- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Sziasztok, csak beköszönök. Most vettem a kölöknek egy ilyen telót, egyelőre nagyon pozitív az első benyomás. Sokkal fürgébb, mint amire gondoltam és abszolút zseb és kézbarát a készülék. Tetszik nekem is, meg neki is El is gondolkodtam, hogy backupnak pont jó lenne nekem is egy...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
sherlock82
senior tag
Arra közbe rájöttem h nincs reset hanem a gombok egyszere megnyomása volt a megoldás.
Én ősszel vettem, sose csinált még ilyet, remélem nem lesz több ilyen.Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
atosan
veterán
válasz sherlock82 #4292 üzenetére
Remélem nálunk ilyen nem lesz. Egyébként tudtommal alul a pici lyuk a beszédmikrofon, felül a zajszűrő, oldalt meg a szim és sd kártya tácának vannak a lyukak, egyik sem alkalmas resetre. Régebben tabletnél láttam olyat, de az a hátlapon volt.
Boldog Új évet!
-
válasz sherlock82 #4292 üzenetére
Ez másik telefonnal is előfordul, nem csak A3-al!
Nálam egy winmobil csinált ilyet hébe-hóba .(Lumia925)Szerencsére a kis A3-am még semmi rendellenességet nem produkált, igaz még 1 hónapja sincs meg, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Amúgy régen imádtam cserélgetni a telóimat, váltogattam a jobbnál jobbak között, de így utólag elgondolkodok sokszor hogy mindet ugyanarra használtam és a célnak mindig is megfelelt volna egy középkategóriás telefon mondhatni friss nem elavult rendszerrel!
Szerintem az A3-al nagyon jó döntést hoztam, és remélem 2 évig kiszolgál majd!
-
sherlock82
senior tag
Érdekes....
A napokban a népligetben ültem mikor azt vettem észre h a 40 % os aksin lévő telefonom kikapcsolt. Pékségbe, Ujsághonál , pénzváltónál kértem töltőt azt gondoltam lemerült de semmi, be se kapcsolódott. majd a buszon egy srác mondta h az egyik pici lyuknál van a reset. persze ez se jött be. se a rotringgal,se gémkapoccsal nem indult újra, amit az egyik utastól kértem. aztán mikor mind 3 gombot nyomtam egyszerre jópár másodpercig akkor újra indult , és boldog voltam.
elég nagy procedúra volt ez az egész, nem is értem ez h történhetett. pedig 1 - 2 alkalmazás van csak rátelepítve, se extra dologra nem használom.
Iphone se 2, Mizuno Wave Rider 25, Garmin Instinct 2
-
Wikoo
aktív tag
Üdv,
Párom samsung a 3 mas telefontja totál lefagyott, kikapcsgomb hosszan nyomására sem reagál, aksi nem kivehető. Hogy bírjam restartolásra?
HELP ![ Szerkesztve ]
Békesség, boldogság! x)
-
Tombi
őstag
Jelenleg most 4.4.4-et használok telenoros rommal, de a teló már független
ezért várom a független 5.0.2-es romot. Jelenleg sokszor van az, hogy a
voip elnémul és csak telefon reset segít, ezért is akarok frissiteni, no meg
a root sem tetszik a barclays appnak. -
Bjørgersson
félisten
Ki lehet valahogy jatszani a YouTube appot, hogy ne 480p legyen a legnagyobb valaszthato felbontas?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
Bjørgersson
félisten
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #4278 üzenetére
Szerintem a 2016 változat miatt erre kicsi az esély, inkább azt fejlesztik, de azért bízzunk benne, hogy lesz valami
Xiaomi redmi note 12 pro
-
atosan
veterán
válasz Bjørgersson #4278 üzenetére
Sajnos kicsi az esély, írták néhány helyen, hogy lesz 6, de mikor már rajta lesz, akkor hiszem el.
Boldog Új évet!
