Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Samsung Galaxy A3 tudnivalók!
Új hozzászólás Aktív témák
-
consono
nagyúr
Sziasztok, csak beköszönök. Most vettem a kölöknek egy ilyen telót, egyelőre nagyon pozitív az első benyomás. Sokkal fürgébb, mint amire gondoltam és abszolút zseb és kézbarát a készülék. Tetszik nekem is, meg neki is
El is gondolkodtam, hogy backupnak pont jó lenne nekem is egy...
-
sherlock82
senior tag
Arra közbe rájöttem h nincs reset hanem a gombok egyszere megnyomása volt a megoldás.
Én ősszel vettem, sose csinált még ilyet, remélem nem lesz több ilyen. -
atosan
veterán
válasz
sherlock82 #4292 üzenetére
Remélem nálunk ilyen nem lesz. Egyébként tudtommal alul a pici lyuk a beszédmikrofon, felül a zajszűrő, oldalt meg a szim és sd kártya tácának vannak a lyukak, egyik sem alkalmas resetre. Régebben tabletnél láttam olyat, de az a hátlapon volt.
-
perge666
veterán
válasz
sherlock82 #4292 üzenetére
Ez másik telefonnal is előfordul, nem csak A3-al!
Nálam egy winmobil csinált ilyet hébe-hóba .(Lumia925)Szerencsére a kis A3-am még semmi rendellenességet nem produkált, igaz még 1 hónapja sincs meg, de nagyon meg vagyok vele elégedve.
Amúgy régen imádtam cserélgetni a telóimat, váltogattam a jobbnál jobbak között, de így utólag elgondolkodok sokszor hogy mindet ugyanarra használtam és a célnak mindig is megfelelt volna egy középkategóriás telefon mondhatni friss nem elavult rendszerrel!
Szerintem az A3-al nagyon jó döntést hoztam, és remélem 2 évig kiszolgál majd!
-
sherlock82
senior tag
Érdekes....
A napokban a népligetben ültem mikor azt vettem észre h a 40 % os aksin lévő telefonom kikapcsolt. Pékségbe, Ujsághonál , pénzváltónál kértem töltőt azt gondoltam lemerült de semmi, be se kapcsolódott. majd a buszon egy srác mondta h az egyik pici lyuknál van a reset. persze ez se jött be. se a rotringgal,se gémkapoccsal nem indult újra, amit az egyik utastól kértem. aztán mikor mind 3 gombot nyomtam egyszerre jópár másodpercig akkor újra indult , és boldog voltam.
elég nagy procedúra volt ez az egész, nem is értem ez h történhetett. pedig 1 - 2 alkalmazás van csak rátelepítve, se extra dologra nem használom.
-
Wikoo
aktív tag
Üdv,
Párom samsung a 3 mas telefontja totál lefagyott, kikapcsgomb hosszan nyomására sem reagál, aksi nem kivehető. Hogy bírjam restartolásra?
HELP ! -
Tombi
őstag
Jelenleg most 4.4.4-et használok telenoros rommal, de a teló már független
ezért várom a független 5.0.2-es romot. Jelenleg sokszor van az, hogy a
voip elnémul és csak telefon reset segít, ezért is akarok frissiteni, no meg
a root sem tetszik a barclays appnak. -
Bjørgersson
félisten
Ki lehet valahogy jatszani a YouTube appot, hogy ne 480p legyen a legnagyobb valaszthato felbontas?
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #4278 üzenetére
Szerintem a 2016 változat miatt erre kicsi az esély, inkább azt fejlesztik, de azért bízzunk benne, hogy lesz valami
-
atosan
veterán
válasz
Bjørgersson #4278 üzenetére
Sajnos kicsi az esély, írták néhány helyen, hogy lesz 6, de mikor már rajta lesz, akkor hiszem el.
-
szemesi69
addikt
válasz
Bjørgersson #4276 üzenetére
Model SM-A300FU
Model name GALAXY A3
Country Hungary (T-mobile)
Version Android 5.0.2
Changelist 6027881
Build date Fri, 18 Mar 2016 10:48:35 +0000
Product code TMH
PDA A300FUXXU1BPC2
CSC A300FUTMH1BPC1Model SM-A300FU
Model name GALAXY A3
Country Hungary (VDH)
Version Android 5.0.2
Changelist 103936023
Build date Fri, 18 Mar 2016 10:48:35 +0000
Product code VDH
PDA A300FUXXU1BPC2
CSC A300FUVFG1BPC1Ez a kettő most frissült nem rég
Független és telenor még nincs
-
Bjørgersson
félisten
Fogunk mi valamiféle rendszerfrissítést kapni? Nem mintha a mostanival bajom lenne, csak kíváncsiskodok.
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Este mikor leveszem a töltőről a telót akkor még 100%-on van az akksi, de reggel mikor felébresztem akkor van, hogy 63% van, hogy 78%-on áll, ezt két napja csinálja, eddig max. 6%-ot merült reggelig, csak a WiFi van bekapcsolva.
Viszont napközben mobilnettel lassabban merül.Volt már valakinek ilyen?
-
Ferenc.
tag
válasz
#52469760 #4267 üzenetére
Köszi szépen! Holnap veszek egyet.
Ugyanis számítógép usb-n keresztül nemhogy lassan, szinte semmit nem tölt a telefonba! Érti ezt valaki? Elsőnek 20perc alatt felment 0 -ról 4% -ra, majd további 2 óra elteltével nem tudott belemenni 5%!! Mert most 8% -on áll és töltöm több mint 2 órája usb-re dugva.. az előző kínai vacak telómat legalább számítógéppel feltudtam tölteni, de ez úgy látszik ennél nem megy. Másnál mennyi idő alatt tölt fel számítógép usb-ről?
-
Ferenc.
tag
Sziasztok!
Én azt szeretném kérdezni, hogy milyen hálózati töltő(adapter), kell ehhez a Samsung A3 SM-A300FU telefonhoz? Mert eltűnt a töltője, számítógépen usb-vel meg rettentő lassan töltődik csak..
Hol és milyen töltőt kell ehhez venni?
Köszönöm. -
Raiu
tag
Sokan panaszkodtak a GPS -re... Erre sokszor az volt a válasz,hogy iGO-t használok....
Most újra pár napig beszerezhető ingyenesen,ha szemfüles az ember!
-
szemesi69
addikt
Telefonról nem tudom normálisan linkelni, 5 napig letölthető a play-ről, hivatalosan. Igo szülinap.
-
eszperente
csendes újonc
válasz
Bjørgersson #4240 üzenetére
szerintem oktoberig ott lesz. ☺ Majd meglatjuk. En nem hasznalom, inkabb kinezek az ablakon. ☺
-
PACSA75
őstag
Kipróbáltam 2 simmel, fentről a "redőnyt" lehúzva lehet váltani az elsődleges simet.
-
PACSA75
őstag
Azt hogy hogyan működik max egy oldallal odébb már említettem. Az időjárás widgeten az a jel szerintem közvetlen ikon az ébresztőórához (nem ezt használom, így csak tipp). Sajnos a 2 es sim ugyanazt a tálcát használja mint az sd (idióta megoldás), igy egyszerre 2 sim es sd kari kizárva. Dualsimes a készülékem, de még nem próbáltam egyszerre 2 simmel, de valószínűleg van elsődleges, mert az értesítési sávon jelenleg is ott vigyorog egy "1" es ikonocska.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
eszperente #4238 üzenetére
Na de még mindig?
Már több mint egy hónapja volt óraállítás.
-
oil120
senior tag
Sziasztok,
Mi a vélemény a dupla simes változatról?
Az 1GB ellenére mennyire használható?
Most egy Galaxy S dupla simest használok, állandóan akad és helyért kiabál, pedig alig van rá telepítve valami.
Ha SD kártyát is tennék bele, akkor nem használható a dupla sim?Köszi
-
eszperente
csendes újonc
válasz
Bjørgersson #4237 üzenetére
nyari idoszamitas. Asszem.
-
g@bo
nagyúr
urak
Nextelshop.hu cégnél venném, 55600 ft. single / bontatlan változat, 1 év forgalmazói gari... egyszerűen nincs más.
80 ropiért nem kell a5 samu garival.
bevállaljam bolti garival?
vagy igy szivhatok?
-
PACSA75
őstag
válasz
Zizmand #4224 üzenetére
Ne ijedjél már meg a többiektől, talán azaz max egy 10% os külöbség van, nagyon jó ár, vedd meg bátran, a másfél gigás sem egy atomerőmű. Én is használtan vettem kb 30 ezerért, karcmentesen, mint az új. 65 ropit nem adtam volna érte a büdös életben. Imádom, de annyit nem ér. Esetleg keresgélj még ha találsz ilyen árban 1 simes et, vedd meg azt és akkor a te lelkecskéd is megnyugszik. Gyakorlatilag a két kártyás a drágább, tehát találnod kell simát is ilyen árban.
-
-
Zizmand
aktív tag
Fóliás, szinte hibátlan, még garanicia is van rá.
-
Zizmand
aktív tag
Sziasztok
Megéri az A3-ból az 1 giga ramos verziót venni?
25 ezerért láttam ennyiért megéri megvenni? -
atosan
veterán
Sziasztok,
Feleségem telóján felbukkant egy furcsa jelenség. Tegnap bedugta a fülest, erre a telefon újraindult, de csak a galaxy logóig, ezt ismételgette. A bekapcsoló gomb hosszas nyomására rendesen feléledt. Utána már lehetett használni a fülest. Ma megint ugyan ez történt. Fr-t még hanyagolom, holnap kipróbáljuk másik fülhallgatóval is. -
Zso83
tag
Sziasztok!
Ismerős barátnőjének A3 2016-os van, és pont a minap beszélgettünk ezekről. Szerinte szebb az én régi A3-as telefonom, mint a sajátja...
Céges telónak kapta, de az üveg hátlappal ő sincs kibékülve, csúszkál a kezében, és nem a biztos fogás érzetét kelti. Ja, és egy kaptafa az S6-os kinézetével...
Szóval a régi telómra dicséretet kaptam, bár azért egy picivel gyorsabbnak éreztem az új modellt, de megmondom őszintén, hogy magasról teszek ilyen apró különbségre. Szép telefon és nem lassú, teszi a dolgát a mindennapokban, és ez nekem pont elég. -
Tombi
őstag
ota sw upgrade esetén törlödni fog barmi adat vagy app?
illetve root-ot hogy tudnam megszüntetni app/adat veszteség nélkül? 4.4.4
ujratelepités nem játszik ugye -
-
Halihó, honnan lehet most a legolcsóbban beszerezni ezt a készüléket?
Elég jók még mindig.
-
mateus
senior tag
válasz
viktro82 #4200 üzenetére
Nálunk mindkét változat megtalálható, nekem a 2016, páromnak a 2015.
Tapasztalatok:
A 2016-os akksija tovább bírja, erősebb a rezgőmotor (az eddigi össze telómnál erősebb, simán megérzem menet közben zsebben), jobb a kamera is.
Az üveg hátlap helyett valóban jobb lenne egy fém hátlap, de mivel mikor én fogom a telót, kb egyáltalán nem ér a tenyerem hozzá (többnyire csak a kerethez), így nem annyira zavaró. Amúgy meg külsőleg, anyaghasználatban full prémium.
Viszont a 2015-ös változat is jó vétel, mindennapi használatra bőven elég. Annyi, hogy gyári garival már kb sehol sem lehet kapni.
A rendszer mindkét telón szépen pörög, nem találkoztam laggokkal. -
robyg
senior tag
Kipróbáltam az egyik trémobil pontnál.
Nekem se jön be ez az üveg hátlap teljesen elveszi a fém érzetet meg jobban izzad az ember kezébe.
Plussz ha leejted valszeg az egész hátlap bereped/törik mivel üveg az meg törik mint állat.Én nekem sikerült leejtenem az A3-somat a bal sarkára. Három ponton sérült meg az részen.
Állítom,hogy a 2016-os üveghátlapja biztos berepedt volna. -
ben11
őstag
Az üveg hátlap miatt tuti nem vennék 2016-ost.
-
PACSA75
őstag
válasz
GEPESZ66 #4204 üzenetére
Nekem ezelőtt 2 évvel volt egy nyolcmagos kínai telóm, annó egy atomerőmű volt, de szerintem még most is lezúzna sok nagy márkát, csak meguntam, valamint zavart a 4,7" es kijelző. Ahhoz a telóhoz képest ez a kis A3 egy nudli
, de nagyon tetszik kinézetre és ami még vonzott az amoled kijelző. Az A3 merete jobb mint az előző telómé, de én még ennél is kisebbel is beérném. Utálom a nagy lomokat. Ha ezt megunom, lehet hogy méglejebb megyek a mérettel, talán 4,3" akár 4" is szóbajöhet, ha találok valami jót. Bár mostanában nem igazán jönnek ki új modellek ilyen kis méretben. De a divat állandóan változik, talán rájönnek a gyártók hogy lenne rá igény.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
PACSA75 #4202 üzenetére
Nekem korábban 4,3"-os XPERIA L Sony telefonom volt.Most 4,7"-os LG L90 telefonom van.
Ha a méretet nézzük, akkor mm-ekről beszélünk.
Jelenleg a régi A3 az alap céges telefon.
Ha nem lesz a T-nél, akkor lesz a 2016-os verzió.
A régi A3, ill. az új közötti pár mm-különbség szerintem az új 2016-os verzió felé billenti a mérleget, pláne, ha 1-2 hónap múlva esik az ára.
A 2016-os verzió talán még meg is kapja az android 6-ot.
Illetve állítólag a 2016-os verzión lévő droid jobban hasonlít a S6-on lévőhöz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topik
- Autós kamerák
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iPhone 12 / Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (147)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (152)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest