Hirdetés
-
Mobilarena
Összefoglaló
Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-01-01 (Frissítés: 2025-01-01) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2024-11-01 (Frissítés: 2025-01-05) [Android 14]
A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
vodrosjozsi #12534 üzenetére
Nem is kell, mert Samsungon hosszú nyomásra eleve előjönnek ezek a dolgok.
-
Trooper82
senior tag
válasz
BigBear #12527 üzenetére
Az jó. Nekem eddig is merült rendesen, semmi nem valtozott e téren, pedig fr is volt. Nem tragikus de nem is annyira jó. Ha sokat beszélek nyomkodom kb 4.5 óra, visszafogott használat mellett 6 óra körül van a sot. Hozzáteszem 2 sim, és minden be van kapcsolva aod, 120 hz , adaptiv akkumulatorkezelés ki. Mo djuk rendesen van használva folyamat céges hívások stb.
-
mrbego
aktív tag
Hát ez az új elrendezés a lehúzható sávon nekem nem jött be. Azt szerettem, hogy egy kézzel is könnyen ki-be tudtam kapcsolni pl. a Bluetooth-t, de most mindig a képernyő tetején van.
Lehet ezen mókolni? -
Batistuta7
tag
Nektek be van kapcsolva a rendszerben az automatikus optimalizálás?
-
vodrosjozsi
addikt
Tegnap este szedtem le töltőről, 100%-on volt reggel végig bekapcsolva, szóval eléggé nem merül. Sose volt ilyen jó az akku -
djalmasi
tag
Hali. Hát én azt mondom -ko-kop-, hogy jó lett ez a frissítés. Amikor felraktam kissé megborzadtam az óriási ikonok láttán és bevallom kissé elszomorkodtam, hogy csak Theme Parkkal tudom kisebbre venni, de alapjában véve magát a rendszert (gyorsaságot tekintve és akkut) én eddig pozitívan csalódtam + végre bekapcsolja a rutinnál a wallet megnyitás az NFC-t és ki is kapcsolja ha bezárom az appot (igen tudom mindenkinek konstans megy, de nekem ez nyűgöm volt
). GalaxyMHz-t és a felvevőt újra kellett mókolnom rá, de egyébként másba most nem tudnék belekötni.
-
bul07
nagyúr
Na és a rutinokkal mi a helyzet
Ugye eddig úgy volt hogy ha ment egy olyan rutin ami bekapcsolta az energiatakarékosságot akkor mondjuk ha jött egy hívás akkor bekapcsolva maradt a energiatakarékosság kézzel kellet kilőni -
BigBear
senior tag
Vessetek meg, de nekem eddig - kop-kop-kop - semmi bug nem jött elő. Brutál akkuidőt tud a majd 2 éves telefon ezzel az új fw-rel. Nulla optimalizálás, szar térerő nap közben, bt on végig órához, fülhallgató délután és este. 23%-on áll az akku, eddig 8ó21p képernyőidővel. Soha nem volt ennyi, mióta megvan a telefon.
-
orso0355
őstag
Köszi, mindenhogy próbáltam, wifin, mobilneten, tök különböző helyeken. Mindent töröltem, mindent újratelepítettem 😃 utaltam én is vele már, amikor be tudtam lépni, de kb. minden tizedik kísérletre sikerül. Ez annyira nem jó
Köszi, megyek az app topikba!
-
crok
nagyúr
válasz
orso0355 #12522 üzenetére
Az fura, én ma már utaltam is, két készülékkel is használtam ma már (különböző gyártó, egyik nyitott BL, másik zárt). Most is megnéztem mindkettőt és egyiken sincs gond a belépéssel.
Szóval első körben adblocker-t nem-e használsz? Másrészt esetleg Android alkalmazások topikot kérdezt. -
Gloob
addikt
válasz
orso0355 #12522 üzenetére
Raiffeisen topicot nem találtam én sem. Viszont a hiba lehet, hogy nálad van. Eddig, a frissítés óta, mindig sikerült belépnem az alkalmazásba elsőre. Ez eddig is így volt 99%-ban. Én a MyRaiffaisen-t használom, és a RaiPay-t. Esetleg egy gyorsító tár törlés, vagy egy újratelepítés megoldhatja. Ma este 9-től karbantartás lesz!
-
orso0355
őstag
Kerestem, de nem találtam Raiffeisen banki app topikot. Segítenétek esetleg, hogy hol nézzek utána?
A frissítés óta tízből egyszer tudok belépni rá, időtúllépést jelez. Nincs karbantartás meg semmi, szóval -
gerner1
nagyúr
válasz
Batistuta7 #12520 üzenetére
Nem. Mert, még nem került kiadásra a 14-es OLE firmware . Másra sincs jelenleg, ami az miatt előtérbe kerülhetne...
-
Batistuta7
tag
Sziasztok. Van valakinek hívásrögzítős romja fent? Nekem a XID-es van fent de nem frissült még. Van más régikódos amiben van rögzítő és már frissült?
-
attak79
tag
-
attak79
tag
Sziasztok!Csak pár napja használom ezt a telót,de úgy néz ki,hogy a kezdőképernyőn nem jelennek az értesítések.Minden engedélyezve,bekapcsolva,kivéve a OneUI kezdőképernyő, az értesítések blokkolva vannak,be se tudom kapcsolni őket...ez most miért?Eltávolítottam,frissítettem,semmi...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
A Simple probléméval fáradjatok az OTP Bank topic-ba!
-
Bogyi007
veterán
válasz
gerner1 #12508 üzenetére
Bíztam abban hogy a rendszerfrissítés miatt van csak az hogy nem működik a Simple applikáció...
Sajnos nem az a probléma. Mivel a topic az A52s 5G telóról szól és nekem is az van ezért mertem feltenni a kérdést. Bocsánat ha ezzel megzavartam a Lelki békét és a csakrákat...
-
gerner1
nagyúr
Még jó, hogy ez sem a banki APP -ok topikja, így minden ilyen teljességgel: OFF ...
-
Predatorr
őstag
Hát nálam eltűnt msngrből az üzenetek hangulat-grafikája, a rendszer meg továbbra is gyakran durván akadozik, ha lapok nézetre váltok,vagy böngészővel.
A.Mi Healthből eltűntek a vérnyomásszámok, amikor beírnám az új adatokat, de kéri az amúgy folyamatosan mért szívritmust. App nem frissült.
Zenelejátszásnál megjelent egy eq-szerű hullámsáv.
A kamera még mindik jónak tűnik. kopkop -
Apaxp
senior tag
válasz
Bogyi007 #12503 üzenetére
Sokáig nem lehetett benne élesíteni/aktiválni az érintéses fizetést, ezért amikor az otp kártyákat is lehetett a wallet appba beállítani érintéses fizetésre, azóta max parkolásra, matrica vásárlásra használom.
Most próbáltam és annyit vettem észre, hogy újra be kellett lépnem és az érintéses fizetést is újra aktiválnom kéne, de ahhoz már nem volt lelkierőm. A wallet villámgyors az érintéses fizetésnél. -
Bogyi007
veterán
A hitelesítés nem megy végbe nálam továbbra sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest