-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
válasz #64638144 #13046 üzenetére
Te minden topicban összerugod valakivel a port? Itt is vitázol valakivel, máshová belépve ott is... kicsit unalmas. Igazad van, tényleg nagyon barátságtalanok az emberek, minden egyes topicban és mindig más a hibás. ui: És nem, nem kívánok válaszolni a következő kommentedre, ezzel el is engedtem a témát, csak feltűnt a dolog.
-
Predatorr
őstag
válasz #64638144 #12990 üzenetére
Nem akarlak megbántani, de fogalmad sincs, miről beszéltem. Az nem kikapcsolás, h bezárom az appot, és ne akarja visszakapcsolni! A villanykapcsolót sem kell leszerelnem a falról, hogy leoltsam a lámpát, és nem kapcsolja vissza, amikor neki úgy tetszik.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz #64638144 #12976 üzenetére
A Xiaomi Watch órámban simán be- és kikapcsolható a riasztás, de a korábbi Samsung telóimban is így működött. Ezt nem képesek megoldani, és nincs benne a használati útmutatóban, amit nem olvastál. Nyilván az „nem ért hozzá”, aki egy funkciót egyszerűen ki-vagy bekapcsolna.
Grg: Kicsit unalmas a csak a személyeskedésért fórumozók személyeskedéseit olvasni, akiknek még egy ki-bekapcsolás sem világos.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Balzsika47
csendes tag
válasz #64638144 #12930 üzenetére
A legutolsó rendszer van rajta, tegnap frissítettem szoftvert. (januári biztonsági csomag)
Android 14 van rajta, ONE UI 6.Újraindítás hiánya kizárt, mert minden 5 naponta kikapcsolom a telefont pár percre külön figyelek erre.
És mint írtam a gyorsítótárat is törlöm egy héten egyszer, erre is mindig ügyelek.
Rengeteg szabad hely van a telefonon, 95 giga úgyhogy ez sem indokolhatja a lassulást.
-
Compika
aktív tag
válasz #64638144 #12858 üzenetére
Természetesen mondtam, de azon lovagolnak hogy külsérelmi nyom látható a telefonon és ez kizárja hogy garanciába kicseréljék, holott a kijelzőnek semmi baja a bégéseken kívűl. TMX Mobile Solution Szerviz Kft ide küldték Szegedről.
Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
gerner1
nagyúr
válasz #64638144 #12848 üzenetére
Én, azokra (is), szabály(oka)t hoztam létre, hogy hova tegye át automatikusan a kiszolgáló szerver. Az újabbak miatt, persze szükség van rendszeresen frissíteni azokat (nekünk, egyelőre elegendő 2hetente) .
Szóval, sokféle megoldás létezik, van miből választani.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
válasz #64638144 #12838 üzenetére
Hát nem indult jól az újraindítás után.
Böngésző megnyit és meg is fagyott.
[kép](#12839) Peterhappy
Én S2 telefon óta a AnySoftKeyboard billentyűzetet használom. Ajánlom próvára.
Így néz ki ha írok.[kép]Remélm azért nem fog ennél állandósulni a késés, most újraindítás uttán még nem jött elő.
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pinnacle
nagyúr
válasz #64638144 #12828 üzenetére
Nem találok ilyen beállítást. Outlook küldi az értesítést új emailről, egyszerre a iPhone Gmailel, jó lenne ha csak az Elsődlegesről kapnék jelzést.
Akinek nincs gondja a Gmaillel, nézze meg legyen szíves, hogy itt mi van beállítva. Jobbra fent fogaskerék - Összes beállítás megtekintése. Nekem az IMAP le volt tiltva, miközben erre írják azt, hogy
Az IMAP több eszközön is használható. Az e-maileket valós időben szinkronizálja.
A POP csak egyetlen számítógéppel használható. Az e-maileket nem szinkronizálja valós időben. Ehelyett letölti őket, Ön pedig megadhatja, hogy milyen gyakran töltődjenek leBárcsak ez lenne a megoldás.
[ Szerkesztve ]
-
pinnacle
nagyúr
válasz #64638144 #12775 üzenetére
Köszi PaksiPeter, gerner1! Ezt, hol lehet beállítani? Tehát mindegyiknél prioritást kell neki adni, nem elég csak az akku energiatakarékosból kivenni. Automatikus újraindítás van nekem beállítva. Régebben a Gmailnél nem volt valami push azonnali fogadás, pull időnként megnézni van új email, beállítási lehetőség?
- A felhasználói-szokásokban rejlő lehetőségeken túl, tudnék két olyan felhasználói-körülményt is írni, amikor más klienssel sem (tehát a Samu -val sem) érkezik meg e-mail. Ez mi lenne?
Tegnap este óta nem volt a képernyő feloldva a telefonokon, illetve a használatban lévőn ébresztés volt 1,5 órával ezelőtt. Küldtem magamnak emailt, iPhone-ra 17mp után megérkezett, arra ami 1 órával korábban ébresztett 6 perc után, a másik kettőre 10 perc után. Wifin voltak a telefonok, azt nem néztem meg, hogy a kliensek között szerepelnek. iPhone-ban nincs SIM.
Most már az kellene, hogy külső féltől kapjak emailt.
Másnál is olvastam, hogy nem jön meg a Gmail, viszont ha töltőn van, akkor megjön mindig.[ Szerkesztve ]
-
snpetit
aktív tag
Ezeken a körökön mind túl voltam. Van, hogy 1 óráig jó aztán megint nem működik. További variációk, másik verziós gmail.apk kutatása mert van, hogy egyik jó másik nem. Lehet próbálkozni még az alkalmazáson belül a fentieken felül, hogy hány napot szinkronizáljon. Van akinek az segít. A wifi beállításoknál ki lehet kapcsolni a random MAC funkciót. + még ezer tipp. És amikor már azt gondolod működik, valami frissítés elrontja vagy csak egy újraindítás.
Már csak az a kérdés, hogy miért megy egy másik alkalmazásnak ez mindenféle varázslat nélkül?
Én meguntam a nyomozást, higgyétek el nem sok opció maradt amit nem próbáltam. -
nagyúr
Tudom, vannak az újraindítás tagadók
Ez olyan, mint a Balaton tagadók?a rendszer a tanulás közben figyeli, hogy hányszor nyúl valaki az adott programhoz. Ha valaki ritkán, akkor azt háttérbe teszi, nem foglalkozik vele, altatja
Ez elvileg az akkumulátor optimalizálás, de ha átállítod nem korlátozott-ra, akkor elvileg nem kéne ilyet csinálnia.
Altatás az lehet az akkumulátor beállításnál, a mobil vagy wifi, tehát internet kapcsolatnál és a memóriánál. Tehát mindegyiknél prioritást kell neki adni, nem elég csak az akku energiatakarékosból kivenni.
Ezeket tudnád részletezni esetleg?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Delta Force (2024)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest