- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gjoco1
addikt
válasz
$atirka #11978 üzenetére
Igen , ez is opció volt a keresgélés közben ( jól néz ki a képen ) , aztán ' maradtam a Pitakánál . Ha emlékszel egy nyomós okom volt , az pedig , hogy minél vékonyabb legyen .
Azért , mert ( most csak zsebben hordom a telcsit ) , ha bejön a szar idő , akkor övtokban hordom a telcsit és a Pitaka elfér simán . A LED Cover , ha jól sejtem , " vastagabb " anyaghasználattal bír . Amúgy tetszik . Ezeket , amiket fentebb mutattam , azok most nyáron jól jönnek . Nagyon brutális a bőr . . . . . . . És elegáns - szép ebben a meggybordó színben . Fogása jobb , mint a Pitaka . Tegnap [rákerestem] .
A másik pedig az unokám ( kilenc éves iPone fan ) kedvence . " Tata ez nagyon menő " .
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3493, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest