Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Lajkapapa
csendes tag
6300 pénzbe került az akksi. A frissítésnél nem tudom,h a szoftvert vagy a belső vezérlőprogramot kell nézni. Az op.rendszer 14226.359, a másik vége: 15235.40006. Azt mondta, h teszteltek mindent(mobilnet gondjaim voltak) és nem jelzett semmilyen hibát. Mégis folyamatosan van most net.
-
-
-
Az utángyártott kijelzők kapcsán az 1520 esetében sok negatív dolgokat lehet olvasni külföldi oldalakon, ezért én számodra egyáltalán nem ajánlom, inkább ha helyedben lennék inkább az eredetit fizetném meg maga a felhasználási élmény rontása nélküli használat miatt, más részt ki tudja milyen az a kijelző és nem csinál nagyobb galibát a többi komponens esetében.
-
tillseemann
csendes tag
Köszönöm!
Hogy őszinte legyek, ezzel számoltam én is. Hát ez van. Főleg fotózok és zenélek rajta, játszani nem szoktam. Talán így nem lesz olyan zavaró. Meg igazából most messze nem százas a panel, szóval ennél csak jobb lehet
Egyébként őt rendeltem.
Ami fontos:
Item location: Chapel Hill, North Carolina, United States
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Tálaljuk a februári hardverlevest
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest