- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ténylegesen lehetett is kapni. Simán lehet, hogy csak kint volt még valamelyik webshopban mint pl rendelhető státuszú cucc, bevonzotta a kattintást és ha telefonáltál akkor közölték pl hogy már beszerezhetetlen, de vegyél xy-t és jó lesz neked. Elképzelhető hogy az a tavaly októberi dátum az a nap, amikor már ehhez sem volt arcuk az adott webshopban, hanem inkább levették.
Ésszerű gondolkodás érdekében vegyük figyelembe hogy 20-as szériáról beszélünk, miközben tavaly év végén az 50-es, mint 3 generációval frissebb jött ki, így életszerűtlennek gondolom hogy ténylegesen lehetett még kapni.
-
-
Nem hiszem hogy tömegével akkor is meg akarnának tőle válni! Hozzáteszem kb 1 hónapja nem használom, mert vettem másikat, de végül megtartottam, és most nagyon jól jön, hogy másik kártyát bele tudtam tenni. Így most már szinte biztos, hogy megvárom vele a w10-et, csak adják már ki
-
A telekomnál vettem, de fogalmam se volt hogy független. Volt valami menü, ## valami
amiben le lehetett ellenőrizni, ott úgy jött ki, hogy függő.
Csak próba alapon beletettem a másik kártyát és megy vele gond nélkül. Szóval az ilyen menüs dolgoknak annyira innentől nem hiszek -
-
FreedomHUN
senior tag
@ Story
Írtam neki, dobjon számot, hiába ad, mert tönkrement a telója, jogos, Név: Nagy Zsolt. Gyanús...
Tali, 16 körüli kölök, köszönök Feri, válasz Peti ööö Zsolt, a haverok hívnak így LOL. Kapcsolom be semmi. Mondom mikor volt feltöltve? Fél éve kb. Azóta nincs telód? (16 éves srác) vonalast használok XD.
Nem tudom mi történt, lehet lemerült. mondom lehet. no prob, itt a verda pattanjunk be, van benne egy 2A töltő és meglátjuk mi lesz. 10 perc, hátlap hideg mint a kő. Peti ez halottAkkor lehet elviszem szervizbe LOL. Pacsi. Szia Peti.
Kamugép a kis srác meg se próbáljátok.
Egyébként köszi az infót
-
-
-
AngelH
aktív tag
Te döntsd el mennyiszer akarod feltölteni vele a telefonod
A 1520nak 3400mAh -s akksija van. Mivel ezeknek bőven nem 100% os a hatásfoka, az elsővel szerintem egyszer fullra a másodikkal meg kétszer tudod feltölteni. (feltételezve persze, hogy valós mAh értéket adnak meg a powerbankoknál)
-
-
Šolaire
veterán
Így van az jó benne nagyon de szerintem nem éri meg nekünk 1520 tulajoknak váltani. Még bőven jó a vas benne.
lugosi: Én felraktam de bugos volt nem ment a wifi ami a kissebb baj a proci úgy tekert miközben nem ment semmi hogy a töltő nem győzte jobban merült mint ahogy kapta a naftát. Fórumon irta az egyik kolléga hogy egy alaphelyzetbe állítás helyrehozza de 54%-os akksival inkább pc-re dugtam és ment vissza a 8.1. -
-
-
TommyX_
őstag
Olvastam is régebben, hogy Neked is ez lesz a következő telefon, akkor még nem tudtam, hogy nekem is lesz ilyenem.
A 808-t nem is adom el, ilyen kamerát kár lenne, csak úgy elpazarolni.
Természetesen a kedvenc Symbianos telefonjaim között ott van a 808, az N8, 6600, N-Gage és E90 társaságában.Kérdés:
Tudom a mai világban "nevetségesnek" tűnik amit kérdezek, de Nektek lenne lehetőség beállítani a 2G-t?
Nekem csak 3G és 4G lehetőség van a sim kártya beállításainál.
(Sajnos faluban van ahol 3G lehetettség hiánya miatt, alig vagy nincs térerő, 2G-vel valamivel jobb a helyzet) -
TommyX_
őstag
Kösz, remélem jó sokáig tudom használni.
Telefon vételhez:
Igazából úgy volt, hogy nem is veszek telefont. Régebben volt egy nap amikor ráértem, eljátszottam a gondolattal, hogy milyen jó lenne nekem egy 1020-as. Elolvastam újra mobilarénás tesztet youtube videókat néztem a telefonról + megnéztem mennyibe kerül használtan, aztán a nap végére arra az elhatározásra jutottam, hogy a 808 jó nekem, mert igazából nem volt vele semmi bajom.
Azt tudni kell, hogy én azért szoktam olvasni a Nokia-s fórum témákat itt prohardveren, hátha "ragad rám" valami win phone-nal kapcsolatos tudás is. A 1020-as témát, amikor írt bele valaki mindig megnéztem, meg azért követtem is az eseményeket.
Néha-néha ide is beleolvastam, de az utóbbi időben kezdtem eljátszani a gondolattal, hogy jó lenne nekem is egy 1520.A többieknek köszönöm a hozzászólásokat.
-
Én amondó vagyok hogy fogd a kis pénzedet, és légy türelmes. Az első jó példányra tessék lecsapni, hisz igen ritka madár a hirdetés sorai között. És utána saját ized szerint alakíthatód, formálhatód, vagy ha valami gondja van vissza adod a volt tulajnak ahogy a megegyezés alapján történt a vásárlásnál.
-
Nos mire a kijelzőt kicseréled ott vagy szinte árilag hogy tudnál venni egy rendes és jó állapotú kütyüt. Így azt mondom hogy az sem éri meg. Mert lehet hogy nem csak a kijelző sérült hiába van csak az oda írva a hirdetésnél, de a gazdija honnan tudja hogy az esésnél más komponens nem sérült meg. Ami kihat későbbiekben és tönkre megy az is. És utána megint mehet szervizbe és számodra marad egy örök rossz élmény az "ablak zsiráfról "
-
-
-
mort234
csendes tag
Ma Budapesten 5db-ot néztem meg, hát kicsit lelakottak és alkudozni nem akartam, mert kedden lesz egy piros(bordónak hirdetett)
1 éves, igaz 90ezer, de meg látjuk. Sajnos amire össze jött az a pénz amennyibe az új került már nem forgalmazták
így marad a használt, mert nem láttok a 1520-hoz hasonló vagy nagyobb tudású Windowsos eszközt.
-
FreedomHUN
senior tag
Nem mondtam ilyet, csak hogy ez lesz az utód.
Mivel kb. 4 hónapig droidoztam alig vártam hogy megszabaduljak tőle, jővőt nem látok az uj flagshipben, ezért is maradtam a 1520 nál. Pedig sokan megfogják venni és ha nem azt a nyavajás rezsó soc-ot rakják bele, lehet megvárom az év végét és én is azt veszek. Elötte 1 évig 1520-am volt a droid elött és imádom, most hogy eltelt kb. 1 hét nem adnám oda semmiért -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Építő/felújító topik
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Renault, Dacia topik
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest