- Mobil flották
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
Igen úgy valóban kényelmes lehet.
Ha nem támogatja a flac-ot akkor sajnos számomra nem lenne életképes. Nekem szinte minden zeném Flac-ban van.(#3360) zack
Sajnos ez elég nagy hiba wp8 részéről. Én a neutron-t használtam még sony F series walkman-omon. Az egy igen jó zenelejátszó. Hangban veri a sony beépített megoldását.
-
Ati1979
veterán
Akkor az igazán nem rossz.
Kár hogy wp8 alá nincs egy rendes zenelejátszó program sem.
Mondjuk olyan ami flac-ot támogatna.
Legalábbis amikor én kerestem nem volt. (a fizetőseket nem néztem)Nem kényelmetlen amúgy zenelejátszónak használni? Kicsit nagy az a telefon állandóan a kézben tartani.
-
Ati1979
veterán
Fölösleges eszköz volt. Egyértelmű, hogy mennie kellett.
De sajnos igen.Azok már sokkal jobban szólnak.
A telefonoknak szemernyi esélyük nincs ellenük. Mondjuk jó füles / fejes sem árt hozzájuk.
Amúgy egyre népszerűbbek ezek a DAP-ok. Sokan vesznek mostanában ilyen lejátszókat.Szerintem nem lesz nagy különbség. A hordozható lejátszóban a 30-40 ezres kategória még elég alap.
Amúgy az a probléma, hogy nagyon kis helyre kell beépíteni ugyanazt az elektronikát, mint az asztali dolgoknál. Így jóval magasabb lesz ár.
Ezért majdnemhogy beugró kategória a 100 ezer forint, ha valaki jó hangminőséget akar kis helyen.
A másik meg az, hogy az erősítőnek igazából nagyobb hely kellene. Általában az összesnek a gyenge pontja a fejes erősítő rész.''Pénzkidobás, és csak akkor ha az a 100k nem hiányzik sehonnan.''
Egyéni preferencia kérdése. Van akinek ez nagyon fontos. Fontosabb mint maga telefon. Például én is ebbe az embercsoportba tartozom.
-
Ati1979
veterán
Nem. Ak240-ről. Elvileg tud olyat, hogy bt-vel hozzákapcsolom a telefonhoz és jelzi a hívást. Csak még nem próbáltam ki, hogy működik-e. A füles amivel hallgatom nagyon jól izolál. Ha mögém jön egy autó azt sem hallom meg, nemhogy a telefon csörgését.
Próbálj ki egy jobbfajta hordozható lejátszót. Utána soha többet nem akarsz majd telefonról zenét hallgatni.
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3281 üzenetére
Szerintem tedd fel az apróra, hogy cserélnéd.
0 db 1520 van fenn és nem is kapható. Tuti el tudnád cserélni vagy adni. -
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3221 üzenetére
Világos.
Majdnem? Szerintem rosszabb.
15-20k az teljesen irreális...
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3219 üzenetére
Pedig nemrég volt itt olyan aki cserélt volna.
Mennyit kellene amúgy ráfizetni?
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3208 üzenetére
Ha cserélsz búcsút mondhatsz a jó üzemidőnek is.
Meg kicsi lesz az az 5".Amúgy ez igaz. Még a jó anyagminőségű farmereken is meglátszik egy idő után az 1520 nyoma.
-
Ati1979
veterán
-
Ati1979
veterán
Persze ebben igazad van.
A meghallgatás a legfontosabb.
"szerintem ez a véleményed ismerethiányból adódott"
Ez nem így van. Pont az ellenkezője igaz. Több fülhallgatós találkozón is részt vettem (a szervezésükben is).
Igyekeztünk minél több fülest meghallgatni, összehasonlítani. Ezen meghallgatások alapján van összeállítva a fülhallgatós topic témaösszefoglalója és fülhallgató vásárlási tanácsokat is ezek alapján adunk.A hifimanból az re 400-at hallottam, annak az árkategóriájában elég jó hangja van.
Az ismereteim természetesen hiányosak, de valamennyi rálátásom van a dologra. Amúgy van egy sony mp3 lejátszóm és az ahhoz csomagolt füles elfogadható az 5-6 ezres árkategóriában. Nem mondom, hogy nincs nála jobb, de nem rossz. A sony viszonylag jó füleseket csomagol a telefonjaihoz is. Ez a többi gyártóra általában nem jellemző.
(#3162) zack
Ok ezzel tényleg inkább menjünk át a füles topicba. Ha kell ott többen alátámasztják majd azt amit most leírtam. Azt hiszem talán az első füles találkozóra hozott az egyik srác egy ie8-at. Ezt teszteltük és akik ott voltak mindenki szerint hangban a vsonic gr06 szintjén volt.
(Ak120-ról hallgatunk össze több fülest. )
Ezzel a fülhallgató tulajdonosa is egyetértett. Az ie8 nem volt rossz füles csak eljárt felette az idő. A sennheiser az a cég aki tud jót alkotni, viszont ezt nagyon drágán teszi. De ezt meg is engedheti magának mert van neve a szakmában.
Én pl. eléggé sokra tartom pl. hd800-as fejhallgatójukat. Az ie800 sem rossz, dinamikusban nem is hallottam jobbat. Viszont 3-4 armatúrás westone vagy egy 4 armatúrás shure ellen nincs esélye hangban.A head fi a sennheiser és más cégek által szponzorált oldal. Természetesen én is olvasom, de az ott leírt vélemények csak iránymutatónak jók.
(#3164) Kavinton75
Pl. én.
Most egy 1000 dolláros shure846-ot használok. Viszont ehhez már megfelelő lejátszó is kell.
Amúgy nem véletlenül kerülnek ezek a fülesek ennyibe.Igem amúgy fül sem árt hozzá.
-
Ati1979
veterán
Ezek nagyon gyenge fülesek hidd el. Ha jó fülest akarsz akkor nézz be füles topicba, ott megmondják milyet érdemes venni.
(#3158) Plazmacucci
Sennheiser? Hát az nagyon nem ok. Az egyedüli elfogadható fülesük az ie800. Az meg elég drága.
Az ie80, ie8 körülbelül a 10-20 ezres kategóriában versenyeznek a hangjuk alapján. Vicces az ár érték arányuk.[ Szerkesztve ]
-
-
Ati1979
veterán
Igaz.
Viszont az ára is mérséklődött azért egy kicsit az utóbbi időben. A szürke importos 1520-at meg lehet venni olyan 110k körül. Használtan meg 100k alá is becsúszhat az ára.
(tudom a bolti gari messze van a nokia garitól)
Ennyi pénzért ez a telefon egyszerűen best buy. Talán nincs is jobb vétel jelen pillanatban a felső kategóriás telefonok között.
-
Ati1979
veterán
Ez még csak pletyka szinten van. 5" meg nekem nagyon kicsi már. Én tuti nem váltanék rá.
(#3105) lugosi
Kell utód mert nagyon lement az 1520 ára.
Az újat nagyobb felbontással jobb kamerával 2* ennyiért is el lehetne adni.
Szóval előbb utóbb megjelenik majd.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3037 üzenetére
Tok nélkül csak a bátor emberek használják.
Iszonyat csúszik. Vagy vegyél még egyet tartalékba, hogyha eltört csak át kelljen rakni a sim-et.
-
Ati1979
veterán
Igen az 5.0 az elég durva állítólag. Szerintem hamarosan megkapja a note4 is.
Kíváncsi vagyok mi lesz a véleményed, huzamosabb használat után. Nekem ami igazán tetszik az az SPen.
Bár még sosem próbáltam.
A kicsit nagyobb felbontás annyira nem hoz lázba. Full hd is elég szerintem.Nem rossz. Ez szerintem jobban szól a telefonodnál.
Én egy ilyet használok!
Szerintem most ez a legjobb ami csak van. Nemcsak szerintem.Emellett nem jut eszembe telefonon zenét hallgatni.
[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Köszi a beszámolót.
Igazából végre én is ki tudtam próbálni a note4-et. Mit mondjak impresszív. Csak egy rövid ideig nyomkodtam a Media Markt -ban de eléggé megtetszett.
A kijelzője egyszerűen gyönyörű. Méretre kicsit kisebb az 1520-nál de talán ez még elviselhető. (nagyobbról nehéz kisebbre váltani) Téged ez zavar egyébként?
Szóval összegezve a tapasztalataidat:
Gyorsabb gördülékenyebb, picit szebb kijelző. + S pen.
vs.
Gyengébb aksi idő, kicsit jobb kamera
(A zenei képességek engem nem érdekelnek, mert nem telefonról hallgatok zenét.)
Szóval nem tudom, hogy megéri-e a felárat.
Plusz ott van a passport amit még mindig nem fogtam a kezemben.
És ez is érdekes lehet.
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #2868 üzenetére
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #2865 üzenetére
Egyet.
Annyira gyorsan azért nem.
Nem tudom szerintem ennél akkor is lehetne gyorsabb azért.
De mindegy nem vitatkozom. Kielégítő a sebessége ennek a telefonnak. -
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #2859 üzenetére
Kicsit szerencsétlen volt a megfogalmazás. Amikor föl le görgetek a kezdő képernyőn arra gondoltam.
Ja vagy egy kicsit gyorsabb proci is segítene.
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #2795 üzenetére
Nem.
Meg tok is van rajta. Bár nem tudom, hogy ez mennyit számít.
(#2796) btudos
Pontosan!
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #2784 üzenetére
Én éjszakai töltésre használom a qi-t. Csak rádobom és reggelre kész is.
(#2791) Yoretto
Na milyen a passport?
-
Ati1979
veterán
válasz
sharplaninac #2611 üzenetére
Ennek örülök!
Én köszönöm!
Itt ahol én vagyok nem tudtam volna megcsináltatni. -
Ati1979
veterán
válasz
sharplaninac #2607 üzenetére
Minden ok vele?
-
Ati1979
veterán
válasz
Yoretto #2538 üzenetére
Igen erre gondoltam. Mert az i5-ös változatnál azt hallottam, hogy a felbontás miatt előfordulnak akadások.
És az aksi idő? Nem tudom, hogy ebből a szempontból jobb e az i5.Tudom én is ezt gondolom. Mindenképpen a kezembe akarom majd fogni.
Vagy az vagy a note4 lesz az biztos.[ Szerkesztve ]
-
Ati1979
veterán
Teljesen jó az 1520. Néztem ezt a phonearena-s összehasonlító tesztet és az alapján mondom ezt. Nagyon megállja a helyét a jó "kis" nokia.
Viszont ha majd kell egy másik telefon is, nem kérdés hogy mi lesz az.
A passport szerintem nem hozza note 4 szintjét. Bár ki tudja.(#2534) Yoretto
Kicsit off. Én is nézegetem pro 3-at. Gondolom i7 8GB rammal semmi lag vagy ilyesmi.
-
Ati1979
veterán
Nagyon bejön ez a telefon egyébként. Szerintem lesz még nekem ilyen.Végre felért kamerában a samsung a nokia mellé. Ez dícséretes.
(#2521) zack
Én nem vagyok benne biztos, hogy egy az egybe elcserélném a note4 re az 1520-at. A WP8 miatt.
Ok az eladom és még pénzem is marad esetet leszámítva. -
Ati1979
veterán
Erről mi a véleményetek? [link]
Valóban jobb lehet a minta képek alapján?Amúgy elég érdekes összehasonlító teszt.
-
Ati1979
veterán
Rendeltem egy fehér 1520 a partnero gsm-től. A következő nap a kezemben volt.
Teljesen korrekt bolt!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.
- Könyvajánló
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- iPad topik
- Anime filmek és sorozatok
- Politika
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Az ASUS mobilis OLED kijelzője rendesen megnöveli az effektív képátlónkat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- További aktív témák...