Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Tiberius.C
csendes tag
válasz
Brutális #4926 üzenetére
Hello Mindenki,
Egy olyan probléma lépett fel nálam, hogy a Nokia Lumia 1520-as készülékem magától újraindul kb 40 másodpercenként. Nem tudom miért.
Rengeteget használom, internet fut mindig, sok munkát és feladatot végzek el rajta.
Eddig ilyen jellegű problémám nem volt.
Amit eddig tettem hátha megjavul a helyzet.
Hard reset
Formázás
Gyári alaphelyzetre visszaállítás.Nem segített. Mit tudok még tenni ?? Jelen helyzetben szervizbe nem tudok menni.
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
FreedomHUN
senior tag
válasz
Brutális #4696 üzenetére
ma egész nap használtam, egyetlen egy bug volt, hívtak és elmet a touch screen nem tudtam felvenni. viszont ilyen a denimél is volt talán 2x, mobilt valoban nem lehet gyorsgombozni, de akkor nekem baromi szerencsém van, mert amiket leírtál nálam egyik sem jött elő.
Pedig tényleg sokat használom a telót napközben. átlagban 3 órát megy a kijelző ha laza napom van. -
-
-
Vegitaa
senior tag
válasz
Brutális #4119 üzenetére
Á, próbáltam. Nem jött be. akkor már inkább ez.
(#4118) btudos:
Persze hogy regisztrálva vagyok az áruházba, hisz akkor semmit sem tudnék letölteni. De a magyar áruházba ez nincs, a külföldiből meg nem lehet telepíteni. Mondom, letöltöttem PC-re, átküldtem, de a telón sem lehet elindítani a setupot. azt írja: "Probléma lépett fel a vállalati fiókkal kapcsolatban..."
-
zack
nagyúr
válasz
Brutális #2548 üzenetére
Hogy micsoda?
Olvasd át még1x mit írt.
(#2547) integrated
Érdekes hiba, de lehet központi is, nem érdemes kapkodni a megoldással. Szólj be a szolgáltatódhoz telefonon, és meséld el. Hátha tudnak mondani rá valamit. Lehet xarakodik azon a részen a 3G/4G.
Ha nem szolgáltató, akkor első körben próbálj bele egy másik SIM kártyát, azonos szolgáltatóst, és másik szolgáltatósat is. Ha azzal is csinálja, akkor kiszűrtük, hogy nem hálózati, és nem SIM probléma. Utána jöhet egy alaphelyzetbe állítás, és ha továbbra is tapasztalod akkor szerviz, mert valami hardveres gubanc lesz. -
T.Peter
őstag
válasz
Brutális #1165 üzenetére
Az oprendszer külön kezeli az intézőben látható mappákat (pl a documents mappát) azoktól a fájloktól, amiket direkt a telefonra szedsz le. Így az a file, amit pl onedrive-ról megjelenítesz a telefonon, eltárolódik a készülék tárhelyében, de nem látható kívülről. Így nem is tudod kinyerni pc-n keresztül közvetlenül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- SkyShowtime
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Black Myth: Wukong
- Autós topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 16 Black 128gb BONTATLAN 3év gari Csere is
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest