- AI: keményen kiosztotta Európát az amerikai alelnök
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Szerdán mutatkozik be az iPhone SE
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Új hozzászólás Aktív témák
-
KSparrow
őstag
válasz
Vegitaa #6643 üzenetére
Szia!
Én hasznáűlhattam kicsit egy 1520-ast, majd ment tabletnek, valamint a Nokia gyűjteménybe.
Én azt mondanám, hogy bár imádtam, hogy 6", kicsit nagy. Ha még nincs meg az utód, akkor érdemes megnézni egy Oneplus 3-ast. Nekem teljesen bevált. Akku csak egy nap, de majdnem stock android van rajta, garanciában rootolható, gyors és stabil. (((#6662) nicu71 is a stock droid változatot javasolta))
Felhasználói álményben, egyszerűségben szerintem jobb, a kettő, amiben elmarad: QI töltés (elvileg megoldható külön lapkával, de nekem nem működött, persze lehet ez egyedi eset, mással simán tölt) valamint a kamera. Az se rossz, de azért nem 1520. Ha nem profi kamera kell, akkor viszont elég (nekem most egy 808-cal karöltve van, és gyakrabban haználom ezt, mert a mindennapokat lekapni elég Viberre meg FB Chatre.)
Tudom, "csak" 5,5 inch, de fullHD amoled, és van benne sleeping screen isNa meg LED értesítés. és villámgyors ujjlenyomat-olvasó.
Én csak ajánlani tudom.[ Szerkesztve ]
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
-
nicu71
addikt
válasz
Vegitaa #6657 üzenetére
olyat keress amin lehetőleg Stock vagy minimálisan módosított android van és csakis olyat amin 6 -os android verzió fut/vagy 7
de az még ritka mint a fehér holló.
Én wp után egy Alcatel Idol3 5.5 el hasítok szó szerint,nagyon kellemes,nézz rá az Idol 4-ekre ,ajánlom jó szívvel.
vagy a BB DTEK 50 is jó áron kapható már és minden hónapban kap frissítést
Bár az csak 5.2 colA Lenovo Phabot símán bevállalnám,most olvasom milyen cool specifikációkkal bír.
Ezenkívül a Moto G4 szériát is[ Szerkesztve ]
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
-
válasz
Vegitaa #6648 üzenetére
Én előtte sem voltam a fanklubban, csak kipróbáltam mert olcsón tudtam venni egyet.
A 10-esre váltás után, néhány elismerendő előnye ellenére a rendszernek nagyon sok, számomra ellenszenves funkciója lett.
Leírom a legújabb ilyet.
Idős, nem 100%-ig egészséges szüleim vannak, így a telefonom éjjel-nappal be van kapcsolva, illetve a foglalkozásom is olyan, hogy jó ha készenlétben tudok lenni. A 10-es óta a wp azt képes csinálni, hogy reggel látom, hogy írjam be a pin kódot. Nomármost nem arról van szó, hogy fagyott és restartolt, hanem letöltött egy frissítést és tervszerűen újraindult. Ez szerintem teljesen elfogadhatatlan, egy telefonnak csak akkor szabad újraindulnia, amikor az user rákattint. És nem is találtam meg olyat, hogy hol lehet beállítani, hogy ne induljon újra. -
-
-
hito
nagyúr
válasz
Vegitaa #6582 üzenetére
Nalam ugy lett jo a rendszer, hogy frissitettem a legujabb hivatalosra, majd utana HR, vegul az Aruhazban telepitettem minden alkalmazashoz a frissitest. Ezzel egyelore viszonylag stabil es az eddigiekhez kepest "bugmentes". Persze fura dolgai meg mindig vannak, de elheto mennyisegben.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
btudos
nagyúr
-
válasz
Vegitaa #6476 üzenetére
Neked mondom, mert éppen ezen gondolkozol, de persze a többieknek is szól, akikkel eddig korábban erről beszélgettünk, hogy határozottan használható a 1520 a 10-zel úgy, hogy megvolt a "kötelező" hr. Sebesség rendben, melegedés eltűnt, fagyások eltűntek, akksiidő megjavult, határozottan más mint frissítés után volt. Szóval én azt mondanám, hogy frissíts.
-
válasz
Vegitaa #6471 üzenetére
Ja. Lassabb lesz de nem tűnik majd annyira fapadosnak. Az üzem idő készenlétben marad a régi, böngészve némileg csökken.
A rendszer alkalmazások már csak tíz alatt frissülnek tehát ha naprakész akarsz lenni kell az új rendszer. Amúgy sok mindenben igen is jobb. Gyakorlatilag az összes MS alkalmazás csak jobb lesz. Az apó készítők nagy része már csak tízre fejleszt ha fejleszt.
Ha fel akarod tenni akkor törődj bele, hogy mindent elölről kell kezdeni, adatot nem érdemes áthozni, túl nagy a kockázata hogy valami bug előjön.
Ha meg akarod végül frissíteni a telefont, leírom hogyan tedd.Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
válasz
Vegitaa #6471 üzenetére
Érdekes kérdés. Igen is, meg nem is. Nekem nagyon nem jött be a 10. Ehhez hozzá kell tenni, hogy én még a gyári oprendszerrel vettem a telefont, tehát nekem a 8.1 denim is frissítés volt. Ez jól működött. Erre rátettem a 10-et, ami katasztrofálisan működött. Nagyon merült a telefon, melegedett, és lassú is volt, és tele volt diszfunkcióval.
Mivel ezt a telefont csak másodtelefonnak használom felváltva egy BB Passporttal, ezért tulajdonképpen úgy voltam vele, hogy miért ne, ha már mindenre azt írják a wp topikokban, hogy HR-t kell csinálni, kipróbáltam. Teljes törlés, és nem backup visszarakása* hanem teljesen újként beállítás. Meglepő módon azt kell mondanom, hogy most nagyon jól és kellemesen működik a telefon. Hát igen, wp alatt kell az a HR.*: először megpróbáltam a felhőben lévő backupot visszatenni, de 21%-nál leállt, és kiírta, hogy több időt vesz igénybe, mint normális. Egy óra múlva ugyanitt voltunk, úgyhogy restart, és még egy HR, utána már nem próbáltam a backupot visszatenni és így azt mondom, hogy oké a rendszer.
Az viszont nevetséges, hogy HR és újként való beállítás után is annyi frissítést telepít, hogy állandóan restartolni kell a telefont. Komolyan, ez valami mánia a windows programozóinál? Mert desktopon már megszoktam. Gyári első boot után mintha nem lettek volna appok a telefonon, csak az ikonjai, az időjárásra kattintva meg kellett várni, míg letöltődik :S WTF? Szóval bekapcsolás után kb egy óra kellett még legalább, míg használható volt a rendszer. Le se tagadhatná ez a cucc, vérbeli windowsos. :/
-
-
-
-
-
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #4895 üzenetére
Valószínűleg de, de ennek is, ha megint kicseréltetem, akkor már megkockáztatom, hogy a Gorilla Glass 4 a 2-höz képest -0.3" mellett kevésbé törékeny...
Ugyan azt jelenti itt is, mint bárhol máshol.
Nem ARM architektúrájú proci, mint amilyen általában a telefonokban lenni szokott, hanem x86, mint ami pl. az asztali gépekben van. De az Intelnek már van olyan alacsony fogyasztású x86-os rendszerchipje, ami alkalmas telefonokba is. Aminek köszönhetően a Win10-zel karöltve elméleti szinten egy telefon is képes lehet az asztali alkalmazások futtatására. Viszont jobban utána olvasva azért vannak hátulütők, mert nincs 64bit támogatás, ami nem lenne nagy gond, de ha jól értelmeztem a Win10 Mobile kiadásán csak a Continuumot támogató appok fognak futni asztali nézetben, az alapvetően asztali programok nem, de ez már csak szoftveres korlátozás.
[ Szerkesztve ]
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #4889 üzenetére
Én is csak azért szeretnék cserélni, mert megint betört a rohadt kijelző, és nem akarok megint 50eFt-ot kidobni a semmiért. Akkor már inkább ráfizetek egy 100-ast, és veszek egy 940XL-t... Vagy hát még jobban örülnék ugye egy x86-os verziónak, de majd meglátjuk. A Win10 megjelenésével biztos többet fogunk tudni.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Vegitaa #4882 üzenetére
5.7"-ről tudok, amúgy nincs még róla hivatalos adat. A 940-ről is csak szivárogtatott, szóval nem fix, de Snapdragon 805-ről, 3GB memóról, 5"-es FHD kijelzőről (Gorilla Glass 4-gyel), 24MP-es kameráról és max 128GB-os belső tárhelyről szól a fáma, aztán majd meglátjuk. Nem tűnik nagy eresztésnek, viszont a pletyik az Intel x3-as SoC-cal szerelt verzióról már annál izgalmasabbak, ahogy azt fentebb részleteztem, főleg az alsó és középkategóriákban (mert mi lesz akkor a felsőben?
). Valószínűleg már nem kell sokat várni a hivatalos specifikációkra.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
válasz
Vegitaa #4631 üzenetére
Leírás alapján megy lezárt képernyőnél és wav és Mpeg-4 formátumokban ment. Azt meg át lehet konvertálni, elég egyszerűen.
Az Audio Recorder meg konvertál mp3-ba. Felvenni közvetlenül abba egyik sem tud. És szintén run under locked screen.
[ Szerkesztve ]
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
-
válasz
Vegitaa #4478 üzenetére
Nálam csak 4 hónapos lesz a telefon, de csak most kezdem el igazán használni. A 1520 kamerájának hála újra van kedvem fényképezgetni. Van pár olyan appom, ami miatt kifejezetten fájna, ha itt kéne hagyni a platformot, pedig eddigi okostelefonos éveim során használtam már iost, androidot, BB régi és új OS-t, és mindegyikre vettem is szép számmal appokat. De itt van pár amit hirtelen nem szívesen nélkülöznék, és ugyanilyen minőségben nem tudom, hogy tudnék-e pótolni.
-
benz
csendes tag
válasz
Vegitaa #4465 üzenetére
Kíváncsi leszek milyen, mert van egy olyan kép amin lazán majdnem teljesen össze van nyomva. Az alapján nem tudom elképzelni, hogy olyan kemény lenne. Ha már a nilkinnél puhább, az is jó. Mindig olyan érzésem van mikor fogom, hogy kifog csúszni a kezemből.
[ Szerkesztve ]
-
-
sharplaninac
tag
válasz
Vegitaa #4371 üzenetére
Murphy után szabadon - ahol be tud folyni ott be is folyik.. kérdés hogy érdemes -e tönkrevágni egy 140e-s készüléket egy fóliáért.. Nekem kb. 1500 Ft.-os fóliáim voltak mindíg,de a célnak mindegyik megfelelt. Ha valahol vizet kap, ahol esetleg nem kellene ugrik a garancia, még ha véletlenül működik is szárítás után. A szervizben az ilyen készülékeket szeretik a legjobban. Látszólag semmi baja, nem érte mechanikai behatás, mégse működik. Na itt jön az örök gumicsont , vizet kapott, párát kapott, biztosan bevitted a fürdőszobába stb. és nem javítják.
A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.
-
-
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #4358 üzenetére
ertem, nekem mindegyik telomon skinomi folia van, a folia az egyetlen amit ratetek a telefonokra, mert hat a kijelzo vedo uvegek stb hat minden csak nem az aminek eladjak
es egyikkel sincs baj, marmint nem lett baja egyik telefonomnak se soha a felrakastol, pedig igy lett felrakva ahogy az a videokba is van, de azert persze jo ovatosnak lenni mert kitudja...
ha viz is nemtudom milyen viz lehet, mert ha megnezed eleg hamar elparolog vagy megszarad vagy mittudom en
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #4355 üzenetére
azert az nem epp viz ami benne van abba amit adnak, es ok hogy amelyik telefonbol kilehet benni az aksit azt kiveszik a videokba, de amikbol nemlehet azt max kikapcsoljak, es felrakas utan azert jo ha var az ember amig ki nem szarad, mielott elkezdi hasznalni, de mondjuk ez alap
[ Szerkesztve ]
BlackBerry Passport silver, Iphone 6S 128Gb, Surface pro 3 i7, Apple MacBook Pro, Sony Alpha SLT-A77VQ
-
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Vegitaa #4350 üzenetére
Ez nagyon gáz. Próbáld meg a kijelzőt langyos vizzel letörölni,szivacs a legjobb, tedd fel a foliat, és huzd oldalra avizes buborékokat, utána hajszárítóval melegíts rá, told oldalra a vizet ha még lenne,ha igy sem ok akkor szar a folia, nálam ez bevált eddig, ha valamire nem ment szépen fel és tartós
-
Yoretto
tag
válasz
Vegitaa #4340 üzenetére
skinomi nagyon jo foliakat gyart... a felrakasukrol meg van par video trutyubon hogy kell felrakni... miutan felraktad kell adni neki par orat mire teljesen kitisztul egy 12-14et, majd a teljes vegleges allapotat, "tisztasagat" 2-3 nap utan eri el... ha jol tudom leszedes utan moshatok is, de lehet hogy nem mindegyik, nemtudom...
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
válasz
Vegitaa #4271 üzenetére
De igen de mint tudjuk nem minden az erő! Ios meg Wp alá nem kell akkora vas mint droidnak!
Azon gondolkodom közben,hogy sima 16 gigás Iphone és marad a 1520 is!? Tanácstalan vagyok de nagyon!
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.