- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Isti2
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6780 üzenetére
köszönöm, folyamatosan bújom a videókat és próbálok ki mindent de egyenlőre semmi nem sikerül
szerk.: az sem vált be, nincs .reg fájlom
-
Isti2
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6778 üzenetére
pontosan ezt csináltam és a fenti hibaüzenet jött ki
-
Isti2
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6776 üzenetére
OtcUpdater 8.2.1.0
Waiting for next device. Please connect a device via USB. Press q to quit.
85574f9bcbe8f6661f35b7a5e7bc5099: Lumia 1520(RM-940_nam_att_200) 8.10.14219.341
Hiba a(z) https://fe2.update.microsoft.com/v6/ClientWebService/client.asmx felé irányuló HTTP-kérelem közben. Ez azértez a hibaüzenet jön elő, nem csinál semmit...
-
Isti2
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6774 üzenetére
De igen csak nem tudom sikerülne -e?
Mivel at&t készülék... -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Plazmacucci #6770 üzenetére
Nem, mert nem tudtam, hogy van ilyen topik 😅 köszönöm szépen
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Plazmacucci #6768 üzenetére
Értem.. Viszont jó lenne használni is a telefont, nem csak fotózásra.. Mivel az áruház megszűnt, így jó lenne ha lehetne külső forrásból telepíteni pl egy Angry birds játékot stb.. Meg lehet oldani? Írták a fórumon a fejlesztői módot, hogy engedélyezni kell, de nem tudom hogy hol kell.. :/
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6755 üzenetére
Én is szeretem és nem adtam el egyiket se ,csak azért váltottam mert vettem drónt és ahhoz nem volt wp-s app
-
betegphiu
senior tag
válasz
Plazmacucci #6747 üzenetére
Offtopicba tettem direkt. am. ha segíteni nem tudsz,minek okoskodsz ?
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6742 üzenetére
Nincs ,maximum ami van az 1,2 ,valahonnan szerzek addig így marad.
-
válasz
Plazmacucci #6724 üzenetére
Hát, ha elkelt akkor lehidalok! 😱
-
válasz
Plazmacucci #6722 üzenetére
Hááát nem tudom, sokan mondják igen. Nekem meggyőző. De ne legyen a szavam mérvadó, mert keveset fotózok vele.
-
válasz
Plazmacucci #6720 üzenetére
Mate 8-ra váltottam, most Mate 9 van. Mind a kettővel tökéletesen elégedett vagyok/voltam.
El kell engedni, teljesen igazad van.
-
Brutális
csendes tag
válasz
Plazmacucci #6717 üzenetére
Az a gondom a 950xl-el hogy rendszer szinten nem működik jól, sokszor a végtelenségig is gondolkozik, meg egyébként összetörtem.
A droidoktól herótom van, de sajnos most nincs más perspektíva. Szifon számomra túl drága.
Jó lenne 6", nagyon jó kamera, pontos gyors navigáció és megfelelő akkuidő. A jó kamerát az 1520-hoz mérem 8.1-el.
Most már zenét egyáltalán nem hallgatok telefonon, nem is játszom a telefonon.
Szóval abszolút tanácstalan vagyok hogy mibe vágjak bene mert a feleségem Lumia 640-e egy kissé kevés..., és vissza kellene adnom neki. -
Brutális
csendes tag
válasz
Plazmacucci #6712 üzenetére
Komolyan mondom, hogy elgondolkodtat a vétel. Nyomorult 950xl-t földhöz vertem, és most fogom a búrám hogy mit is kellene venni, de egyik droid sem tetszik igazán. 1520 után mit tanácsolsz?
Hol árulják??? -
válasz
Plazmacucci #6712 üzenetére
Írjátok már be ha véletlen elkelt, kiváncsi lennék rá.
Amúgy az enyém is fekete. A sárga bulisabb, gondolkoztam rajta annak idején, de egyrészt feketét találtam jó árban garanciálisan, másrészt meg úgy voltam vele, hogy ügyfelekhez járva azért vállalhatóbb a fekete.
