- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Mobil flották
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
csubííí #14323 üzenetére
Pedig jónak kell , hogy legyen .
Egy akku csere és pacsi . Szaladhat tovább . Amit vennék helyette , azt a zsebem előreláthatóan nem fogja bírni .
atos30 Enyém is hasonló idős és nagyjából pont így használom .Gyári Launcherrel futtatod ? Nekem Nova és KLWP fut és a napot símán bírja . Bár , ez változhat . Tegnap gyorsabban lehervasztottam . De az egy mozgalmasabb nap volt . Volt már többször két napos akku időm is . Ezzel azt akarom mondani , hogy az akku idő nagyon tág fogalom és nem is érdemes vele foglakozni . Használni kell oszt pacsi .
Ja , jut eszembe . . . .
A napokban megkapta a Samu Tab Lite6 a 13-5.0 át . Kár volt . . .
Merül , mint az állat. Ez úgy jön ide , hogy Én seciel nem is sueretném , ha tovább nyesegetnék a rendszert . Sokkal jobb igazán nem lett az elmútl váltás óta . Lettek jó dolgok , amit szerencsére már megkaptunk . ( GoodLock és app jei )
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest