- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #11987 üzenetére
Köszi a tippet, át nézek majd. Tudom miről beszélsz, régebben nekem volt egy HTC HD2 készülékem, arra két naponta tettem új főzött romot, windowst, linuxot, bármit, amit elvitt, nekem az volt a mániám. De már 40 évesen kinőttem belőle
De köszi a tippet, megnézem a topikot.
Kérdésem, hogy a gyári dolgok, pl S-pen funkciók mennyire kompatibilisek ezzel a novával?
-
axlfsi
veterán
válasz
gjoco1 #11987 üzenetére
Én is Nova-t használok, már vagy 6-7 évvel ezelőtt megvettem. Nagyon sok mindenben más, mint egy gyári. Le se tudnám írni.
Amiért én leginkább használom:
- a raszter méretek állíthatók (hány ikon férjen el függőlegesen, vízszintesen)
- kézmozdulatok nagyon praktikusan (újjal, dupla újjal, 3 újjal, stb)
- az alkalmazások (App drawer) szintén szépen személyre szabható; én pl függőlegesen görgetem és mappákat, tab-okat lehet kreálni...Hirtelen ennyi, de szerintem nézz rá Diokhan, egy próbaverzióban és próbáld ki valamennyi funkcióját ... pár órán át el leszel vele, mire mindent megnézel és kipróbálsz
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #11982 üzenetére
Én sosem használtam külső launchert, mennyivel ad többet a gyárinál?
Egy apró sztori a mai napról. Bementünk párommal a szoboszlói DM-be, és ott látott egy terméket, ami nagyon tetszett neki, de mivel németül volt rá írva minden, nem tudta el olvasni, hogy mi az. Nekem sem kellett több, elő kaptam a telefont, kamera, Bixby Vision-al le is fordítottam a doboz oldalát azonnal
Nagyon menő cucc
-
$atirka
őstag
válasz
gjoco1 #11977 üzenetére
Egyelőre Samsung LED Cover tok van, amíg el nem kopik (nem kopik
), iszonyat strapabíró. Csak kissé masszív darab (nem nagy) és talán csúszós is. Ellenben nagyon mutatós.
De ez a Pitaka tetszik!
A fólia meg olyan, hogy néha ha felkapom a telefont, előfordul, hogy belekapok a körmömmel a szélébe és feljön a fólia, de lenyomom és újra jó. Tapad, nem foltos és nem jön fel újra ott.Tok:
[kép] -
$atirka
őstag
válasz
gjoco1 #11972 üzenetére
Pitaka tényleg jó? Védi is szerinted, vagy csak jó a fogása?
Múltkor nem válaszoltam Neked, mert lusta voltam és el is felejtettem
Végül nem MM fólia lett feltéve, hanem Shield up, vagy mifene, teljesen leér a széléig. Mint a gyári.
A vékonyabbat választottam, ez 5500 Ft volt. Ez nem tapadós, ellenben a MM-al.
Viszont a toll nyoma benne marad, ami nem szép, de nagyon nem látszik használat közben.
Viszont március óta fent van és igazából tökéletesen fekszik mindenhol, még most is, a szélein sincs hiba., vizet is bírta. -
Probert75
addikt
-
F_Gergely
őstag
válasz
gjoco1 #11879 üzenetére
Sajnos nincs ötletem, még csak DIGI kártyám sem.
Pedig ha a beállítások jók akkor rendben kéne legyen.
Biztos jó minden beállítás?
Beállítások/Mobilhálózatok és ott a hálózati mód? Vagy próbáld ki, hogy kikapcsolod a VoLTE hivás beállítást, hátha úgy jó. Illetve ezeket csak akkor jelzi ki, ha van bekapcsolva adatforgalom amugy csak a 4 csikot látod és ennyi. -
F_Gergely
őstag
válasz
gjoco1 #11875 üzenetére
Én a wifin vagyok kiakadva. Ugyan a hely ugyan az a router másfél évig semmi baja nem volt, most meg hol látja hol nem, ha látja is hol használható hol nem. És semmi nem lett állítva, változtatva, áthelyezve. Idáig hibátlanul ment, most meg hol látja, hol nem. Számomra érthetetlen.
-
F_Gergely
őstag
válasz
gjoco1 #11873 üzenetére
Most annyival lettem okosabb, hogy ha a simkártyakezelőben kikapcsolom az első sim-et akkor a második sim-en egyből 125 mbps a mobilnet, ha visszakapcsolom az első sim-et, akkor az elsőn van 100+ mbps net, a második kártyán meg 0,5 vagy annyi se.
Engem ez érdekelne, hogy ezen fejlesztettek-e valamit, mert ez mondjuk nekem elég indok arra, hogy telefont váltsak. -
-
-
-
válasz
gjoco1 #11710 üzenetére
A pitaka 15e ft árához add hozzá, hogy biztosítással 30e, anélkül 90e egy kijelző csere. Gyönyörű a pitaka tök, de semmit nem véd! Nincs perem védelem, a kijelző nekem 3 esésből 3x tört be pitaka tokban a note 8 esetén. A karcok ellen véd, még szép matt a felület, ennyi. De védelemre nem jó.
-
Diokhan
addikt
válasz
gjoco1 #11710 üzenetére
A clearPlex-ről nekem csak rossz tapasztalatom van. Párom Velvetjén kb másfél hónapig bírta, és leesett róla egyben. Én is sokalltam a clearview tokért a 15 matyit edigitalnál, de már nem gondolkodnék rajta egy percet sem, mert nagyon szép, elegáns és praktikus tok. Üvegfóliát pedig mivel egyáltalán nem lehet normálisat kapni erre (sem a Velvetre), így mindenképpen javaslom, hogy flip tokot is fontolóra vedd. Bár most megnéztem ezt az általad említett Pitaka tokot, nagyon szép, de sajnos elölről nem védi a telefont.
-
francz'70
senior tag
válasz
gjoco1 #11680 üzenetére
Igen, lehet állítgatni a menüben, akár kikapcsolni is. Van egy pár jópofa ikon vagy akár a csillagos égre hajazó ficsör
Nézz utána a youtube-n, nekem tetszik, pláne fotózáskor a visszaszámlálás, az nagyon tuti
Amúgy maga a hátlaptok masszív, minőségi, rendkívűl esztétikus, és prémium érzetet kölcsönöz + nagyon elegáns vele teló
Kezdettől fogva ezzel a hátlappal használom zsebestokban, egy kopásnyom nincs rajta.M_AND_Ms #11677: ...de látszik, pl. hívás közben fülhöz emelve, vagy fotózáskor, stb...
-
-
Probert75
addikt
-
-
golyós
addikt
válasz
gjoco1 #11646 üzenetére
.vcf mentést még sosem csináltam, lehet tényleg ez bonyolítja.
Nekem folyamatos szinkron van, beírom az új számot és többé nem foglalkozom vele. Évente 1-2x átnézem, ami nem kell törlöm, de nincs vele teendő.
Laptopon rendbe rakod, utána szinkronizálod a telon. Annyi szokott még megkavarodni, hogy hogyan jelenítse meg, vezetéknév, keresztnév, melyik legyen elől. -
golyós
addikt
válasz
gjoco1 #11636 üzenetére
Nekem anno volt ilyen káosz amikor ráálltam a goggle címtárra.
Lépj fel a google névjegyzékre, egyszer szánj rá időt és rakd rendbe, onnan kezdve nincs vele gondod, bármikor hozzáadsz telohoz, tablethez, chrome-hoz google fiókot, ott lesz minden név, nem kell többé névjegy vesztéssel bajlódni.
Nekem külön van céges és privát névjegyzékem is, arra kell csak figyelni, hogy új névjegy felvételekor melyik fiókba mented.
A telefon is jobban kezeli így a névjegyeket, telefonszám,email cím, webcím, lakáscím akár, hívókép egybe ami egy személyhez köthető. -
_ak_
addikt
válasz
gjoco1 #11405 üzenetére
Ugyan biztosan nem rám gondolsz, de nekem is valami hasonló fóliám van, szintén Aliról. A méretezés talán egy picit off, de nehéz megmondani, a kamera lyuk egész jó helyre került, de a fenti szélen egy kicsit túllóg és ott nem tapadt meg. Az oldalsó széleken viszont jó és az ujjlenyomat olvasó is ugyan úgy működik, mint előtte.
Szer.: nem a legjobb képek:
[kép]
[kép]Gyári bőr tok, nem bántja.
Megint csak hasonló fólia van egy iPhone XS-en, ott az egyik oldalán sem tapadt le jól, de csak egy fóliával próbáltam.
-
golyós
addikt
-
axlfsi
veterán
válasz
gjoco1 #11376 üzenetére
Ez a kepernyokep, amit beraktal, pont arrol ad tanubizonysagot, hogy neked sincs ott ... ennek ellenere, azt mondod, "neha visszajon"?
... ezt komolyan irtad?
... ha idorendi sorrendbe rakjatok a video alatti kommenteket, nagyon sokan irjak (nem csak) Note10 tulajok, hogy NINCS ilyen feature ... nem ertem, hogy pont a Note miert nem kapta meg (vagy esetleg valamiert azota visszavontak valamelyik frissitessel), de az OBJECT ERASER nincs mar a Galleryben ... sajnos.
-
Probert75
addikt
válasz
gjoco1 #11365 üzenetére
A Sound Assistant, csak sötét témázza és lehet a hangerőgombtól eltérő oldalra tenni, valamint csak akkor jelenik meg, ha a hangerő gombot megnyomom.
Ennél a proginál meg full testre lehetett szabni. Módosítani lehet a hosszát, szélességét, a kinézetét, azt hogy milyen távol legyen a kijelző szélétől stb. És a legjobb, hogy edge panel szerűen be lehet oldalról, a kijelző szélét simítva indítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Le Mans Ultimate
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! MacBook PRO 13" 2020 4TB3 - i5 I 16GB I 512SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest