- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
válasz
aswmaster #2022 üzenetére
A válasz a szabályozásban van : [link]
Szóval hivatalosan a szervíz köteles kitölteni a garanciajegyet a javítás után. Az egy dolog, hogy valaki nem tartja be, de igazából a vásárló érdeke, hogy rögzítve legyenek a hiba részletei, az új gar.idő, stb. Ha valamit többször javítanak ugyanazzal a hibával, ez alapján lehet cserét kérni. -
Lecs@
addikt
válasz
aswmaster #2022 üzenetére
Imei alapján is gariznak. Csekkolják a computerükben. Legalábbis Nokia, Samsung nálam rendben volt. Mind2 - nél elfogadták csak a telefont. Garanciajegy nélkül is. Nem azt jelenti, hogy mindenhol, de ahol voltam nem is kellett. Ez persze gyári garos termékekkel volt. ( még én szóltam utólag, hogy nem akarják véletlen bepecsételni az alaplap cserét ?
)
-
gretzky77
veterán
válasz
aswmaster #2003 üzenetére
Tv-re szeretném igen de nekem azt irja a képernyő kivetitése alatt hogy ez a készülék nem tudja vezeték nélkül kivetiteni a kijelzőt! Elképzelhető,hogy a Black miatt? Nagyon kéne az a Cyan de ugy néz ki a pc-m végleg beadja a kulcsot az NSRT-t sem tudom telepíteni igy meg Cyan sem lesz! Nincs pc nélküli megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest