Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
sxxorp
őstag
I. ADB-s tisztogatás: na, végre akadt egy kis időm.
- Az (ha jól emlékszem gerner1 fórumtárs által javasolt) ADBAppControl [link] Windows-program segítségét vettem igénybe.
- Nem a tárhely-növekmény érdekelt, hanem legyen kevesebb esetleg a háttérben feleslegesen futkorászó app -> így semmit nem töröltem, csak inaktiváltam (Disabled).
- Sorvezetőként ezt a cikket használtam: [link] Ez elég általánosan Samsung-bloatware, így végigmentem az egészen, hogy az A52s-en van-e az adott app. Elképzelhető, hogy valakinek segítség, ezért exportáltam a konkrétan az A52s-en inaktivált app-ok listáját: [link]
(A művelet most történt, így még nem teszteltem, hogy a módosítások okoztak-e bármi zökkenőt a működésben. A cikk által felsoroltaknál jóval kevesebbet inaktiváltam, pl. a Bixby is maradt a Routines miatt, ezért remélhetőleg ennek kicsi esélye van.)II. Mivel épp aktív ADB kapcsolatban voltam így gyorsan megadtam azt a kis engedélyt, ami a GSam Battery [link] munkáját segíti, hogy részletesebb adatokat láthasson. A teljes folyamat itt olvasható, nekem a meglévő adb kapcsolat miatt már csak a 2. fele kellett: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Nők, nőügyek (18+)
- OLED monitor topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Videós, mozgóképes topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 360Hz
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest