- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-15) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-09-01 (Frissítés: 2024-09-16) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gerner1
nagyúr
válasz Csillary #3049 üzenetére
Nem tudom megmondani, mert mindenkinél más a "minden". Amennyiben, valakinek -ez- a 100% -ot jelenti, annak root -olnia kell .. Akinek, önmaga számára megfelel a Smart Switch általi mentés, és PC -re/USB-meghajtóra (stb) le tudja még menteni plö a számára fontos fotó & videoit ... ⇒talán az is közel járhat a számára "minden" -hez ... Szóval, relatív ...
-
sxxorp
őstag
válasz Csillary #3039 üzenetére
Se mobilnet, se wifi?! Mikor párom először utazott a telefonnal elment a mobilnet, és Samsung-laikusként én is a Hálózati beállítások visszaállításával tudtam távgyógyítani. De 1) kétlem, hogy az ügyfélszolgálat ezt nem mondta, és 2) valószínűsítem, hogy nálunk nem egyszerre lett kakukk mindkettő... Ha mégis kimaradt, hajrá.
-
pinnacle
nagyúr
válasz Csillary #2831 üzenetére
Nektek mennyi idő alatt tölti fel 0-100%-ra? Ezzel azt is meg lehet nézni, hogy milyen gyorsan tölt. Úgy emlékeszem nálam mindegy volt, hogy gyári töltő vagy 30W-os MacBook töltő, ugyan úgy 10W-al töltött. Volt vagy 2,5-3 óra a 100% elérése. Vettem egy ilyen Power Bankot, USB-C-ről 15W-al tölt. Nem néztem meg, mennyi kell a teljes töltéshez, de gondolom kevesebb idő. Tesztben is 1:28-at írnak, nekem annál biztos sokkal több volt. Biztos nem volt 30 perc alatt 53%.
[ Szerkesztve ]
-
PitLee
őstag
válasz Csillary #2831 üzenetére
Sokféle gyors töltési protokoll van, amik idővel fejlődnek, és egyre több paramétert figyelnek töltés közben és az alapján szabályozzák a gyors töltést.
Én sem értek hozzá igazán csak a vásárlás előtt próbáltam valami infóhoz jutni, aztán vettem ilyet remélve, hogy valós adatokat írtak rá.
Baseus Gan2 Pro
"A töltő sokféle gyors töltési protokollt támogat. USB-C portjai támogatják a PD3.0, PD2.0 és PPS, valamint az USB QC 3.0, QC2.0, SCP, FCP, AFC, APPLE2.4, BC1.2 és PE +szabványokat."Samsungnál láttam ilyen protokollokat
Adaptív gyorstöltés (AFC)
Szupergyors töltés (SFC)
vezeték nélküli gyorstöltő (PPDE)Egy cikk
https://www.coolblue.be/en/advice/choosing-a-fast-charger-for-your-samsung-smartphone.html
A fenti cikkben azt írják, hogy a AFC az QC és a SFC az a PD-hez hasonló, de elvileg gyorsabb vagy valami ilyesmi ?
Elvileg a Samu 35W duo is tudja mindkét szabványt, AFC, SFC.PD Power Delivery / PPS Programmable Power Supply az USB protokoll itt egy leírás.
QC a Quick Charge az meg a Qualcomm fejlesztése elvileg az ilyen SoC-al szerelt eszközök tudják kezelni azt a protokollt.
A teló menüjében ki és belehet kapcsolnia gyorstöltést, ha kikapcsolod akkor mindegy milyen töltőt dugsz rá, csak simán "Töltés" felirat jelenik meg, ez a leglassabb mód.
Ha bekapcsolod a gyorstölést, akkor a hozzá kapott 15W-os töltőnél kifogja írni, hogy "Gyorstöltés", ha veszel egy 25W vagy nagyobb teljesítményű SFC, SFC2.0, PD3.0, és QC4 (QC4 felett elvileg már PD szabványt is tudják) vagy nagyobb protokollú töltőt, akkor azt írja ki "Szupergyorstöltés" ez a leggyorsabb mód.A 15W és 25W között teljes feltöltés esetén 15%->100% nem olyan sok a különbség (itt a fórum írtak talán 15-20 percet ha jól emlékszem), az előnyt, akkor hozza a 25W ami kb. 66%-al nagyobb teljesítmény, ha alacsony százalékról 15-20%-ról nem teljesen töltöd fel csak tippre olyan 80% környékére .
Pontos adatokat nem tudok, mert ahogy én nyugdíjas üzemben használom egy hétig elvan egy töltéssel.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Csillary #2822 üzenetére
Azt írta a cikk, hogy 25W-os töltőt is támogat, ha az olyan, akkor tegyél vele próbát. De én alapvetően minden telefonhoz a saját, hozzá adott töltőjét szeretem használni, mert azzal lett a gyárban tesztelve, annak a paramétereihez van igazítva a telefon belső töltési rendszere. A lítium akkumulátorokat pedig lehet gyorsan tölteni, de nem érdemes, mert csökkenti az élettartamukat.
-
sxxorp
őstag
válasz Csillary #2743 üzenetére
Na, jó ebből elég, átlátok rajtad: Jim74 napi trófeáját akarod elvenni a Legmeghökkentőbb Kezdő Kérdés témakörben
Ez most komoly? Mármint velem is előfordult, hogy Windows-on töröltem a Lomtár ikonját, de hogy egy neves gyártó - alapból törölhetetlen, nem inaktiválható - Beállítások app-ját nem találja... itt még nyellek egyet OK - de hogy ezt egy letöltött 3rd party app-pal kívánja pótolni?!
Nincs valamelyik mappában? Nem emlékszem, az első pár perc óta Nova Prime launcher-en vagyok, mindent átszerveztem. Meg ott a fenti kis ikon a gyorspanelen.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest