Hirdetés
- 3 milliós villanyautó, AI tamagocsi és kamerás napszemüveg - megjött az AstraUX
- Egészséges evolúciót mutat a Sony Xperia 10 VII
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-06-01 (Frissítés: 2025-07-01) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tbc2
tag
Köszi, azon túl vagyok, de valami miatt nem akarnak együttműködni... A beállítások menüben van új autó csatlakoztatása, amiben addig jutunk, hogy dugjam rá kábellel. Rádugom, nem történik semmi. Újraindítottam mindkét oldalt, rányomtam az autóban is az Android Auto típusú összeköttetésre, frissítettem az Android Auto-t, viszavontam a frissítést, hagytam, hogy ő telepítse a frissítést, másik aljzatra dugram, de semmi. Azt tudom még elképzelni, hogy a kábellel lehet valami, mert egy sima USB-A és Type C kábel van összekötve egy másik USB-A anya és Type C kábellel, nem pedig egy Type C - Type C kábel (az új Skodánál már Type C az aljzat. A töltést átengedi magán ez a setup, és minden okom megvan azt hinni, hogy az adatot is. Bár nem számít, de Bluetooth-on keresztül frankón össze tudom lőni az autót, a youtube szépen szól az autó hangszóróján...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A02S 4G 32/7GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, TÖBB DARAB!
- Samsung Galaxy A20E 4G 32/3GB kártyafüggetlen + dual simes okos készülék, dobozos, TÖBB DARAB!
- Iphone 8 64GB kártyafüggetlen, újszerű okos késüzlékek, több darab! /DOBOZ/GYÁRI TÖLTŐ SZETT/
- Apple iPhone 13 128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest