- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note10 és Note10+ témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
vodrosjozsi #11848 üzenetére
Én már a maszkos időszak kezdetén prédikáltam, hogy hozzák vissza az írisz szkennert.
Imádtam az Omnia 7-emen meg a Lumia 920-amon is. (Tudom ha ilyen telefonjaim voltak sikeres ember nem lehetek.)
-
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Én is kaptam az "1" értesítést. Ezt találtam:
[Samsung Community Forum]:
"Rydah
Samsung Care AmbassadorRe: Find my mobile sending notifications
yesterdayHey everyone,
From what I can tell, this is a some test on Samsung's end to assure services are working. U expect Samsung will make an official statement explaining but I want to mention it now to hopefully put some of you at ease.
I hope this helps.Best regards,
Rydah"Szerk.:
Twitteren a Samsung Help UK a következőt tette közzé:
"Recently, a notification about “Find My Mobile 1” occurred on a limited number of Galaxy devices. This was sent unintentionally during an internal test and there is no effect on your device. We apologize for any inconvenience this may have caused our customers." -
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy mással is előfordul-e még mindig (régebben volt róla szó, hogy sokaknál ilyen): Nem jönnek OTA-n a frissítések. Mióta megvan a telefonom (augusztus eleje) csak PC-re kötve tudtam frissíteni. A legtöbb amit vártam egy frissítésre miután kijött: 2 hónap.
Esetleg lehet ezzel csinálni valamit?
Note 10+ 512GB TMH
Annyira nem zaklat fel mert munkám és hobbim miatt is gyakran vagyok PC közelben, csak ha lehet azért orvosolnám ezt a problémát.
-
Mooka-Miki
senior tag
válasz
F_Gergely #2318 üzenetére
Gondolom, hogy nálam lehet egyedi grübanc. Sajnos nincs senki a környezetemben akinek lenne type-c fülese tesztelésre.
Szerk.: Na mire leírtam előkerült egy kolléga, hogy pont nála maradt a hétvégi jövés-menéshez használt fülese és azzal minden jó szóval tutti az enyém a sz*r.
-
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Egy jó ideje már használom a nem kicsi kedvencem, viszont a hozzáadott type-c csatlakozós AKG fülessel valami gond van. Ilyet hibát én még fülhallgatóval nem tapasztaltam: A mély hangok erősebbek a bal oldalon, a közép tartomány a jobb oldalon, a magassal viszont nincs gond "középen hallom".
Telefonnal nincs gond mert BT fejhallgatóval minden a helyén van.A kérdésem az lenne, hogy lehet külön gariztatni a fülest?
-
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Telekomos Aura Glow 512-es Note10+, dobozon a kód: 8 806090 165320
NEM volt OTG átalakító.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
- Elektromos autók - motorok
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen monitort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest