- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Yoretto #4877 üzenetére
+1 MADcat-nek.
Amúgy persze, nyilván kényelmesebb egy kifejezetten arra tervezett eszközön játszani, de itt most pont az lenne a lényeg, hogy csak egy telefonról beszélünk, amit bármikor bárhová magaddal tudsz vinni, menet közben is tudsz használni. És amint adottak a körülmények, ami egy PC-nél vagy konzolnál (TV és beviteli eszközök), máris tudod akként is használni. Simán életszerű, hogy befekszel a kanapéra, benyomod a TV-n a miracastot (vagy a bemeneti késésre érzékenyebbek HDMI-vel), bekapcsolod az Xbox kontrollert, a telefon érzékeli, és nem desktop, hanem Xbox módba vált a TV-n, elvégre az is ugyan ezt az oprendszert fogja használni (persze nyilván külön kellene ide is optimalizálni a játékokat, de a DX12-vel már ez sem lesz annyira bonyolult, főleg ha olyan architektúrák lesznek a telefonban, mint az asztali gépekben, de ez már csak részletkérdés). Ennél kényelmesebb és praktikusabb felhasználási módot el sem tudok képzelni.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Yoretto #4875 üzenetére
Az XL szvsz betudható a 1520 utódjának. A telefon PC-t meg nyilván nem úgy értettem, hogy GTA5-özni akarok rajta, de böngészés, irodai programok használata, és hasonló dolgok kényelmesen elvégezhetően lennének, illetve nem kellene gagyi mobilos appok közt keresgélni, amikből a használhatóak rendszerint fizetősek, hanem a jól megszokott progikat használhatnám komolyabb megkötések nélkül. Nem lennének ilyen jellegű problémák, minthogy a youtube csak mobilnézetben működik, vagy egyes oldalaknál a flash hiánya, vagy hogy codec-ek hiánya miatt nem tud valamit lejátszani a telefon, és még hosszasan sorolhatnám. De éppenséggel az sem volna rossz, ha az unalmas perceket el lehetne verni némi nosztalgiázással pár régebbi játékban. Egy kis Heroes 3-nak pl. nem tudnék ellenállni.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Yoretto #4871 üzenetére
Utód az egész biztosan lesz a Win10 megjelenésével egyetemben (940 és 940 XL), de egy Intel SoC-os nem feltétlen utód lenne, inkább egy másik termékvonal. Elég komoly előnyre tenne szert a Microsoft, ha gyakorlatilag a piacra dobna egy telefon PC-t. Márpedig a Win10 mellett csak egy x86-os SoC hiányzik a képletből, amire pedig az eddig ismeretes információk alapján a Morganfield platform tökéletes lesz. De még egy mostani Intel x3-mal is szívesen megvennék egy ilyen telót. 2 helyen lakom, és nagyon tudnám értékelni, ha nem kellene egy laptopot, de még csak egy táblagépet sem pluszban magammal cipelnem, hanem elég lenne csak a telefonom, a lakásban meg már várná egy BT-s bill+egér páros meg egy monitor, és máris ott a PC, ami nem mellesleg szinkronizálva van a nagy PC-vel.
Pláne, ha lassacskán beköszönt a korlátlan és megfizethető mobilnet ideje (és végre elküldhetném a UPC-t a búsba)...
-
kpal
nagyúr
válasz
Yoretto #4847 üzenetére
Azt olvastam Osztráknál nem divat a tanulás. Nekem idősebbik bátyám melózik Osztrákba előtte Németbe volt , de nincs szinte kiadása szállodába melózik. Ő már idősen ment ki 40 után. kb 2 éve van külföldön. Én is addig maradnék míg össze nem jön amit szeretnék vagy az élet máshogy nem hozza. És nem vettem meg a kétkezű munkát , de vannak diplomás ismerősök is akik mosogatni mentek ki.
Nem vagy magyar,akkor perfekt vagy németből ??
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Yoretto #4363 üzenetére
Hát nem tudom, lehet csak én bénázok...
Még annyit ki kellene próbálnom hogy több vízzel (vagy a hozzáadott löttyel) próbálom meg, mert talán túl keveset nyomtam rá.
De féltem a telót a beszivárgásoktól. Az oldalán lévő gumicsík mennyire védhet...? -Mondjuk felül, a hangszóró total védtelen, meg az alján az érintő gombok alatt van egy nagyon pici bemarás... -
Vegitaa
senior tag
válasz
Yoretto #4357 üzenetére
Amit adnak hozzá, az a leírás szerint víz, enyhez mosószerrel... Meg írták is, hogy enyhén szappanos vízzel lehet helyettesíteni...
Felrakásnál a hozzá adottat használtam, de pl. az egyik Skinomi-s videón sima szappanos vízzel teszik fel.Aztán a harmadik próba után már le is mostam a csap alatt. Az megtísztította 100%-ig, szóval szenny elvileg nem lehetet rajta... De van olyan videó is róla, ahol egyenesen csöpög a víztől az egész. Nem értem, hogy merik ezt megcsinálni, readásul egy olyan telefonnal, amiből nem lehet kivenni az akksit...
Tényleg vicces, millió fóliát tettem már fel telókra, tehát épp rutinom is van benne. De ez...!
Csak azt a közel 10 rongyot bánom... -
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Yoretto #4145 üzenetére
Én szilikon tok alatt arra gondolok, ami teljesen szilikonból/gumiból van. Tehát flexibilis az egész, olyan, mint mondjuk egy szilikon műcsali, vagy egy bicikli belsőgumi...
Ezzel szemben ezeknek csak a bevonata ilyen, de merevebb az egész. Nem hajlékonyak. Jó persze, meg lehet hajlítani mert nem kemény, meg valahol ezek is lágyak, de ezek nem azok amiről beszélek...
-
-
-
-
-
Coulson
tag
-
-
válasz
Yoretto #3131 üzenetére
Ez egy mekkora városi legenda, hogy a gyorsláncok között ilyen különbségek vannak. Mondjuk én a mekit nem annyira szeretem, inkább Burger King. A világ kb 10 vagy 11 országában voltam ezekben, olyan eltérések voltak csak, hogy pl volt egyik helyen olyan kaja, ami másik helyen nem (pl tenegerentúlon tripla whopper, ami nagyon masszív). De egyébként ízre és tartalomra aki "érzi" a különbséget, az a placebo áldozata.
-
-
-
-
-
sszemtelen
őstag
válasz
Yoretto #2764 üzenetére
A "miért akarná bárki is kikapcsolni a netet" dologra annyit reagálnék, hogy ha van a aktív wifi kapcsolat, akkor feleslegesen ne menjen már a 3G is. És most jöhet az hogy "de hisz akkor az nem aktív"... de az, hisz amint elmegy a wifi jel, rögtön, késleltetés nélkül átkapcsol mobilnetre.
És így aksi idő is spórolható. Vagyis nekem ez jött le az elmúlt 2 év használata alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Xbox Series X|S
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Stellar Blade
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Trollok komolyan
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Iphone 14 PRO 128 GB 88% akksi
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest