Hirdetés
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Largo88
csendes tag
válasz
Largo88
üzenetére
Na egy kis előrelépés, ha egy bizonyos ponton sikerül megnyomni a telefont fel éled a kijelző és mindent tudok csinálni. Kb az újlenyomat érzékelő felett kicsivel. Így le tudtam menteni mindent. Gondolom szalagkábel baj lehet, lehet filléres probléma, de már megrendeltem az újat.
-
Largo88
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a gyors reakciót, nagyon rendesek vagytok. Még egyszer volt hogy bejött újraindítás után, aztán megint kifagyott teljes sötét kép, aztán van hogy ha szorítjuk és úgy indítjuk újra a boot képernyő bejön. Valszeg alaplap lesz a ludas, szóval kuka. Pedig jó telefon nagyon, nekem is ez van és még mindig imádom. Valszeg így az asszonynak beújítunk egy A55-öt. Már csak erről kell valahogy lementeni mindent, meg a messengert feloldani mert nem tudja a messenger pin kódot. Samsungba gondolom tudnak segíteni ilyesmiben.
-
Largo88
csendes tag
Sziasztok feleségem a52s-e megadta magát alapból nincs kép egyáltalán de akárhogy forgatom fény alatt semmi se. A bejövő hívást fel tudja venni emlékezetből. Bekapcsoló es hangerő le gombbal újraindítottam és fél percig az alábbi képet adta. Debrecen környékén tudtok jó szervízt? Gondolom kijelző csere. Kb mennyi lehet? Lehet nem eri meg...
-
Largo88
csendes tag
Sziasztok igaz már nincs olyan hogy szolgáltató függő készülék? Mindegyik független igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z flip4 kártya-független 8/128GB
- iPhone 14 PRO MAX 512GB deep purple KÁRTYAFÜGGETLEN! ÚJ gyári akkumlátor 100% os kapacitás!
- Unihertz Titan Slim, QWERTY billentyűzet, Android, 4100 mAh akkumulátor
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Firmware letöltése
Dr Bubo