- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
betegphiu
senior tag
-
KSparrow
őstag
Nekem sárga van. De csak gyűjteményben, már nem használom.
Amikor tettem, jó volt, de már tényleg nagy, és hiányzott az értesítési LED. A Glance screen-t meg tudja a Oneplus 3 is (és hiába csak fél collal kisebb, de valahogy vállalhatóbb zsebben tartva. Kamerából is kikopott nekem, maradt a 1020, és az e-mail figyelő, asztakli "minitablet" szerepet meg átvette egy 830. -
-
-
-
nicu71
addikt
Be lehet állitani,mikor telepitse a letöltött frissitéseket,ha nem csinálsz semmit akkor hajnal 3 óra a preferált időpont.Értelemszerűen a frissitések menüpontban érdemes keresgélni.
Én már megnézni nem tudom,mert én is eladtam az enyémet,de az asztali 10ben is van erre beállitás. -
-
-
-
-
-
-
-
sszemtelen
őstag
Igen, én is levettem mindenhonnan. De igazából akkor borult ki a bili, mikor 30at ajánlottak érte, úgy, hogy egy büdös fillért nem kellene rá költeni, és még tok is jár mellé. Annyiért elvan esti netezős szerepben
Vissza került rá a 8.1, és megújult erővel száguld ismét. Ijesztő hogy mennyivel gyorsabb a tiszta telepítés után a 8.1 mint tiszta telepítés után a win10 (.420-as build) -
zsoca9208
tag
úgyúgy, nem tudom felfogni, mi kerülhet egy tucatgyártott 3000mah akksiban ennyibe. Értem én, hogy spéci szerszám kell a ház megbontásához, de reális értéknek ennek pont a felét tartanám. Persze ha elhozta volna a megváltást a wm10 amit beharangoztak, ezerszer inkább kifizetném az akksicserét, hiszen úgyamúgy kiváló a telefon, néhány appot hiányolok csak, de ezeket már az első wp-s mobilomnál is tudtam, hogy nem lesz meg. De most az, hogy a fb apptól pl random újraindul, és a sokadik buildben sincs kijavítva...a legújabban pl nem tudok emailt írni, egyszerűen nem küldi el és még sorolhatnám a hibákat. Lényeg a lényeg, ha már úgyis elköltök egy adag pénzt egy másik telefonra, nem fordítok erre már jelentősebb összeget
Én is gondolkodtam az iphone-on, de sajna az kívül esik a pénztárcámon, illetve az SE az meg egy játéktelefon ez után
A fent említett két lg teló szerintem most ár/értekben a legjobbak, nem kapnék a súlyos tízezrekkel drágábba kerülő telefonokhoz olyan szolgáltatást, ami ezekben nincs meg, és nekem hiányozna
-
zsoca9208
tag
12 ezerért nyilván semmit, de mivel idén amúgy is cserélném, ezért inkább egy külső akksival járok és nem fordítok rá ekkora összeget
Ahogy fentebb is említettem, g4 vagy 5x lesz az utód. (mindkettő 90 környékén van). 2,5 éves wp-s pályafutás után nem látom azt, hogy a platformon kellene maradni, ami csábító volt anno, az gyakorlatilag mára vagy megszűnt, vagy elérhető droidon is. (gondolok itt office, HERE, onedrive camera roll bónusz elvétele)
-
-
sszemtelen
őstag
Elég rossz helyen hirdetnénk, egy olyan szakmai topikban ahol a legtöbb embernek ilyen telefonja van. Az meg hogy megbeszéljük hogy mennyire lezuhant az ára (akár konkrét értékekkel), már valószínű a szakmai csoportba is beleillik, akár még tájékoztató jellegű is lehet egy ide tévedő olvasónak.
-
-
-
-
Vakító napsütésben az összes telefonom ilyen kontrasztos képet csinált. Valamelyik szinte árnyékos sötétet varázsolt a képből. Szerintem ez így normális, mivel ha nem lenne hátúl sötét, a fehér részek világítanának. HDR-ben ugyanez: [link] Látszik, hogy romlik a minőség. Egyébként meg nem értek hozzá, csak úgy fotózgatok.
-
-
-
Rob700
senior tag
Családban van 3 i6 (ami eléggé hasonlít a 6S plus-ra) nagyon rendben vannak minőségileg, sebességben, appokban. Nekem 2 dolog csípi a szemem 6s-el kapcsolatban:
1: Brutális ár
2: Manuális kamera beállítások hiánya, elkészült képek minősége még mindig a 1520 felé billenti a mérleget, HDR-ben is sokkal jobb szvsz. a LumiaMaximálisan megértem aki alma plus-ra vált.
-
-
-
-
-
-
Rob700
senior tag
-
Ez bejött. Sokkal jobban merül a telefon mint előtte. Nem túl komoly használattal estére 45%, emlékeim szerint ekkorát nem tudtam még rajta meríteni.
Relatíve alap dolgok esetén is komolyan melegszik a telefon hátulja, pl egy fotó e-mailben való megosztása. Ekkor mondjuk néha ki is lép a levelező. -
Amacs
aktív tag
Szia!
Igen, a hátlap levéltele kicsit félelmetes, mert iszonyat erő kell hozzá, de ha elengedi az egyik helyen, akkor már szépen jön szét.
Lehet gányul is csinálni, akkor nem kell küszködni vele annyit. Youtube videókon gyakran látni, hogy pengetővel, vagy bármi arra alkalmas cuccal benyúlnak a ház és a kijelző közé, végighúzzák, és így szétjön. Csináltam korábban egyet én is így, csak annak az lett az eredménye, hogy a kijelző körül lévő gumi védőtömítésből néhol egy nagyon kicsi réteg leforgácsolódott. Nem látványos, de azért ha tudja az ember, hogy ott van, akkor idegesítő lehet, ezért inkább kézzel bontottam szét, figyelve a gumi tömítőre.
-
-
-
Rob700
senior tag
Most azt olvastam, hogy 2016 végén lesz megint Nokia, Androiddal... :/
Ez szerintem egész jó kép lett, pláne ha tettem volna rá szűrőt.
-
-
-
Rob700
senior tag
Szerintem semmiben nem érezhető a 1520 elavultsága. A kamera még mindíg nagyon jó, kijelző szintén egy szinten van a 6s plus-al. Nekem semmi app nem hiányzik ami ISO-en vagy droidon megvan... Brutál jó a 3400-as akksi ami nem fekszik ki egy 4-5 órás navigálástól sem. Az biztos ha váltanék akkor 6/s Plust vennék legalább 64gb-os változatban. Droid teljesen kizárva.
-
kpal
nagyúr
Ha hibátlan és szép ,nagyon megéri annyiért. Látszik a piac milyen ,ami jó áron van, azt 1 nap alatt elviszik . De vannak olyan árak hogy 90-100-145e , azért azok már viccesek.
#5710) Luck Dragon: Igen elvitték . Látszik piac milyen ,ami jó áron van azt 1 nap alatt elviszik .
-
-
-
-
nicu71
addikt
én a mult héten feltettem nem birtam tovább.Eddig alig találok kivetnivalót,remélem ezután is marad,fagyás ujraindulás egyszer sem volt,gyors és bár az akkuidő bizony csökkent /erre számítottam is/ annyira nem vészes.Hard reset rendhagyó módon egyszer volt,mielőtt feltettem volna .Eddigiek alapján marad a 10.
-
sszemtelen
őstag
Hamarabb nyúltam a billentyűzetért, minthogy tüzetesebben átolvastam volna..
A fagyásos/bugos rendszer nem kifejezetten a 950 hibája, na persze fene tudja mennyire volt jó ötlet béta rendszerrel kiadni egy telefont élesbe.. Inkább az összeszerelés ami ijesztő.. na mindegy, jó lesz még a 930 egy ideig, addig talán összekapják magukat, illetve talán lesz második széria a 950-ből is, amiben javítanak dolgokat.. :/ -
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple asztali gépek
- Sorozatok
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest