- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- iPhone topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rob700
senior tag
válasz
gretzky77 #4610 üzenetére
tipikus észrevétel... Nem baj, hogy merci felni van rajta! Ez egyfajta "tuning" irányzat... Gyári karosszéria, brutálisan leültetve és igényes (leginkább vw,Audi,Porsche, BBS de a Mercedes felni is belefér) felnivel. Haverom autója, de az enyém is ezt az irányzatot szokta követni...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
Daffchy
őstag
-
-
-
Vegitaa
senior tag
válasz
gretzky77 #4275 üzenetére
Szerintem az itunes nem lassítja a másolást, csak macerásabbá teszi... S ha épp egy olyan PC-vel kell hirtelen összetenned, amin nincs itunes...?
A mostani iphone-okon nem tudom hogy van- de annó a 3-ason még egy jpg-fájlt sem tudtam a telón betenni háttérnek PC és itunes nélül. MP3 csnegőhangokról és word fájlokról nem is beszélve...Úgy gondolom, ipone annak jó, aki a MAC-ra van beállva, van asztali MAC-ja, s ibookja, stb... -De mégegyszer mondom, ez csak az én véleményem. Lehet hogy a 6-osnál más ahelyzet...
Mindenesetre a 1520-nál kényelmesebb, felhasználóbarátabb telóm még sosem volt, pedig volt már egy pár készülékem...
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz
gretzky77 #4272 üzenetére
Igen ezek miatt kicsit tartok tőle,ezért kérdeztem,hogy az itunes vajon mennyire lassítja a másolást! Azért ugye nem minden a 20mp de tény,hogy fotóban 1520 a jobb,de az Iphone se rossz!
Rob700 : Köszi! Én is egyre jobban hajlok,hogy marad! Legfeljebb kipróbálom egy sima 6-ot kíváncsiságból!
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Rob700
senior tag
válasz
gretzky77 #4272 üzenetére
Haveromnak i6 van (64gb). 16gb-ost nem túl jó venni, mert eléggé sok helyet foglal a ios8... Egyébként maga a telefon szerintem nagyon szép és jó. Stabil, minőségi, nagyon jó a fényképezője (már ha nem akarsz manuálisan állítgatni rajta). Viszont brutálisan drága és nem látom az előnyét a wp 8.1-el szemben. (max a Magyarul is tudó "szöveg diktálásnak"). Hogy a 1520-at elcserélném-e i6 vagy i6 Pluszra? Esélytelen...
Arról nem is beszélve, hogy a laptopomon is Windows 8.1 van és pöpec mód össze van hangolva a 1520-ammal... (Microsoft fiók) Ilyenről az iphone tulajoknak le kell mondani...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 128GB Black
-
Yoretto
tag
válasz
gretzky77 #4265 üzenetére
Nem hinnem higy tul maceras lenne, bar nem kotottem,meg pcre igy nemtudom ezt se
Azt a reszt a hozzaszolasomnak mint latod inkabb toroltrem is, mert akar felreertheto is lehetett... Nyilvan en arra a retegre gondoltam akik csak azert vesznek iphone-t mert hajajjj az meno
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
Yoretto
tag
válasz
gretzky77 #4261 üzenetére
Ha egy olyan embert kerdezel aki szereti az iphone-t akkor rosszat nagyon nemfogsz rola hallani... Nem tokeletes ahogy egyik telefon se, nekem a privat szamom van az i6ba, hivason es nagyon ritkan sms irason kivul nagyon masra nem hasznalom, meg talan nagyon ritkan net, de az nagyon ritka, nem jatszok nem fenykepezek vele,stb... Igy ezekrol nemtudok nagyon velemenyt alkotni... Kijelzo szep, rendszer stabil, gyors nincs vele semmi gond...
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
Coulson
tag
-
-
-
-
-
martinkeet
aktív tag
-
-
-
válasz
gretzky77 #3510 üzenetére
Némely készülékeken csak simán kilép, nálam csak összevissza megy a hangerő néha meg bekapcsolgat valami hangszínszabályzót holott ki van kapcsolva, stb... Nem veszi észre a telefon hogy kihúztad a fülest... Akadozik a telefon ha visszalépek a zenelejátszóból a menübe, stb... Szóval egy rakat fos a Music.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
ferke72
aktív tag
válasz
gretzky77 #3031 üzenetére
Webes felületen is fel kell regelni ide developer
remélem jót linkeltem berégen regisztráltam.. appot felteszed, végig engedélyezed ha kész vagy rákeresel frissítésre
telepíti, és örülsz
[ Szerkesztve ]
Nem az számít, hogy mennyi időnk van, hanem hogy mit kezdünk vele.
-
-
Yoretto
tag
válasz
gretzky77 #2983 üzenetére
ami azt illeti igen, nagyon is, eleinte a kialakitas miatt furcsa volt, de azota mar egyaltalan nem, eleve nem szeretem a nagy meretu telefonokat, nem nagyon talalom ertelmet, jo igaz 1520 brutalisan nagy, de sajnos ugyanolyan katerogia kisebb meretbe nem volt, igy ...
-
-
-
-
válasz
gretzky77 #2695 üzenetére
nekem ami visszatartó ok:
nincs swype bill magyarul
-nincs számomra megfelelő zene lejátszó a megfelelő kényelmi funkciókkal (vagy nem tudok róla)
-olyan funkciók mint pl a fényerő a gyári minimumnál tovább csökkentése (éjjelre)
-egyenlőre minden google szolgáltatást használok, nem tudom mennyit lehet itt megoldani (névjegyzék, naptár, címlisták, drive, email, maps, hangouts)
-több ablakos mód
-értesítő led
-jegyzetek főképernyőreNekem ezek tök fontos dolgok. Ha vannak ezekre ötletek, hallgatom
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Lacika89
csendes tag
válasz
gretzky77 #2409 üzenetére
Egyidős a két készülék és 20000 kellene pótolnom.
Nekem ez megérné személy szerint.
Én semmilyen appot nem használok, csak Fb, wathsapp, böngésző, kamera. Ennyire használom.
A kamera minősége ami megfogott, illetve a here drive amire szükségem lenne .Samsung Galaxy Note 4 & NOKIA Lumia 1520 black :)
-
jeni
félisten
-
Cooley18
aktív tag
válasz
gretzky77 #2024 üzenetére
Ha lassú a net, nagyon sok. Normális nettel is számolni kell ~1 órával. Viszont jó lenne, ha figyelmesen elolvasnád amit írunk, mert erről már volt szó, és szerintem senkinek sincs kedve ugyan azt leírni többször is!
A garival kapcsolatban: a garanciajegy vagy a számla csak akkor szükséges, ha kiskerben vetted, és a gyártói garanciát akarod érvényesíteni a hivatalos márkaszervizben, hiszen ők nem tudják, hogy te mikor vásároltad a készüléket, csak azt, hogy mikor rakták össze, illetve ezzel igazolod, hogy nem valami bugázott készülék.
[ Szerkesztve ]
-
aswmaster
tag
válasz
gretzky77 #2004 üzenetére
ha jól tudom csak a 8.1 támogatja a miracastot, a sima 8 nem.
@hülyegyerek/zack: azért az érdekes, hogy kell hozzá szla/garipapír, amikor IMEI szám alapján garanciális. persze hiszek nektek, csak vhol sztem nem korrekt a dolog, hisz ha IMEI alapján egyértelmű, hogy garanciális, akkor minek még egy plusz csekedli is róla - nesze neked paperless world
pl nekem sincs papírom a WD HDD-imre, de S/N alalpján ha garis - márpedig az - és beküldöm nekik, akkor legarizzák. szóval furcsa, hogy miért nem játszik ugyanez a módszer a Nokianál...
[ Szerkesztve ]
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
zack
nagyúr
válasz
gretzky77 #2020 üzenetére
A Part Nero-s 1520 EU-s bolti garis, bolti adás-vételivel. Magyar Nokia garival nem is árulták.
Szerinted mi az a garanciális probléma amit a szervizpontokon meg tudnak csinálni jófejségből?Max szoftverezés. Ezt lehet megcsinálják product code alapján is, de hardveresen nem fognak belenyúlni.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz
gretzky77 #2015 üzenetére
Ezt már kérdezted tőlem privátban, és meg is kaptad rá a választ.
Érvényes garancia jegy, vagy számla.
De ha gondolod, kérdezd meg egyesével mindenkitől pü-ben.
Azt hiszem be is fejeztem a szakmai kérdésekre való válaszolgatást pü-ben.
Használja mindenki a topikot, hiszen erre van.Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Cooley18
aktív tag
válasz
gretzky77 #2007 üzenetére
Kellene. Bocs, nem emlékszem, mit írtál, és így kora reggel lusta vagyok visszaolvasni, de használtan vetted? Mert akkor még azt tudom elképzelni, hogy fent volt az az app, és frissített vele, aztán letörölte az előző tulaj. Passzolom, hogy mennyiért csinálnák meg, gondolom 5-10eFt között mozoghat, de erre igazán kár lenne pénzt kidobni, hisz 1-2 óra alatt (eközben is csak pár gombot kell megnyomni) te is simán megcsinálhatod.
-
aswmaster
tag
válasz
gretzky77 #2002 üzenetére
én gépen kipróbáltam a project my screen app-ot (Win7), jól működik. annyi, hogy minden Lumia 1520-at először elé kellett távolítani (ahogy feljebb többen is írták), utána már jól működött.
youtube-on nézegettem videókat, állítólag a Miracast-al is jól működik a kivetítés (ha mondjuk TV-re akarnál).[ Szerkesztve ]
"A tudományban a kísérletek és az elemzésük időhöz kötöttek, mégis úgy képzeljük, hogy időtlen természeti törvények bizonyítékát tárjuk fel. A törvények nem időtlenek, ezek is a jelen tulajdonságai, és idővel változhatnak." - Lee Smolin
-
T.Peter
őstag
válasz
gretzky77 #1994 üzenetére
De, hivatalos firmware frissítés. Az NSRT pedig: Nokia Software Recovery Tool.
The Lumia Cyan update.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.