- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilasz007
aktív tag
válasz
apaszka #20266 üzenetére
Ezzel egyetértek teljesen.
Sajnos Note 9-ről váltani nehéz. Nem látom semminek az értelmét, csak vesztenék. Örülnék egy erősebb kamerának, de körülbelül ennyi ami ebből a telefonból hiányzik nekem.Szinte nevetséges, hogy ha erről váltani szeretnék, egy újabb Note-ra, akkor fizessek fél millát, a funkcionálisan kevesebbért.
A szoftver frissítést sajnálom. Bár amennyire marginális az új fejlesztések tárháza, lehet nélküle is élni....
Szóval Note 9, lassan mehet a klasszikusok közé.
-
Somatom
veterán
válasz
apaszka #20266 üzenetére
Sztem logikus. Nem mindenki használja a cerkát, viszont nagyon kell a hely akkunak, hűtésnek. A ClearView ablakelrendezését már kevésbé tartom logikusnak. Csukott fedlappal állóban szoktam tartani a telót. Ebben a fekvős csíkablakban fura lehet a híváskezelés, zenevezérlés.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
apaszka #19997 üzenetére
Névjegyzék (nem a tárcsázóból megnyitva) - balra 3vízszintes vonal - összes névjegy - kopp - majd a kiválasztott account(ok)/sim(1-2){ez feltételes módba írom, mivel nekem 1simes}/telefon - kopp. Vagy az összeset mutatja egyszerre, vagy amelyiket a fesorolásból kiválasztasz.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
apaszka #19946 üzenetére
Mármint milyen fiók aminek köze van a 2 simhez?
A google fiók, facbúk, insta, etc... nincs köze a sim kártyákhoz.
Hívás/sms/névjegyzék ami a simhez tartozik külön paraméterezhető, ha jól rémlik, nekem csak 1simes szolgáltatós...
google fiók pl. 2 van nekem is, magán + céges, azokat is lehet külön kezelni -
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19929 üzenetére
Elhiszem, de ezek nem változtatnak a tényéken.
- Más gyártók készülékeivel is jelzik a user -ek...
- Tudjuk, hogy egy új generációs rendszert építenek éppen ki, amelyhez a meglévő + megmaradó (telekom megszünteti a 3G -t, erről is volt itt link..) rendszereiket összehangolják, amely a korábbi (pl a 4G) rendszereik kiépítésekor sem ~1-2 hét volt...
- Cikk volt róla ...
- A telekom oldalán olvasható az a -szerintem: 'inkább alibi'- lista, amelyen az áramszolgáltató miatti helyszínek + időpontok vannak felsorolva...
- Pont Te jelezted a múlt havival kapcsolatban, hogy hivásproblémáid vannak, majd írod hogy az újjal meg nincs. Ezt követően kiderül, hogy elhamarkodott volt a verdikt + a pofakönyvön a "másokkal együtt értés", és erre visszarakod azt, amiről éppen ellenkezőleg nyilatkoztál, mert pont azt cserélted le azzal a céllal, hogy majd talán a friss "DBT" ' ' megoldja ' '.Végigmentél te is ezeken ("""gondolom"""), akkor Te is kizárhattál az egyenletből ezt ⇒vagy azt....
-
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19927 üzenetére
Pl: A google keresőbe, az SM-N960F mögé beírod a meglévő 2db kódsort. Nagy valószínűséggel, mindjárt az első oldalon lesz több találat, amelyeket megnyitva látható a hiányzó is (legalább is PC -n...)..
Amúgy, a képen látható konfigban az is hiba, hogy nem volt *FTJ3 -as PDA -val release----Látod, nem véletlenül lett említve az az ~1hét, a többire pedig nem érkezett comment...
Szerintem, ha úgy egyébként, más probléma nincsen, akkor a türelmet tudnám ajánlani, amíg a szolgáltatói oldalon rendezik mindazt, "amit kell". Szvsz, egy korábbi release -zel sem leszel előrébb, hiszen azok mindegyike volt már a telódon...
-
tetova
tag
válasz
apaszka #19905 üzenetére
Szokás szerint az elsők között raktam fel az új DBT-s romot, de a hiba előtte is megvolt, és utána is megmaradt. Viszont mégis csak a Telekomnál piszkálgathatnak valamit, mert a saját Telenoros hálózaton belül nem jelentkezik. Ha Telekomos a másik fél, akár mobil, akár vonalas a készüléke, időnként előjön, mindegy, melyikünk a hívó fél.
-
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19902 üzenetére
Lehet valami kimaradt. Az én egyenletemben még mindig benne van az (és másokkal együtt, ezért tartok én is ~1 hét tesztet, ilyenkor is...) , hogy a tornyokat folyamatosan kalibrálják, stb. Szóval, csupán azt körvonalazom, hogy én nem zárom ki annak a lehetőségét, hogy ahol, jelenleg, éppen próbálod, és akik részvételét kérted, azoknál jelenleg rendben van, miközben korábban, lehetett ez másképp is ugyanzokkal a tornyokkal, de akár a további finomhangolásokkor ismét megjelenhet.
Mert, ugye, ha Samutól kezdve, szifonon át, Redmi, stb készülékekkel is jelzik a user -ek, akkor azért ez legalább azt a kérdés mindenképp jelzi, hogy " mennyi esélye van a szolgáltatói hiba kizárásának, ha eltérő gyártók, más készülékeivel azonosan jelentkeznek ugyan arra mutató szimptómák ?" .... Avagy, minden készülék szofwere a hibás?"
Ezek (is), mindenkinek keletkeztetnek: egy "verdikt" -et, Legyen az bármi is. Neked is megvan, nekem is, és a többieknek is...👍 -
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19898 üzenetére
Akkor neked is várnod kell, amíg a szolgáltatód (és a többi is, akik szintén építik ki a maguk 5G rendszereit...) "rendezi a sorait" . Az én olvasatomban, egyelőre, továbbra sem az SM-N960F -en futó firmware -ben van a hiba.
Nincsen külön DBT firmware, de ha tesztelted az új OXM -et, és nem változik azzal sem, akkor azért jelezd.👍
Szerintem, ha készülék oldalról is kell finomhangolni a megváltozott hálózati körülményekhez, akkor első körben, az, a szolgáltatói (ODX, OVF) fimrware frissítéssel fog érkezni, és csak utána a független (OXM) -re. -
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19895 üzenetére
Letöltés, jelenleg, a Frija -val lehetséges, ahogy nemrég írtam. Egyébként feleslegesnek gondolom csak ez miatt letölteni, mert más készülékek topikjaiban is van "jele" a problémakörnek (a teljesség igénye nélkül, egy ilyen példa a szifon topikból : LINK , vagy pl a Redmi note9 topikból 1példa: LINK ,stb, stb, stb...), de a legtöbb gyártó készülékeinek topikjaiban, a többségnek megoldást hozott a VoLTE kikapcsolása.
-
thedarkfox
senior tag
válasz
apaszka #19890 üzenetére
Országos áramszolgáltatói feljesztések/karbantartások vannak. Emiatt több helyen nem kapnak villanyt az adótoronyok X-órától Y-óráig. Ez a hálózatot leterhelheti/eldobálhatja a jelet. Céges kártyám Telekomos ott nekem is jelentkezett és az egy j3, a note9 vodás ott most nincs ilyen.
[link] -
-
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19760 üzenetére
Ha nem telepíthetsz semmit a PC -re, akkor a portable -t "elnézik" ?
Egyébként van portable (ez sem ír mélyen a rendszerbe...) és éppen ez teszi lehetővé, hogy ne csak Samsung gyártmányú PC -kre lehessen telepíteni, hanem másra is, +legyen az bármilyen régióban. Korábban ide is volt beszúrva link...
-
gerner1
nagyúr
-
Capella
senior tag
válasz
apaszka #19597 üzenetére
A régebbi verziójú Alfred nincs elmentve?
A tinyCam elég jónak tűnik, de csak a fizetős Pro verzió tud mozgásérzékelést is.
Én nem vettem meg, mert csak helyi hálón tudnék ránézni a kamerára, a neten keresztül nem, mert ott mobilnet van és nem tudok belépni a NAT-olás miatt.
Maradt a kamerához a kínai app, a kínai szerveren keresztül, úgy persze megy. -
tetova
tag
válasz
apaszka #19594 üzenetére
Bízzunk benne, hogy a második tényleg javítás, nem pedig kiszedtek valamit az elsőből, mert meggondolták magukat.
Egyébként szerintem semmi gond nincs vele, nyugodtan felrakhatod. (Mondjuk én egyébként sem hiszek az "avultatásban", az "almások" cirkusza óta különösen.) -
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19412 üzenetére
Ez, minden esetben, valójában OXM. Tehát, már elsőre is ezt raktad fel (OXM), és nem XEH -t, mert a XEH sem single-CSC, így külön firmware sincs rá a Note 9 esetében.
Mivel általában a legkorábban DBT -re érkezik, így legközelebb, akár arra a CSC -kódra is letöltheted a firmware -t, mert az ugyan az az OXM, amit a benne lévő összes többi régiókódra is "kiküld" az anyacég, az OTA rendszeren, egymástól eltérő időpontokban. -
tylerddd
veterán
válasz
apaszka #19283 üzenetére
Itt éred el! Remélem nem lesz gond, hogy a Samsung fiókommal beléptem, én úgy tudom az XDA megbízható ilyen szempontból.
-
-
törölt tag
válasz
apaszka #19130 üzenetére
Úgy hallottam kb 500-600 töltési ciklust bírnak a mai akkuk, ez kb 2 éves használatot jelent, utána jön a cellazárlat, drasztikus teljesítményromlással.
Ha a telefon még jó, akkor szerintem érdemes akkut cseréltetni.
Garanciaidőben megoldható ingyen is, ha beég a kijelző, akkor úgy tudom akkut is cserélnek a kijelzővel.
Egyébként a Samsung 20ezer HUF környékén cseréli, nyomáspróbával, új hátlappal együtt (vízálló marad a telefon).
De meg lehet oldani házilag is 5-6ezerből. Árulnak gyári akkut, pár perc alatt le lehet melegíteni a hátlapot (120 fokos hőlégfúvóval, vagy hajszárítóval - ha nincs megrepedve, akkor sértetlenül le lehet szedni), bent meg kb. 8 csavart kell kicsavarni. Hátlap az eredeti gyári ragasztóval mehet vissza. Ilyen esetben a garancia és a vízállóság bukta. -
gjoco1
addikt
válasz
apaszka #19127 üzenetére
Tehát ez a 40-80 dolog,csak mendemonda..... Mondjuk már életemben elfogyasztottam egy jópár telefont,de ezzel a töltés mizériával Én sem foglalkoztam igazán.Csakhát hosszútávon ez lesz talán az első telcsim,ami nem cserélhető akkus.Azért kérdeztem rá.Még a tartalék V10 hez is bontatlanul pihen egy battery. Azt már majd belepi a moly...
-
törölt tag
válasz
apaszka #19048 üzenetére
Ha jól emlékszem az xda Note 8 fórumban olvastam, hogy az izraeli régióban a Samsung naptár vasárnap helyett a szombatot jelzi pirossal kiemelten, mert ott péntek és szombat a hétvége. Meg talán még a Routines programba kever be, ahol a hét első napjaként vasárnapot jelöli. Nálad is ilyen?
-
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19046 üzenetére
Értem. Akkor, ezek szerint, ezek a funkciók is csak akkor aktívak -az egyébként engedélyezett független régiókban- ha a SiM beletartozik az aktív-CSC által lefedett országhoz soroltba. A letiltott régiók esetében pedig, semmilyen kombinációval nem aktíválhatóak, ahogy jelezted is pl a Thai esetében.
-
gerner1
nagyúr
válasz
apaszka #19042 üzenetére
Igen, szoftveres aktív-opció beli különbség. De, a kérdés az volt (szerintem), hogy az említett országokból származó kártyák között van-e különbség (?), és mint a későbbi posztban írta is: arra gondolt, hogy esetleg bizonyos frekik használatára hatással van-e (vagy sem) az, hogy a készülék aktív-CSC kódja "éppen melyik"... Mert, a felsoroltak használatával biztosan aktívvá tehető a hívásrögzítés (mint megcélzott végeredmény), így ebben, nincsen különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest