- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
-igu-
veterán
Én így látom:
A vevő ajánl egy készüléket és pénzt egy új Samsung telefonért, majd csak az egyik felét teljesíti a vállalásnak. Ráadásul olyan csúcskategóriás készüléket ajánl fel, ami soha nem volt a birtokában, és életszerűtlen, hogy arra ráfizetve akarjon egy Samsung telefont.
Szándékos tisztességtelen üzleti magatartás, függetlenül attól, hogy egy kiló kenyérről vagy egy félmilliós telefonról van szó.
Senkinek egy szava nem lehetne, ha a Samsung élne azzal a lehetőséggel, amit a globális weboldalon részletez.
Egyébként ott lett elszúrva a dolog a Samsung részéről, hogy a harmadik fél ajánlatának elutasítása esetén is továbbengedi a folyamatot.
-
-
HMárió
junior tag
És tizesed van? Mondjuk újraindítást nem próbáltam, lehet, hogy az megoldaná nálam is. De nem használom a ledet, így nem érdekel.
A vírust meg úgyis összeszedem máshonnan is, hiszen nem járok szkafanderben. Boltba is hiába mész maszkban meg kesztyűben. Otthon levesszed és megfogod ugyanazt a terméket, amit előtted nyolcan megfogtak kesztyű nélkül. Meg rátrüszköltek. Mai napig nem teszi a pofája elé a kezét a polgár. Gondolom nem tisztítod meg az összes terméket amit vettél.
Ma is annyian voltak az Aldiban mint karácsonykor. Azt hittem, rosszul látok.
De hát fizetési időszak van. Egyébként én a ledes tokot is úgy tisztítom, hogy az asszonytól lopok kozmetikai korongot, arra fújok alkoholt és a tokot kívülről megtisztítom, meg a telefont mindenhol, kivéve a kamerát mert félek, hogy az alkohol bemattítja. Ugyanannyi kivenni a telefont a led tokból, mint bármilyen másik tokból. -
-igu-
veterán
-
-igu-
veterán
Nálam se szokott több lenni, de a havi 1-2 telefonbeszélgetés alatt nem szoktam kevésnek érezni.
-
HMárió
junior tag
Köszönöm. :)
Én alapból nem tudom használni, mert wallet tokom van. Amikor azt kinyitom, az oldja a kijelzőt, mintha flipes lenne telefon. olyankor csak fölé hajolok és irisszel oldom.
De hagyományos tokot használó személyeknél jó lehet ez a megoldás. Bár nagyon vagány ember az, aki ilyen drága telefont kódolatlanul használ.Na ezt majd én is megnézem, csak most töltőn (vezeték nélküli) van a telefon és nem akarom babrálni. Na igen, ez a hátránya a wireless töltőnek. Egyébként az ikonja arra enged következtetni, hogy a KNOX-hoz van valami köze, esetleg a titkosított mappához is.
-
-igu-
veterán
Én semmit nem szoktam csinálni, most se variáltam semmit.
Viszont van gondom: az android 10-zel egyidőben megjelent a virtuális billentyűzet alatt egy gomb, ami eltünteti a billentyűzetet. Most minden egy sorral fentebb került, állandó félregépelés az eredmény. Ráadásul az új alsó sorban semmi nincs ezen az egy gombon kívül. Szeretném eltüntetni. Nem biztos, hogy a frissítés hozta magával, lehet, hogy én nyomkodtam el a dolgot, de akárhogy is, ez így most nagyon kényelmetlen. -
anadroid
senior tag
-
Gábor-KJ
őstag
Van Garmin órám a 3HR de szerintem az nem tud ilyet csak az 5 és társaitól kezdve...(?)
Simple meg nem megy Visa-val.
Sebaj. Azért köszi.
Uccsó kérdés: hol állíthatom be az energiatakarékos mód automatikus bekapcsolását pl 15% hátralévő kapacitástól?
Régen mintha lett volna ilyen opció de most nem találom. Illetve más telefonjaimon van ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest