- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
aswmaster
tag
-
Capella
senior tag
Én ezt vettem. [X96 Max Plus]
Most még olcsóbb is az egyik német raktárból.
YouTube megy nyilván, de rakhatsz rá Vanced appot inkább. Böngészőt is a Playről, bármit.
QWERTY billentyűzet nem volt hozzá, szerintem ezekhez nem is szokott lenni.
Ami volt, az egy viszonylag kellemes távirányító.Mivel rájöttem, hogy gyárilag rootolt, rá akartam tenni a Magisket az appból, de ez még nem jött össze. Látszólag települ, mert karakteresen kiírja a recovery folyamatot, de a telepítés után nincs, nem működik a Magisk.
Valószínű, hogy a gyári recovery lehet az oka, telepítenem kellene előbb a TWRP recoveryt. Ezt még nem tettem meg.
Egyébként sem sokat használtam még a kütyüt, inkább csak kipróbáltam. -
gjoco1
addikt
Nem nagy durranásra kell számítani,ha [megkapjuk].
-
Capella
senior tag
Rajta van a képen is. [Network Cell Info Lite]
Ez pedig a fizetős változata. [Network Cell Info] -
tylerddd
veterán
-
tylerddd
veterán
A kezdőképernyőn be lehetett állítani, hogy kicsit ránagyított a háttérre és ilyen 3D effektet csinált gyakorlatilag, ahogy döntögetted a készüléket. Nem emlékszem, mi a neve, de ez nincs.
A DeX Pc szerintem akkor lehet jó, ha pl. olyan alkalmazást akarsz használni, amihez nincs megoldás PC-n vagy éppen meg van szokva és nem akarsz egy PC-s verziót keresni. Én pl. a videovágót néztem, hogy egyszerűbb lesz gépen használni hosszabb videóknál és mégsem kell a telefonra átmozgatni, ha erre van szükség. A galériából kiszedni a képeket/videókat is talán egyszerűbb vele, jó az átláthatósága így, mint egyfajta szinkronizáló program. De egyébként nem sok értelme van. Próbának jó kábelvásárlás előtt, hogy érdemes-e.
Nem próbáltam az gesztusvezérlést, nekem kell a 3 gomb, megszoktam.
A fotó/videó dolgot nem tudom, ezeket nem használtam így. Nekem point and shoot-ra kell a telefon kamerája.
-
tylerddd
veterán
Nekem a képernyőrögzítés és a DeX PC nagy pozitívum, egyébként csak apróságokat vettem eddig észre (Samsung Internetnél eltűnt a fülek bekapcsolása lehetőség, nincs mozgó háttér a kezdőképernyőn, más lett az akkuadatos felület, a lehúzható gyorselérésnél fix méretűek az ikonok, az adaptív fényerő, mintha gyorsabban reagálna és jobban lövi be magát). Örülök, hogy pl. nem romlott az akkuidő (nálam ez volt eddig néhány a ráfrissítés hátránya), így nem kell újrahúznom, úgy néz ki. Annyit csináltam, hogy frissítés előtt és után nyomtam egy ilyen wipe chace partition-t, mert anno valaki javasolta.
-
anadroid
senior tag
3 különböző telefon egyforma értéket hozott ki, amikor összehasonlítottam (S7E, Note 8, és a kiherélés előtt levő Note 9). Az 1 % valóban nem oszt, nem szoroz, de amikor 91-92%-ot mutat, ott már azért lehet gond. Az elkékült ujjbegy már egy kicsit késői tünet. Vagy rosszul fogták a szöget.
-
anadroid
senior tag
Nem, kivéve néhány funkciót, pl. a telefonhívás rögzítésének a lehetőségét (amit persze ki lehet trükközni izraeli vagy thai telefonkártya segítségével, de ez már felső tagozatos anyag
). Pár dolog meg előjön, pl. a VoWiFi.
Mindenképpen legyen egy, de inkább két, amennyire lehet, teljes mentésed (Google fiók, Samsung fiók, memóriakártya), különben meg leszel lőve.
Nekem jó néhány Samsung telefonomon és "rendszerváltáson" át öröklődtek a híváslistáim és felvételeim, az SMS-eim és névjegyzékeim, meg a fényképeim.
-
tylerddd
veterán
Jó, hogy említed. Én alig használom. Szabadkezes képkivágáshoz jó nekem, a videoszerkesztőt is jobb használni vele, nagyon ritkán zárolt képernyős jegyzet (ezzel mondjuk nálam mostanában gond van, nem azonnal jelenik meg valamiért a Notes-ban, pedig be van állítva), fotózásnál szintén nem volt még olyan szituáció, ahol kellett volna, selfie-t soha nem csinálok. Tehát én meglennék nélküle.
Egyébként koncerten miért jobb, ha van toll?! Mert egyik kezedből a telefont, másikból a tollat verhetik ki?!
-
baladam86
aktív tag
Pár dollárt érdemes rászánni, én próbáltam halszemoptikás és nagy látószögű lencsét, a végeredmény nem nagyon trágya, mindkettő lencsénél a képek szélein van jelen látványos torzítás, de egynek jó, viszont messze nem lesz olyan minőség, mintha beépített lencsével készült volna.
-
sose értettem azokat az embereket akik rajtahagyják ezeket a matricákat a telefonon.
hogy ne lehetne leszedni?! feliratos "kijelzővédő" fóliát is rajtahagytad és úgy használtad?
így szedd le(régiós eltérés milyen a kijelző matrica)
(#13744) LosBlancosrm
nem viccel, mert rengeteg embernél látom, hogy rajta hagyják -
Mercel
senior tag
Igen, elolvastam minden kiszivárogtatott előzetes információt a Note10-ről , beleértve a várható árát is, osztottam szoroztam átgondoltam mire is kell nekem a telefon és mivel már kezdett kifutni, villámgyorsan a Note 9 mellett döntöttem. Nem kizárólag a mostanra már reális(abb) ára Plusz a több hónapos Vodával lezajlott kötélhúzás után megkapott és komolyan vehető kedvezmény miatt, de persze az is bejátszott. Ha esetleg idő közben kevés lesz legfeljebb upgradelek egy Dual ,Qualcomm 8/512-es verzióra . Kb. 2 évre tervezek kopp kopp..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Ford topik
- Eredeti játékok OFF topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest