Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyci
senior tag
válasz
razzorr
üzenetére
9Pro-ról váltottam.
Egyedül az akku/üzemidő ami kevesebb, illetve a Xiaomi-nál sokkal jobban ki lehet gyomlálni a nemkellő appokat (a Samsungnál sokkal több felesleges hülyeség van, amit még tiltani se lehet), illetve a MIUI-n sokkal jobban be tudtam állítani az app-engedélyeket. A Samu pl. önkényesen akar mélyaltatni olyan appokat, amiket ritkán nyitok meg, de kell hogy midig fussanak a háttérben (pl. ipari vészjelzéseket fogadó app)...
Illetve talán a térerő is gyengébb, de erre nem esküdnék meg.
Alapvetően a KNOX és a frissítések, meg az AMOLED, és a mágneses tok miatt váltottam (a Redmi Note-okból pár generációval a 9. előtt kivették a kijelző mögötti HAL-szenzort)... -
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
razzorr
üzenetére
Itt van egy készülékajánló, érdemes lehet átolvasnod. Nem pont a Mi 11 Lite szerepel benne, de attól még hasznos lehet.
-
válasz
razzorr
üzenetére
Én is arról váltottam, dual simmel használva üzemidőben nem látok nagy különbséget, de picit gyengébb a Samsung. Kb. azzal a 10%-kal ami elvileg a fizikai különbség a két akku kapacitása közt. Egy napot simán elmegy. Gyári kamera app tekintetében viszont szerintem jobb a Samsung (nem az érzékelő vagy az optika - nyilván a stabilizátor pluszpont - hanem az utófeldolgozásban, kevésbé csinál olajfestményt), kivéve a szelfikamerát, ha ez is szempont. Ha gcam-et használsz, akkor minimális lesz különbség.
-
sxxorp
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Redmi 4X -> Xiaomi Mi 9 SE -> ez. Én a Realme GT Master-rel és az Mi 11 Lite 5G NE-vel versenyeztettem. A kamera sokkal jobb az eddigi telefonjaiménál, VISZONT mókás, hogy közhiedelemmel ellentétben a dxomark-ra nézve szerintük az Mi 11 Lite-é (111 pont) veri az A52-t (102) (A52s nem volt, de elég hasonló lehet) OIS ide vagy oda
.
1 napos az üzemidőm úgy, hogy sokat használom a telefont: bő 6 óra képernyőidőt érek el a telefont 85%-ig töltve (lekorlátozható), ->15%.
Ami miatt majdnem Mi 11 Lite lett: tényleg Lite, nincs 160g vs 189g A52s. Ami miatt nem: frissítések, így jövőállóság, és IP-védelem, szoftver. -
osonte
őstag
válasz
razzorr
üzenetére
Nekem volt. Azóta 3x váltottam Xiaomi / Samsung között. A Samsung szerintem szoftveresen többet tud (pl.: Bixby rutinok), sűrűbben jönnek a frissítések. Teljesítményben A52s jobb, akkuban a 9 Pro. Ennek ellenére 1 nap simán megvan, akár 2 is kijön. A főkamera ugyanaz a kategória (lehet ugyanaz a szenzor is), de a Samsung jobb az optikai képstabilizátor miatt, illetve a kamera app algoritmusa is nekem jobban tetszik. Ez előtti telefonom Xiaomi 11T volt, ami drágább kategória, de nem bántam meg a cserét. Pont a fotózás miatt cseréltem. A Lite-ot hanyagolnám a Xiaomi fronton, nekem általában negatív tapasztalatom volt velük, mármint ami Lite, főleg Pro után... Azért írtam többször, hogy "nekem", mert ez az én tapasztalatom, lehet más nem így látja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Firmware letöltése
.
Dr Bubo