Kár a Nokiáért, ma már semmire se használom a 1520-at. Be van kapcsolva, feltöltve tartom, van rá egy nagyon jó mobillottó app, pushban küldi a kihúzott számokat és fogadni is lehet vele. Van egy régi feltöltős számom, amin az idők folyamán összeszaporodott az egyenleg, most azt lottózom el róla hetente. Szegény ide jutott.
Nem tudom közületek van-e még valaki akinek megvan, időnként figyelem a frissítéseket rajta és rendszerfrissítés is érkezett a napokban, az appok pedig rendszeresen frissülnek. Szóval valamennyire még működik a rendszer.
A nyáron ha egy kicsit jobban ráérek csinálok egy minitesztet, beleteszem az egyik napi szinten használós kártyámat és viszem magammal.
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6709 üzenetére
Nekem pedig a fekete
imádtam!
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6699 üzenetére
Tegnap kikapcsoltam 8órára 97%-on ,mikor bekapcsoltam 53% ,aztán alig néztem fel Fb.-re 5 percre ,na ott is leugrott még 5%-ot . És éjfél óta töltőn van 99%-on áll már vagy 6 órája és folyamatosan azt írja "7 perc múlva feltöltve"
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6699 üzenetére
Már visszavittem volna ,csak megint kb 2-3 hónap múlva tudok hazamenni. Maximum telefonon tudom őket felhívni hogy probléma van. Az akkura 6 hó garit adtak.
Direkt vettem nemrégen egy halott 1520 is gombokért ,hogy abból kamerákat kivegyem pótalkatrésznek. Viszont az elülső kameraragasztott kábellel van az alaplapra ,így azt nem lehet kicserélni ha gond lenne vele. 1520-ban mindent megtudtak oldali kis csatlakozókkal ,de pont a (videóhíváshoz szükséges kamera) kábele ragasztva van. Nokia boltban azt mondták hogy nem lehet kicserélni ,mert már úgy nem lehet visszaragasztani.
-
válasz
Plazmacucci #6680 üzenetére
Rossz előérzetem van. Mikor hazaértem levettem a töltőről, kilőttem minden appot, csináltam egy újraindítást. Így közvetlenül töltőről levéve, és kb 2 perc használat után akksi 93%-on. Ez nem jó jel. Lehet, hogy kezdi feladni a harcot. Amit azért is sajnálnék, mert használva nem sokat volt. Inkább csak üldögélt készenlétben mint biztonsági tartalék.
-
válasz
Plazmacucci #6678 üzenetére
Így belegondolva azt is észrevettem hogy készenlétben is tovább bírta mint mostanában, első körben az általad leírtakból arra gondolok, hogy tényleg beakadhatott valami, mert relatíve hirtelen, szinte egyik napról a másikra csökkent le az akkuidő.
-
válasz
Plazmacucci #6641 üzenetére
Mate 8-ra +1
Arra váltottam, minden fluid, semmi akadás, de tényleg. -
falijja
őstag
válasz
Plazmacucci #6637 üzenetére
Tesóm szólt most, hogy kérdezzek már be, de akkor küldetem vissza köszi...
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6624 üzenetére
Szabad esetleg megkérdezni hogy mennyiért ment el? :$
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6619 üzenetére
Gyors volt.. Mi történt?
-
TommyX_
őstag
válasz
Plazmacucci #6621 üzenetére
Egy jó 1520-nak párja nincs.
-
btudos
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6619 üzenetére
Ennyit a fényképezős telefonról.
-
válasz
Plazmacucci #6612 üzenetére
Kb szerintem ez így pontos összefoglalás a 8.1-ről.
Ugyanakkor összességében használhatóbb volt vele szerintem a telefon. -
KSparrow
őstag
válasz
Plazmacucci #6611 üzenetére
Hát hiába angliai vétel volt, kínai az alapértelmezett nyelv
Egy kis repedés van az üvegen fönt, de hibátlan az érzékelő. Lehet SIM tálca kell majd másik, ez lötyög kicsit. De ez kb. minden hiba a már említett gombvilágításon kívül (kis folt van a kijelzőn, mert megnyomta a kamera, de nekem jó lesz, nagyon tetszik! Lapát, néha félek, el ne ejtzsem. Nem bírtam ott hagyni...
A kamera tényleg nagyon fasza. -
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6612 üzenetére
Abba a ronda fapadban kevesebb bug, jobb akkuidő, és durvajó* kamera van.
*saját korában mérve, sajnos most már kiesett a topból.
-
KSparrow
őstag
válasz
Plazmacucci #6609 üzenetére
Elvileg igen, ha minden igaz, külföldi. Ha csak ennyi baja van, még lehet jó, bár nekem is hibátlan kéne. Inkább gyűjteménybe lesz, csak ritkán hasznánám.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6602 üzenetére
A célnak akkor megfelel ez ,de ha tokba van úgy is csökken a töltési teljesítmény ?
#6603) Dj Tommy:Néztem igen ezt ,nagyon ezt akarnám szívem szerint ,de nehéz találni nagyon olcsót sajnos. Addig jó lesz a másik megoldás.
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6600 üzenetére
Akkor bevállalom
Ez fajta Qi töltő jó lehet a telefonhoz és a Nokia adapterhez [link] ? Vagy mire kell figyelni ilyen eszköznél ?
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6598 üzenetére
Tudom az
es még a 8.1 jobban is tetszik. Csak skype támogatás izgat. Fotózás ezzel a nagyon régi 8.1-el nagyon szép viszont és az aksi is jól tartja magát ahhoz képest hogy nem mai ,kamera és üzemidő zavar sok helyen nem írnak jókat.
A rendszer legalább 10 alatt van olyan gyors mint most 8.1-el ,hogy valami pozitívum legyen ? -
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6596 üzenetére
Ha 8.1 maradok az meddig lesz kb jó választás ?
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6593 üzenetére
Azt tudom
,csak a 8.1 üzem időt és kamera minőséget hozza legalább nem vágyom sokra .
#6594) Dj Tommy : Köszönöm
-
hito
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6573 üzenetére
Akkor beleugrok, köszi
-
hito
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6571 üzenetére
Köszi! Mondjuk pont a mosómedvés szerintem nem rossz. Gondolom PV módban (8Mp-en) azért nem rossz. Illetve kíváncsi lennék a nyers dng képességére is. Lehet, hogy csak a jpeg motort cseszték el.
Egyébként szerinted az ár korrekt amit említettem?
-
hito
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6569 üzenetére
Most hülyéskedsz, ugye?
Szándékosan cseszték szét, mert egy jó alternatívája volt a jelenlegi csúcs készülékeknek? Esetleg sample képet tudnál mutatni w10m-lal?
Az FM-et tudom, az 950XL-en is így volt.
-
válasz
Plazmacucci #6565 üzenetére
Vagy az elejéről maradt le egy egyes, vagy a végéről egy nulla?
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6565 üzenetére
Kivàncsian várom, nekem nagyon bejött a wp... Csak nagyon úgy éreztem, hogy el kell hagyni a süllyedő hajót...
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6561 üzenetére
Az szép... Akkor még idejében kiszálltam... Elég halott ügynek érzem... Mint annak idején a Symbian-t...
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6561 üzenetére
Nekem is főleg kinézete tetszik rendszer és a telefon.
-
válasz
Plazmacucci #6557 üzenetére
Én ebbe a platformba tuti nem ölök bele több időt. Mifinek jó azt csókolom. Bár ma annak se volt túl jó, LTE-t valahogy nem akart használni.
Csak az a baj, hogy amit most másodlagos telónak tudnék használni helyette, az még gyengébb. -
válasz
Plazmacucci #6555 üzenetére
Sajnálom amúgy mert jó telefon volt. Manapság a fő funkciója az hogy mifi routerként működik. Ez (még) jó.
-
válasz
Plazmacucci #6553 üzenetére
Nálam nagyon melegszik nem csak videó, hanem aközben is, ha csak simán megy a kamera. Volt Hr, előtte szinte sütött, most csak melegszik. Mivel Hr megvolt, sokkal jobbra nem számítok.
Csak az a baj, hogy 8.1 alatt is fotóztam vele, és látom a különbséget. Nem azt mondom hogy ég és föld, de láthatóan rosszabb. Azért sajnálom mert ez volt az egyik oka hogy megtartottam másodlagos telefonnak, a fotó, a nagy kijelző és a navi. Voltaképpen ma már mindegyikre a szifont használom. Pedig még kártyát is vettem a 1520-ba mint másodlagos telefonba. :/
Az meg már csak megjegyzés, hogy pl egy panoráma hogyan készíthető el a 1520-szal. A szifonon szoktam panorámát csinálni (pofonegyszerű, körbefordulok a telefonnal), itt pedig az a bohóckodás amit a Lumia panorama app csinál, hát nem tudom hogy sírjak vagy nevessek. És a végeredmény is olyan, hogy jobb lenne ha inkább nem tudná a telefon ezt a funkciót. -
válasz
Plazmacucci #6551 üzenetére
Tényleg nem jók a képei. Múltkor voltam egy katonazenekar szabadtéri előadásán, olyan béna képeket csinált a gép hogy csak pislogtam. Csináltam pár videót is, még nagyobb csalódás. És csak hab a tortán hogy a végén akkorát fagyott a telefon, hogy újra is indult. Újraindulás után pedig nem fogadta el a PIN kódot. Még jó, hogy telefonnak már nemigen használom, csak tartalék.
Komolyan mondom most nem tudom hogy az ilyen bosszantó hibák régen is megvoltak, vagy csak hogy most szifont használok és feltűnik, hogy a másik telefon nem működik, csak az? :/ -
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6540 üzenetére
Szépet keresek csak reális áron ,akad a telefonboltokba jo áron csak mire Bp,-n leszek elviszik mindet amit eddig láttam a hasznaltgsm oldalon. Nézem a magán hirdetéseket és olyan áron adjak ami durva ... Jelenleg Ausztriába vagyok es pont majd jövő hónap elején leszek Bp.-n ráadásul szombaton onnan vonatozok majd haza előtte vennék telefont abban a párórában míg ott leszek .
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6533 üzenetére
Ha jól tudom már insiderre sem frissíthetőek a Win10-et meg nem kapó készülékek. A családban lévő 1320 legalábbis nem fogad el insider jelentkezést. Sőt, ugye az UpgradeAdvisor sem engedi. Így ez kilőve
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6528 üzenetére
Ha jobban elolvasod, én is csak egy BT fülest említettem, a többi kanócos'
-
sszemtelen
őstag
válasz
Plazmacucci #6526 üzenetére
Én nem tudom hogy milyen G4-et vettél, de nekem egy Nokia BH214 BT fülest, egy Sony MDRZX310 fejest, és minden itthon található fülhallgatót sokkal szebben muzsikáltat a G4 :/
-
válasz
Plazmacucci #6523 üzenetére
De melegedik, csak placebo volt.
-
válasz
Plazmacucci #6520 üzenetére
Csak teljesítményigényes appoknál, azon belül főleg játékoknál melegszik nálam. Illetve fotó és videó esetén.
-
Cooley18
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6486 üzenetére
"amikor csak tudom" != "mindig"
-
válasz
Plazmacucci #6473 üzenetére
"Az apó készítők"
A nagyanyók és a nagyapók?
Amúgy most már én is így látom. Bármennyire is "lehet", de nem "szabad" frissíteni. Még akkor is, ha ezt az user nem akarja elhinni, mert kényelmetlen. Én se akartam elhinni, én is frissítettem. Sajnos felesleges plusz problémák forrása. Rá kell szánni azt a kb. 2 órát a teljes újrabeállítgatásra, és ennek a 2 órának az árán hónapok bosszankodását lehet megspórolni.
-
roby1520
tag
válasz
Plazmacucci #6461 üzenetére
Haaat szerintem 8.1en mindig csinált....nem tudom
Fura amugy -
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6456 üzenetére
Ja
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #6452 üzenetére
Nagyon patika vas
-
TommyX_
őstag
válasz
Plazmacucci #6452 üzenetére
Nem, Win 10 m.
8.1 alatt többször előfordult, hogy nem akart visszacsatlakozni az adott wifire, csak újraindítás után, de w10m-nél alig fordul elő.
A 218-as builddel jobban merült a telefon, de a 318-as builddel jobban bírja megint. -
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6448 üzenetére
Én is olvasom, pedig már nincs meg a 1520-am...
Többet járok ide mint a 6s fórumba -
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #6424 üzenetére
60-ért ment el. Légyszives ne személyeskedj nem szoktam lehúzni senkit se.
-
válasz
Ha lenne olyan családtagom, akinek nem lenne probléma a wp, már rég odaadtam volna neki én is az enyémet. De pl a 70 éves faterom normálisan kezeli már az androidot, nem állon neki meghülyíteni egy tök új rendszerrel, meg különben is ismerem, napi 15x hallanám, hogy ez nincs, az nincs, ez nem működik, a régin az jobb volt stb. Szóval inkább nem szívatom magam azzal, hogy odaadom neki.
-
sszemtelen
őstag
válasz
+1
Viszont mivel a családban mindenkinek van telefonja, így inkább eladnám én, akár 55-be is
-
válasz
Plazmacucci #6416 üzenetére
Én mondtam neked hogy nem jó a 1520 wp10-zel csak nem hitted el
Sajnos ez ilyen. Az lenne igazán ász ha kijönne rá egy alap android. Na azzal még feltámadna ez a telefon. -
válasz
Plazmacucci #6416 üzenetére
Mate 8
-
TommyX_
őstag
válasz
Plazmacucci #6414 üzenetére
Nekem nincs gondom a sebességgel, bár lehet túl lightosan használom a telefont.
-
válasz
Plazmacucci #6414 üzenetére
Nehogy már egy 950-re vagy XL-re kiadj annyi pénzt, mikor annyiért már gyakorlatilag bármit megkapsz.
-
válasz
Plazmacucci #6400 üzenetére
Én se szabadultam meg még tőle, de már használni se használom. Nálam újabban bármilyen használattól gyakorlatilag elkezdett melegedni a hátulja. Sajnálom, mert 8.1-gyel nagyon jó volt, de se időm, se türelmem hogy szórakozzak vele.
Továbblépésnél viszont elképzelhetetlennek tartottam, hogy a wp platformon maradjak. 950, na az szerintem egy nagyon furcsa választás. -
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6395 üzenetére
Elképzelem a support válaszát: "Próbálta már eltávolítani a kamerát?"
Amúgy az új kijelzőbe is nyomot hagyott már?
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6382 üzenetére
Brutális minőség!
-
válasz
Plazmacucci #6369 üzenetére
Na jó, de mi lehet az oka? Beállítások között semmi sem változott az upgrade előtt/után.
Ha másnál rendben van, akkor nálam helyi probléma lesz. -
válasz
Plazmacucci #6361 üzenetére
Én amikor frissítettem 10-re, kevésbé kontrasztos, szórtabb fényben fotóztam, és nagyon durván előjött. De majd tényleg mutatok már képet, hogy mire gondolok. Azt a szintet simán meg kellett volna ugrania a telefonnak.
-
válasz
Plazmacucci #6358 üzenetére
Jópofa macska
Ezen a képen amúgy a hibák egy részét látom. Konkrétan a túlzottan erős kontrasztot. Mekockáztatom, hogy a 8.1 kameraszoftverével nem lett volna ennyi bebukott fekete és kiégett fehér. A fehéregyensúly viszont rendben van, elfelejtettem írni, hogy nálam azzal is gond volt.
Most már majd tényleg teszek fel képet, hogy meg tudjam mutatni mire gondolok. -
válasz
Plazmacucci #6356 üzenetére
Április elején csináltam vele utoljára képeket. Akkor tettem le végleg mint "kamera"telefon. Azóta javult? Akkor borzalmas volt szerintem.
Hozzáteszem a HDR nem volt bekapcsolva. Túlkontrasztos, vízfestékes lett az összes kép. Kivéve pár, ott pedig mosott, kontraszttalan. Mintha valami randomgenerátor állítgatta volna a paramétereket úgy, hogy sikerült minden képhez a legelőnytelenebb kombinációt kidobni. -
válasz
Plazmacucci #6354 üzenetére
Csinálj pár képet amin emberek vannak. Nekem ahogy az arcbőrt megjeleníti a képeken, az nagyon nem tetszett.
-
válasz
Plazmacucci #6351 üzenetére
addig vigyél vissza pár kazettát!
-
válasz
Plazmacucci #6345 üzenetére
Nem elsősorban a kamerára értettem, hanem az egészre összességében. Egyébként amilyen rossz tapasztalataim voltak a 1520 / w10 kamerával, az szerintem semmilyen összehasonlítást nem kíván.
Amúgy meg nem rendülök bele ha nem hiszel nekem -
zsoca9208
tag
válasz
Plazmacucci #6337 üzenetére
8.1 alatt nem volt ilyen problemam, de az elejen belakott 8.1re ment fel a 10, utana ment hr hatha megjavitja a hibakat, nem jott be. Btw nem user errornak erzem ha tenyleg csak ennyi, hogy "szarul csinaltam"
-
válasz
Plazmacucci #6330 üzenetére
Én kivárok pár napot, hogy utána mi lesz a véleményed
-
válasz
Megvárom, míg újra kiakadsz
Ha ez nem történik meg, akkor felteszem újra.
-
Rob700
senior tag
válasz
Én is sima belakott rendszerre tettem rá, múltkor volt egy kamera frissítés és szerintem semmivel nem rosszabb mint 8.1 alatt volt.
-
válasz
Plazmacucci #6320 üzenetére
Akartam írni már, hogy az időkép a család összes win telefonját kiakasztja...
ja és soft reset kellett mindig. Másra nem reagált..
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6318 üzenetére
Pont ugyanez jelentkezett nálam, a [link] megnyitásakor, többször is.
Először a feloldó gombra sem reagált, konkrétan a képernyő nem akart lezárni sem. Azután már rájöttem, hogy ha türelmesebb vagy, akkor pár másodperc múlva észhez tér. -
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6311 üzenetére
Jó lenne egy összehasonlító teszt. Nekem nem tűnik fel, hogy sokat változott volna a kemera.
Csináltam egy 30 fps 4k videot, az kifejezetten tetszett! -
Laller83
csendes tag
válasz
Plazmacucci #6311 üzenetére
Mikor? Hova?
-
Rob700
senior tag
válasz
Plazmacucci #6306 üzenetére
Nekem egész jó. Vannak még benne bugok de használható. Nekem nem melegszik meg az appokkal sincs baj. A fényképező meg a fene tudja... Kb az a szint mint a 8.1...
-
válasz
Plazmacucci #6306 üzenetére
Nem túl jól. Melegszik, appok kilépnek, kamera rossz. Ja igen 164.
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6286 üzenetére
Pedig jó lett volna, ha megúszható lenne olyan olcsón, mint az usb panel ára.
Eredeti kijelzőt szereztél hozzá, vagy Kínából rendelted? Ha utóbbi, akkor persze a minősége is érdekelne. -
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6284 üzenetére
Az usb panel csere nem segített semmit sem?
-
válasz
Plazmacucci #6270 üzenetére
Hát nem tudom. De én már nem is akarom. Komolyan mondom az a véleményem hogy ennyire már csak szándékosan lehet elrontani valamit. Próbálom pl kézzel beállítani a fehéregyensúlyt hogy ne legyen minden kép egyen-sárga (korábban nem kellett ezzel foglalkozni), erre nézem, hogy mi ez, nem állítja? Aztán látom hogy de, csak akkora késéssel, hogy azt hittem nincs hatása a beállításnak. Tehát odahúzom valahova a fehéregyensúlyt, majd jópár másodperc múlva elkezd valami változni a képen, és olyan 4-5 mp után beáll. Mivan???
Ezt elképesztően elmérték. Hozzá kell tennem, hogy semmi mókolás nincs a telefonnal kapcsolatban, minden teljesen gyári. -
zsoca9208
tag
válasz
Plazmacucci #6256 üzenetére
Más gondom is volt, így ráeresztettem a hr-t. Viszont most nem tudom tiltani az edget, nincs ott az a beállítás
katasztrófa ez a rendszer komolyan -
válasz
Plazmacucci #6227 üzenetére
Nincs benne. Letölti. Telepítő 2% eljut. Vár. Majd hirtelen 100% És jön a hibaüzenet.
-
válasz
Plazmacucci #6225 üzenetére
Jammm. De csak az utolsó hr előtt.
Kezdjem elölről?
-
zsoca9208
tag
válasz
Plazmacucci #6190 üzenetére
e-mailek mennek, nekem sose volt hang állítva rá, ezt nem tudom. Onedrive tölti fel szépen magától a képeket, semmit nem piszkáltam rajta.
Tegnap volt két random telóújraindulás illetve néha összefossa magát 1-2 app és akkor nemes egyszerűséggel kilép belőle. Ilyesmik a 8.1-en nem voltak
HR-t nem csináltam, belakott wp 8.1re ment fel, a 10-en se nyomtam semmit. Remélem az újraindulások pillanatnyi elmezavarok voltak, ez nem az a kategória ami felett csak legyintek
az üzemidő kb helyreállt, picivel rosszabb mint 8.1 alatt volt, az esti 30% helyett 20%on viszem haza -
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #6194 üzenetére
Szívesen nekem 10586.164 van fent .
-
Šolaire
veterán
válasz
Plazmacucci #6190 üzenetére
Most megnéztem a onedrive-ot amiket tegnap fotóztam azokat feltöltötte két mail fiókot használok azok egyben vannak az outlook postában ott kell kiválasztani melyik fiókot akarom megnézni.Van jelzőhang. Nem azt mondom hogy10/10 a rendszer csak eddig nem tapasztaltam hibát. Az tény hogy először belakott 8.1-re raktam fel akkor kidobáltak az alkalmazások akadt a telefon. Szűz telepítéssel idáig nincs gond. Én a beállítások menün akadtam ki szerintem kaotikusabb mint 8.1-nél. Nem merül jobban a telefon nem melegszik mint amikor a béta rendszert teszteltem . Idáig egy alkalmazás nem működik w10-en a quick control azt azért szerettem mert érintéssel le tudtam zárni a kijelzőt. 1520-on nekem simább gyorsabb az új rendszer edge nagyon profi sokkal jobb mint az explorer.
-
zsoca9208
tag
válasz
Plazmacucci #6176 üzenetére
Mi a problémád vele?
-
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6161 üzenetére
Pedig már reméltem, hogy sikerrel jártál.
Pont a nyavajás postán csússzon el a dolog... -
Amacs
aktív tag
válasz
Plazmacucci #6139 üzenetére
Sikerült gyógyítani a problémát a panel cseréjével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Formula-1
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest