Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker12345
csendes tag
Nah azóta megoldódott, tiszta hülye voltam mert 0630-cal írtam be...De vagy 10x megnéztem, ez valahogy sosem tűnt fel...pfff...Nah mind1, köszi, azóta minden szuperál.
Bár szegényt jó sokat nyúztam(beállítások, netezés, msn...stb...) de minden tök jó. Így hogy jó sokat pötyögtem rajta már a billentyű sem tűnik rossznak, aránylag hamar megszoktam és már gyorsabban írok vele mint az érintőképernyős lg-n...Aztán lehet ha valahol összefutok egy gyári piros házzal+bill.-lel, akkor azért beruházok rá. Legalább ha ez elkezd kopni ki tudom majd cserélni.Azon lehet vhol változtatni hogy munka módban ne tegyen ki három e-mailt is, elég csak egy, hogy lássam van olvasatlan? Mert hiába olvastam már el, ott marad a 3 legfrissebb...Jó, nem tragédia, csak felesleges.
-
Folee
tag
válasz
Joker12345
üzenetére
Az Üzenetek-en belül Opciók-Beállítások-SMS-Üzenetközpontok. Itt megnyomod az Opciók-at, majd Új üzenetközpont. A névhez azt írsz, amit akarsz (célszerű a szolgáltatód nevét), a számhoz pedig az üzenetközpont számát +36-tal kezdve, pl.: +36209300099.
A szolgáltatód üzenetközpontjának számát ellenőrizd le, hogy biztosan jól adtad-e meg. Ha így sem működik, akkor vidd vissza, hogy állítsák be. -
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345
üzenetére
Nincs olyan hogy sim üzenet központ egyszerűen? Akkor szoftveres gond lehet. Hanyas verzó van rajta? *#0000#
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345
üzenetére
Ez hogy lehet, Belerakom a sim kártyát és megy. Menj be a kommunik/üzenetek/opciók/beállítások/smsbe. Ott nézd meg a használt üz-központot, legyen sim-üz központon.
-
Joker12345
csendes tag
Help!
Nem tudok üzenetet küldeni. Pedig az előző telefonomból bemásoltam az üzenetkközpont számát, mert azt is kérte..így sem engedi...

Mit csináljak még? -
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345
üzenetére
Magamra haragszom, hogy nem szóltam mielőtt megvetted. Menybe volt? Általában lehet kapni itt pesten nagykerben, de most csak házat láttam. Egy képet fel tudsz rakni róla. Ha működéssel, beállítással kapcsolatos kérdésed van akkor is írhatsz.
-
Joker12345
csendes tag
Hát igen, ezért szívom is picit a fogam, jó, persze úgyanúgy lehet vele normálisan gépelni, minden nehézség nélkül, csak számomra nagyobb élmény volt az e71-et ill e72-t nyomkodni ehez képest...Lehet utánanézek lehet e hozzá szerezni még gyári házat+billentyűt...ha nem akkor meg ez van, ez lesz a tanulópénzem...
Naív fejjel nem gondoltam volna hogy érezhető külömbség lesz a fehér meg a többi között

-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345
üzenetére
Ja igen fehér az nem gyári ház, ezért nem olyan jók a gombok. Csak kék, piros, és külföldön fekete színben létezett.
-
Joker12345
csendes tag
Nah megvan a kicsike
Minden ok, amit én külömbséget észrevettem, bár lehet hogy bebeszélem magamnak, hogy elméletileg ugyanolyan billentyűi vannak mint az e71-nek. Mivel sehol nem kapni csak rendelésre, kézben nem nagyon tartottam még, de e71-et sokat nyomkodtam. (sokak szerint az e63 qwerty-je veri az e71-et, mert kényelmesebb) Ugye az enyém fehér, és mintha kicsit kényelmetlenebb lenne lenyomni a gombokat. De most új ez az egész, eleve az fura hogy meg kell nyomni, nem csak hozzáérni
Majd egy hét múlva nyilatkozom erről, max belőlem tanul mindenki hogy csak kinézet miatt ne válassza a fehéret
Amúgy még pihi van 16 órán keresztül, majd utána nyomkodom
Meg valszeg felnézek néha tanácsért, mivel ez az okostelefon-symbian kombó nekem vadi új
-
jokerke86
tag
válasz
Joker12345
üzenetére
A 400-as szoft minimum legyen rajta es a nyelvnek megfeelo billentyuzet, akkor nem lehet bajod. Meg nem hallottam olyanrol h valakinek meghalt volna az e63-masa. Megiscsak egy E szerias Nokiarol van szo es nem egy szarbol-hugybol osszetakolt So***Er***-rol

-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345
üzenetére
Ne fogsz ha az üzletben megnézed melyik fut rajta. Legalább 400as legyen rajta.
-
Joker12345
csendes tag
Hát elméletileg (kb fél óra mulva megyek átvenni) magyar szoftver és magyar kiosztású billentyűzet van hozzá...Remélem:S
Gyári gari nincs, mert annyira kifutó, hogy Nokia márkaszervízben kérdeztük meg, de náluk már nem is kapni. Igen, ettől az egytől parázok kicsit, általában ragaszkodom a gyári garihoz, de olyan helyről rendeltem, ahonnan már rendeltünk mobilt párommal, sosem volt semmi gond, rendesek probléma megoldás terén...Szoftver frissítés sajna így 6 e, ha valami gond lesz...(márkaszervízben).Rendeltem volna gyári garisat, de már nincs. Újabbra akartak rábeszélni, mutogatták az e72, sőt a c3-at meg c6-ot is, de előbbi nekem túl nagy falat és az árkülömbség is sok, utóbbiakban meg elég sok kivetni valót találtam...Így maradt az e63, amivel a gari hiány miatt lehet szenvedni fogok néha...:S:S -
Folee
tag
válasz
Joker12345
üzenetére
Magyar nyelvvel és magyar billentyűzettel adják? Mert akkor okés is lehet a dolog, feltéve ha van hozzá gyári Nokia gari.
Ezt kérdezd meg, mielőtt megveszed.
Három eset lehetséges:
1. Magyar nyelvű a szoftvere, de a billentyűzet nem magyar (nincsenek ékezetes betűk). Valószínűleg átírták a product code-ot, és ráhekkeltek egy magyar szoftvert. Biztos, hogy nincs gyári gari és kínszenvedés vele sms-t vagy emailt írni, mivel nincsenek magyar ékezetes gombok.
2. Magyar a szoftver és a bill. is, de nincs gyári gari. Lásd 1. eset, de ezzel már legalább lehet gyorsan, kényelmesen gépelni.
3. Magyar szoftver és bill., gyári gari. Ez a legjobb variáció, de ezáltal a legdrágább is. -
zorzy4
addikt
válasz
chevvalier69
üzenetére
Pont a zárt rendszer miatt gyorsabb. Mint amikor az asztali dvd lejátszón sokkal gyorsabban indul el a film mint a számítógépen. Teljesen természete, hogy symbianon lassabban indulnak el a javák.
-
chevvalier69
csendes tag
Sziasztok lenne 1 kerdesem amit nagyon nem ertek,szoval eddig volt mar 1 csomo symbian telom csak 1 valamit nem ertek miert mennek a java app-ok nagyon s.arul,tegyuk fel egy sima game.. akadozik egy symbianos telon pl az e63 on amit hasznalok,es egy sima mezei zart rendszeru telon meg siman fut...
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345
üzenetére
Mivel külföldről rendelik figyelj hogy milyen szoftver van rajta. Ha nem 500as számú ne vedd át addig amíg fel nem frissítik. Mivel nem gyári garancia van rajta itthon nem fogadják el a nokiában ingyenes frissítésre. Így tudod megnézni *#0000#
-
Joker12345
csendes tag
válasz
jokerke86
üzenetére
Wow...Hát te mindnere gondolsz, és hogy kitaláltad, szokott lenni műkörmöm
De most nincs, nem e szerint veszek telót
Asszem eldölt, ma megrendelem. Nem utolsó szempont mondjuk hogy ár-érték arányban jelenleg azért veri a sony-t, legalábbis, nekem nem ér meg + 30 ezret a mini pro. Tapasztalat, hogy az érintőképernyő egy ideig buli, aztán a falat kaparod tőle. Jó, az ipod, iphone más, az apple aratott, de eddig nem fogtam még olyan érintőképernyős mobilt, ami hasonlított volna arra az érzésre. Mobilként meg nem kéne apple termék. Ugyhogy hiába csábító a sony csini kinézete, meg a tapicskolás. Annó az lg cookie-nál is ez csábított, aztán elmúlt a rózsaszín köd, és maradt egy ócska mobil...Köszönöm a segítséget, és tanácsokat

-
jokerke86
tag
válasz
Joker12345
üzenetére
En ferfi letemre a nem kicsi kezeimmel konnyeden tudok gepelni rajta. Rovidebb es hosszabb uzeneteknel is sokkal kenyelmesebb meg gyorsabb, amikor csak 1x kell a billentyut kell lenyomni a "c" betuert es nem 3x, es persze ha egy "a" utan egy "c"-t kell leirni, akkor nem kell varni a ketto kozott. A billentyuzete kifogastalan, gumirozott, kellemes tapintasu, jol megvilagitott. En meg forumoztam is a telefonommal (itt). A telefon a jelenelgi softtal nagyon megbizhato. Ami a kamerajat illeti az nalam sem volt szempont, mert arra megvan a megfello eszkozom, arra jo ha valamit hirtelen le akarsz fotozni, pl orarendet az egyetemen vagy jegyekrol a listat, de pl egy kirandulason vegig ezzel fotozni halott otlet.
A billentyukrol meg annyit, hogy kidomborodoak uh nagyon jol lehet erezni oket, nekem tobb mint feleve van meg, de ilyensmi h kopasnyom vagy karcolasok nincsenek rajta pedig nyomogatom eleget. Szerintem az esetleges 5 centis gyemantkemensegu borotvaeles kormeiddel is meg fog birkozni ha arra kerul sor.
Az egyetlen dolog ami miatt csorbult az imidzse, hogy mikor megvettem akkor meg egyeniseg volt ez a telefon, es ra egy vagy ket honapra a kocsog telefonszolgaltato (Orange) betette Best Deal-nek jol lehozva az arat, es igy elegge elterjedt itt Romaniaban. -
Joker12345
csendes tag
Fú
Hát köszönöm a segítséget, éppenséggel eldöntöttem hogy ez lesz, a beszerzésével nem lesz gond (elméletileg). Van egy hely ahol tudnak rendelésre hozni, ráadásul fehéret. (nő révén ez nálam számít
) Persze utolsó darabok, ezért is sürgős a választás...
Igazából azok az ismerőseim akik inkább a Sony ericssont javasolták, mind utálják a Nokiát, így megpróbáltam a véleményüket kizárni
A legtöbben a Symbian oprendszert kifogásolták, de mivel sosem volt még okostelefonom, ebben sajna nincs önálló véleményem. (jelenleg egy lg cookiem van, de naponta földhöz vágnám legszívesebben).
Nekem tényleg csak egy megbízható telefon kell, amivel kényelmes sms-t, e-mailt írni. (fényképezni nem telóval szoktam, és a zenelejátszó is hidegen hagy)
Erre esetleg tudtok személyes tapasztalatot, hogy milyen rajta hosszabb szöveget gépelni? Kényelmesen kézre áll? Ezt is felhozták még hogy az álló qwerty rosszabb mint a fekvő... -
jokerke86
tag
En E5-ost nem vennek, noi telefon... Viszont talan neki jo valasztas lehet. Elso ranezesre volt amit butitottak, mivel a kepernyoje 256.000 szint tud, az enyem meg 16 milliot. Nem tudom ez mennyit szamit, de a kijelzoje az valami kurvajo az E63-masnak. A masik ami meg feltunt az, hogy 1200 mAh-es akkut tettek az E5-os, ami kisebb, mint ami az E63-ban van. Ez most csak ket eszrevtel egy perc alatt, de lehet ha tovabbi turkalassal meg 1-2 kisebb csontvaz elokerulne.
-
jokerke86
tag
Az E72 az ugyes cucc, de annak is megvannak a elonyei es hatranyai:
Elonyok az E63-hoz kepest:
-fem
-gyorsabb (mondjuk ez is eleg gyors, semmire nem kell varjak)
-talan kevesebbet fogyaszt
-van benne GPS, de nem tom mire hasznalnam, mert az OVI Maps terkepei szart sem ernekHatranyok:
-dragabb minimum 100 euroval
-a billentyuzete sokkal gyengebb, ilyen kopogos kemeny muanyag, messze elmaradva az E63 finoman gumirozott jo tapadasu billentyuitol -
jokerke86
tag
válasz
Joker12345
üzenetére
Na megneztem, hogy mi a konkurencia, es az X10 nem tunik ellenfelnek. Mondjuk csajosnak csajosabb, de az a szetcsusztathato bill valami olyannak nez ki, ami elromohat. Az akku resze szerintem letfontossagu, az egyik haver most vett egy HTC Desire-t, kicsit meg irigykedtem is ra, mivel 2x annyiba kerul, mint az enyem, de az irigysegem megszunt 2 nap alatt amikor a masik lemerult. O leg leg legjobb esetben 3 naponta tolti, rosszabb esetben meg naponta. Nekem ilyen bajaim nincsenek es nem is lesznek ezzel az eromuvel ami benne van. Az uj soft mostmar megbizhato, mukodik, nem fagy le, es a telefon nagyon gyors. Strapabiro is, kibirta a 3 eves unokaocsemet gond nelkul, es amikor foldhozvertem az aszfalton akkoris csak a sarka karcolodott meg, ami azota mar nem latszik annyira. Nem tom milyen muanyag, de mintha javitana magat. Uh szerintem nagyon jo vetel, a kovetkezom is symbianos qwerty-s nokia lesz, ha ezt majd megunom, de egyelore meg marad.
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345
üzenetére
Piros is van belőle. Mit akarsz tudni róla? A sony ericssont nem ismerem.
-
Joker12345
csendes tag
régóta szemezek ezzel a telefonnal, valamint a sony ericsson x10 mini pro-val. Mindkét telefon mellett rengeteg előny szól, és csak 1-2 hátrány. A mininél félek a mérettől, mennyire könnyű használni, valamint hogy sokan panaszkodtak az akksira, hogy 1-2 nap alatt lemerül(nem csak aktív használat mellett).
Az e63-nál viszont kijött a személyes problémám, hogy nekem a teljes qwertys telók furán hatnak női kézben (ja igen, csaj vagyok). Jó, találtam belőle fehéret, ami valamelyest enyhíti a férfias külsőt. Kihasználás szempontjából nem tudom melyiket mennyire használnám ki. Nem vagyok üzletasszony, de azért munkával kapcsolatos dolgokat jó ha tudok tárolni telóban, jelen pillanatban ipod touch tölti be ezt a szerepet
Miniben biztos hogy felesleges nekem az 5 mp-es kamera, de e63-ban is biztos vannak funkciók amiket nem használnék ki...Előnyök:
Mininél a külső, női szemmel elég szép példány, valamint hogy a qwery azért ott is megvan, könnyű a gépelés.
Nokiánál a kényelmesebb kezelés, akksi, valahogy a nokiákat mindíg megbízhatóbbnak éreztem. Ára is barátságosabb.Mindkettő mellett szól hogy mindenhol agyondícsérik őket...
köszi a segítséget -
kutga
félisten
válasz
jokerke86
üzenetére
Üdv!
Eszerint az oldal szerint sajna IGO nem jön Symbianra
[link]Amúgy nekem bejön a Maps, navigációra nem nagyon használnám, de utcakeresésre jó, nekem kellőképpen részletes eddig mindig megtalált mindent. Navigációra tényleg nem az igazi, régebben egy 6650-essel próbáltam de folyton fel akart menni a netre hogy műholdat keressen meg frissítse a térképet.
Térképet a Mapshez amúgy a Maploaderrel lehet tölteni a Nokia szervereiről.
-
jokerke86
tag
En valahonnan leszedtem a terkepeket, gondolom kb a NOKIA oldalarol. Egyebkent nem nagy szam az a terkep amit osszehoztak, a kozeleben sincs pl egy iGO-nak. Joval kevesbe reszletes, kb 1-1 fovaros van jobban kidolgozva.
Most esik le, hogy a program ami a terkepeket toltogette, az a google maps volt, az jo cucc, csak kar, hogy nem lehet letolteni a terkepeket a memoriakartyara, h onnan hasznalja.
Nincs vmi iGO symbianra? en feltennem szivesen, viszonylag jo soft, jo terkeppel es memoriakartyarol tudja szedni az adatokat. Tokeletes lenne. -
jokerke86
tag
Na elirtam. Nem a terkepet toltotte a mobilnettel, hanem a helyzetemet probalta beloni haromszogelessel, mert ugye az E63-masban nincs GPS.
-
kutga
félisten
Üdv!
Az Ovi Maps a honlap szerint tartalmazza az ingyen navit, de a letöltésnél feltüntetett kompatibilis készülékek között nem találtam E63-at, csak olyat amiben beépített GPS van.
A Maps Updater nevű progi nem tudott együttműködni az új szofttal, úgy kellett levadásznom netről a Maps alkalmazást, de végül meglett a 3.01-es verzió. Navigálásra nem használom amúgy, csak utcakeresőnek, annak tökéletesen megfelel.
-
kutga
félisten
Üdv!
A probléma sajnos megmaradt, most azt akarom megnézni hogy csak az irodában csinálja-e (itt vagyok napjában legtöbbet), meg fogom nézni otthon beltérben és kültérben egyaránt, lehet egyszerűen itt rosszabb a vétel, bár eddig nem tapasztaltam.
Alaposabb kivizsgálásra el kellene küldenem a telefont Szombathelyre, addig mondjuk nem ártana egy cserekészüléket intéznem, de lehet megpróbálom.
Az 500-ashoz kaptam csomó előre telepített programot, frissítettem az új OVI Mapsre, talán a sebessége is javult egy kicsit. A régi beállításaim gond nélkül elfogadta, eddig meg vagyok vele elégedve már csak a fránya térerő problémát kell megoldani.
-
-
kutga
félisten
válasz
jokerke86
üzenetére
Üdv!
Megkérdeztem a szervízt, cca 7k-ért csinálják a frissítést ha nincs rá gari, hirtelen nem emlékszem hova tettem a papírjait de megkeresem mert ennyit azért nem akarok kiadni érte, elvileg 2 év garival adják a készülékeket.
Ha már lejárt volna nekiállok otthon adatkábellel internetről, de azért jobban örülnék ha megtalálnám a garipapírt. Ahogy minolta5 említette nem akarom hogy 'visszazárjon' vmi külföldi szolgáltatóra.
Amúgy ha így eltolom a szoftot vhogy elő lehet csalni az eredeti gyári szoftvert?
-
jokerke86
tag
Velem is ezt jatszodta az sajatom, kicsit akkor megromlott az egyebkent felhotlen es harmonikus kapcsolatunk. Kicsereltek a kartyamat, de nem nagyon hasznalt es amikor a softot is ujratettem ugyanarra a 110-esre, az se nagyon javitott a dolgon. Kicsit keson kijott a 400-as soft, mert halozatfuggo a telefon, de amikor azt feltettem azota nem szarakodik. Egyebkent a szolgaltatonal erosen bizonygattak, hogy a 3G miatt van, ha be van kapcsolva akkor azert, ha nincs akkor azert, de szerintem ez bullshit.
-
zorzy4
addikt
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Lassan több mint egy éve van meg az E63-asom, nagyon meg voltam eddig elégedve vele, nagyon jó az ár/érték aránya.
Kb egy hete viszont érdekes dolgot tapasztalok, és nem tudom hogy a telefon hibája, vagy a hálózaté. Függetlenül vettem a telót, T-mobile-os SIMmel használom, és pár napja kb félpercenként eldobja a térerőt. Van hogy hívás előtt, van hogy hívás közben, van hogy ránézek az asztalon és hol van, hol nincs térerőm.
Ismerősöket kérdeztem akik velem egy irodában dolgoznak, nem panaszkodtak ilyenre eddig. Sima GSM hálózatot használok, 3G-n rosszabb. Vmikor kipróbálom egy Vodás SIMmel hátha a szolgáltatóhoz van köze.
Addig is mindenesetre meg akartam kérdezni hogy vki találkozott-e már ilyennel?
-
zorzy4
addikt
válasz
bisziboszi
üzenetére
A c3mal szoftveres gondok vannak állítólag. Ezt ugye az ingyenes frissítés javítja majd, persze ha legális a telefon. A c3 nem symbianos így tudtommal nem kezeli az excel stb fájlokat. Az e 63 annál inkább még a pdfet is. Ajánlott számításba venni még az e5öt is.
-
bisziboszi
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék venni egy qwertys telefont.E63 használtan vagy szerintetek c3.? Bár utóbbiról sok jót nem írtatok. Másik kérdésem a c3 az excel word fájlokat kezeli? Köszönöm
-
Lejszi
senior tag
sziasztok!
Létezik VOIP program nokia E63-hoz?
Ha igen, honnan tudnam leszedni vagy esetleg megvan vkinek?elore is koszi

-
Lejszi
senior tag
sziasztok!
A gyari muzsikat amit bekapcsolaskor hallok hol tudom kikapcsolni?

-
szetib
tag
válasz
vedina007
üzenetére
Szia. Ha érdekel megválok szeretett E63-asomtól, mióta iphone-om van ùgy is csak kikapcsolva hever az asztalon (2 hete). Gsmboltos, magyar, gari nincs, viszont hibátlanul müködik, asszem összes hivás nem éri el a 40órát. Kék színü, sajnos nem makulátlan, mivel rengeteget használtam. A billentyűzet teljesen jó, kivéve a navi gombot, az le van kopva sajnos. Imádtam ezt a telefont. Még egy LD-3W GPS vevőm is van régebbről, ha téged nem vitt magával a touch mizéria, tökéletes választás. Az akksira nagyon irigy vagyok, folyamatos online kapcsolaton (3G-Wifi), Opera, Skype megy el 2napot. Azt hiszem még navi is volt benne. Hozzá kell tennem, ahol dolgozok ott nem sok térerö van, ezért állandóan keres, ill. vált 3G-ről GPRS-re.
-
vedina007
csendes tag
Westendben néztem most éppen nem volt, de akkor megnézem máshol is, hátha sikerül találni. Köszi a választ.
-
zorzy4
addikt
válasz
vedina007
üzenetére
Hát jó kérdés a westendben nézted? Esetleg a nokia mintaboltban. Feketét hivatalosan nem forgalmaznak nálunk olyat ne vegyél. Sajna nincs más mint körüljárni a nagy láncokat photo hall edigital saturn stb, és ha az se akkor meg kell kérdezni sufni gsmeket, hogy adnak e hivatalos gyári garanciásat.
-
vedina007
csendes tag
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem lenne, hogy ezt a telefont lehet még kapni valahol Pesten? (Media Marktban most nem láttam. Ott volt egyébként feketében vagy csak pirosban és kékben?)
Ha sikerülne beszereznem egyet még biztos lenne kérdésem, de most ezek a "legfontosabbak".
-
meroly
veterán
Álom ez az akksi

-
szige
tag
GSM módban, 8-20-ig folyamatos szinkronizálással, napi kb 1 óra telefonálással és fél óra netezéssel nekem is elmegy 4-5 napig.
Az E72 (71 kb hasonló lehet, mert kevésbé optimalizált még a sw, ugyanakkor lassabba a processzor) ennél kevesebbet bír (3-4 nap), de igaz, hogy abban nem GSM módban használom a mobilnetet, ill. kb naponta megy a GPS is. -
pdw
csendes tag
válasz
chinymie
üzenetére
Tudtommal az E71 kevesebbet bir, felteve ha hasznalod a GPS-t illetve asszem a 3G is gyorsabb abban - gyk. tobbet fogyaszt.
Ha jol emlekszem az E63 teszt-ben van egy par mondat az akksirol.En folyamatos netkapcsolattal csak EDGE-t hasznalva, ejszaka 23-tol es 6:45 kozott offlineban, 15 percenkenti mail nezessel kb. 4 naponta teszem toltore, pedig mar masfel eves a kutyu.
-
chinymie
csendes tag
Hát kicsit változott a felállás... Pécsen lehetetlen e63-ast kapni, viszont T-mobile-nál 55ezerért kapnék e71-et... Emellett szól, h nem kell érte Pestre utazni, és lehet részletre venni... Így igazából, ha azt is figyelembe veszem, h mennyivel tud többet az e63-nál, jobban megéri. Továbbra is a bb8520 lenne az alternatíva, ami ugye az e71-nél azért tudásban már jóval kisebb, de 15-tel kevesebbe kerül, igaz veszek rá egy-két alkalmazást, ami nokiában már benne van, és be is hoztam a különbséget... A bajom vele csak az, hogy igazából az e63-as tudásban bőven elég lett volna, és jobban is tetszik, mint az e71. Nincs olyan nagyon komoly kinézete.
Egyébként a bb is jobban tetszik külsőre, mint az e71
De pl bb-hez képest nagyon csábító az általatok említett magyar billentyűzet stb stbEsetleg arról tudnátok valamit mondani, hogy operációs rendszer tekintetében melyik "felhasználóbarátabb?" Értem ezalatt, h mennyire egyszerű vagy bonyolult frissíteni, melyikre jellemzőbb a fagyás. Alapvetően telefonálásra kellene, és szeretném, ha ebben teljesen megbízható lenne. Ez lenne az első okostelefonom, nem vagyok nagy szakértő...
És igazából nincs is szükségem a komoly üzleti funkciókra. Telefonálásra, sms-ezésre, wifi-vel való netezésre(esetleg néha a mobilnetem sim-kártyájával-ha ez lehetséges), használnám. Csak nagyon tetszik a qwerty, és persze, ha már tud egy két dolgot, akkor biztos megpróbálnám kihasználni.
-
YAS-dude
őstag
Beviszi az első nokiaszervízbe a telefont a hozzá kapott nokiás garipapírral és az imei alapján megmondják hogy tiszta-e a készülék. Ha nagyon gyanakvó, eleve oda szervezi meg az adás-vételt. 35 ezer forintért hozzá lehet jutni, ha még egy 5-öst számolunk mert mondjuk lelakott az akksija (nem jellemző), akkor is 40k és legalább nem 50-ért vett elavult symbianos műanyagtelefont. Jó, mondjuk bukja a 3.5-es fülescsatlakozót meg a normális zseblámpa funkciót a sokkal "zsebbecsúszóbb" formáért és a gps-ért cserébe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9350 WUXGA IPS Nano Ultra5 226V 8mag 16GB 512GB SSD Intel ARC 130V 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Spiegen Rugged Armor Pro tok PS Portal-hoz
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Minden ok, amit én külömbséget észrevettem, bár lehet hogy bebeszélem magamnak, hogy elméletileg ugyanolyan billentyűi vannak mint az e71-nek. Mivel sehol nem kapni csak rendelésre, kézben nem nagyon tartottam még, de e71-et sokat nyomkodtam. (sokak szerint az e63 qwerty-je veri az e71-et, mert kényelmesebb) Ugye az enyém fehér, és mintha kicsit kényelmetlenebb lenne lenyomni a gombokat. De most új ez az egész, eleve az fura hogy meg kell nyomni, nem csak hozzáérni