- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooley18
aktív tag
válasz
martinkeet #5053 üzenetére
Saját kezűleg cseréltem. Már a második alkalom volt, és az elsőnél 47eFt-tal lehúztak (hozzáteszem, Nokia Care-ben még egy 20-ast rádobhattam volna), úgyhogy most inkább az ebay-t választottam. 24eFt-ért szerszámostól kihozták 1 hét alatt, és kb. 5 perc volt kicserélni...
-
Vegitaa
senior tag
válasz
martinkeet #5050 üzenetére
Nem értem miért... A legerősebb Nokia...
-
roby1520
tag
válasz
martinkeet #5050 üzenetére
Ez változni fog szerintem még 100%
-
Rob700
senior tag
válasz
martinkeet #4903 üzenetére
Nekem is volt dt-900, jó volt nagyon de eladtam... Most vennék fekete dt-900-at de nem igen találok...
Használjátok Insragramhoz a 6tag-ot? Én eddig a sima Instát használom, de leszedtem a 6tagot és sokkal szebbnek-jobbnak látom, lehet befizetek 400ft-ot a reklám nélküli változatra... -
válasz
martinkeet #4798 üzenetére
Fél éve van meg, ha ilyen időközönként csinálja akkor kibékülök vele.
Volt top androidom, nem volt vele ilyen problémám, nagyon ritkán volt fagyás és / vagy újraindítás, de szerviz lett belőle. -
válasz
martinkeet #4585 üzenetére
Egyébként se rossz. Sőt, szubjektív de fórumozók és vaktesztek szerint az egyik legjobb, ha nem "a" legjobb mobilos kamera a mostani mezőnyben. Egyébként meg állítólag kevesebb, illetve eltávolítható már a sok samsungos bloatware is a telefonról.
-
válasz
martinkeet #4579 üzenetére
Én egy Sony Z3-at teszek partvonalra most a 1520 miatt (egyszerűen egy telefonnak mennie kéne, és a Z3 lett az). Hiányoznának a wp szolgáltatások (egészség, kamera, pár apró bizb.).
Talán a note 4 lenne az egyetlen, amin komolyan elgondolkoznék. Vagy egy 64-es vagy 128-as i6+.
Note 2-m volt, a 4-re szerintem cserélnék én is. Mivel annak a kamerája méltó ellenfél a 1520-szal szemben is. -
gretzky77
veterán
válasz
martinkeet #4582 üzenetére
Cseréld el add el a note-ot,vegyél másik 1520-at és pénzed is marad!
Árban jobban jársz az biztos, zack kolléga cserélt azt hiszem note4-re! -
gretzky77
veterán
válasz
Szia gondolom a csere nem 1:1-ben lenne? Vagy ha igen akkor sztem ott vmi nem kerek!
-
kpal
nagyúr
válasz
Jelenleg ettől drágább telefon nem tud semmi pluszt nyújtani, csak pénz kidobás, akármelyik márkára váltanál . W10-el biztos jönnek a friss nagyágyuk de akkor is még mindig jók lesznek a mostaniak sokáig.
Neked kell tudnod megéri-e váltani egy remek fürge rendszerről/telefonról. -
válasz
martinkeet #4545 üzenetére
Nem, kizárólag ha telekomos vagy ÉS bb Messengert akarsz használni mobilneten.
Vegitaa: én nem váltam meg a 1520-tól, nem is nagyon szeretnék.
-
Yoretto
tag
válasz
martinkeet #4545 üzenetére
elvileg nemkell hozza, bb10hez nemszukseges, nemakarok hulyeseget irni, de azthiszem ez szolgaltato fuggo
-
válasz
martinkeet #4532 üzenetére
6 col alatt nincs élet
-
Lall
veterán
válasz
martinkeet #4126 üzenetére
Hisznek a számmisztikában.
-
válasz
martinkeet #3652 üzenetére
Bakker, jobban jártál volna gatya cserével!
-
válasz
martinkeet #3652 üzenetére
Le kellett? Sárga van? mennyibe kerül?
-
Gabir
aktív tag
válasz
martinkeet #3611 üzenetére
Mellényzseb - jobb híján
Kérdezte is a cimbora: laptopot hoztál?
-
gretzky77
veterán
válasz
martinkeet #3616 üzenetére
Szia megosztanád a linket engem is érdekelne!? köszi
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Na, ez engem is érdekelne!
-
zack
nagyúr
válasz
Pedig ebay-en van. Én is onnan rendeltem. Talán 1000-1500ft volt. Most is azt használom Note 4-hez.
-
Yoretto
tag
válasz
martinkeet #3448 üzenetére
koszi, bar ismerem, tanultuk anno ezeket
-
Yoretto
tag
válasz
martinkeet #3442 üzenetére
igen az ilyen "gyors" es "csoda"toltok nem leteznek, csak a megfelelo toltovel erdemes tolteni ezeket, eleg kenyes joszagok
-
sszemtelen
őstag
válasz
martinkeet #3442 üzenetére
Hmm, pedig egy másik csoportban ezt taglalták, hogy ezért lassú a töltés.. na mindegy, akkor elnézést
-
Yoretto
tag
válasz
martinkeet #2641 üzenetére
nekem nem fenyesedett ki, pedig en is tok nelkul hasznalom...
-
zack
nagyúr
válasz
martinkeet #2214 üzenetére
Én chat helyett használom.
Ingyenes.
-
válasz
martinkeet #2214 üzenetére
Hát évi egy elmegy nálam is... 😊
-
válasz
martinkeet #2208 üzenetére
buborék?
-
attszil
tag
válasz
martinkeet #1536 üzenetére
Nyáron van zseb az nem gond. Ami visszatart csak az, hogy mostanáig két simest használok céges kártya miatt, de most, hogy váltanék a 1520 mellé még kellene valami sima kis teló munkaidőben. Akkor meg ráadásul nem játszik a zsebes gatya. Győzködöm magam de nem akarok kínlódni!
-
attszil
tag
válasz
martinkeet #1518 üzenetére
Hali! A mindennapi használatban autóban, utcán mennyi hátrány a mérete? Vagy ez is olyan mint először az 5" arra is mindenki köpködött, most meg már pici nők kezében is teljesen megszokott.
-
zack
nagyúr
válasz
martinkeet #1511 üzenetére
Hát...WP topikban tegnap elég sokat beszélgettem a srácokkal. Egy fontos maradt ki részükről a droidhoz képest, ami akár még döntő is lehet, és hajnalban jött a felismerés, hogy nincs. Az értesítési led. Ez annyira kellene, hogy el nem tudom képzelni, hogy értesülnék a történésekről. Tudom hogy halványan mutatja, de ezt nem tudom mennyire hatékony és könnyen észrevehető. G2-nél ha filmezek, és némítva van, azonnal látom a történeseket vak sötétben, és fénnyel teli helységben is.
Ez az egyik kérdőjel.A másik, hogy a WP topikban tegnap olyan FLAC player-t találtak csak ami MicroSD-ről tud lejátszani. Na most ez tök jó, de mi van ha nem jön be a telefon, és nem lesz bővíthető az utód? A tokot szintén meg kellene vennem az elején, de az is 5k, és ebay...2-3 hét. Lehet addigra már meg se lesz ha nem jönne be. Karpánt filléres, de dettó. Még azt se tudom mondani, hogy kézbe viszem futás közben, mert nem tudnám kellő stabilitással 1 kézben fogni. Most tartok így 17k-nál a kiegészítőket tekintve...De mi van ha nem jön be, és nem 1-2 nap alatt fog kiderülni?
Nem akarom ezt a +47k kidobni az ablakon.
A félelem pedig valahol természetes, mert régóta droidos vagyok, imádom az LG G2-öt, ma adom el, és kellően bizonytalan vagyok, ami ilyenkor már nem szokott előfordulni. -
Vegitaa
senior tag
válasz
martinkeet #1502 üzenetére
Szinte minden telefonomat szilikon védőtokban tartottam...
Talán, akkor nem lesz rajta kopás, fényesedés... Te tokban használod? -
kpal
nagyúr
válasz
martinkeet #1268 üzenetére
tokba volt ,vagy anélkül vagy farmerbe ?
Ma láttam 185k a Nokia boltba 1520 kb 2hete néztem akkor olyan 245-250 körül letehet
-
Воланд
titán
válasz
martinkeet #1268 üzenetére
be kell vinni egy nokia care-be es megkerdezni, de szvsz ezzel nem csinalnak semmit.
-
válasz
martinkeet #1248 üzenetére
Már megszoktuk tőle.
-
Воланд
titán
válasz
martinkeet #1246 üzenetére
nem erint hatranyosan. semmi nem lesz vele.
-
Ati1979
veterán
válasz
martinkeet #1215 üzenetére
Ez így van!
Jól választottál!
-
btudos
nagyúr
válasz
martinkeet #1191 üzenetére
Valószínűleg hivatalosan egyik se.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged