- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
válasz
jokerke86 #915 üzenetére
Nahoppá, itt választ is kaptam pár dologra, köszönöm.
Az a baj, hogy barátnőm ragaszkodik ehhez a kialakításhoz. Ezért is lett egy BB-je, csak hát az külön BIS előfizetés nélkül félkarú óriás. Habár az aktuális telefonban (BB 8900) könnyen megszerette a hiperjó (mobil léptékben persze) kamerát, azt valószínűleg nélkülözni tudja, nem kattog vele össze-vissza. Viszont a csinos FB kliens neki val'szeg fontos, mert BB-n is szerette, és az Operamini-n betöltődő verzió korántsem olyan mutatós és sokat tudó.
Eh, na majd felvázolom neki, mi a helyzet.Köszönöm a válaszod.
-
zorzy4
addikt
-
zorzy4
addikt
válasz
jokerke86 #884 üzenetére
Igen a cellainformáció szolgáltató függő, itt csak a telenornál (pannon) van, a vodánál, tmobilnál nincs.Amúgy csak az akkut zabálja, kapcsold ki ha nem megy. Az ébresztővel nem tudsz mit csinálni, mostanában ilyenek. ja és az új 500as szoftal a wi-fi még stabilabb, gyorsabb, bár eddig is jó volt.
-
Ricardo
titán
válasz
jokerke86 #828 üzenetére
"Jótállási Idők tehát:
huszonnégy (24) hónap a mobiltelefon készülékre és tizenkettő (12) hónap a tartozékokra (akkor is, ha a mobiltelefon készülék értékesítési csomagjában szerepelnek, akkor is, ha azokat külön értékesítik), azon nem tartós használatra rendelt részek és tartozékok kivételével, amelyek a (b) és (c) pontokban felsorolásra kerültek.
hat (6) hónap a következő nem tartós használatra rendelt részekre és tartozékokra: akkumulátor, töltő, asztali állvány, fülhallgató, kábelek, borítás és
kilencven (90) nap azokra a média termékekre, amelyek el vannak látva valamilyen szoftverrel, pl.: CD-rom, memóriakártya."szerk:Itt hat hónapot írnak az akkura, de nekem a pécsi nokiában egy évet mondtak.
-
-
Joker12345
csendes tag
válasz
jokerke86 #780 üzenetére
Wow...Hát te mindnere gondolsz, és hogy kitaláltad, szokott lenni műkörmöm
De most nincs, nem e szerint veszek telót
Asszem eldölt, ma megrendelem. Nem utolsó szempont mondjuk hogy ár-érték arányban jelenleg azért veri a sony-t, legalábbis, nekem nem ér meg + 30 ezret a mini pro. Tapasztalat, hogy az érintőképernyő egy ideig buli, aztán a falat kaparod tőle. Jó, az ipod, iphone más, az apple aratott, de eddig nem fogtam még olyan érintőképernyős mobilt, ami hasonlított volna arra az érzésre. Mobilként meg nem kéne apple termék. Ugyhogy hiába csábító a sony csini kinézete, meg a tapicskolás. Annó az lg cookie-nál is ez csábított, aztán elmúlt a rózsaszín köd, és maradt egy ócska mobil...
Köszönöm a segítséget, és tanácsokat
-
kutga
félisten
válasz
jokerke86 #769 üzenetére
Üdv!
Eszerint az oldal szerint sajna IGO nem jön Symbianra
[link]Amúgy nekem bejön a Maps, navigációra nem nagyon használnám, de utcakeresésre jó, nekem kellőképpen részletes eddig mindig megtalált mindent. Navigációra tényleg nem az igazi, régebben egy 6650-essel próbáltam de folyton fel akart menni a netre hogy műholdat keressen meg frissítse a térképet.
Térképet a Mapshez amúgy a Maploaderrel lehet tölteni a Nokia szervereiről.
-
kutga
félisten
válasz
jokerke86 #750 üzenetére
Üdv!
Megkérdeztem a szervízt, cca 7k-ért csinálják a frissítést ha nincs rá gari, hirtelen nem emlékszem hova tettem a papírjait de megkeresem mert ennyit azért nem akarok kiadni érte, elvileg 2 év garival adják a készülékeket.
Ha már lejárt volna nekiállok otthon adatkábellel internetről, de azért jobban örülnék ha megtalálnám a garipapírt. Ahogy minolta5 említette nem akarom hogy 'visszazárjon' vmi külföldi szolgáltatóra.
Amúgy ha így eltolom a szoftot vhogy elő lehet csalni az eredeti gyári szoftvert?
-
chinymie
csendes tag
-
-
Quaresma
aktív tag
válasz
jokerke86 #643 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Az az igazság ,hogy nekem arra lenne szükségem hogy ha rákattintok egy hivatkozásra vagy csak netezni akarok akkor minden esetben ugye kérdezze meg a telefon hogy mit használok..ezt ugye azért hogy kilőhessem a mobilnetet..tehát csak wifi legyen..operát msot megpróbálom, de msot egyelőre minden esetben pannon internetel akar csatlakozni és a wifit nem ajánlja fel..
-
szige
tag
válasz
jokerke86 #637 üzenetére
Nem tudom, hányszögeléses, ez a mobil adótornyok alapján lövi be a helyzetedet.
Nem, az alap térkép annyit tud, hogy ha rákeresel egy helyre, megmutatja, ill. útvonalat is tervez hozzá. Ezt eddig az e63 is tudja. Egy újabb nokia viszont oda is irányít, azaz kanyarról kanyarra írja/mondja, h 'most fordulj jobbra' stb, akár autóval, akár gyalog mész. Szerintem keress rá a mobilarénán a vonatkozó cikkre, van videó is. -
szige
tag
válasz
jokerke86 #635 üzenetére
A térképek ezelőtt is ingyenesek voltak, a navigációt tette ingyenessé a Nokia, de csak bizonyos GPS-es modellekre.
Javaslom, hogy a helymeghatározást is külön kapcsold ki, én azt kihagytam külföldön és elég sokba került.
Ha valaki feltette az új szoftvert, írhatna egy rövid beszámolót, mi változott. -
-
szetib
tag
válasz
jokerke86 #605 üzenetére
Ha ez a beépitett szótár tetszik, és ezt akarod használni, egy kicsit trükközni kell vele. Letöltöd a nyelvi csomagokat (a szótár programban van egy link ami rögtön odavisz), elrakod a memkarira, és azt telepited amelyiket használni akarod. Nekem is 3 kellett, kettőt tároltam külön és mikor kellett, bemásoltam. C:/system/data/dictionary mappa. Nem kell hozzá hack. Van egy másik szótárprogi, az MSDictionary, magyar fejlesztés, az kezel több nyelvet egyszerre. Mivel nekem elég a HU-EN-GE, nem igazán zavar hogy nem kezel még egy negyedik nyelvet. Ezeken kívűl még van google netes fordító widget szerű alkalmazás, az vhogy nem jött be.
Ha a beépitett böngészőből ugrasz a google oldalra, onnan meg a Forditóra, ott is fordithatsz online, de olyan lesz amilyen. -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #584 üzenetére
Igen, ez kellemetlen. Amíg 8800m volt imádtam hogy szinte soha nem láttam senkinél. Most már megszoktam a cégessel, hogy ha egy megbeszélésen vagyok szinte mindenkinek ugyanolyan telója van. Olyanok vagyunk mint az egyenruhások, egyforma teló, egyforma laptop. Beépültem. Már nem egyéniségnek keresek telefont, hanem használati eszköznek. Annyira kár hogy ebbe még nem az FP2-es szoftver került....
-
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #528 üzenetére
Ja megpróbálkozom vele, de újonnan elég húzós, annyit nem akarok költeni rá, mert másnap már a felével kevesebbet érne, meg így félteném is.
2008-ban volt pár napra egy E61-em és most olvastam vissza, mert valakivel leveleztem róla, hogy telefonálni kurva kényelmetlen volt, sose találtam el a hangszórót hova rakjam a fülemnél. Bár az jóval szélesebb telefon volt. Egy kézzel nem is igen lehetett használni, mert nem értem el a túlsó gombot. E63 már jóval kisebb, de azért kíváncsi leszek rá. -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #526 üzenetére
Elég nagy város győr (130e fő) de nemhogy győrben még az egész országban sincs használt (azon az egyen kívül amit írtam hogy nincs gari). Lehet bemegyek a márkaboltba, de ott meg csak dummy lesz kitéve, azzal meg nem megyek sokra... A három legnagyobb használt GSM-et körbejártam és nincs náluk se használt se új kirakva.
Úgyhogy nálunk is nagyon kevesen akarnak megválni tőle, viszont Romániáig sem megyek el érte -
szetib
tag
válasz
jokerke86 #505 üzenetére
Az Opera 10 pedig tudja ezt, töltsd le ujra, csillag+fel uj tabot nyit, csillag+jobbra/balra lapoz a tabok között. Flasht nem tudom hogy kell érteni, a mozgó reklámok megjelennek a weblapon, iwiwre be lehet lépni vele, de pl Origo.hu nem jön be, youtube videok nem látszódnak. A középsö gomb hosszan nyomva plusz opciót ad egy linknél, meg lehet nyitni vele új lapon. Vagy kép mentése, ha épp egy kép a link egyben.
A gmail html verziója is betöltődik, bár várni kell rá. A cache-t törölni kell sokszor, különben fagyogat (kettőskereszt+8=beállítások, privacy -> cache üritése)
Mire kell neked a böngésző, mert sajna ilyen all in nincs még. Az Opera jó végül is mindenre, kivéve youtube, vagy amin sok a flash (vagy java???). A skyfire jó BÁRMILYEN weblapra, videot, mindent mutat, kezel, de nincs több lapos megoldás. Néha kell.
A gyári arra jó ha emailben, skype-on kapok linket, de ha be lehetne állitani az operát, azzal nyitnám. A gyári böngésző WEB menüpontként szerepel a telefonban.
Az opera mini felesleges szerintem, van még a BOLT, szintén javás, az is mutassaja videokat, de nem használom.
Youtubera ott a kliens, vagy a gyári böngésző. Minden másra Opera, vagy elhagyom az oldalt. -
-
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #497 üzenetére
Ez az, hogy nem teljesen fekete, azt írta a srác, hogy a gombsor fekete, de a készülék kék, ezért is van a kétes megnevezés a hírdetésben. A szoft meg 400.21.013 és a teló Rm-437. De erről azt hiszem nem kéne frissíteni. Viszont ha veszek rá fekete házat, az még szereléssel együtt legjobb esetben is 4-5k, úgyhogy 35-nél tartunk és 45-ér teljesen új fekete, garanciális készüléket kapok....
Ha hosszú távra tervezek (ami telefonoknál mostanság nem szokott összejönni) akkor a garis. Ha abból indulok ki hogy az utóbbi 4-5 telefonom nem jött be és pár hét után túladtam rajta, akkor egyértelműen a használt gari nélküli, mert ezen nem bukom olyan sokat. Bár az E63 tényleg minden területen megfelel, ilyen még nem nagyon volt. -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #493 üzenetére
Én is ebben bízom, hogy nem túl régi, de sajna amivel eddig találkoztam használt arra nem volt garancia, pl erre sem
Egész megszoktatm már a t9-et, így is villám gyorsan tudtam sms-t írni ha kellett, de qwerty-n ez biztos kényelmesebb (bár nem vagyon egy nagy sms küldő). -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #487 üzenetére
Húúú nem tudom évek óta úgy kelek, hogy pl 7:00-ra van állítva az ébresztő és 3x-4x kinyomom, így 7:30 környékén mászok ki az ágyból. Annyira megszoktam a szundit, hogy sokszor az első egy-két kinyomás ösztönösen jön, azt sem tudom hol vagyok. Vagy volt úgy hogy beleszőttem az álmomba a csörgést és ki se nyomtam, ekkor a feleségem szól rám hogy menni kéne
Ja és az 5 perc nagyon kevés nekem, nem alszom vissza annyi idő alatt és mikor újra megszólal és meg kell mozdulni, akkor szinte fizikai fájdalmat érzek....
Na ez még OFF-nak is túl off volt, bocs. -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #477 üzenetére
Igen én is ez utóbbiban bízom, mert megkérdeztem a srácot hogy javításon volt-e és mondta hogy nem jellemző, talán ha egy volt nála még régen szoft frissítésre.
Amúgy ahhoz képest nem is drága, hogy pár éve nem sajnáltam 60k-t sem kiadni egy 8800-áér, most meg már a 45 is sok, dehát válság van....minolta5: oké, semmi gond, az ismétlés nem is volt fontos, inkább a szundi. Az akkor 5 perc? Megnézné valaki?
-
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #475 üzenetére
És akkor átírod a producte code-ot, majd ha gond lesz akkor meg visszaírod. Ez így működni fog? És ha olyan baja lesz, hogy már nem tudod visszaírni? Hát nemtom...
Te voltál az aki Romániában vette ugye?
Most már én is félek használtat venni, nehogy így járjak.... de hihetetlen hogy sehol sincs használt.... azt mondta egy mobilboltos srác, hogy elég új. Mondom haver már másfél éves. Akkor meg hogy nincs elterjedve, mondom ezt reméltem is! -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #471 üzenetére
Azt biztos ki lehet kapcsolni. Szóval akkor nem olyan kattogós, az jó, mert a tesztvideokon sehol se hallom csak a csipogást én is.
Amúgy még az E51-nél mondta egy gsm-es srác, hogy nem rakja fel a legújabb szoftot mert az nem a legjobb, hanem egyel előttit. Úgyhogy lehet mondasz valamit -
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #468 üzenetére
Gondolom a beépített témák miatt. A kékhez kék, a piroshoz piros van több. De ez baromság szerintem is.
Húúú most hogy így kínlódsz kezdek félni a telótól én nem vagyok ilyen telepítgetős, bemegyek egy boltba rárakják, működik, használom.Egyébként a gombok kattognak hangosan vagy csak úgy egészségesen vagy halkan?
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
jokerke86 #457 üzenetére
Sajnos azt kell, hogy mondjam, hogy nincs sok lehetőséged:
- vagy frissíted otthon ha tudod (product code átírása esetén vagy ha adnak ki a jelenlegihez új szoftot)
- vagy bemész a Nokia-ba és ha van garancia a telódon, akkor frissítik neked ingyen, ha nincs akkor 6000 ft -ba kerül.Máshogy nem igazán lehet megcsinálni, mert a product code-ot mindig ellenőrzi új szoft telepítésénél, és ha arra nem jelent meg új, akkor úgysem engedi.
Ha meg nincs garancia a telódra, akkor úgyis mindegy, ha átírod a product code-ot, legalább fel tudod tenni az újabbat.
Ha meg van garancia, akkor meg ingyen frissítik.Egyébként van gond a mostani szoftvereddel vagy csak meg akarod nézni milyen az új?
-
meroly
veterán
válasz
jokerke86 #437 üzenetére
Nem, azért nem teljesen így megy a dolog.
Dual módban alapállapotban készülék fenntartja a kapcsolatot mind a 2g és mind a 3g "hálózattal". Beszélgetésre a 2g-t használja és netre a 3g-t. A 3g-ben nincs beszélgetés (egyelőre), így semmit nem fogsz észrevenni a hangminőségben.
Azért "fogyaszt" többet a 3G, mert 2100MHz-en megy, ez elég alacsony frekvencia és nagyobb teljesítmény kell ahhoz hogy éljen a kapcsolat.
A dual mode akkor arra jo h ha netezni akarok akkor 3G, ha meg telefonalni akkorcsak gsm?
Igen.
de ha a WCDMA az mar 3G akkor miert 2 nappal hosszabb ugy az uzemido
Ezt viszont én sem értem, nem tudom mire gondolhattak... valószínű itt csak a 3G-n lévő kapcsolattal azonosítják. Olyan meg nem nagyon van, max ha mobilnetes sim-et raksz bele.minolta5: köszönöm, a csengetési hangerő nem gond, nálam úgyis mindig halkra van állítva, nem szeretem ha bömböl a telefon. Ha meg hangosabb helyen vagyok és nem veszem véletlenül észre, akkor úgyis visszahívom (ilyen nagyon ritkán fordul elő, mert a kezemben van a telefon - ugyanis hozzám nőtt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest