-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-04-01 (Frissítés: 2025-04-21) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Látom újból előjött az akkumulátor töltés témája, erről már [korábban] linkeltem egy Mobilarénás videót, többek között erről is van szó, kb. a 14 perctől és a 21 perctől.
Telefontokkal kapcsolatban: van egy mágneses tokom: [Stronghold] . beteljesítette a célját. Guggolás kozben kicsúszott a kabátzsebemből az aszfaltra. a telefonnak nem lett baja, de a tok üvegje berepedezett. Tudtok olyan tokot, ami akár egy nagyobb esést is kibírna és a tok is kibírná? Mobilfox tokot néztem, elméletileg 3,5 m-es esést is kibír. -
HEAHEA
aktív tag
Szervusz! Nekem is ilyen tok van, ezüst színben: [link] . Nálam nem jellemző, hogy nagyon poros lenne, de ha takarítani kellett a belsejét, akkor gyorsan szét lehet kapni. Az előlapi kamerakivágás nem olyan , mint amit linkeltem, hanem u.az, mint vscotina fórumtársnál. Ez teljes kijelzős tartalomnál zavaró lehet. Van súlya, akár önvédelmi eszköz is lehet.
Az ujjlenyomat érzékelés nem mindig tökéletes. A hátsó kamerasziget síkban van, nincs kiemelkedés. Igaz , így nem billeg letéve a telefon, de a kameralencsék nincsenek védve, ki vannak téve a karcolásnak.Ha van kérdés, szívesen válaszolok.
Akkumulátor témához, töltésről, mennyire káros a gyorstöltés, itt egy MA-s videó annak aki nem látta: [MA!gazin S03E18: Káros-e a gyorstöltés?] -
HEAHEA
aktív tag
Sziasztok! Ezt én is kipróbáltam. Amikor ráböktem a"Csengőhangra" , rákérdezett engedélyezem-e a telefonon található médiaelemekhez, zenéhez, videóhoz való hozzáférést. Miután elfogadtam, már ki tudtam választani az egyedi csengóhangot. Kíváncsi leszek mi lesz a megoldás vscotina fórumtársnál.
-
HEAHEA
aktív tag
válasz
pinnacle #2105 üzenetére
Igen, Android 12-en néztem utána, a kérdésed miatt. Miután megvettem a telefont, frissítettem amit lehetett.
"...nincs is konzumer videókamera, ami tudná, csak telefon." Nekem egy akciókamerám van (SJCAM SJ8 Pro), az támogatja a 4K 60 fps-t. 4k30-ban még képstabilizálás is van. -
HEAHEA
aktív tag
válasz
pinnacle #2101 üzenetére
Szervusz! Van benne videó stabililázás FHD30-ig (szuperstabi is), FHD60, 4K30 nincs.
A korábbi hsz.-ekre reagálva , Telekomtól hoztam ki függetlenül, szolgáltatás nélkül. Egy 8 éves telefont nyugdíjaztattam, szóval még újdonság, ismerkedem vele. Rendeltem hozzá egy mágneses tokot, ha érdekel valakit rakok fel róla képet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest