- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
S21U topikban valaki ajánlotta a Latercase tokokokat: [link]
Ez is elég jónak tűnik, mivel alapvetően (még ha most van is rajta) nem csípem a fóliákat, ezért fontos hogy egy picit túllógjon a tok a kijelzőn, hogy azon is tudjon pihenni.
Ez pont olyannak tűnik, mint a gyári bőrtok, mm kialakítását nézve. Fogásra tippem sincs, hogy milyen lehet, de a bőrrel, azért nehéz versenyezni. Bár így, lassan közelítve a 2 évet, elég szarul néz ki, de minden más szempontból viszont szerintem remek.
Let's begin, de gozaimasu!
-
Diokhan
addikt
Más téma. Okos órát tervezek venni a Note10+ mellé, ötleteket várok, ki mit használ, kinek mi jött be ?! Keret nagyjából 20-30 között.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
válasz Diokhan #11803 üzenetére
Ha igazi okosórát akarsz (értsd, nem csak előre telepített appok vannak), akkor a Galaxy Watch Active-ot ajánlom, azt talán már megkapod leárazva ennyiért. Én is ezt használtam a Note 10+-hoz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Diokhan
addikt
Köszi a tippet, nem rossz ötlet, bár nekem az active kicsit nőinek hat.
francz70 jól emlékszel, a Note8-hoz az volt, igen, szerettem is, csak most az nekem még kicsit drága.
[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
_ak_
addikt
válasz gjoco1 #11805 üzenetére
Eredeti hozzászólás: [link]
Nekem még Pitaka sem volt a kezemben, Gondolkoztam rajta, de próbálok környezettudatosan hozzállni, ha már bőrt vettem, próbálom addig megtartani amíg lehorad róla. Egyedül azt bánom egy kicsit, hogy nem feketét vettem.Let's begin, de gozaimasu!
-
Gabbana
aktív tag
Hetek óta nem tudok mit csinálni a telefonommal
Az eszköz nedvességet észlelt a töltő/USB csatlakozóban.Kipucoltam, kifújtam, semmi...csak vezeték nélkül tölt. Valakinek volt már ilyen? Szervíz tudja csak javítani?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
bobace
addikt
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Kapnék ajándékba egy ilyen telefont. Nagyon örülök neki. Kérdezem, hogy milyen képeket lehet vele csinálni?
-
Diokhan
addikt
válasz kakuk100 #11814 üzenetére
Gyönyörű képeket csinál, ráadásul automatikusan vált különböző módok között. Én maximálisan elégedett vagyok a kamerával.
-
KZP
őstag
Nekem pár hete (hónapja?) előjött egy olyan probléma a kamerával, hogy amikor a telefon vízszintes helyzetében nyitom meg, akkor elkezd rángani a kép, akár fénykép, akár videó módban van a telefon. Ha elmozdítóm valamerre, akkor megáll a remegés.
Utánaolvastam, másnál is volt már ilyen probléma. Valaki szerint szoftveres a hiba, mert pl. a Gcam alkalmazásnál ezt nem csinálja, valakinek meg kamerát (alaplapot) cseréltek emiatt. Ha rendesen, álló helyzetben indítom a kamerát, akkor semmi probléma.
Sem a kamera alkalmazás adatainak törlése, sem a gyorsítótár törlése nem segít rajta. -
addikt
-
Diokhan
addikt
válasz axlfsi #11832 üzenetére
Most is pont arra készül, ha jól értelmezem
Nekem is kimaradt a 9-es egyébként, csak a 8-as és a 10-es közt volt három alma
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz fzboxx #11834 üzenetére
Szeretem az almát, sokáig volt egészen 4S-től SE2020-ig. Az akkuidő és néhány funkció hiánya vezetett vissza a Note-hoz.
#11836novinyul - Nem tudom, de szinte sosem bírt egy napot, munkában tölteni kellett és mindig vittem magammal a töltőt mindenhova,
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz axlfsi #11811 üzenetére
Sziasztok!
Másképp kérdezem;
Bárki használ közületek Battery Guardian-t és ott engedélyezve van a mélyaltatás?
Az App Power saving gyakorlatilag egész nap, folyamatosan panaszkodik, hogy valamelyik alkalmazás sűrűn ébreszti a telefont (megjegyzem, szerintem jogosan, okkal...).
Ennek tényleg így kéne működnie?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
iceQ!
addikt
Akkor ennyi volt?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
Diokhan
addikt
válasz sanyijedi #11844 üzenetére
15-ben a note5, de valóban, az S6 edge+ miatt nem forgalmazták Európában, de ettől függetlenül jelent meg 15-ben note, 16-ban pedig a Note7 jött, tehát mindkét évben jött Note. Most tekintsünk el attól, hogy az akku problémák miatt vissza hívták az összeset. Mondjuk egy FE-t szivesen tartanék otthon a vitrinben...
-
vodrosjozsi
őstag
válasz Tommy-1998 #11847 üzenetére
És a legjobb az írisz scannerrel. Basszus a maszkok miatt tök jó lenne megint.
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz vodrosjozsi #11848 üzenetére
Én már a maszkos időszak kezdetén prédikáltam, hogy hozzák vissza az írisz szkennert.
Imádtam az Omnia 7-emen meg a Lumia 920-amon is. (Tudom ha ilyen telefonjaim voltak sikeres ember nem lehetek. )
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest