- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anadroid #18405 üzenetére
Megkérdeztem tegnap a fogyasztóvédelmet, sajnos pillanatnyilag nincs életben ilyen szabályozás. Majd elvileg idén lép életbe, hogy 3 szervizelés esetén (azonos hiba) kötelesek cserélni... Pillanatnyilag maximum méltányossági alapon... Eddig sok minden volt, csak nem éppen méltányos a Samsung a vásárlás hetétől gyári hibás felső kategóriás készülékem esetén.
-
-
bacus
őstag
válasz
anadroid #16233 üzenetére
Hmm, ezt nem tudom, ebben biztos vagy? Nem tudom, hogy tudnám ezt lepróbálni, szerintem amit a normál telefon appal tudsz fogadni, azt fel is tudod venni. De ez csak elmélet.
Egyébként meg kíváncsi vagyok, mikor integrálnak felvételi lehetőséget egy bt-os kihangosítóba, fülesbe, stb.., mert ott akkor nem is a telefon fogja rögzíteni a beszélgetést, hanem egy külső eszköz.., az meg felvesz mindent amire rányomsz, hogy felvétel, legyen az whatsapp, viber, normál telefon.
-
Capella
senior tag
válasz
anadroid #16144 üzenetére
Igen, a véroxigén szint nem nappal érdekes, és nem alkalomszerűen.
Ekkor gyakorlatilag tuti, hogy 92-99 % között lesz bárkinek, inkább a maximum közelében, mert ha nem, az tényleg gáz.
A gond éjszaka van, és azoknál, akik horkolnak. Alvási apnoé.
Akkor lemehet jóval 90 % alá is, de csak rövid időszakokra, mert az illető felébred anélkül, hogy tudna róla, majd tovább alszik, és ébred majd kialvatlanul, és egyéb egészségi problémái is lehetnek tőle.
Ehhez viszont folyamatos mérés kell, hogy kimutassa.
A másik lehet, ha valamilyen sport tevékenység alatt a pulzus és vérnyomás mellett a véroxigén szintet is mérik. De ez is valamelyest folyamatos, és nem az ujjunkat a telefonon tapicskolva mérik.
Persze nagyon jó ha a telefon tud véroxigén szintet is mérni, még akár pontosan is mérhet, de így összességében akár mókusvakításnak is lehet tekinteni. Noha nem különbözik attól, amikor az SZTK-ban a doki pár másodpercre az ujjadra csippent egy ilyen mérőt, majd beírja a lapra, hogy 96 % volt. Na és? -
SX Wave
aktív tag
válasz
anadroid #16025 üzenetére
Havonta néhány napra szoktam beugrani a fórumra és annyira nem lapoztam vissza, hogy belefussak a témába, így ez nekem kimaradt.
Az is igaz, hogy megveszem és használom a telefont típus vagyok és nagy mókolásokat nem szoktam végezni rajta. Viszont ami gyárilag rajra van azt fullra kihasználom. -
FőDudu
veterán
válasz
anadroid #15965 üzenetére
Koszi!
Ez az amit anno meg en is linkeltem, de a FR miatt akkor sem csinaltam meg.
Es most sem fogom. Marad az ACR ami nekem mukodik. Ha meg kihangositoval megy, akkor nem vesz fel es kesz. Napi 2x 10 perc (mar amit munkahely fele es haza autoban toltok).Eddig nem talaltam rendes mentesi modot android ala (root nelkul), arra meg nincs idom, hogy minden alkalmazast ujra belojek. Tul sok cucc van rajta, tul maceras.
-
Arageus
tag
válasz
anadroid #15950 üzenetére
Nekem ACR 10-esen a hívó fél hangját elég halkan hallani, szóval valószínű amit mikrofon hall.
Beépített rögzítő? gondolom az csak akkor van ha külföldi SIM-el trükközöl elötte vele, ugye?
(szerk,.: közbe látom már a kérdésemre választ is kaptam fentebb, csak nem frissítettem oldalt kérdés elött)
Muszáj leszek énis beszerezni egy Thai kártyát akkor -
-
vmack
tag
válasz
anadroid #15828 üzenetére
Nem teljesen így van. Azon múlik, hogy az a rom a telefonon van tartalmazza e az adott sim beállításait. Egy hazai szolgáltatós rom nem tartalmazza, így hiába teszed be a thai vagy az izraeli kártyát max a mobilnethez tartozó beállításokat alkalmazza, de hogy hívásrögzítés nem lesz az tuti.
-
bacus
őstag
válasz
anadroid #15737 üzenetére
Mi jött vissza? Nekem még az email beállításaim sem. Az egyéb egyedi appok beállításai pláne nem, Nem akarom felsorolni, de mondjuk az sms előzmények vagy a névjegyek azok az amit el se tudok képzelni, hogy nem áll helyre!
A háttérkép pl helyreállt, de az pont leszarós lett volna, de pl már az sem tud helyre állni, hogy milyen mappáim voltak, hogy voltak az appok belerendezve.
Jó esetben egy appnak van saját mentése, pl tasker és akkor azt kis szarakodással vissza lehet állítani, de még a samsung e-mail-nek sincs, openvpn-nek sincs, irodai ip telefonnak se, otp appnak (és nekem 5 fiókom van abban is), meg még lehet sorolni.. Még a feleségem telefonját se szeretném újra rakni, pedig ott csak whatsapp, viber, email, pár beállítást kell helyre tenni, de még az is sok. Minden újra engedélyt kér, sorolhatnám.Biztos én vagyok az ügyetlen, de nekem fájdalom újra belakni.
-
gerner1
nagyúr
válasz
anadroid #14883 üzenetére
Így hogy pontosítottál, érthető a 3db frissítés, hiszen 2019.októberében aktuális fw release után nem érkezett 3db, bár ez a lényegen nem változtat.
"A két s7e-n (16 novemberiek, TMH) sose ment a stressz."
- Nem véletlen amit írtam, tisztában vagyok vele, hiszen egyetlen hazai szolgáltatós aktív-CSC kódon (VDH, PAN, TMH) nem működik most sem, ahogy azokon a hívás azonosítás opció sincs, miközben XEH -n van, és ugyan ez helytálló más korábbi samu típusokra is...
Aktív-CSC függő a dolog, és ha valóban rákeresel, akkor jól láthatod, hogy számos EU -s CSC -n aktív. -
gerner1
nagyúr
válasz
anadroid #14881 üzenetére
Érdekes, több mint 3½ éve van S7e is, és azon folyamatosan aktív a stressz mérés (szintén XEH), szóval biztosan nem volt tiltva a teljes EU -ban, ez borítékolható. Egyébként, számos portál, site foglalkozik/foglalkozott már ezzel a kérdéssel. Megtalálod őket, ha keresed, és egyértelmű lesz, hogy az aktív-CSC -vel van összefüggésben, és nem az update hordoz "rejtett error" -t. Amúgy pedig, amióta THL -re álltál át, nem volt 3db frissítés...
-
gerner1
nagyúr
válasz
anadroid #14872 üzenetére
Pedig többünknél ott van, működik, használható.
ezt követően már ott lesz a kezdő oldalon:
Szerintem nálad azért nincs, mert az aktív-CSC kódod THL ( THL/XEH,XEH/ATO ) amely régiókód esetén, nincsen például stressz mérés. Ez, korábbi Samu telefonok esetében is így volt, szóval elég nagy ennek az esélye. Az én készülékemen, ezek a kódok: XEH/XEH,XEH/TMH, és jól látható a lehetőségek listája.
-
Mcsutka
junior tag
válasz
anadroid #14586 üzenetére
Igen. Éjfél után még 334 ezer volt. Nagyon ki akarják szórni a modellt. Azok, akik itt az aprón hirdetik 150, meg 165- ért most ráfaragtak. Egyébként bármilyen cuccot nehéz eladni. Olyan jól megy az országban, hogy mindenkinek új teló kell, vagy max. féláron veszik meg....
-
Capella
senior tag
válasz
anadroid #14324 üzenetére
Hát igen. Valamiből a PayPalnak is meg kell élnie. No meg ad plusz garanciát a visszafizetésre és az esetleges visszaszállítás postaköltségét is megtéríti.
Valahol pedig be lehetne állítani, hogy ne a PayPal váltson, hanem a bank középárfolyamon, de nem igazán kerestem eddig, hogy hol.
Habár Saccco azt írta, hogy nem engedett változtatni.
A Revolut is lehet egy opció, de még nem regisztráltam. Kisebb rendelési összegeknél nem nagyon számított a különbség. -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OTP Bank topic
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest