 üzenetére
Próbáltam, de ha a pirosas [Link]-et átírom, akkor az utána lévő szövegeket is ahhoz kapcsolja. Na majd megpróbálom a forráskódos dolgot. Köszi!
Egyébként USB-C kábel témában? Van valakinek valami bevált, de nem horror árban lévő javaslata? Adatcsere úgyis megy vele, ezen felül nekem az esetenkénti gyorstöltésnél lenne fontos.
-
-
Lezl
tag
válasz
Saccco #13071 üzenetére
Nekem a legutóbbi telekomomos frissítés óta a térerő nem mutat eltérést de a mobil adat szinte sose működik normálisan és a Bluetoothal is újra gondok vannak....már tele a ... A samsunggal komolyan soha többet Sonynál ennyi szoftveres problémám 4 készülék alatt nem volt még megvan még a Sony xz prémium és az a készülék kb 3-4 készülék óta átrakott rendszerrel megy kb szerint én Android 6 óta upgradelgetve soha 1x nem lett reszetelve és működik minden ez meg szinte minden frissítés után meghal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest