Hirdetés
- Mobil flották
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- One mobilszolgáltatások
- LG V30 - vezércsel
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shyciii
veterán
válasz
gjoco1
üzenetére
gjoco1
Ehh, ez így nem néz ki valami jól. Nagyon látszanak a hibák
Ugyanaz a hatás, mint a ClearPlexnél? Mármint ugyanolyan puha zselés érzetű? Mert akkor ez nekem kiesett. Az ujjlenyomatolvasót tényleg próbáld ki mikor van időd, mert az gyenge pontja az üvegfóliáknak sajni.Pioneer
Erről SPIGEN NEO FLEX HD fóliáról olvastam tegnap. Kerestem olyan fóliákat, amik nem befolyásolják az ujjlenyomatolvasót, jó minőségűek és az ütéseket is bírják, és ezt a Spigen-t elsőnek hozta fel mindenki. Emag-on még árulják, úgyhogy gondolkozom, hogy veszek egyet tartalékba.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ugyanaz a hatás, mint a ClearPlexnél? Mármint ugyanolyan puha zselés érzetű? Mert akkor ez nekem kiesett. Az ujjlenyomatolvasót tényleg próbáld ki mikor van időd, mert az gyenge pontja az üvegfóliáknak sajni.