Hirdetés
- CES 2026: Android és iOS kompatibilis nyomkövetőt hozott az Anker Eufy
- Képek és Geekbench eredmény a Red Magic 11 Airről
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Magisk
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
-
-
-
-
válasz
Cooley18
üzenetére
Összességében értettem, hogy 3. generáció, tehát x20, x30, x40 és x50, de nagyon jól érted te ezt úgy is. Ha "úgy vesszük" akkor még mindig nincs másik generáció, mert se 1530, se 1540, se 1550 nem jelent meg. Ennek ellenére ez a telefon akkor is 3 generációval régebbi, csak ebben a méretosztályban nem jött ki semmi.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Cooley18
üzenetére
keress olyan helyet ahol ultrahangos tisztítást vállalnak. szerintem 10 körül lehet, beázott telefonokat szépen ki tudják tisztítani vele.
Ultrahanggal tisztítják meg az alkatrészeket
Az APPSolute szakszerviz tanácsai szerint akár tengerbe, akár csak a kádba esett az okostelefon, érdemes minél hamarabb - egy-két napon belül - eljuttatni a szerelőhöz, hogy ott alkatrészeire szedjék szét, és kiszárítsák a készüléket. A javítás során ultrahangos tisztítóberendezéssel is eltávolítják a szennyeződést az olyan alkatrészekről, amelyeken az eljárás alkalmazható. Például az LCD-képernyőt nem lehet ezen a módon megpucolni, de az APPSolute szerelőinek tapasztalatai szerint a betüremkedett folyadéktól megfoltosodott érintőképernyő foltjai sokszor néhány nap után eltűnnek. Egy vízbe ejtett iPhone-ban tipikusan az alaplap, az alsó csatlakozók, a hangszóró és a mikrofonok szoktak tönkremenni.
-
martinkeet
aktív tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Amint biztos vagyok a hibában ,rendelek Én is egyet.
A hiba itt látható.
Ennyire azért nem ugrál ,inkább csak "remeg". Egy lezárással ,majd feloldással viszont helyre áll megint napokig a rend. -
martinkeet
aktív tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Szervízben?
...csak azért kérdezem mert a minap leejtettem kb fél méterről ,és azóta néha ugrál a kép ,és feljön a cortana ,mintha beragadt volna egy "gomb".
Gondolom ,hogy ez is kijelző csere lesz.
Zárójelben megjegyezném ,hogy az volt az egyetlen nap amit a nilkin kemény tok nélkül töltött. Se előtte ,se azóta nem ejtettem le.
-
roby1520
tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Nokia cp 623 nem kopik,nagyon könnyű nem akadályoz semmiben.!sőt vezeték nélküli töltésre is jó (dt 900 -ra helyezve tölt)
Nem zavaró hogy nyitogatni kell mert az előlapi rész rugalmas és hajlítható is!
De van a neten videók amin látod az előnyeit !
Az egykezes dolog haaaat a Windows 10 fog rajta segíteni.
-
kpal
nagyúr
-
Yoretto
tag
válasz
Cooley18
üzenetére
940, 940xl a 930nak lesz utoda
de igaz hogy lesz utod csak nem a 1520nak
bar kitudja... intel vonal szerintem se lenne rossz bar azert egy laptopot vagy pc-t kivaltani egy telefonnal szep lenne, en is 3 helyen lakom egyszerre... persze ha csak mail nezegetes vagy bongeszes a cel az mas teszta 
-
-
-
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Úgy néz ki, csak panaszkodnom kellett nektek. Köszi a segítséget!

Vegitaa: Elsőt passzolom, nekem is csinálja. Lehet azt valami külön cache-be menti. Talán egy újraindítás megoldja. Másodikkal szerencsére nem találkoztam, az meg azért passz. És az utolsó is passz, de engem is érdekelne. Remélem sokat segítettem.

-
Cooley18
aktív tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Na, találtam is másik headsetet meg telefont. A másik telón a WH-510 meg sem nyikkan, a 1520 viszont jó a másik headsettel, úgyhogy akkor úgy néz ki, mégsem a telóval van gond.
Csak furcsa, hogy a frissítés előtt pár órával még nem volt semmi baja, a frissítés után meg beszart. -
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Cooley18
üzenetére
Így emlékszel?

Valóban, nyár eleje óta a 1520-ról álmodok... Ha a Jóisten is úgy akarja, holnap meglesz. Az utolsó, amit boltban lehet kapni...
(#3530) Yoretto:
Igazad van, csak én minden cuccot annyira féltek, ezért csomagolok be mindent hatszor... Még a régi nokiám, ami 4 éves, most is olyan, mintha bontatlan lenne.

S ez itt a reklám helye: ha esetlen érdekelne valakit egy X7-es Nokia, akkor...

-
-
jeni
félisten
válasz
Cooley18
üzenetére
Egyetértve a zack mondandójával,hogy a Lumia 1520 ma az egyik legjobb Windows teló tudásban,használhatóságban. Sőt még 1-2 évig sem fogják letaszítani a trónjáról! Inkább a legjobb titulus illik rá! A méretét illetően nekem is azzal volt a gondom,nem pedig a műszaki paramétereivel. Én se tudtam nagyon betenni a farmeromba,legalábbis csak állva,ülve már nem mert ott már az volt az érzésem,ha leülök megrepesztem ülve a kijelzőt.
Megbízhatóságban szintén veri a Nokia 1520 a 930-t ez nem vitás ! Sőt az is nagyobb mellett szól,hogy bővíthető a memória benne. Ez nem mondható el a 930-ról!
Hallani innen onnan,hogy a Lumia 930 telóval kapcsolatos elszíneződő,leváló kijelzőkről. Nokia 1520-l semmit se lehetett hallani gyártási hibákról utólagosan.
A Lumia 735 és a 830 valamiért még sem tudnak a 930 közelébe férni,nem annyira be jövősek. A 830-s csak a nagyobb belső tárhely ami mellette szól,de aranyárban mérik. Drágábban adják a 930-nál a 830-t.
Nyáron tényleg fejtőrés,na akkor hova is tegyem a drágaságomat? Nem egy két forintos telóról van szó,hogy a strandon a törülköző alá eldugva ott hagyjam. -
jeni
félisten
válasz
Cooley18
üzenetére
Pontosan értem a dolgot,de kár ragozni is a dolgot.

Jelen állás szerint fél munkát végeztek,legalábbis információ alapján,mert az ügyfél nem kapott megerősítést arra nézve,hogy modul vagy az alaplapi panel a rossz..Szakszerű hiba behatárolás nem történt meg! Itt már lényegtelen,hogy jó technikus az illető aki foglalkozott vele vagy sem, anyámnak tökmindegy alapon foglalkozott vele.
A tulajnak kell lépnie ez ügyben,mint írta korábban azt javasolták neki,hogy küldesse vissza ahol lett vásárolva és ott javíttassa meg. Tehát érdemben nem is akartak,nem akarnak foglalkozni vele.
Ha szoftveresen okozza a hibát,akkor valahogy egy hozzáértővel vissza kell varázsolni a 8.0-t.
Ha nem kíván vele bíbelődni akkor van egy mobilja amivel nem lehet fényképet csinálni. Jobb esetben lebutított formában olcsóbban meghirdetve eladja.
Részemről a dolgot e témában lezártam.
-
jeni
félisten
válasz
Cooley18
üzenetére
igen,de mennyi az esély arra,hogy a szervizes egy hibás darabot tart a polcon teszt célra?
raktárból kivételez tesztre egy másikat és ha azzal sem jó akkor egyértelműen máshol kell keresni a hibát.
az,hogy a enigmawutash telcsijéből való modult ki próbálta valamelyiken vagy egy teszt gépen ezt mi nem tudjuk.ezt csak abban az esetben lehet kizárni ha a szervizesnek a bevizsgálási díjat kifizetve a szerviz dokumentációban tudja egyértelműen igazolni,hogy a kamera modul vizsgálat alatt a hiba nem állt fen,és ezzel egyértelműen beazonosítható,hogy az alaplapi panel a hibás.
szerintem az 1 órai díjat ilyen esetben érdemes kifizetni,hogy el lehessen indulni valamerre.
-
jeni
félisten
válasz
Cooley18
üzenetére
ha a kamera modul cserével nem javult meg akkor hiába tesz a szervizes oda másikat azzal sem lesz jó. véleményem az,hogy panel cserés a dolog. ugyanis ha a láb el van hajolva vagy nem érintkezik rendesen akkor a szervizes megcsinálta volna gyorsan,feltéve ha becsületes és lelkes az illető.
a szoftver módosítás a szervizes megtudja csinálni 8.1 ről vissza a 8.0-ra,ha ez hozz megoldást akkor elsőre ezt kérném nála.
-
RolandDolby
csendes tag
válasz
Cooley18
üzenetére
a multkor csináltam egy "tesztet" csütörtök reggel levettem a töltőről végig ment a wifi facebookozgattam egy kis instagram mi egyéb nem nyomkodtam orrvérzésig de használtam .. igy ment el 1 nap 17 órát(azaz péntekneste raktam fel újra) akkor már cirkuszolt hogy rakjam töltőre azért basz ennyire a dolog mert olyan érzésem van mintha a 1320 jobban bírta volna... nemtudom, lehet hogy azt csak "leszartam" és ezért nem idegeskedtem rajta annyit

-
Yoretto
tag
válasz
Cooley18
üzenetére
igy van, de nem baratnomnek, de akinek szantam a 1520at, neki lett vegul az i5s-em ami ment volna ide a tuzoltosagnak... de mindenkeppen dontenem "kellett"... az aksi ido fontos nekem... es tobb izbe leirtam hogy nem erdekel milyen hw meg ilyesmi, mert mas indokom van igazabol a csere... de teny hogy mindig az aksi idovel jottem, igazabol nem veletlenul, gondolom es remelem hogy azert ertheto...
-
integrated
tag
-
Yoretto
tag
válasz
Cooley18
üzenetére
nyilvan igazad van, bar engem hogy milyen vas van a haz alatt nem erdekel... csak az aksi...
es azokat ne se ertem meg akik csak azert veszik meg (sok esetbe eladositva makukat a szolgaltatonak vagy stb), csak hogy ne logjanak ki a sorbol vagy epp tudjanak menozni a masik elott... -
Yoretto
tag
válasz
Cooley18
üzenetére
a hw nekem spec. teljesen mindegy, a kamera is... egyedul az aksi ami fontos igazabol... nem hw miatt vagy epp menozesbol cserelem evente le a telefonjaimat stb, vagy akar meg surubben, teljesen mas dolgok miatt... csak egy szimpla kerdest tettem fel, nemakartam itt "vitat" vagy barmit kirobbantani

-
gretzky77
veterán
válasz
Cooley18
üzenetére
Használtan vettem igen,a névjegy alatt azt irja szoftver Windows Phone 8.1 update az extra+info alatt pedig a nagy Black felirat fogad! Dev app nincs de amikor vettem akkor ugye volt egy gyári beállítás vissza igy lehet törlődött az app! Megcsinálnám otthon persze csak szarakodik a pc-m és a Nokia Software Recovery Tool 1.5 sem akar települni a gépemre igy nem tudom megcsinálni jelenleg! Megpróbálkozom vmi havernál ha sikerül!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- OTP Bank topic
- Építő/felújító topik
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szegényemtől már rég megváltam. Viszont azzal másfél év után sem éreztem jelentős akkuidő gyengülést. Csak oda kell figyelni, hogy amikor csak lehet töltőn legyen, és nagyon sokáig bírják ezek az aksik.
)

Csak furcsa, hogy a frissítés előtt pár órával még nem volt semmi baja, a frissítés után meg beszart.