-
-
szemesi69
addikt
válasz Bjørgersson #4276 üzenetére
Model SM-A300FU
Model name GALAXY A3
Country Hungary (T-mobile)
Version Android 5.0.2
Changelist 6027881
Build date Fri, 18 Mar 2016 10:48:35 +0000
Product code TMH
PDA A300FUXXU1BPC2
CSC A300FUTMH1BPC1Model SM-A300FU
Model name GALAXY A3
Country Hungary (VDH)
Version Android 5.0.2
Changelist 103936023
Build date Fri, 18 Mar 2016 10:48:35 +0000
Product code VDH
PDA A300FUXXU1BPC2
CSC A300FUVFG1BPC1Ez a kettő most frissült nem rég
Független és telenor még nincs
Xiaomi redmi note 12 pro
-
Bjørgersson
félisten
Fogunk mi valamiféle rendszerfrissítést kapni? Nem mintha a mostanival bajom lenne, csak kíváncsiskodok.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Este mikor leveszem a töltőről a telót akkor még 100%-on van az akksi, de reggel mikor felébresztem akkor van, hogy 63% van, hogy 78%-on áll, ezt két napja csinálja, eddig max. 6%-ot merült reggelig, csak a WiFi van bekapcsolva.
Viszont napközben mobilnettel lassabban merül.Volt már valakinek ilyen?
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
-
Ferenc.
tag
válasz seadrone #4267 üzenetére
Köszi szépen! Holnap veszek egyet.
Ugyanis számítógép usb-n keresztül nemhogy lassan, szinte semmit nem tölt a telefonba! Érti ezt valaki? Elsőnek 20perc alatt felment 0 -ról 4% -ra, majd további 2 óra elteltével nem tudott belemenni 5%!! Mert most 8% -on áll és töltöm több mint 2 órája usb-re dugva.. az előző kínai vacak telómat legalább számítógéppel feltudtam tölteni, de ez úgy látszik ennél nem megy. Másnál mennyi idő alatt tölt fel számítógép usb-ről?
-
seadrone
őstag
válasz Ferenc. #4266 üzenetére
Azt nem tudom, hogy hány volt kell neki, de bármelyik mobilboltban megmondják, nagyjából egység töltők vannak ezekhez a telókhoz.
Nekem az itthoni gyári az 1 A-es, az autóban két amperest használok, mert az gyorsabban tölti fel, de ha jól tudom, akkor az nem a legjobb az aksinak , dehát ez van , ha gyorsan kell, akkor gyorsan kell
szóval megmondják a boltban, 2-3000 Ft körül van az ára
szerkesztek egy kicsit, megnéztem, igen, 5 V 1 A
[ Szerkesztve ]
-
seadrone
őstag
srácok, az normális, hogy egy éjszaka alatt merül 13-16%-ot a teló?
2 sim van benne
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy milyen hálózati töltő(adapter), kell ehhez a Samsung A3 SM-A300FU telefonhoz? Mert eltűnt a töltője, számítógépen usb-vel meg rettentő lassan töltődik csak..
Hol és milyen töltőt kell ehhez venni?
Köszönöm. -
Raiu
tag
Sokan panaszkodtak a GPS -re... Erre sokszor az volt a válasz,hogy iGO-t használok....
Most újra pár napig beszerezhető ingyenesen,ha szemfüles az ember!
-
kutga
nagyúr
válasz szemesi69 #4259 üzenetére
Sygic nem rossz, de sok értelmetlen dolog van benne, az IGO összehasonlíthatatlanul könnyebben kezelhető. Plusz az A3-on rendszeresen meg is fagyott a Sygic.
[ Szerkesztve ]
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
szemesi69
addikt
Telefonról nem tudom normálisan linkelni, 5 napig letölthető a play-ről, hivatalosan. Igo szülinap.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi redmi note 12 pro
-
eszperente
csendes újonc
válasz Bjørgersson #4240 üzenetére
szerintem oktoberig ott lesz. ☺ Majd meglatjuk. En nem hasznalom, inkabb kinezek az ablakon. ☺
-
PACSA75
őstag
Kipróbáltam 2 simmel, fentről a "redőnyt" lehúzva lehet váltani az elsődleges simet.
-
PACSA75
őstag
Azt hogy hogyan működik max egy oldallal odébb már említettem. Az időjárás widgeten az a jel szerintem közvetlen ikon az ébresztőórához (nem ezt használom, így csak tipp). Sajnos a 2 es sim ugyanazt a tálcát használja mint az sd (idióta megoldás), igy egyszerre 2 sim es sd kari kizárva. Dualsimes a készülékem, de még nem próbáltam egyszerre 2 simmel, de valószínűleg van elsődleges, mert az értesítési sávon jelenleg is ott vigyorog egy "1" es ikonocska.
-
Bjørgersson
félisten
válasz eszperente #4238 üzenetére
Na de még mindig? Már több mint egy hónapja volt óraállítás.
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Mi a vélemény a dupla simes változatról?
Az 1GB ellenére mennyire használható?
Most egy Galaxy S dupla simest használok, állandóan akad és helyért kiabál, pedig alig van rá telepítve valami.
Ha SD kártyát is tennék bele, akkor nem használható a dupla sim?Köszi
[ Szerkesztve ]
-
eszperente
csendes újonc
válasz Bjørgersson #4237 üzenetére
nyari idoszamitas. Asszem.
-
bepe79
addikt
Gyári gari az arab/kínai/indiai GSM boltban? Be tudod regelni a Samsung oldalán? Tényleg nem szürkeimportos?
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
g@bo
nagyúr
urak
Nextelshop.hu cégnél venném, 55600 ft. single / bontatlan változat, 1 év forgalmazói gari... egyszerűen nincs más.
80 ropiért nem kell a5 samu garival.
bevállaljam bolti garival? vagy igy szivhatok?
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz Zizmand #4224 üzenetére
Ne ijedjél már meg a többiektől, talán azaz max egy 10% os külöbség van, nagyon jó ár, vedd meg bátran, a másfél gigás sem egy atomerőmű. Én is használtan vettem kb 30 ezerért, karcmentesen, mint az új. 65 ropit nem adtam volna érte a büdös életben. Imádom, de annyit nem ér. Esetleg keresgélj még ha találsz ilyen árban 1 simes et, vedd meg azt és akkor a te lelkecskéd is megnyugszik. Gyakorlatilag a két kártyás a drágább, tehát találnod kell simát is ilyen árban.
-
szemesi69
addikt
-
Zizmand
aktív tag
Fóliás, szinte hibátlan, még garanicia is van rá.
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Megéri az A3-ból az 1 giga ramos verziót venni?
25 ezerért láttam ennyiért megéri megvenni? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Feleségem telóján felbukkant egy furcsa jelenség. Tegnap bedugta a fülest, erre a telefon újraindult, de csak a galaxy logóig, ezt ismételgette. A bekapcsoló gomb hosszas nyomására rendesen feléledt. Utána már lehetett használni a fülest. Ma megint ugyan ez történt. Fr-t még hanyagolom, holnap kipróbáljuk másik fülhallgatóval is.Boldog Új évet!
-
Zso83
tag
Sziasztok!
Ismerős barátnőjének A3 2016-os van, és pont a minap beszélgettünk ezekről. Szerinte szebb az én régi A3-as telefonom, mint a sajátja...
Céges telónak kapta, de az üveg hátlappal ő sincs kibékülve, csúszkál a kezében, és nem a biztos fogás érzetét kelti. Ja, és egy kaptafa az S6-os kinézetével...
Szóval a régi telómra dicséretet kaptam, bár azért egy picivel gyorsabbnak éreztem az új modellt, de megmondom őszintén, hogy magasról teszek ilyen apró különbségre. Szép telefon és nem lassú, teszi a dolgát a mindennapokban, és ez nekem pont elég.[ Szerkesztve ]
"Egész életedben egy dolog lesz, ami mindig kitart melletted: az árnyékod..."
-
Tombi
őstag
ota sw upgrade esetén törlödni fog barmi adat vagy app?
illetve root-ot hogy tudnam megszüntetni app/adat veszteség nélkül? 4.4.4
ujratelepités nem játszik ugye -
Graphics
Jómunkásember
Halihó, honnan lehet most a legolcsóbban beszerezni ezt a készüléket?
Elég jók még mindig.
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
mateus
senior tag
válasz viktro82 #4200 üzenetére
Nálunk mindkét változat megtalálható, nekem a 2016, páromnak a 2015.
Tapasztalatok:
A 2016-os akksija tovább bírja, erősebb a rezgőmotor (az eddigi össze telómnál erősebb, simán megérzem menet közben zsebben), jobb a kamera is.
Az üveg hátlap helyett valóban jobb lenne egy fém hátlap, de mivel mikor én fogom a telót, kb egyáltalán nem ér a tenyerem hozzá (többnyire csak a kerethez), így nem annyira zavaró. Amúgy meg külsőleg, anyaghasználatban full prémium.
Viszont a 2015-ös változat is jó vétel, mindennapi használatra bőven elég. Annyi, hogy gyári garival már kb sehol sem lehet kapni.
A rendszer mindkét telón szépen pörög, nem találkoztam laggokkal. -
robyg
senior tag
Kipróbáltam az egyik trémobil pontnál.
Nekem se jön be ez az üveg hátlap teljesen elveszi a fém érzetet meg jobban izzad az ember kezébe.
Plussz ha leejted valszeg az egész hátlap bereped/törik mivel üveg az meg törik mint állat.Én nekem sikerült leejtenem az A3-somat a bal sarkára. Három ponton sérült meg az részen.
Állítom,hogy a 2016-os üveghátlapja biztos berepedt volna.[ Szerkesztve ]
-
ben11
őstag
Az üveg hátlap miatt tuti nem vennék 2016-ost.
-
PACSA75
őstag
válasz GEPESZ66 #4204 üzenetére
Nekem ezelőtt 2 évvel volt egy nyolcmagos kínai telóm, annó egy atomerőmű volt, de szerintem még most is lezúzna sok nagy márkát, csak meguntam, valamint zavart a 4,7" es kijelző. Ahhoz a telóhoz képest ez a kis A3 egy nudli , de nagyon tetszik kinézetre és ami még vonzott az amoled kijelző. Az A3 merete jobb mint az előző telómé, de én még ennél is kisebbel is beérném. Utálom a nagy lomokat. Ha ezt megunom, lehet hogy méglejebb megyek a mérettel, talán 4,3" akár 4" is szóbajöhet, ha találok valami jót. Bár mostanában nem igazán jönnek ki új modellek ilyen kis méretben. De a divat állandóan változik, talán rájönnek a gyártók hogy lenne rá igény.
-
GEPESZ66
veterán
válasz PACSA75 #4202 üzenetére
Nekem korábban 4,3"-os XPERIA L Sony telefonom volt.Most 4,7"-os LG L90 telefonom van.
Ha a méretet nézzük, akkor mm-ekről beszélünk.
Jelenleg a régi A3 az alap céges telefon.
Ha nem lesz a T-nél, akkor lesz a 2016-os verzió.
A régi A3, ill. az új közötti pár mm-különbség szerintem az új 2016-os verzió felé billenti a mérleget, pláne, ha 1-2 hónap múlva esik az ára.
A 2016-os verzió talán még meg is kapja az android 6-ot.
Illetve állítólag a 2016-os verzión lévő droid jobban hasonlít a S6-on lévőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Cyberpunk 2077
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest