-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #20648 üzenetére
Köszi! Nem fogok most cserélni. Augusztusban lesz 3 éves a Note 9, addigra szerintem a új készülék vágya is kezd majd szöget ütni a fejemben és gondolkodni fogok a váltáson. Gyanítom, hogy lesz még Note, mert ez az S21-es toll támogatás gyakorlatilag semmi és nem fogom még tokban cipelni mellé. Nem hiszem, hogy kukáznák ezeket a fícsöröket csak így. Illetve lássuk be, egy újabb lehúzási lehetőséget miért tenne félre a Samsung?!
Reménykedem benne, hogy a sima Note és az Ultra majd nem lesz olyan távol egymástól idén, mint a 20-as sorozat esetében. Az S21 szériánál kevésbé érzem a szakadékot az alap és Ultra között (legalábbis amik nekem fontosak). Nem zárkózom el pl. egy S21 FE lehetőségétől sem, ha a Note mégis gagyi lenne. A Samsung rendszere igazából rohadtul bejött sok évnyi iPhone/iPad után, így maradnék a gyártónál is. A OnePlus még szimpatikus lenne, de félek is kicsit, mert hiába a sok pozitív Youtube teszt (fotó/videó téren), sok felhasználó szerint még mindig nem a legjobb a kamera. Konkrétan egy FB csoportban a srác a 8T-t S20FE-re cserélte a kamera miatt és szerinte jobb a Samsung egyszerű point-and-shoot felhasználásra.
Az is lehet, hogy még marad a Note 9 utána is, egy akkucserét kap majd viszont ebben az esetben.
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #20619 üzenetére
Én mindig a legkisebb csomagra írok alá (ez 3390Ft lenne), utána váltok nagyobbra, ha kell. Jelenleg az említett 256-os modellre 220, azaz kétszázhúsz forintot adnának kedvezményként. Ez eddig a negatív rekord, általában 10-20e közötti összeg volt. De OK, keveset fogyasztok. Ugyanakkor az már nevetséges, hogy a legdrágább csomaggal (19.480Ft) + két év hűséggel is 400k lenne a telefon.
-
tylerddd
veterán
-
juuzer
addikt
válasz
Anulu79 #20585 üzenetére
Ha a lyuk ki lenne tolva a sarokba, kevésbé bántaná a szememet, mint így itt középen. A céges telefon egy A71, ott ráadásul akkora a kivágás, hogy rettentő gagyin néz ki mellé. Mint kb az olcsó Redmiknél a hatalmas kráter a kijelző közepén. Egyébként nem zavarna, a P30-on is megszoktam a notch-ot.
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #20569 üzenetére
3 hibáról van már szó
Cikkezős = leállt a rendszer, nem mentek/jöttek üzenetek, hívások szintén stb. Ez mindenkinél volt.
Fehér értesítési és menüsáv, miközben a teló és a Messenger is sötétre volt állítva, ez sokaknak volt itt. Szerencsére ez már nincs.
Értesítési hiba, amit írtam. Ez a legfrissebb.
-
Somatom
veterán
válasz
Anulu79 #20458 üzenetére
Ezekkel bármilyen mappa tartalmát bármilyen, Androidban definiálható feltétel szerint tudod szinkronizálni. Magukban az alkalmazásokban is lehet néhány alap feltételt megadni, de a Taskerrel jócskán kibővülnek a lehetőségek. Pl. lehet akár olyat is, hogy akkor kezdjen szinkronizálni, ha az otthoni wifin vagy, éjfél elmúlt, a teló töltőn és legalább egy órája nem éledt fel a kijelző. Vagyis, amikor biztosan nem használod a telót.
-
Somatom
veterán
válasz
Anulu79 #20456 üzenetére
Máshol is olvastam már, hogy valamiért lassú az átvitele. Esetleg helyette Synchronize Ultimate. Ez is Tasker plugin.
-
-
gjoco1
addikt
válasz
Anulu79 #19388 üzenetére
Pfúúúú,hosszú történet.....
És még zavaros is.Át van irányítva a Freemail-Gmailra itt. Öszintén? Telefonról ide nagyon keveset mászkálok.Laptopról nyomom 99%.
Át kellene reformálnom az egészet alapjaiban..De ez nem az a Topik.Elnézést a többiektől srácok.
Ez az OFF offja.
-
gjoco1
addikt
válasz
Anulu79 #19380 üzenetére
Hát ez a kérdés,hogy ugyan miért.(?) Gmailba jön az értesítés innen-rányomok és kéri a belépési adatokat.Email cím-jelszó.A jelszavam nem ismeri-kidob,hogy nem egyezik valami.Vagy Email cí,vagy jelszó.Átmegyek Google böngészőbe,onnan simán bejutok.
Most laptopon vagyok és simán Gmailból bejövök ide.
Nagynehezen megtaláltam a telcsin a jelszavaim,azt használva sem enged be. -
Prien
addikt
válasz
Anulu79 #18447 üzenetére
Én se vagyok angolos, de automatice fordítja nekem.
Röviden:
"Eredetileg ez nem önmagában a hardver problémája, mivel ezeknek a jelentéseknek a többsége a telefon tulajdonosai által a március biztonsági frissítés telepítése után került felszínre.
A frissítés úgy tűnik, hogy elrontotta a Galaxy Note 9 kijelzőit, több jelentéssel rendelkezik a kijelzők túlmelegedéséről, vagy pedig zöld / sárga árnyalatot feltételez."Összeesküvés elmélet ON: Kell a piac a Note 20-nak, el kell rontani a régebbi modelleket?
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #17639 üzenetére
Én ezt néztem ki, az eladótól már többször rendeltem, nagyon jó árban adja és eredeti cuccokat küld. Itt ph-n is ajánlott pl. pendrive topikban. Kb. egy éve volt teljes radír a telón. Most a kamera miatt is csinálnám ill. arra gondoltam, hogy akkor egy manuális mentést is beiktatok a dolgaimról, kártyára átirányítok fotókat, videókat, offline zenéket, dokumentumokat és frissen indul minden.
-
baladam86
aktív tag
válasz
Anulu79 #17639 üzenetére
Én a Samsung 512-es kártyáját használom, amit anno a telefon mellé adtak ajándékba, nagy megelégedéssel.
Az ára már majdnem a felére csökkent, úgy emlékszem megjelenéskor 90.000 környékén lehetett megvenni, utána több helyen 60.000-ért árulták, most pedig 35.000 környékén már lehet kapni. Persze, ez is pénz, de már elérhető szélesebb rétegnek.
Én annyit vettem észre, hogy sok, kicsi fájl másolása sokszor lassabb, mint egy nagyobb, több gigás video pl.
Lényeg a lényeg, hogy megbízhatóan működik már több, mint másfél éve nálam, de szerintem 10 év után is ez lesz a helyzet.
-
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #17634 üzenetére
De, viszont az be is volt mindig. Illetve tényleg újraindítás után rendben van. A megosztott után lőttem egy "vaj sima" videót restart után. Tényleg az áprilisi frissítés után tűnt fel.
@LosBlancosrm Igen, ilyen is van, ki van kapcsolva. De van adaptív akkumulátorkezelés is az Alkalmazásteljesítmény kezelése alatt.
-
newman8929
tag
válasz
Anulu79 #17469 üzenetére
Nyomásra nem reagál, csak lezárt képernyőn.
E mellé még a 10 óta, gyakran eltűnik az AoD is.
Ébresztőóra is vacakol néha. Órákkal a beállított idő előtt jelez bal felső sarokban, hogy "közelgő riasztás". Korábban a beállított idő előtt pár perccel tájékoztatott csak.
Apró, de annál idegesítőbb hibák vannak ebben a 10es droidban. Pont ezek elkerülése végett csináltam fő verzió váltás után FR-t, Wipe Chace-t és mindent és úgy ahogy azt kell. -
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #17476 üzenetére
Most konkrétan oda vagyok meg vissza
Ez hiányzott nekem még eddig, most már nem kell külsős alkalmazásokkal sz**akodnom. Valószínűleg azért nem tudtam eddig használni, mert ebben a videóban azt írja, hogy a Note 10 megjelenése után egy update-tel érkezett, de javítson ki valaki, ha tévedek. Én ezeket az áttűnéseket meg matricázásokat, videó kettévágását nem találtam eddig. Filterek voltak, elejét/végét le lehetett szedni a videónak stb., de ilyen szinten szerintem nem volt. Tehát nem ezzel lesz valaki youtuber, de nekem pl. ennél több nem kell egy ilyen szoftvertől. Az utóbbi időben nem is figyeltem, a Youcut külsős cuccot használtam, de abban pl. áttűnés nem volt. Magyarán többet tud a gyári körülbelül. A videó nagyon jól bemutatja.
Furcsa egyébként, hogy az alkalmazások menüben külön videóvágó és videószerkesztő van. Ma meg valami Story Video Editor meg sima Video Editor is frissült.
-
Laookon_
tag
válasz
Anulu79 #17430 üzenetére
Na kollégàk! Nem adtam le S10+ telót, és nem tudtam megvenni itt a hardveren árult Note 9 telót...kiderült, h 140- ért,bàr MM - bem lett megvéve, aminek örültem, és csak 9 hónapos, de karcos, és pár kopás van rajta....
Azért írtam korábban, h kár is használt példányokkal bohóckodni. Szinte kivétel nélkül f@s, úgy ahogy vannak.....(A turbadós 183 ezer meg sok lesz egy közel 2 éves modellért.) Szóval köszi! -
tylerddd
veterán
válasz
Anulu79 #17392 üzenetére
Nem arról akarlak meggyőzni, hogy jó, írtam fentebb több okot, ami miatt nekem is jobb lenne a sík felület. De mint a videó is bizonyítja, inkább user error-ról van szó az esetetekben. Az, hogy nem tudod vagy nem lehet, nem ugyanaz. De ott az edge panel, ami egy beépített funkció képernyőkép készítésére és ráadásul a tollat sem kell/kötelező elővenni, használni. Hiába lehetne mindenhez is, egyszerűen vannak olyan funkciók, amihez felesleges előszedni.
De ez tényleg csak az én véleményem, nekem ezzel nincs gondom. Előfordul, hogy mások máshogy képzelnék el ezt a funkciót.
-
törölt tag
válasz
Anulu79 #17388 üzenetére
Szvaz elég sok mindenre gondolt a Samsung. Még a Note7nél belefutottam idegesítő dolgokba a lekerekítés miatt, de itt mindenre van megoldás(vagy csak megszoktam). Képeket szoktam szerkeszteni Sketchbook-kal, de ott alapból a kijelző közepén csinálok mindent, ha sík lenne teljesen, akkor is így lenne... 🤔
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Windows 11
- Milyen SSD-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoLTE/VoWiFi
- Home server / házi szerver építése
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest