- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zack
nagyúr
A hullámzás nem vészes...Szerintem ez nem is garis gond. Végig nyomkodtam kb mindenhol, de csak a bal közepénél csinálja 1-2 helyen.
A másik témára visszatérve...2 megoldásom van akkor ha jól értem, vagy beállítok mindenkihez fényképet, és nagyobb dizájnosabb ikonom lesz, vagy hagyom így kicsi ikonnal.
-
Vegitaa
senior tag
Ahogy kekkola kolléga is mondja, rendezni a fájlokat. Látni a képeket, mp3-okat stb...
De nem a mappákban, hanem úgy mint mondjuk a Total Commanderben, s látni szeretnék mindent, tehát a rejtett/system fájlokat is.Arról nem is beszélve, hogy sokszor pendrive-ként is használnám a telefont, tehát valami X adatállományt (amit nem feltétlenül rajta futatnék) kényelmesen tudnék kezelni...
-
Joci0827
újonc
Köszönöm a választ,a képernyőzárat megtaláltam,de nincs olyan,hogy "soha",mint a 920-ban csak
30mp,1p,3p,5p.és azt honnan tudom,hogy gyárilag benne volt-e a magyar nyelv és nem pedig csak rátelepitették?(csak ennyi lenne a változás egy esetleges visszaállításnál?progik,zenék stb. tudom,hogy mennek,a rendszerrel történhet-e vmi házilag nem megoldható?)
a fénykép dologra vkinek ötlet?vagy igy kell lennie?
elöre is köszönöm
az utánam kérdezőnek pedig,én itthon vettem és nekem angol töltövel adták,de adott a srác egy átalakítót ingyen. -
-
Vassili_Zait
senior tag
a nincs rá fájlkezelő ez kimaradt...
Amúgy ezzel a google dologgal nem értek egyet, gmail szerintem bitang jól működik... youtube-re vannak jó alternatívák, pl metro tube my tube... naptár működik, google driveot pocket file managerrel jól lehet használni, explorert be lehet állítani hogy a google legyen az alapértelmezett... a térképért meg cserébe kapod a nokia Herét! Azért ezekkel ki lehet bírni...
-
-
drkbl
őstag
-
Dr.FantastiK
őstag
koszonom.
Igen ki van toltve tobb mezo is, es a Notes reszben is vannak bejegyzesek egy Contacts -on belul.
Es akkor ugy meglehet adni egy Gmail-os fiokot mint Androidon hogy onnan lehozza Contacts/Calendar bejegyzeseket ? ? vagy kell hozza valami PC-s progi ?
Bocsi ha hulyeseget kerdezek! de eddig mindig irritaltak a WP telok, de most kezdek elgondolkozni hogy lehet vaktaba eliteltem a csempes felulet miatt !!
-
drkbl
őstag
"An application will be held dormant in memory alongside other applications
•If the operating system becomes short of memory it will discard the cached state of the oldest dormant application
•This process is called “Tombstoning”
•The page navigation history and a special cache called the state dictionaries are maintained for a tombstoned application" [link]Szerintem a kiemelt részek erőforrások.
De komolyan, használod te rendesen a WP8-adat?
Persze, 1 GB RAM-mal könnyebb az élet, de a néha magukba szakadó alkalmazások ugyanazok.
-
drkbl
őstag
Kérdés, mit értesz futáson.
Arról meg nem is beszélve, hogy ez a rendszer a WP leggyengébb része, háttérbe tett zenelejátszóból visszanyillal kilépni, ahelyett, hogy visszalépnék az album nézetbe, hát hogy is mondjam... , rosszabb, mint az egységes hangerő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 4
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest