- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
-
-
Ceftriaxone
aktív tag
válasz
BobTail #4105 üzenetére
Tisztelt Bobtail!
Pontosítva szeretném föltenni kb. ugyanazt a kérdést: tehát w10 for mobile-ban lesz arra mód, mint most a WP 8.1-ben, hogy hátul a háttér fekete / fehér, de maguk a csempék mögött látszik a kép ?Tehát : ha a windows 10 telefonom kezdőképernyőjére ki akarom rakni a fenyőfába ugráló kismacskámat. (csak példa, nem akarok ilyet kirakni ) akor most :
1) fenyőfába ugró kismacska van az opaleszkáló, vagy átlászatlan csempék mögött ? (a windows 10 bemutató ilyen irányú volt...)
2) vagy: berakhatom (mint a wp 8.1-ben eddig is) kizárólag és csakis a csempék mögé a fenyőfába ugráló kismacskát, fekete háttérrel ?! ? (azaz mindkét opció megtehető)
-
gretzky77
veterán
válasz
BobTail #4094 üzenetére
köszi! Amúgy ez az insider jelez ha elérhető vagy nekem kell keresgélni? Ha esetleg neked elérhető lesz jeleznéd itt? Valamint ha én felteszem ( nekem csak a 1520 van ) de nem lesz jó akkor ,hogy tudok visszatérni Denimre ? Olvastam ugye olyat, hogy benne lesz a régi rendszerre való visszatérés lehetősége!? Köszi
-
-
-
-
-
-
zack
nagyúr
válasz
BobTail #3317 üzenetére
Imádtam a 1520-at, de ha most kellene vennem, a méretek miatt a 930-at választanám én is, így hogy volt 1520. Nem akkora nyűg, mint elsőre sokan gondolják, de vannak szituk amikor "fejvakarós" hova rakjam.
Note 4 sem kicsi, de azért méreteiben 1 fokkal jobb.
Ettől az övre csatolt bőrtoktól meg mindig is vert a víz. -
válasz
BobTail #3073 üzenetére
Ez jó hír, köszi.
Végső soron meg már addigra úgyis megrendeltemLehet, hogy beírok majd pár fahságot, nokiám utoljára a 3410 volt, úgyhogy fogalmam sincs semmiről, a wp-ről meg pláne. A nem túl nagy élettapasztalatom azt mondja, hogy ez a vétel vagy nagyon jól fog elsülni, vagy oltári nagy bakot lőttem, de elválik. Eddig az okostelefonos korszakban volt már iphone, android és blackberry telefonom is, így már immúnis vagyok olyasmire, ha valami fagy, belassul, inkompatilis, nincs rá app, trükközni kell, vagy egyszerűen csak szivat a rendszer. Feltehetően nagy baromságot nem fogok tudni csinálni, jailbreak/root stb dolgokat soha nem csináltam és nem is vagyok rá fogékony. Működgessen a rendszer, emailezhessek, böngészhessek, telefonálhassak, menjenek a különböző netes szolgáltatások és jónapot. Fotózás fontos, a teszt alapján ezzel nem lesz gond.
Basszus, még azt se tudom, hogy a töltője micro usb-e, úgy rendeltem be, hát ez tényleg fejesugrás az ismeretlenbe, majd elválik -
gretzky77
veterán
válasz
BobTail #2053 üzenetére
Ó értem köszönöm! Ezekszerint akkor ezelőtt valami preview volt nekem fent és ezért nem frissitett cyanra csak NSRT-vel és ment a mappázás! Szimpibb volt mint ez a mappa app de Ennyi baj legyen!
Tibyke81 : Én Lg G2-ről váltottam és nem bántam meg! Hozzáteszem szerintem az androidos mezőnyben y G2 igen jól teljesít de amire nekem kell arra már a Windows Phone is szuper! 1520 kamera nagyon bejön nekem hiányzott a G2-n a memória bővíthetőség illetve elég sokat használom miracastot és szerencsére a 1520 is tudja cyannal Úgyhogy nekem nagyon bejön a 1520!
-
eladogeppc
veterán
válasz
BobTail #1914 üzenetére
Köszi a választ,de nekem nincs különbség.
Egyébként mi a jelenlegi legfrissebb szoftververzio ?
Illetve a 19/16Mpx Ennyit tud csak ?
Egy átlagos 13mpx kinai mobil is tud ilyet.
Foleg a sötétben felvett videók katasztrofalisak. Pont emiatt vettem meg pedig.
Ocska zajos vacak.
Ennel meg a lumia 1320-adnak is jobb volt a kameraja.
Sötétben vettem fel koncertfelvetelt a 1320-al es tok jo volt.Szomoru vagyok.
-
zack
nagyúr
válasz
BobTail #1567 üzenetére
Na igen. Nekem így is tetszik. Ma le is fixáltam hogy ez biza nálam marad.
Holnap veszem a MicroSD-t hozzá, próbáltam elég jót választani...64GB EVO MicroSDHC UHS-I Grade 1 Class 10 48MB/48MB
Jövő hét elején pedig a hátlap + fólia...Nillkin Super Frosted Shield, Nillkin Super Clear
-
-
lumiás
csendes tag
válasz
BobTail #1342 üzenetére
Köszi a választ!
Hát ezzel most így jártam.
De én még mindig fent tartom azt az álláspontomat, hogy mind1 honnan jön. Így is úgy is Ázsiában gyártják. Mert ott a legolcsóbb a munkaerő stb. Én úgy gondolom, ha az ember vesz egy telefont. Ami azért keményen 100 ezer felett van. Akkor az legyen mind1 hogy hol veszi. Működjön jól. Eddig minden telómat külföldről szereztem be, egyikkel sem volt problémám. Ez az első ilyen esetem. Pedig mind valamelyik Ázsiai országból jött. Ha a teszteken megbukik. Akkor egyszerűen nem szabadna hogy kikerüljön a gyárból. Legalábbis a BlackBerrynél ez így működik.
Az is járt a kobakomba, hogy egyszerűen a szállítás során megnyomódhatott a telefon, vagy akármi.
Már csak az lenne a kérdésem, ha valaki tud benne segíteni. Ha van itt egy nokiás. Hogy a szervizelése az kb mennyibe kerülne. Sajnálnám lecserélni ez miatt.
Nem hiszem hogy olyan nagy baja lenne (gondolom én). Mert tulajdonképpen minden működik rajta.Várom még mások tapasztalatát is. Ezzel vagy más problémával kapcsolatban. Főleg ha ők is külföldről rendelték a telefont.
Köszönöm az eddigi válaszokat mindenkinek!
-
david->off
tag
köszönöm szépen! gondoltam, hogy a SIM -es hülyeség inkább egyedi eset volt. hangszórós hardveres probléma azt nehéz szoftveres orvosolni, de a kijelző körüli macerák majdan frissítéssel megoldódnak. ezekkel meg együtt lehet élni. fagyás? és mitől következett be? milyen applikáció futott előtte / közbe, vagy csak úgy magától? régebben csináltak ilyet a symbianos készülékek, mikor megtelt a ramjuk, hogy újraindultak, de itt gondolom nem ez van a háttérben...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged