- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6624 üzenetére
Szabad esetleg megkérdezni hogy mennyiért ment el? :$
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6619 üzenetére
Gyors volt.. Mi történt?
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6612 üzenetére
Abba a ronda fapadban kevesebb bug, jobb akkuidő, és durvajó* kamera van.
*saját korában mérve, sajnos most már kiesett a topból.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6533 üzenetére
Ha jól tudom már insiderre sem frissíthetőek a Win10-et meg nem kapó készülékek. A családban lévő 1320 legalábbis nem fogad el insider jelentkezést. Sőt, ugye az UpgradeAdvisor sem engedi. Így ez kilőve
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6528 üzenetére
Ha jobban elolvasod, én is csak egy BT fülest említettem, a többi kanócos'
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6526 üzenetére
Én nem tudom hogy milyen G4-et vettél, de nekem egy Nokia BH214 BT fülest, egy Sony MDRZX310 fejest, és minden itthon található fülhallgatót sokkal szebben muzsikáltat a G4 :/
-
sszemtelen
őstag
Igen, én is levettem mindenhonnan. De igazából akkor borult ki a bili, mikor 30at ajánlottak érte, úgy, hogy egy büdös fillért nem kellene rá költeni, és még tok is jár mellé. Annyiért elvan esti netezős szerepben
Vissza került rá a 8.1, és megújult erővel száguld ismét. Ijesztő hogy mennyivel gyorsabb a tiszta telepítés után a 8.1 mint tiszta telepítés után a win10 (.420-as build) -
sszemtelen
őstag
válasz
sharplaninac #6465 üzenetére
Ha publikus, mennyiért tudtad eladni?
-
sszemtelen
őstag
Elég rossz helyen hirdetnénk, egy olyan szakmai topikban ahol a legtöbb embernek ilyen telefonja van. Az meg hogy megbeszéljük hogy mennyire lezuhant az ára (akár konkrét értékekkel), már valószínű a szakmai csoportba is beleillik, akár még tájékoztató jellegű is lehet egy ide tévedő olvasónak.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6424 üzenetére
+1
Viszont mivel a családban mindenkinek van telefonja, így inkább eladnám én, akár 55-be is
-
sszemtelen
őstag
válasz
sharplaninac #6409 üzenetére
Gondolom a kijelző karcmentes, a ház meg zsebkopott.
-
sszemtelen
őstag
Valakinek csinál még olyat az akkuja hogy a felső 40%-ot pikk-pakk elnyalja a telefon, de utána visszaáll egy lassabb merülési folyamatra?
Lehet hogy az akku nem fiatal már, vagy csak így szedi le a szoftver az akkuból ténylegesen hiányzó mennyiséget?Este 10 körül szoktam levenni töltőről, reggel 7ig merül egy bő 8%-ot úgy hogy megy egy óránkénti e-mail szinkronizálás, meg az fb messenger/időjárás.
Igaz hogy másnap este 5-6 fele még 40%+-on van, de akkor is..az a 3 óra screen on time ennyire kell hogy elvigye ezt a szép nagy telepet? -
sszemtelen
őstag
válasz
FreedomHUN #6143 üzenetére
Sajna ez a cikk is egy azóta törölt kommenten alapszik :/
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6086 üzenetére
Lehet vett hozzá anno valami szolgáltatói pluszt, vagy aliexpressről rendelte, "ezer" a variáció
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6084 üzenetére
Sem NFC.
Sőt, mivel megbontotta a készülékházat garancia sem. Ha nem adja hozzá a gyári burkolatot, és nem rakod vissza szerviz előtt, akkor úgy elhajtanak mint.. mint. -
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6056 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Nem tudom mi legyen még a vége.. márciusi fizuig várok a Win10-re, ha addig nem szedi össze magát az MS, akkor elbúcsúzunk egy időre, és jön a Note 4..:/
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6054 üzenetére
Köszönöm
Azt tudom hogy rendszerre nem lehet őket össze hasonlítani.
Viszont összeszerelési minőség, komfort, akku idő, ilyenek lennének a jókMárciusig kap még időt a Win10M hogy összekapja magát. Ha nem változik, akkor visszavándorolok 4 év után a droidra. Megnézzük mennyit fejlődött ennyi idő alatt :/
-
sszemtelen
őstag
Van itt olyan, akinek van összehasonlítási alapja egy Note 4-hez képest? Birtokolta/birtokolja valaki a 1520-at, és a Note 4-et? Pro/Kontra a Note 4-hez képest?
-
sszemtelen
őstag
válasz
FreedomHUN #6044 üzenetére
76-ért van EU verziós. bár igaz, az összes "felújított" állapotban van.
-
sszemtelen
őstag
toall: Köszi Srácok!
Még marad akkor ebben a vékony kis szilikonbugyiban', így nem kell olyan finoman tenni az asztalra. De legalább a zsebből kilóg
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5983 üzenetére
Nana!
TBalázs igen is komoly! Nagy szakértője a témának, és az egész tech világnak! Ezért is kapta ő anno a 950/XL tesztet. -
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5963 üzenetére
A 930 csoportban mindig a Váci úton lévő Care-t ajánlják, mert ott csak imei-t ellenőriznek.. De aztán az is lehet hogy csak a 930-asok esetében :/
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5961 üzenetére
Sajnos ezt ki kell próbálni. Valami számlát (akár csak az igazoló emailt) vigyél magaddal.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5957 üzenetére
Öregszenek már ezek a telefonok..:/
-
sszemtelen
őstag
Nektek szokott olyat csinálni, mintha 37% körül eltűnne az akkuból egy bő 10% töltöttség? 37 után pikk-pakk 27-26%-ra ugrik :/
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5908 üzenetére
Akkor nagy baj nem lehet
Köszi! -
sszemtelen
őstag
2 amperes Samsung töltőfejjel olyan sok kárt nem okozhatok a telefonba, igaz?
Vagy lehet hogy még hamarabb fel is tölt? -
sszemtelen
őstag
-
sszemtelen
őstag
Sziasztok!
Szerintetek miért nem akar csatlakozni a 1520-as egy BH-214-es BT füleshez?
A 930 automatice csatlakozott, minden gond nélkül, a 1520-as nem is látja a fülest..:/Valakinek valami tipp?
Köszi!
-
sszemtelen
őstag
Köszi a válaszokat mindenkinek!
-
sszemtelen
őstag
Amúgy ki mekkora SD kártyát használ, ha használ?
-
sszemtelen
őstag
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy hány amperos a gyári töltőfej?
-
sszemtelen
őstag
Na, elvileg szerdán visszatérek a "nagyok" közé
-
sszemtelen
őstag
válasz
FreedomHUN #5854 üzenetére
Van-e valami szoftveres korlátozás; a frissítések mennyit csúsznak?
Ilyenek -
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #5851 üzenetére
Van itt olyan, akinek független hong kongi régiós a telefonja? (000-hk)
Mik a tapasztalatok vele?
Köszi!
-
sszemtelen
őstag
Én 1520-ról váltottam 930-ra. Akkoriban szerelések közben (IT, kábelezés, switchek mögé bújás, miegymás) túl nagy volt, így muszáj voltam túladni rajta. Most, hogy már más a dolgom, nagyobb szükség van a jobb akkumulátorra, és a nagyobb kijelzőre. Szóval igen, most jönne a visszatérés
A 950XL meg szép-szép, de az ára ijesztő. Na meg nem használnám se a Continuum-ot, se a csodás iris szkennert. Na meg a 1520 még most is elmegy nevetgélve 2 napot.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5847 üzenetére
Egyet már láttam 70-értMit ad isten, most hogy írtam neki, le is került..
Ahhoz majd kell szereznem egy sárga házat is[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
Bűnös lelkem megtérni látszik, amint lesz lehetőségem, lecsapok egy normális, talán még garis példányra
Főleg miután a 930 akkuja egyre kevésbé elég a munkához.. Kár érte, jó katona volt. -
sszemtelen
őstag
"szépen sikerült megoldani" : Egyszerűen volt eszük, és visszavettek egy leheletnyit az órajelből. És láss csodát, eltűnt a forrósodás.
(#5813) Revan: Érdemes ránézni. 138 ezerből itt van, újan, garanciásan. ((Ez az egyik befutó telefon, ha elhagyom évek után a WP-t. Vagy a Note 4.))
[ Szerkesztve ]
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5686 üzenetére
Nekem is viszket a tenyerem egy ilyenért újra.. kicsit bánom hogy elcseréltem anno egy 930-ra :/
-
sszemtelen
őstag
Hamarabb nyúltam a billentyűzetért, minthogy tüzetesebben átolvastam volna..
A fagyásos/bugos rendszer nem kifejezetten a 950 hibája, na persze fene tudja mennyire volt jó ötlet béta rendszerrel kiadni egy telefont élesbe.. Inkább az összeszerelés ami ijesztő.. na mindegy, jó lesz még a 930 egy ideig, addig talán összekapják magukat, illetve talán lesz második széria a 950-ből is, amiben javítanak dolgokat.. :/ -
sszemtelen
őstag
Na, ki kapta-marta azt a 1520-at?
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #5534 üzenetére
"Sajnos átvált repülő üzemmódba! Mivel azt olvastam nem javasolt a 8.1.re visszaállítani annak aki laikus így ezt én sem teszem mivel nem értek hozzá.Üdv Nagyon sok az érdeklődő aki Hétfőn először érte jön azé a készülék. A kijelző makulátlan a ház zseb kopott."
Minden infó itt van róla, csere nem érdekli.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #5398 üzenetére
((vagy csak drágállják))
-
sszemtelen
őstag
válasz
sharplaninac #4806 üzenetére
"..Hát nem. Ezeket egyben cserélik 50000-ért.."
Szakszervizben igen, ám megoldható a két panel külön-külön cseréje is. Nem egy leányálom szétmelegíteni a két részt, de megoldható. Épp ezért árulják külön-külön is a két réteget. -
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #3703 üzenetére
930-ra már megtettem. (Bár kicsit szarakodott a kamera, szóval visszajött a Cyan, és most várunk.)
-
sszemtelen
őstag
válasz
martinkeet #3442 üzenetére
Hmm, pedig egy másik csoportban ezt taglalták, hogy ezért lassú a töltés.. na mindegy, akkor elnézést
-
-
sszemtelen
őstag
"Nokia 1520-l semmit se lehetett hallani gyártási hibákról utólagosan."
Nem figyeltél eléggé. Sajnos itt van olyan néha, hogy a telefon vékonyságából adódóan az alaplap egyes részei, illetve a kijelző hátulja néha összeér, ami fantomérintésekhez vezethet. Erre azt javasolták hogy kijelzővel kifele tedd a zsebedbe, úgy nem nyomja össze. Szóval de, itt is vannak ilyenek.
-
sszemtelen
őstag
válasz
metaldog #3303 üzenetére
Telefonálni egyszerű vele, mondjuk 8 perc után illik kezet váltani, mert letörheti
Amúgy szerintem nem kényelmes zsebben. Egyáltalán nem. Főleg ha szerelsz (hajolgatsz, térdelsz, fekszel), akkor roppant idegesítő. Viszont média fogyasztásra még mindig ez a legjobb eszköz a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.