- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Én nem így látom.
Ha én, itthon, nem a Telekomnál .... ⇒veszek egy Telekomos kódon lévő A52s -t, akkor az borítékolható, hogy a Telekomtól lett kihozva, és úgy tovább értékesítve.
Kihozhatta "belső ember" is, aki nagyobb kedvezménnyel jut(hat) hozzá, mint a neten meghirdetett/kiírt ár...
-
sxxorp
őstag
Ne álljon meg. Ha ennyire érzékeny vagy erre a témára, akkor nem a Konzolvilágtól kellett volna venned, amit simán leellenőrizhettél volna a Samsung honlapján, hogy nem első körös partner (már csak az árából ítélve is). Az összes elkerekedett szemmel megírt paraméter egyébként elfogadható, legalább nem valami egzotikus országba szánt szürkeimport, és a pár hete vett mobiljaink gyártási ideje is hasonló. De ha ennyire zavar gondolom visszaviheted, és megveheted 130-ért hivatalos partnertől (nem tudom, hogy lehet-e meg 120-ért kapni a Telekomtól).
gerner1: Nincs ott a pont, mert 115-ért adják a 120-as listaár helyett, tehát itt van valami mennyiségi kedvezmény, vagy egyéb diszkont a háttérben.
-
gerner1
nagyúr
válasz
dragon1993 #3493 üzenetére
+1 👍 Ott a pont.
-
gerner1
nagyúr
1. A valós típus jelzés ez (a kiemeltem a kódsorban): SM-A528BZWDEU.
- A valós gyártási dátum lekérdezhető, ha ezt(⇓) beütöd a tárcsázóba:*#12580*369#
Az " RF Cal" -sorhoz írja a gy.dátumot....
Vettél egy készüléket, amit a Telekomtól hoztak ki, azért a TMH CSC-kód. 'Sufni-GSM' -es ügyeskedés (ettől még lehet korrekt az a 'kisker' ...) .
Ettól függetlenül, az összes hazai szolgáltató (is!) a magyarországii hivatalos forrásból (másik cég...) szerzi be.
-
Crow
tag
válasz
Dr Bubo #3490 üzenetére
De ezt mégis hogy
? És miért?
Úgy túlvásárolta magát A52s-ből a Telekom, hogy már annyira félnek, hogy nem tudnak túladni rajtuk, hogy inkább viszonteladóknak próbálják lepasszolni őket a végfelhasználók helyett? Ha ez a helyzet, nem igazán érzem át a félelmüket.
Volt már példa hasonló gyakorlatra a hazai szolgáltatóknál? Újabban disztribútorként is működnek, vagy mi? -
Crow
tag
Ezen kívül is találkoztam még pár furcsasággal.
1) Elég régi gyártásúnak tűnik a készülék. (Ahhoz képest, hogy a webshop szemszögéből "friss áru", hetekig nem volt készleten korábban.)
A csomagoláson (dokumentáció dobozkája) 2021.10 dátum szerepel. Az IMEI alapján a készülék gyártási dátuma is 2021.10 és (szintén online IMEI lekérdezés alapján, mert sem a csomagolás, sem a beállítások app nem nyilatkozott róla) a típusa SM-A528BZWDEUE, holott ez már rég kifutó, elvileg most a ...CEUE variánst árulják már mindenütt.
Valószínű ezzel magyarázható az is, hogy egy régi, szintén októberi (A528BXXU1AUI8 - One UI 3.1, Android 11) ROM van rajta. (Emlékeim szerint a topicban többen írták, hogy egy ideje már out-of-the-box Android 12 + OneUi 4.0-val érkeznek az A52s-ek. De javítsatok ki ha tévedek.)
2) Illetve ami egyből feltűnt, mikor kezembe vettem a még bontatlan dobozt. A "zárjegyek" át voltak rajta ragasztva. A felső matrica is eredetinek tűnik, a leszedést gátló perforációk is benne vannak, a felirat is stimmel rajta. Csak a mérete nagyobb, mint az alsónak, gondolom szándékosan, hogy teljesen el tudja takarni, és ne szúrjon szemet annyira a dolog.
Ez nálatok is így volt? Vagy csak nálam sumákoltak valamit? -
Crow
tag
Eszem megáll
Beruháztam végül én is egy ilyen telóra. Ma vettem át. KonzolVilág-os vásárlás, elmondásuk szerint a hivatalos importőrtől szerzik be, gyári garival.-Kicsomagoltam
-Átraktam bele SIM-emet (Yettel).
-Bekapcs
-Egyszer csak azt mondja: feltelepítette a szolgáltatóm konfigját (bármit is jelentsen ez...), újraindítást kér. (Ez normális?)
-Oké... reboot
-Kezdeti beállítások varázsló: skip...skip...skip....skip.... (lehet, hogy már a reboot előtt is kérdezgetett, nem emlékszem pontosan)
-Egyszer csak megkérdezi, hogy fel akarok-e rakni 3 Telekomos appot. WTF!? Itt már kezdett gyanús lenni a dolog. -> Kihagyás mindre.
- Megint egy halom kérdés: skip...skip...skip....skip.... (Rendszerfrissítés után úgy is nyomok egy FR-t. Majd akkor beállítok mindent.)
- Kész. Nem kérdez többet. Végre szabadon garázdálkodhatok.Első körben ránéztem a SW infóra, és azt hittem, agyvérzést kapok.
CSC-re ezt írja: TMH/TMH,TMH/EUX/TMHHogy a 'csába fordulhat az elő, hogy egy független, hivatalos viszonteladótól vásárolt készülék Telekomosnak gondolja magát? Ezzel most mit tudok kezdeni?
Hogy lehet még a SIM CSC is TMH-s, úgy hogy 1db Yettel-es SIM van a telefonban? Telekomost még véletlenül sem tudnék beletenni. Kb 20 éve volt utoljára Telekomos (pontosabban akkor még Westel) SIM-em.
Nem akarom teleszemetelni a topicot, így csak egy linket rakok be a képernyőmentésekről. -
code1005
senior tag
Sziasztok, ez a teló tudja az LDAC kodeket, ha igen akko, hogy lehet bekacsolni?
Köszi! -
Laki
tag
Üdv,nekem a wowifi nem megy,eddig ment.Tuti net szolgáltató de nemismeri el.Máshol van,sőt fiamnál is pedig ugyanaz a szolgáltató. Znet.Lehet tudni hova csatlakozik ez a szolgáltatás?Pl ip cim?
-
gerner1
nagyúr
Szerintem, valahol ott lesz a problem, hogy vagy a HU kerneljében nincsen driver ehhez (ha van, akkor az régebbi droid verzióhoz van..) a telóhoz, vagy ehhez a droid (az A52s jelenlegi) verzióhoz, és peraze fordítva is lehetséges.
Ezekkel (HU), amúgy, nem ritka problem, hogy bizonyos típusokkal nem igen akarnak együttműködni, vagy csak azzal hajlandóak, amely már korábban csatlakoztatva lett.Nálunk plö, ~ilyesmik miatt van csak a céges szifon használva, a céges kocsikkal (egyik sem a miénk..). A privátunkhoz pedig nem kell (csak, max net..).
Az autó típusával foglakozó topikokban, szerintem több infó "remélhető"
-
-
tbc2
tag
Három nap után a következő a tapasztalatom: A telefon szinte tökéletes, nagyon meg vagyok vele elégedve!
Három dolgot szeretnék kérdezni:
1. Létezik elemlámpa widget? Fentről le lehet húzni, azt tudom, de beépített widget nincs? Csak letölteni lehet?
2. A fényképezőnél nem lehet olyat csinálni, hogy folyamatosan világít a vaku, miközben fókuszál? Nem pedig csak felvillan exponáláskor.
3. Jobb oldalról be lehet húzni egy eszköztárat, amiben különböző programokat lehet elindítani. Na ezt az eszköztárat hogy lehet onnan eltüntetni hogy ne lehessen behúzni? -
desigo
senior tag
P30-ról költözve miért kell újra beírnom a wifi jelszavakat? Miért nincsenek elmentve vhol?
-
pitör84
tag
Más is tapasztalja hogy valamiért tegnap óta nem jönnek a telefonra a Facebook alkalmazás push értesítései?
-
Csillary
lelkes újonc
Van Fórumtárs aki 25W-os gyári Samsung akkutöltőt használ? Mennyi ideig tart a 100 %-ra feltöltés?
-
osonte
őstag
válasz
razzorr #3452 üzenetére
Fotóban az S20 FE lenne a legjobb, de én például kifogtam egy hibás példányt és a szemem sem bírta a kijelzőjét, ezért gyorsan visszaküldtem (pedig az lett volna álmaim telefonja). Szóval az adott típuson belül sem árt egy hibátlan példányt kifogni... Én ez miatt le is álltam a telefoncserélgetéssel. Szerencsére online ott van a 14 napos elállás, ha kifogsz egy rossz telefont vagy csak egyszerűen nem tetszik.
-
razzorr
őstag
Köszi mindenkinek a válaszokat.
Úgy érzem a nyomkodás próba és gyors általam fotózott próba fogja eldönteni. Egyik nap Xiaomi,másik nap már váltanék. De lehet feljebb mennék mondjuk S20-ra,de akkor már annak is lesz egy másik vetélytársaNa nézegetem tovább a teszteket is.
-
tbc2
tag
Köszi, azon túl vagyok, de valami miatt nem akarnak együttműködni... A beállítások menüben van új autó csatlakoztatása, amiben addig jutunk, hogy dugjam rá kábellel. Rádugom, nem történik semmi. Újraindítottam mindkét oldalt, rányomtam az autóban is az Android Auto típusú összeköttetésre, frissítettem az Android Auto-t, viszavontam a frissítést, hagytam, hogy ő telepítse a frissítést, másik aljzatra dugram, de semmi. Azt tudom még elképzelni, hogy a kábellel lehet valami, mert egy sima USB-A és Type C kábel van összekötve egy másik USB-A anya és Type C kábellel, nem pedig egy Type C - Type C kábel (az új Skodánál már Type C az aljzat. A töltést átengedi magán ez a setup, és minden okom megvan azt hinni, hogy az adatot is. Bár nem számít, de Bluetooth-on keresztül frankón össze tudom lőni az autót, a youtube szépen szól az autó hangszóróján...
-
tbc2
tag
Mai naptól kezdve indonéz ROM-os vagyok. Minden simán ment, egyedül annyi, hogy a céges gépről valami miatt nem indult el az ODIN flashelés, így megcsináltam az otthoniról. Eddig minden frankó, including hangfelvétel simán, valamint autós bluetooth kihangosítón keresztül.
Egy dolog van, amivel még nem tudtam dűlőre jutni, most egy zsír új Skoda Scala van nálam csereautóként, és Android Auton keresztül nem tudtam összelőni a kettőt. Ebben vezetékes Android Auto van, vezetéken rádugom, az Android Autot külön appként nem találtam meg a telefonon, de amikor Play Store-ból nézem, akkor azt mondja, hogy fenn van, APKmirrorról még frissítettem is. Ennek ellenére nem látják egymást. Ha esetleg van valakinek hasonló setupja, akkor szívesen venném a segítséget, hogy mit rontok el.
Más: pár nappal ezelőtt volt róla szó, hogy milyen AMOLED display van ebben a telefonban. Nos, van itthon egy USB-s nagyító, és ránagyítottam a képernyőre. Ilyen:
-
haiduo82
aktív tag
Na ja.
Komolyra fordítva, a megoldás:
A MM-ban félóra nyomkodás, próbálkozás után azt mondták, hogy menjünk a Samsung szervíz. A szervíz én visszaküldtek a MM-ba mondván, hogy ők 3 napig nem nyúlhatnak a telefonhoz. Mindamellett megsúgták, hogy az is elképzelhető, hogy kiállítási darab volt újracsomagolva és onnan a kód. Nyilván ez csak találgatás. Vissza a MM-ba, ahol ezután szó nélkül cserélték. Új telefon belakva, egyelőre minden stimmel. Szóval nem mi írtunk bele valamit, amit aztán 30 perc múlva elfelejtettünk. Így se jártunk még, remélem ezután sem fogunk.
Mindenesetre mégegyszer köszönöm a segítséget mindenkinek. -
sanyci
senior tag
válasz
razzorr #3407 üzenetére
9Pro-ról váltottam.
Egyedül az akku/üzemidő ami kevesebb, illetve a Xiaomi-nál sokkal jobban ki lehet gyomlálni a nemkellő appokat (a Samsungnál sokkal több felesleges hülyeség van, amit még tiltani se lehet), illetve a MIUI-n sokkal jobban be tudtam állítani az app-engedélyeket. A Samu pl. önkényesen akar mélyaltatni olyan appokat, amiket ritkán nyitok meg, de kell hogy midig fussanak a háttérben (pl. ipari vészjelzéseket fogadó app)...
Illetve talán a térerő is gyengébb, de erre nem esküdnék meg.
Alapvetően a KNOX és a frissítések, meg az AMOLED, és a mágneses tok miatt váltottam (a Redmi Note-okból pár generációval a 9. előtt kivették a kijelző mögötti HAL-szenzort)... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
razzorr #3407 üzenetére
Itt van egy készülékajánló, érdemes lehet átolvasnod. Nem pont a Mi 11 Lite szerepel benne, de attól még hasznos lehet.
-
sxxorp
őstag
-
haiduo82
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Irány a hivatalos Samsung szervíz
-
gerner1
nagyúr
válasz
haiduo82 #3428 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, mert megértem a jelenlegi 'keserű szájízt', de azt borítékolhatod, hogy nem a teló állította be magának ⇒önmagától. Ebből következik, hogy nem a teló (+annak gyártója) tehet róla...
Aki már átesett ~hasonlón (pl 'én' ⇒igen..), az biztosan újraértékel pár dolgot...
-
haiduo82
aktív tag
válasz
gerner1 #3427 üzenetére
Köszönöm, valószínűleg az lesz. Nem vagyok túl nagy telefonguru. Szerencsére eddig nem kellett ilyenekkel szórakozni. A lemerülest azért várban, hogy a hang fel+powert tudjam alkalmazni. De lehet megy majd szervizbe, bár nagyon nincs hangulatom egy fél napos telefont szervizbe vinni. Mint mondtam is, korábban sosem volt ilyen probléma.
Egyébként így be tudok lépni a szervízmenübe? -
-
válasz
haiduo82 #3421 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy ezt a készülék magától csinálta volna. Inkább tudom elképzelni, hogy a belakás izgalmában a biztonság témához érve nem a skip-et nyomta a párod, hanem megadott valamit, aztán kiment a fejéből.
A hangerő le + power gombot 10+ mp-ig nyomva tartva nem lehet forszírozni az újraindítást? Gondolom amiatt várod, hogy lemerüljön, mert nem tudod kód nélkül kikapcsolni.
-
válasz
razzorr #3407 üzenetére
Én is arról váltottam, dual simmel használva üzemidőben nem látok nagy különbséget, de picit gyengébb a Samsung. Kb. azzal a 10%-kal ami elvileg a fizikai különbség a két akku kapacitása közt. Egy napot simán elmegy. Gyári kamera app tekintetében viszont szerintem jobb a Samsung (nem az érzékelő vagy az optika - nyilván a stabilizátor pluszpont - hanem az utófeldolgozásban, kevésbé csinál olajfestményt), kivéve a szelfikamerát, ha ez is szempont. Ha gcam-et használsz, akkor minimális lesz különbség.
-
gerner1
nagyúr
válasz
haiduo82 #3421 üzenetére
Recovery -ből ⇒FR -hez nem kell a lemerültség. Sőt, inkább ahhoz is ajánlottabb egy min.~50% -os akku szint, szóval, valamit nem jól értelmeztél azzal kapcsolatban.
"Milyen biztonsági beállítás az, amit senki nem aktivál, mégis előjön"
- Olyan, amit valaki mégis aktívált. Egy "belakáskor", a temérdek opciók között, simán előfordul, hogy valamit elfelejthet az ember. Az ujjlenyomat használathoz plö meg kell adni egy 'másodlagos biztonsági elemet', amely szintén lehet egy PIN kód (vagy húzásminta ... - 'ki-mit-választ' ...), és amelyet nagy valószínűséggel kérhet is a készülék, minden reboot után . De, plö ott van a biztonságos indításhoz beállítható b.elem, de azt a 'SiM-PIN' előtt kéri, ha aktív. Stb, stb...Amennyiben, sikerül a Recovery -ből az FR, akkor az említettek közül biztosan nem törlődik a 'Biztonságos indításhoz' aktívált. Szóval, ha nem ez, akkor nagy valószínűséggel a többi törlődni fog, viszont így biztosan kérni fogja vagy a g.fiók adatait (ami korábban használva volt) + kérheti a samu-fiók -hoz beállítottat is (amennyiben plö aktíválásra került a 'Biztonságos mappa')...
-
haiduo82
aktív tag
válasz
gerner1 #3420 üzenetére
Köszönöm a választ.
Recovery reset egyelőre nem működik, mert a telefon nincs lemerülve.
Tegnap délután újonnan vásárolt készülék. Párom sosem ad meg más kódot. De ahogy olvastam pár hsz-szel feljebb, más is járt hasonlóan. A SIM pint elfogadja, ez valamilyen képernyőzár vagy mi. Valószínűleg akkor szervíz lesz, bár elég nagy csalódás, hogy a 3 órás telefon frissítést követően egy ilyen "hiba" miatt nem használható. Milyen biztonsági beállítás az, amit senki nem aktivál, mégis előjön -
gerner1
nagyúr
válasz
haiduo82 #3416 üzenetére
Amennyiben, azt a biztonsági elemet nem ti aktíváltátok, és nem akarjátok újra belakni:
- Használt forrás esetén: próbáljátok meg elkérni az előző tulajtól (vagy ⇒ * ...).
- Újonnan vásárolva: hivatalos szerviz*.*Használt & újonnan vásárlás esetén (akkor is, ha ti aktíváltátok a PIN kérést -de azt plö az 'Alzheimer elrejtette' ...) is, a tulajdonjog hiteltérdemlő igazolását követően ⇒a hivatalos szerviz kinyitja nektek.
Vannak biztonsági biztonsági beállítások, amelyek FR -rel sem törlődnek.
-
sxxorp
őstag
válasz
razzorr #3407 üzenetére
Redmi 4X -> Xiaomi Mi 9 SE -> ez. Én a Realme GT Master-rel és az Mi 11 Lite 5G NE-vel versenyeztettem. A kamera sokkal jobb az eddigi telefonjaiménál, VISZONT mókás, hogy közhiedelemmel ellentétben a dxomark-ra nézve szerintük az Mi 11 Lite-é (111 pont) veri az A52-t (102) (A52s nem volt, de elég hasonló lehet) OIS ide vagy oda
.
1 napos az üzemidőm úgy, hogy sokat használom a telefont: bő 6 óra képernyőidőt érek el a telefont 85%-ig töltve (lekorlátozható), ->15%.
Ami miatt majdnem Mi 11 Lite lett: tényleg Lite, nincs 160g vs 189g A52s. Ami miatt nem: frissítések, így jövőállóság, és IP-védelem, szoftver. -
sxxorp
őstag
válasz
Dello79 #3408 üzenetére
Hát ez látszik, már most is elég elavult a választottad
A telefonomon fut egy banki app, Revolut, kereskedő platform, Paypal, webáruházak, stb. biztos az Android 7-re fogom bízni a 4 éves biztonsági frissítésével
, de a már a frissítésekkel most nyűglődő Mediatek-es Oneplus-ot sem venném meg (többért...) az A52s helyett. Ha ráadásul cserélgeted, nem buksz rajta többet, mint egy elfogadottabb Samsung-on?
Egy képnézegetős, netezős tabletet amúgy sem vetnék össze egy aktuális munkaeszközzel (filmezőst nem írok, nem sok van, amit ilyen méreten aláznék meg,). (Nekem a tablet amúgy is egy szükségtelen korcs, sosem vettem, nem is hiszem hogy fogok, főleg a megnőtt telefonok és a 2in1 laptopjaim mellé. A tablet mint piaci szegmens is visszaesett pár éves hype után)Ikonok: nem használok egybe öntött témát, így alapból olyan sokfélék, hogy egy-egy kisebb differencia amúgy sem zavarna. Viszont megnevezett ikonokat nagyítóval nézve sem találom zavarónak (főleg, hogy élénk szín + cső feketénél nehezebb kontrasztosabbat találni...). Épp ezért semmi szükségem sincs módosításra, de Novám van, a játék kedvéért oszd meg az über beállításokat
-
haiduo82
aktív tag
Sziasztok, ma vett párom egy ilyen telefont. Szépen elkezdte belakni, amikor szoftverfrissítést hajtott végre a telefon. Ezt követően kért a telefon egy újraindítást, majd ezután kérte a SIM kártya pinkódját. Azt sikeresen megadta, azután viszont újabb pin kódot kert a telefon, ott viszont semmit nem fogad el. A legelső beállítások során párom nem adott meg más kódot, mint a sima kártya kódját, de azt a telefon mégsem fogadja el. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
válasz
Dello79 #3413 üzenetére
Attól már csak a 18:9-es kijelző feleslegesebb, ami ezen a telefonon is van.
Átlag 16:9es videó nem tölti ki, vízszintesen böngészésre meg hasonlókra nem jó, mert olyan, mintha a levélbedobó nyíláson keresztül próbálnék kinézni
Áldom a fejem, hogy még idejében beszereztem egy Tab S3-at, kottaolvasáshoz (elektronikus kottaállvány), az utolsó 4:3-as 10"-os tablet (legalábbis Android fronton). -
osonte
őstag
válasz
razzorr #3407 üzenetére
Nekem volt. Azóta 3x váltottam Xiaomi / Samsung között. A Samsung szerintem szoftveresen többet tud (pl.: Bixby rutinok), sűrűbben jönnek a frissítések. Teljesítményben A52s jobb, akkuban a 9 Pro. Ennek ellenére 1 nap simán megvan, akár 2 is kijön. A főkamera ugyanaz a kategória (lehet ugyanaz a szenzor is), de a Samsung jobb az optikai képstabilizátor miatt, illetve a kamera app algoritmusa is nekem jobban tetszik. Ez előtti telefonom Xiaomi 11T volt, ami drágább kategória, de nem bántam meg a cserét. Pont a fotózás miatt cseréltem. A Lite-ot hanyagolnám a Xiaomi fronton, nekem általában negatív tapasztalatom volt velük, mármint ami Lite, főleg Pro után... Azért írtam többször, hogy "nekem", mert ez az én tapasztalatom, lehet más nem így látja.
-
-
razzorr
őstag
Hali.Szemezek ezzel a telóval,de mivel 1millió éve Xiaomikat használok, kicsit tartok a váltástól, de lehet kikacsintanék. Van itt olyan ami mondjuk Redmi note 9 pro-ról váltott? Főleg a kamera érdekelne,ami számomra prioritás a legalább 1napos üzemidő mellett. A másik kinézett modell egy Mi 11lite lenne, most kissé örlődöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Bomba ár! HP ProBook 450 G2 - i5-5GEN I 16GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest