- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbego
aktív tag
válasz
brumicica #14668 üzenetére
Nekem volt hasonló kb. két hónapja. A második SIM helyen a céges Vida kártya van, és akkoriban pár héten át volt olyan, hogy lelépett a hálózatról és csak a fő Telekomos SIM ment. Aztán kivettem a kártyákat, kicsit megtöröltem a pofájukat és vissza tettem.
Azóta nem volt újra ilyen. -
tbc2
tag
válasz
brumicica #13226 üzenetére
Köszönöm szépen a választ!
Ma éjszaka rászántam picit több időt, hogy utánamenjek a dolgoknak, és arra jutottam, hogy:
- TELLO lesz a szolgáltató (ő egy MVNO a T-Mobile hálózatán, szóval jó a lefedettség, és teljesen korrekt áron lehet különböző prepaid csomagokat összeállítani)
- és Google Pixel 6 lesz a telefon.A kérdésem az, hogy a Google Pixel 6 itthon is fog majd működni, ugye?
-
gerner1
nagyúr
válasz
brumicica #13206 üzenetére
Lehet. Amennyiben 'úgy' van, akkor biztosan érkezni fog (" ami késik, az még ⇒jön! " ) megoldás is.
Másutt pedig (többek között) írnak olyat is, hogy akinél a Fejlesztői beállítások aktíválva lett korábban, az próbálja meg kikapcsolni azt, és esetleg egy + restart .
stb.
Én nem tudom, mert nem használjuk egyiket se (Google Pay), és OTP se ...
-
Bogyi007
veterán
válasz
brumicica #13203 üzenetére
Pár napja nálam is volt egy fura dolog e téren: ellenőrizte a Google Pay a Gránit Bankós kártyámat wes a Bankkal való kapcsolatfelvételre hibát dobott fel...
Mondjuk hiába erőlködik a Google és akár a Samsung is, nincs indokom lecserélni ezt a telefont, tudásra nekem megfelel még most is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest