Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sszemtelen #6623 üzenetére
Már rég óta érett. Igazából fél éve kb másodlagos telefon volt. Mikor a G4-et épp szervizeltem akkor használtam ezt. Sajnos az üzemidőn és a megjelenésen kívül semmi sem szólt már mellette. Az idegesítő fejhallgató bugot is javította az LG.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
válasz
sszemtelen #6613 üzenetére
Fényképezős telefonnak jó lesz így is
-
válasz
sszemtelen #6584 üzenetére
Nagyjából ugyanígy érzem én is!
-
-
válasz
sszemtelen #6532 üzenetére
Az felteszi insiderrel a prev ringes tizet.
-
válasz
sszemtelen #6529 üzenetére
Akkor a hiba biztos az én készülékemben van.
-
-
válasz
sszemtelen #6507 üzenetére
Elhiszem, korábban nálam is volt vele gond.
Egyébként ma már 4 mag 2 giga ide vagy oda, játékok terén pl kezd kevés lenni. Letöltöttem valami hungry shark evolution-t, úgy melegedett a hátulja hogy 10 perc után nem tudtam kézben tartani. -
válasz
sszemtelen #6504 üzenetére
Én meghr-ztem és teljesen jó rajta a 10.
És nekem az edge is tetszik :/ -
válasz
sszemtelen #6502 üzenetére
Amúgy én újabban úgy vagyok vele hogy szerintem nem is szabad eladni a 1520-at. Én pl megtartottam "tabletnek" amiben van egy feltöltős sim amivel vész esetén telefonálni is lehet. És fényképezni.
-
sharplaninac
tag
válasz
sszemtelen #6466 üzenetére
Szia. Karcmentesen kicsit jobb áron mint a tiedé, de így is bukta.
A hegyek lovagja : a sarplaninai juhászkutya.
-
Šolaire
veterán
válasz
sszemtelen #6428 üzenetére
Nemrég törötten volt felrakva annyiért. Enyém hibátlan volt. Amit nyilatkozik az ms mostanában annak hatása van a használt telók árára Azért írtam hogy időben eladtam. Szerdáig 5800-val vagyok.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
-
Lajkapapa
csendes tag
válasz
sszemtelen #6149 üzenetére
Telefonálj oda és rendelj akksit. Nekem is egy hét múlva jott meg és másfél óra alatt cserélték ki.
-
válasz
sszemtelen #6147 üzenetére
Az enyém biztos nem, a múltkor elfelejtettem tölteni és 24%-on volt mikor észrevettem.
Hozzá tartozik, hogy nem használom jelenleg rendesen a telefont, csak wifi hotspotként, így van hogy 2-3 napra ráfelejtkezek, hogy benne maradt a táskámban. Így azt pontosan nem tudom megmondani, hogy 40 és 24% hogy merült, csak azt, hogy volt stabilan 40 alatt.[ Szerkesztve ]
-
Gabir
aktív tag
válasz
sszemtelen #6089 üzenetére
Kb....aztán majd vált egy 127 centis OLED TV-re
-
válasz
sszemtelen #6085 üzenetére
Amúgy honnan lenne garanciális készülék? Tuti nem az.
-
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen #6082 üzenetére
Jah, sanszos... Én is bevállalnék egy zöld házat...
iPhone 12 128GB Black
-
Lajkapapa
csendes tag
válasz
sszemtelen #6057 üzenetére
Nahát! Én is pont ugyanígy vagyok!
Szóval sanszos,h lesz egy eladó fekete 1520!
-
válasz
sszemtelen #6055 üzenetére
1520 jó akku időben, jobb mint a note. Note kisebb és kényelmesebb, ez vitán felüli. Windows tíz még sokáig félszeg marad az biztos. Viszont az fontos lehet hogy ha a gyári noteot a szerviz szétszedi soha nem lesz mér olyan mint volt. Ez nem a szerviz hibája, ezek a telefonok ilyenek. Én ezért passzoltam el, mert kaptam három csere készüléket is, mind hullott szét. Lumia strapabíró.
-
válasz
sszemtelen #6053 üzenetére
Nekem van/volt mindkettő, de nem egyszerre. Note 4 ezerszer több mindenre használható nem csak a toll miatt, de ugye androidon több/jobb az alkalmazás, de ronda és nem olyan masszív. Kamera kb egál, de a Note semmiképpen nem jobb ebben. Kijelző ízlés kérdése. A rendszer a Note-on gyorsabb, legalább is az alkalmazások megnyitása terén. Igazából összehasonlítani nem lehet őket, mert homlokegyenest más rendszer fut rajtuk. El kell dönteni, hogy beszopod e a windowsos dolgokat, vagy nem akarsz kompromisszumot kötni. Az biztos, hogy egy sárga vagy zöld Lumia ezerszer faszábban néz ki mint a tucat Samsung.
-
válasz
sszemtelen #6034 üzenetére
Sarkai fényesednek. Többször is kicsúszott a kezemből, benyomódott az egyik sarka kissé. Egy darab karc van a kijelzőn. Minde ezt két hónap alatt
Ja ezért kell dokkoló panelt cserélnem, mert fantom érintéseket érzékel.
-
Rob700
senior tag
válasz
Áh se tok se fólia, max a gyári cp-623 van néha rajta. Nem szoktam zsebben hordani csak oldaltáska külön kis részében egy kis szemüvegtörlő kendőbe bugyolálva...
iPhone 12 128GB Black
-
válasz
Nekem sincs tokban, csak ha táskában van.
Bár én nagyon vigyázok a cuccaimra. Zsebben ez? Kizárt.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
válasz
Elég jól bírja szerintem.
-
kpal
nagyúr
válasz
sszemtelen #6019 üzenetére
Pontosan
-
kpal
nagyúr
-
válasz
sszemtelen #5986 üzenetére
Plazmacucci, a srác kicsit bedramatizálta na XD
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sszemtelen #5981 üzenetére
Amig megy 1520-am, addig pont leszarom
de sajnos igazad van
[ Szerkesztve ]
-
válasz
sszemtelen #5962 üzenetére
Így vásároltam "üresen" használtan. Lekérdezés szerint garis.
-
Lajkapapa
csendes tag
válasz
sszemtelen #5929 üzenetére
Nekem először egy hónapja csinálta, hogy kikapcsolt 30% töltöttségnél. Aztán visszaraktam a 8.1et, azóta volt olyan, hogy 30% után drasztikusan csökkentek a százalékok. És most már egy napot sem bír ki az akku. Rendeltem újat, jövőhéten berakják, remélem csak Ennyi baja van!
-
válasz
sszemtelen #5909 üzenetére
Nekem gyorsan feltölt a 2A Samsung töltővel (Note4). Sokkal gyorsabb mint a gyári. Kb 1,5 óra alatt feltölt. Nem melegedik jobban. Apropó melegedés. Vezeték mentes töltőtől majd elolvad a masina. Hanyagolom is.
-
válasz
sszemtelen #5907 üzenetére
Töltő csak annyit ad le amennyit a telefon felvesz 😐
-
Šolaire
veterán
válasz
sszemtelen #5902 üzenetére
Nekem,egy Arctic fülesem van azt kellett párosítani azota felismeri persze.
“Praise The Sun” \[T]/
-
Šolaire
veterán
-
sszemtelen
őstag
-
-
Rob700
senior tag
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
sszemtelen #5888 üzenetére
S-line tpu tok kb. 6-7 éve minden telómra ilyet teszek, egyik samsung 2a, másik gyári töltő. Samsung gyorsabban tölti.
-
sharplaninac
tag
válasz
sszemtelen #5888 üzenetére
Kari 64 gb. Tok gyári flip cp 623.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
sszemtelen #5882 üzenetére
64/32 egyikbe-másikba.
-
Rob700
senior tag
-
válasz
sszemtelen #5882 üzenetére
Nekem egy 64-es van benne.
-
Rob700
senior tag
-
kpal
nagyúr
válasz
sszemtelen #5864 üzenetére
Általánosságba írtam . Jó, hogy szólsz, azt a 65-öst 70-ért elviszem
[ Szerkesztve ]
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
sszemtelen #5855 üzenetére
Nem tudom pontosan mire gondolsz, Elég régóta Insider vagyok, nekem sűrűn jöttek a frissítések win 10-re. Feleségemnek ugyan ilyen telója van, neki 8.1-el, neki nem nagyon jön semmi, talán 1 év alatt 1-2 "patch".
A HK-s annyival jobb, hogy elöbb kapja meg az updateket, sőt asszem ők kapják először, a többi régiós meg később, DE-s talán a legdurvább, régebben valaki irta hogy ő még minig nem kapott meg xy-buildet, a HK-sok meg pár hónappal előtte. -
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen #5851 üzenetére
Az biztos, hogy nem kicsi és nem szoktam zsebben hordani.
iPhone 12 128GB Black
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
sszemtelen #5853 üzenetére
Mit szeretnél?
Van.
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #5851 üzenetére
Van itt olyan, akinek független hong kongi régiós a telefonja? (000-hk)
Mik a tapasztalatok vele?
Köszi!
-
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen #5846 üzenetére
Bő egy éve én is agyaltam, hogy 930 vagy 1520 legyen. Egy géniusz voltam, hogy az utóbbit választottam... 😁
iPhone 12 128GB Black
-
-
Šolaire
veterán
válasz
sszemtelen #5814 üzenetére
Elég jó kütyü most olvasgatok róla. Szerintem megvárom a snapi 820-as telókat. Androidos telefonom volt htc sensation. Tudom azota sokat változott a droid de nekem anno nem jött be. Amikor kinyírták végleg a symbiant akkor lettem wp-s. Nem bántam meg de ha ezt is elszúrják hát nem is tudom mit fogok venni. Titkon a sokat pletykált Surface mobilt várom. Nekem valahogy a 950,950xl nem felső kategória nem kap el az érzés mint mondjuk egy 920 amin a 100 kilómmal elaludtam és arra ébredtem hogy szúrja a sarka az oldalamat na az nem recsegett. Mondom ezt úgy hogy nem volt a kezemben a 950,950xl. Csak a fórumokban olvasott infókra támaszkodom és ez mind különvélemény
“Praise The Sun” \[T]/
-
btudos
nagyúr
válasz
sszemtelen #5814 üzenetére
Ennyire nem foglalkoztam vele, nem is akarok, a lényeg, hogy így is szépen teljesít.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Šolaire
veterán
válasz
sszemtelen #5811 üzenetére
Azt nem ismerem
mindjart utánanéznek. Nekem a Motorola nexus 6 tetszik nagyon. Bratyomnak nexus 5 van az is elég jó.
“Praise The Sun” \[T]/
-
btudos
nagyúr
válasz
sszemtelen #5811 üzenetére
Annál is egészen szépen sikerült megoldani a SD810 melegedését, kollégám nyúzza hosszabb ideje, nem panaszkodik.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
válasz
sszemtelen #5808 üzenetére
Ja hát az ilyen emberek véleményére akkor sem adnék ha "csóró" lennék. Észérveket szeretem, nem a személyeskedést. Bár sajnos sok olyan ismerősöm van, aki státuszként veszi meg a szifont.
-
Rob700
senior tag
-
Rob700
senior tag
-
Amacs
aktív tag
válasz
sszemtelen #5590 üzenetére
-
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen #5590 üzenetére
Állítólag 15e-ből meg lehet úszni Care-ben. Viszont szerintem zöldet nem tudnak itthonról rendelni+nem tudom a qi hiánya/megléte kavarna-e a rendszerben.
iPhone 12 128GB Black
-
válasz
sszemtelen #5572 üzenetére
A hardverével nincs is semmi gond szerintem.
-
válasz
sszemtelen #5567 üzenetére
Igen, sajnos az a baj, hogy csináltak egy csúcskészüléket, alsó-középkategóriás házban. Pedig még jól, mit jól, szuperül is elsülhetett volna: én nagyon nem örülök annak, ha pl az akksi házilag nem cserélhető. Ebben szét lehet szedni a telefont, rátehetsz egy másik hátlapot, ha a gyári nem tetszik, akksit cserélhetsz stb., szóval ez a jó része a dolognak, a rossz része hogy cserébe nem lett jó a kivitelezés sajnos.
Nem tudom, hogy ez mennyire vészes, lehet hogy egyszerűen csak mostanában elszoktunk a nem-unibody házaktól. -
Šolaire
veterán
válasz
sszemtelen #5561 üzenetére
lugosi megválaszolta helyettem azért egy ilyen telónál a recsegő hátlap az gáz. Meg kellett volna hagyni 920,1520 unibody házat az sokkal stabilabb szerintem.
Külsőre nekem visszalépés lehet élőbe szebb majd megnézem valahol.[ Szerkesztve ]
“Praise The Sun” \[T]/
-
Amacs
aktív tag
válasz
sszemtelen #5567 üzenetére
Azt én is néztem, hogy az összeszerelős videókon mintha az 535 felnagyított változatát látnám.
Félreértés ne essék, szerintem az 535 egy nagyon kellemes telefon lett annyiért, amennyiért árulják, de ezeket nem annyival adják drágábban, mint amennyivel többet tudnak nála, tehát jogosan várná el az ember, hogy minőségi érzés fogja el kézbevételkor.
Ettől függetlenül elfogadnám bármelyik új masinát, de pénzt kiadni érte egyelőre számomra nem opció. -
válasz
sszemtelen #5564 üzenetére
Ha ugyanazt a topikot olvastuk, akkor anyag- és összeszerelési igénytelenségek, fagyások, bugos félkész rendszer, néha lagolós continuum, el nem forduló kijelző, spontán újraindulás, de csak a topik kb 20%-át olvastam vissza.
-
Amacs
aktív tag
válasz
sszemtelen #5561 üzenetére
Ezt gondoltam én is megkérdezem, de aztán úgy voltam vele, ha majd igazán érdekel, akkor bekukkantok oda
-
sharplaninac
tag
-
kpal
nagyúr
válasz
sszemtelen #5532 üzenetére
Esetleg donornak max jó akinél sűrűn törik a kijelző és pluszba kap aksit, házat is.
-
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen #5535 üzenetére
Hmm... Egy újabb példa arra, hogy csodák nincsenek...
iPhone 12 128GB Black
-
sszemtelen
őstag
válasz
sszemtelen #5534 üzenetére
"Sajnos átvált repülő üzemmódba! Mivel azt olvastam nem javasolt a 8.1.re visszaállítani annak aki laikus így ezt én sem teszem mivel nem értek hozzá.Üdv Nagyon sok az érdeklődő aki Hétfőn először érte jön azé a készülék. A kijelző makulátlan a ház zseb kopott."
Minden infó itt van róla, csere nem érdekli.
-
parkasz
senior tag
válasz
sszemtelen #5532 üzenetére
Hát ez az. Ott más baj is lehet.
Ezért szeretnám meglesni, de még nincs válasz.
-
Rob700
senior tag
válasz
sszemtelen #5527 üzenetére
Ha a közelben lenne akkor én is lecsapnék rá... Sok sikert!
iPhone 12 128GB Black
-
parkasz
senior tag
válasz
sszemtelen #5529 üzenetére
Már korábban írtam neki én is. Annyit tudni, hogy repülőmódban ragadt. (windows phone vonalon nem vagyok otthon, így nem tudom ez mekkora gubanc, de elvileg gondolom egy újrarakás 8vagy 8.1 re helyrehozhatja remélem)
De hogy hol lehetne meglesni, megvenni, arra még nem válaszolt.[ Szerkesztve ]
-
Šolaire
veterán
válasz
sszemtelen #5527 üzenetére
Annyiért ajándék ha sikerül irj milyen a teló
“Praise The Sun” \[T]/
-
Rob700
senior tag
-
válasz
sszemtelen #5451 üzenetére
Kösz, részemről innentől a jövőben már csak ios vagy android játszik. Valójában a törpe os-ekből is elegem van, bb-t és wp-t használva.
-
-
sharplaninac
tag
válasz
sszemtelen #4808 üzenetére
Kérdés hogy egy mezei felhasználó nekiállna-e? De jó hogy mondod, eddig úgy tudtam csak egyben cserélhető.
-
gretzky77
veterán
válasz
sszemtelen #3891 üzenetére
És tényleg! Cyant írt kikapcsoltam a pfd-t majd azt írta Denim és megtalálta a frissitést!
Tomix24 pfd = preview for developers
[ Szerkesztve ]
Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Tomix24
addikt
válasz
sszemtelen #3891 üzenetére
Mi az a "PfD" ? Nekem sem látja, pedig frissítenék. Kikapcsolok bármit ha ez kell hozzá..
[ Szerkesztve ]
-
martinkeet
aktív tag
válasz
sszemtelen #3439 üzenetére
A lítium alapú akkumulátoroknak nincs szüksége csepptöltésre.
Azzal tönkre is menne az aksi.
Az úgymond "gyorstöltő" is csak parasztvakítás. Ezek csak 70%-ig (a töltés első ciklusa) töltik a telepet ,miközben 100%-ot mutat a telefon.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz
sszemtelen #3394 üzenetére
#3395) martinkeet: meg is válaszolta , lehet ott még valami megkotlott ..
-
jeni
félisten
válasz
sszemtelen #3324 üzenetére
most olvasom először,míg nálam volt egy ilyen csodás teló mind ezt még nem is érzékeltem a telónál.
-
BobTail
őstag
válasz
sszemtelen #3318 üzenetére
-
válasz
sszemtelen #3306 üzenetére
Így van, keveset telefonálok vele, mert a cégesen lógok egész nap. De 2 giga nettel kiváló tartalom fogyasztásra. Első rendű kütyü!
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3281 üzenetére
Szerintem tedd fel az apróra, hogy cserélnéd.
0 db 1520 van fenn és nem is kapható. Tuti el tudnád cserélni vagy adni. -
Teewine
tag
válasz
sszemtelen #3281 üzenetére
Köszönöm a te hozzászólásodat is.
A méretét leszámítva nagyon megszerettem a Lumia 1520-at és félve megyek bele cserébe, mert tudom, hogy az enyémnek az égvilágon semmi baja, tökéletesen működik, teszi a dolgát és nem szeretnék pórul járni, hogy kapok cserébe egy típushibáktól hemzsegő készüléket.
Emotiva
-
jeni
félisten
válasz
sszemtelen #3249 üzenetére
gondolom a gari időn belüli beéégés-t a kijelzőn, az garanciális cserére jogosít
-
válasz
sszemtelen #3244 üzenetére
A 2 éves note 2-m, ami szintén amoled, normál napi használat mellett (valamikor) beégette a felső sávot. Szóval nem kell extrém használat ahhoz, hogy beégjen.
Ezzel mondjuk együtt lehet élni, önmagában ezért nincs gondom azzal, hogy amoled. -
Azie
őstag
válasz
sszemtelen #3232 üzenetére
Én meg a p***ra.
********* https://www.whiskybase.com/profile/azie ******* https://boardgamegeek.com/user/XAzie ******* "Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
válasz
sszemtelen #3228 üzenetére
A 930: kisebb kijelző, ami amoled, nincs memóriakártya, nem tetszik külsőre.
-
jeni
félisten
válasz
sszemtelen #3239 üzenetére
80000 Ft is van hirdetve és az független sérülés mentes
Meg venném de sodrófával elverne az asszony ha megtudná.
[ Szerkesztve ]
-
BobTail
őstag
válasz
sszemtelen #3232 üzenetére
Akkor meg az nem igaz, hogy a kamera gyengébb lenne, mivel ugyanaz a kameramodul van mindkettőben
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3221 üzenetére
Világos.
Majdnem? Szerintem rosszabb.
15-20k az teljesen irreális...
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3219 üzenetére
Pedig nemrég volt itt olyan aki cserélt volna.
Mennyit kellene amúgy ráfizetni?
-
Ati1979
veterán
válasz
sszemtelen #3208 üzenetére
Ha cserélsz búcsút mondhatsz a jó üzemidőnek is.
Meg kicsi lesz az az 5".Amúgy ez igaz. Még a jó anyagminőségű farmereken is meglátszik egy idő után az 1520 nyoma.
-
jeni
félisten
válasz
sszemtelen #3208 üzenetére
én is a 930-t venném,ha össze kalapálok egy kis pénzt jövőre akkor az lesz az androidos telóm mellett pluszban.
-
jeni
félisten
válasz
sszemtelen #3205 üzenetére
cseréld le a 1520-t 930-ra-rögtön megkapod pluszban a Denim op.rendszert
-
BobTail
őstag
válasz
sszemtelen #3205 üzenetére
De ők nem is kapnak annyi mindent, mint a 1520
Elég a hisztiből
-
Воланд
titán
válasz
sszemtelen #3203 üzenetére
azert ez nem valami sok.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.
- Milyen egeret válasszak?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen program, ami...?
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...