- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Daffchy #4300 üzenetére
Szia!
Vibrálás nálam is biztos van, sosem néztem meg. Automatán használom.
Kijelző színesedés nincs.
A billentyűzet sosem lassult be nálam, de maga készülék sem. Még csak le sem fagyott. Amióta nálam van, talán 2-szer kellett újraindítanom. Egyszer amikor Denim jött fel. Nem vagyok fanatikus user, telefonálás, üzenet, what's up, fészbúk, böngészésre, fotózásra szoktam használni. Semmi játék, videó.
Ennyire stabil telefonom nem volt még, talán a HTC Titan-om.Mint látod a fórum 70%-a arról szól, honnan lehet venni ilyen telefont, a 20%-a, hogy a glance hol működik hol nem, a maradék 10... passz
Ezért is van, hogy ha "normális" kerül fel az apróra azonnal elviszik. Normális mint, NOKIA garis, remek állapotban, európai.
Szóval, ha találsz ilyet, véleményem szerint hajrá, ne habozz, de bizonyosan együtt kell élned pár WP-s sajátossággal is, ami valakinek áldás, míg másnak nyűg lehet.Ez saját vélemény és próbáltam objektív lenni!
-
nicu71
addikt
válasz
Daffchy #4300 üzenetére
alacsony fényerőnél ha teljesen leveszik csuszkán is, állitólag+automata beállitás.De ahhoz már tényleg mazochizmus kell,ugyhogy én nem próbáltam.Lassulásról,meg szaggató billentyűzetről én még nem is hallottam .
Nálam egy probléma van, kissé tul érzékeny a kijelző.
Másnál éppen hogy nem elég érzékeny.De ezekkel simán együtt lehet élni,véleményem szerint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- További aktív témák...
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged