- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nicu71
addikt
válasz
Ati1979 #3358 üzenetére
Azt hiszem a music folder nevű támogatja,de majd valaki kijavit.
Nem ,nem kényelmetlen-mint fentebb irtam állandóan a homártatyóban van és a fülessel gombjaival léptetek ha kell.Ja és sokkal simább ügy /nyilván az erő van vele/ az alap zenelejátszót működtetni,mint a 920
szerk. Folder play a neve és nem támogatja a flac-ot ,ellentétben mappából is lejátszik.Sorry.a memóriám már nem a régi -
nicu71
addikt
válasz
Ati1979 #3336 üzenetére
Szóval szerintem a Sansa egy kicsivel jobban szólt mint a 920 /fülessel/ kihangosítva egyik sem tetszett,valahogy hiányoztak bizonyos frekvenciák akárhogy álligattam,/ eq nélkül is/.Se a kocsiban sem a pioneer erősitóvel nem szóltak jól.Nem szárnyalt a hang,hanem beragadt valahova egy része ,ezt nem tudom jobban leírrni.
Az 1520 ezek felett áll egyértelműen.Nagyon tetszik.Valahol olvastam,hogy a 2013-as okostelók között benne van hangügyileg a top 10-ben.Szifon5s ,meg HTC M8 ,xperia z2, LgG3 után van valahol. -
zack
nagyúr
válasz
Ati1979 #3340 üzenetére
Ez volt a gondom nekem is.
Viszont 100k-ért nem fogok venni lejátszót, mert annyival nem szólhat jobban.
Ma érkezik a páromnak egy Xperia Z2...Kíváncsi leszek hogy szól. Lecsekkolom majd. Így látatlanban azt mondom, meg lennék lepve ha rosszabb lenne mint az E584, de azon is, ha sokkal jobban tetszene hangban.
De ha ez utóbbi lesz, akkor a konklúziómat tekintve tényleg nem érdemes felső kategóriás telefon mellé bármit is venni. Pénzkidobás, és csak akkor ha az a 100k nem hiányzik sehonnan. -
zack
nagyúr
válasz
Ati1979 #3338 üzenetére
A kis Sony inkább inkább a 1520 szint. Csak azért nem adtam el előbb, mert méreténél fogva sok esetben egyszerűbb volt a Sony-ról zenét hallgatnom. Most viszont január elején órát veszek, Note4 mellett 1x sem hallgattam, és teljes mértékben feleslegessé vált.
Nem ér 38k-t.Pont annyit ér amennyiért annó 2 hetesen vettem (17k). Most 18k-ért ment el.
A Sansa szint és anyagminőség meg kb 7-8k szint. -
-
jeni
félisten
válasz
Ati1979 #3224 üzenetére
én is szerettem de a 6-s kijelző már nagy volt nekem,pedig nagyon jól lehetett rajta szörfözni, hardverileg topon volt
a Lumia 820 után üdítő volt,hogy nem kellett tartanom attól,hogy mire hazaérek nem kapcsoljon ki
anno Pécset voltam reggel 8-kor induló vonattal mentem mire leértem Pécsre 11-re már alig volt benne élet a 820-s telóban. a GPS ha ment 10 percet sokat mondtam, ha neteztem,vagy vibereztem,s ment 1 1/2 órát arra is sokat mondanék.pedig a Pólus MM-ben a 1520-s teló olcsóbb a 930-s telónál (ott láttam kirakva még)
-
-
zack
nagyúr
válasz
Ati1979 #3159 üzenetére
Na persze. Ez egy ordas nagy f@szság, és nem azért mert IE8 használok.
Nem nyitok vitát, lehet ez a te véleményed, és a füles topikban levő tagoké, nálatok menő fikázni a drágát, és ajnározni az olcsót. A Sennheiser-t fikázni pedig egyenesen csúcs. Az, hogy más mivel szopott, amit ajánlottatok, vagy mit vett, ami nem tetszett neki és ti meg az egekbe ajnároztátok, az már más kérdés. Mindig van egy aktuális számotokra menő cucc, aztán hirtelen eltűnik. Lásd Xears. Fűnek fának ajánlgatva lett wc kefe helyett is, aztán amikor elkezdtek széthullani, és a gari problémás volt a külföldre szállítás miatt, mindenki lapított.
Egy dolog nem változott. A Sennheiser-t és az IE szériát fikázni. Ez állandó.
Gondolom olvasod a Head-Fi-t...Érdekes, ott sosem tartották rossznak az IE8-cat, és úgy globálisan máshol sem. De ha így jobban alszol, legyen 5k kategória hang alapján, csak legközelebb sződd bele az ilyen egyéni véleményezésbe, hogy "szerinted", mert általánosságban nagyon nincs így.Más:
Note 4 fülese viszont nagyon baba. Meg is lepődtem, mert ilyen jó fülest telefonhoz csomagolva nem hallottam. Bár az eddigi mércét nem volt túl nehéz átugorni.
-
válasz
Ati1979 #3159 üzenetére
Köszi, de tényleg el tudom dönteni, hogy melyik füles jó, vagy melyik nem, két fülem is van
Viccet félretéve, annyira ma már nem érzem magam tétovának, hogy másoktól kérdezzem meg, hogy melyik fülesnek tetszik a hangja. De ha igazolást keresünk, akkor rákeresve az MH1 azért tényleg elég jó [link], szerintem hangminőségre nagyon kellemesen nyilatkoznak róla a tesztben. Nem az ie 800 kategóriája, az igaz, de az messze nem igaz, hogy "nagyon gyenge fülesek", szerintem ez a véleményed ismerethiányból adódott.Egyébként egy Hifiman Re-Zero-t használok már egy ideje, ahhoz szokva is az a véleményem, hogy mind az MH1-nek, mind az MH-750-nek jó hangja van.
-
Yoretto
tag
válasz
Ati1979 #3130 üzenetére
amcsiba nincs ara a mekinek, es nem olyan muanyag mint pl magyarba, es ott a mekibe nem irnam le inkabb hogy kik jarnak :S ... de csak egy pelda, nemetbe is kicsit mas meg osztrakba is mint pl magyarba... pedig elvileg ugyanannak kene lennie... bar mondjuk annyira nem erint, nem szeretem az ilyesfagyta gyorskajakat, nem fel az eletvitelbe
-
válasz
Ati1979 #3113 üzenetére
Nekem is tetszik, holott előtte eléggé wp-ellenes voltam.
Csak az a baj, hogy mióta megvettem, gyakorlatilag nem volt időm semmit megnézni rajta, kipróbálni. Beállítottam az email fiókokat és kész.Annyit észre is vettem, mintha nem jelezne, ha emailt kapok, mármint hangjelzéssel. Most néztem rá, teljesen evidens hogy hol lehet postafiókonként a hangot állítani hozzá. Mást a cégesre és mást a magánra.
-
Azie
őstag
válasz
Ati1979 #3093 üzenetére
Az, hogy 930-at vegyen a nép, ne ezt.
+szerintem kezd kifogyni a készlet, mindenhonnan lekerült, már csak edigitalban van gyári garis az országban, európában sem nagyon látom, hogy lenne a nagy nemzetközi szállítóknál (expansys, carphonewarehouse) német nokia.de-n 500 euró függetlenül.
-
zack
nagyúr
válasz
Ati1979 #2973 üzenetére
Az enyém jelenlegi állapotában gyors, gördülékeny. De mivel most jött ki, és még friss, meleg, ez csak egyre jobb lesz, főleg hogy még most decemberben érkezik rá az 5.0 Lollipop.
A jelenlegi szoftverből kihoztam a maximumot, ez nekem elég, és nincs megröccenés, amihez nyilván köze van a rootnak és felesleges progik kipucolásának is.
A kijelző sem mutatta meg még, mit tud igazából. Egy 1440p tech demo-t néztem már rajta, hát az államat keresgéltem kb. Játékokat sem néztem rajta, ott is kijöhet a jobb kijelző.
Szóval ez a beszámoló amolyan első benyomásokkal teli vélemény, ami még bővülhet...Remélem több pozitív dologgal, mint negatívval.
Fényképezőre sem mondom hogy jobb, mert ehhez több idő kell. Tesztekben egálra hozták ki őket ha jól emlékszem.Zenére nekem is itt van a Sony, ami nem éppen az olcsó kategória.[link] De van olyan amikor nem viszek plusz kütyüt, és olyankor tök jó, hogy nem fapados.
-
sszemtelen
őstag
válasz
Ati1979 #2863 üzenetére
Nem tudom, egy telefont nézünk?
Fel le görgetésnél olyan gyorsan mozognak a csempék, amilyen gyorsan az ujjad húzod rajta.. Ezen hogy segíthetne egy erősebb proci? Vagy WP alá minek erősebb proci? Ezt sem használja ki teljesen..(#2864) MADcat: Egyenlőre nincs verziószáma (úgy tudom), de hamarosan megjelenik. A Denim amúgy a Nokia féle Windows Phone 8.1.1. (mappás upgrade, meg a sok sok kamera fícsör)
-
sszemtelen
őstag
válasz
Ati1979 #2856 üzenetére
"gyorsabban pörögnének a csempék":
Gyorsabban pörögnének a csempék? Ez inkább a rendszer "bakija", mint a telefoné(Vagy én értettem rosszul
)
(#2857) Lacika89: Gyorsabb kamera indítást, és képmentést majd a Denim, illetve a Lumia Camera 5 frissítés hozza el.
"Lumia Camera – Ez váltja fel a már megszokott Nokia Camera alkalmazást, az ígéretek szerint sokkal gyorsabb lesz a képek elkészítése, és a program indítása is.
Bizony, a program jelentős gyorsuláson esik át, így szinte csak milliszekundumok telnek el két kép készítése közt." (WinMagazin.) -
zack
nagyúr
válasz
Ati1979 #2824 üzenetére
Nem volt még időm részletesen tesztelni. Annyit viszont észrevettem, hogy gyorsabban menti, és gyorsabban lövi az egymás utáni képeket. Ellenben a 1520-al több a jól sikerült kép.
Szóval ott vagyok ahol a part szakad.
De még tesztelnem kell, 10-15 képet csinálva túl nagy konklúziót nem lehet levonni, pláne úgy, hogy szoftveresen még tuti javulni fog, mert nagyon az elején vagyunk még.
De a rendszersebesség az bitang. Gyorsabb, mint a 1520.
Jó az alap. -
ferke72
aktív tag
válasz
Ati1979 #2820 üzenetére
Lassúnak lassú volt töltés(~2 óra) és most lassan 24 óra elteltével nem esett 60% alá
qi töltőn gondolkodom rendelek hozzá. Takarékos módot kikapcsoltam akkor glance screen-t hogy tudom bekapcsolni?illetve ha az megy lehet még hozzá rendelni más funkciót is dupla kopp nélkül is? -
Yoretto
tag
válasz
Ati1979 #2800 üzenetére
passport szelesebb es egy icipicit vastagabb...
youtuben van tuti osszehasonlito video, bar videoba annyira nem jon at az erzes... furcsak kicsit, de nyilvan hozza lehet szokni
alapbol mondjuk nem szeretem a tul nagy telefonokat (ok 1520 elegge nagy, uzemidot nezve kenytelen volam 1520at venni, es nem bantam meg)
-
Yoretto
tag
-
Yoretto
tag
válasz
Ati1979 #2542 üzenetére
en munkara hasznalom, de inkabb a mac-et meg a telefonom bar ez is epp a munkatol fugg, van hogy egyiket se hanem asztalit ami erosebb
... nem jatszok laptopon se tabon se telefonon se, igy hogy melyik mit bir olyan szempontbol, arrol nemtudok nyilatkozni
de pl arba eleg nagy a kulonbseg a verziok kozt, igy nyilvan sok esetbe ez is donto tud lenni
-
Yoretto
tag
válasz
Ati1979 #2539 üzenetére
en erosen gondolkoztam a Passporton, egyik "ismerosomnek" az van, szerintem nagyon jo...
surface akku ido, nemtudok ugy nyilatkozni hogy mennyi bir valojaba, nagyon huzamosabb ideig nem hasznaltam soha, de szeirntem a i5osnek jobb az akku ideje, az biztos hogy amennyirol lehetett hallani az max az i3asnal valos, de talan meg ott se... meg persze fenyero es stb fuggvenye... -
zack
nagyúr
válasz
Ati1979 #2524 üzenetére
LG G2 volt a 1520 előtt. Teljesen jó volt. Próbáltam mindig csúcsot venni Androidon belül, így nem nagyon volt csalódás. WP-nél más a koncepció, itt minden modellen jól fut a rendszer, hardvertől függetlenül. Amiért itt fizetsz, az a szolgáltatáskínálat multimédiában, és persze az olyan hardveres komponensek implementálása, aminek nincs köze a rendszer működéséhez. Gondolok itt a kamerára, GPU-ra, RAM mennyiségre stb.
De egyébként engem sem hat meg ha tényleg kicsit jobb lesz a Note 4 kamerája. Ez egy friss, ropogós modell, egyelőre még a negatívumok ismerete nélkül. Mert ilyen mindenhol van, csak ennek idő kell, amíg felszínre kerül. A 1520 1 éves modell, és simán oda lehet rakni egy Note 4 mellé, és még ha kicsit jobb is a Note 4, nincs szégyenkezni valója a 1520-nak, ami fele annyiba kerül. Na ez a nem mindegy. -
btudos
nagyúr
válasz
Ati1979 #2518 üzenetére
Nem Ők az elsők, akik a Note 4 kamerájáról nagyon pozitívan nyilatkoztak, a Lumia 830 MA!TV adásában is mondta Bog, hogy meglepően jó képeket lő.
Én a rendszámok, táblák olvashatóságára mentem rá 100 %-os nagyításon a mintaképeken, így egyértelműen a Note 4 képei tisztábbak.
-
Yoretto
tag
válasz
Ati1979 #2423 üzenetére
szivja a telefonalas rendesen
de eddig ez a telefonom az ami a legjobban birja... probaltam a g2ot is, de azt elobb leszivta, iphone-jaimrol ne is beszeljunk
de szerintem ahhoz kepest tenyleg teljesen jol birja a 1520
remelem az utodba nagyobb aksi lesz
4000 mah nem is lenne rossz mint az uj huawei mate 7-be
csak kar hogy iden az mar nemlesz utod...
-
Yoretto
tag
válasz
Ati1979 #2421 üzenetére
nalam se jatek, se fenykepezes, se videozas, se zenehallgatas, se navigacio se semmi ilyasmi... csak mail, telefonalas, bongeszes, esetleg sms... folyamatos 4g, folyamatos bekapcsolt wifi,bluetooth a headset miatt, full fenyero
rengeteget telefonalok, (reggeltol keso delutanig), van hogy telefonalas kozbe mailt kuldok vagy bongeszek ha epp nincs a kezem ugyebe mas arra alkalmas eszkoz, ezert is vezeteknelkuli kulso aksi nalam
-
jeni
félisten
válasz
Ati1979 #2356 üzenetére
300 Ft a maszeknál adnak sőt egyes webes boltban megrendelhetőek a sím adapterek.
Tmobil
nekem ilyenem van -
sszemtelen
őstag
válasz
Ati1979 #2335 üzenetére
Már ne haragudj de innen hova?
4 magos 2,2GHz-s Snapi 800-as van benne ami abszolúte a felső kategória. 2 giga rammal, fullHD kijelzővel. Azt sem bánnám ha soha nem jönne utódja, amíg ez a hardver él, és dobog benne.(#2334) MADcat: íbéjről valami s-line tok. csak mert az nem tud kicsúszni az oldalsó recéi miatt
-
Rob700
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest