- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- iPhone topik
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Egyetértek, én nem szeretem a tökörészést ilyen visszarakásokkal, úgyhogy én váltottam szifonra. Nem bántam meg, hamarabb kellett volna.
Maga a 1520 egy jó telcsi (mert még Nokia nem ms), de a szoftver az nem jó. Láttuk, mit tudott pl a kamera az előző szofttal, ezzel összehasonlítani se lehet.
Bele se merek gondolni, hogy milyen lehetne a 1520 egy androiddal. -
FreedomHUN
senior tag
Billt lehet módosítani?
Én kicsit kiestem a Win alól, feleségemnek mondtam kijött a 10. Felrakta. Az bosszantja hogy nem ott vannak az ékezetes betűk, ahol eddig voltak.
Illetve az albumoknál ami kedvencek volt berakva most eltűntek. Mármint nem a képek hanem a kedvencekből. Azt vissza lehet varázsolni, vagy ujra be kell állítani. 2 napja azt hallgatom hogy a F@szom hogy nincsenek meg a kedvenc képeim keresgélhetem egyenként (kb. 5000 darab)
Megértem bosszantó lehet.
-
-
-
Rob700
senior tag
-
Šolaire
veterán
Device recovery tool-al gyaluld le szűz 8.1-re utna frissitsd 10-re a végén adj neki egy alaphelyzetbe állitast biztonsági mentés felejtsd el. Igy lesz egy olyan win10-ed mintha most vetted volna ki a dobozból. Nekem igy bugmentes se ujraindulás se app összeomlás.
“Praise The Sun” \[T]/
-
-
-
-
-
-
-
TommyX_
őstag
Igaz nem "okos óra", de ez nagyjából működik WP-vel.
(Telefon könyvet és a híváslistát látja, sms-t nem tudja "lehívni", mert alkalmazás kéne hozzá, az meg elvileg csak droidra van.
Hívás fogadás órán keresztül, mint Michael Knight.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Szerintem a 640 XL jobb választás. Topicot olvasva nincs rá panasz és az eddigi gazdik szeretik, átlag gondok a készülék vásárlás utáni készülék nagyságát érinti, de ez csak megszokás dolga.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Ultrakompakt hordozható SSD fortyog a Seagate boszorkánykonyháján
- Nők, nőügyek (18+)
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest