- Honor 200 Pro - mobilportré
- Netfone
- Légies iPhone halvány színei
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
GSM módban, 8-20-ig folyamatos szinkronizálással, napi kb 1 óra telefonálással és fél óra netezéssel nekem is elmegy 4-5 napig.
Az E72 (71 kb hasonló lehet, mert kevésbé optimalizált még a sw, ugyanakkor lassabba a processzor) ennél kevesebbet bír (3-4 nap), de igaz, hogy abban nem GSM módban használom a mobilnetet, ill. kb naponta megy a GPS is. -
szige
tag
Szia.
Az E63-on alapból nincs skype, de akár az OVI store-ból, akár a skype weboldaláról le lehet szedni ingyen. Persze internetkapcsolat kell hozzá, de wifi is jó.
Arra figyelj még, hogy néhány szolgáltató tíltja a VOIP-ot a hálózatán, vagy csak speciális csomagoknál engedélyezi. Ennek érdemes utánanézni. -
-
szige
tag
Ja, bár a chat-en kívül a többiek már az előző verzióban is rajta voltak. Chat-et meg én tettem fel, nekem tetszik, néha hasznos, hogy bárhonnan tudom használni a gmail chat-et, ha kell.
Nokia emailt is használom, igaz, nem exchange-el, hanem gmail-lel azt is, megy a push is, nekem tökéletes. Most már nálam sincs gond a wifivel, csak a frissítés után szórakozott.Ja igen, azt elfelejtettem, hogy touch kizárólag teljes, slider qwerty-vel.
A virtuális billentyűzetet én is utálom.
-
szige
tag
Nekem a következő telefonom touchscreen lesz, mert ki akarom próbálni. Android lehet, hogy a jövő, de még nem a jelen. Sok újat tud, de sok olyat, ami egy Nokiának természetes, egy android még nem tudja üzembiztosan. Ettől függetlenül majd meglátjuk, hogy androidos htc, vagy új nokia lesz-e.
Más: feltettem az új szoftvert, de egyelőre semmi újat nem találtam benne. Már az előző stabilitásával sem volt bajom, állítólag ez azóta javult. Plusz új a wifi kezelése, ami nálam úgy jelentkezett, hogy telepítés után nem működött, de aztán pár újraindítás után megoldódott.
Másnak tapasztalat? -
szige
tag
válasz
Quaresma #642 üzenetére
szia. A natív böngészőben az opciók/beállítások/általános/hozzáférési pontnál lehet megadni, hogy mindig kérdezzen rá, vagy beállítani a kívánt wlant.
Wlant megadni állandó hozzáférési pontnak (hogy a wep kulcsot ne kelljen mindig beírni, hanem automatikusan felismerje) a menüben a csatlakozás/kapcs.kez./elér.wlan.hál alatt lehet. -
szige
tag
válasz
jokerke86 #637 üzenetére
Nem tudom, hányszögeléses, ez a mobil adótornyok alapján lövi be a helyzetedet.
Nem, az alap térkép annyit tud, hogy ha rákeresel egy helyre, megmutatja, ill. útvonalat is tervez hozzá. Ezt eddig az e63 is tudja. Egy újabb nokia viszont oda is irányít, azaz kanyarról kanyarra írja/mondja, h 'most fordulj jobbra' stb, akár autóval, akár gyalog mész. Szerintem keress rá a mobilarénán a vonatkozó cikkre, van videó is. -
szige
tag
válasz
jokerke86 #635 üzenetére
A térképek ezelőtt is ingyenesek voltak, a navigációt tette ingyenessé a Nokia, de csak bizonyos GPS-es modellekre.
Javaslom, hogy a helymeghatározást is külön kapcsold ki, én azt kihagytam külföldön és elég sokba került.
Ha valaki feltette az új szoftvert, írhatna egy rövid beszámolót, mi változott. -
szige
tag
A westendbeli Nokia boltban kérdeztem meg, hogy mikor jön fekete E63, ott mondta a srác, hogy hivatalosan soha. Szürke importból van csak fekete színű. Mondtam neki, hogy gsm boltban láttam magyar billentyűzettel, erre mondta, hogy azt házilag cserélhették. Nekem megért párezerrel többet egy gyári garanciás hazai példány, azóta sem bántam meg.
-
szige
tag
válasz
jokerke86 #383 üzenetére
Szia. Nekem simán frissített 400-asra kb 3-4 hete.
Van különbség az E63-asok között, én pl. eredetileg feketét akartam, de gyorsan lebeszéltek róla, mert az állítólag kizárólag ázsiai piacra készült, a magyar billentyűzetet és szoftvert is útólag hackelik csak rá.
Amikor a kábel csatlakoztatása után rákédez, h háttértárként, vagy PC Suitehoz akarod használni, mit szoktál választani?
A billentyűzetes kérdésre: nekem nem süllyed az n, ha b-t nyomok, vagy fordítva.
-
szige
tag
Ezt a vakus dolgot nem értem. Lényeg, hogy ez nem fényképezőgép, kicsi a lencse, a szoftver sem erre lett optimalizálva. Tökéletes fényviszonyok mellett sikerült pár egészen jó képet csinálni, de a kamera tényleg nem a legerősebb pontja a telefonnak.
A T9-et én is azonnal kikapcsoltam, qwerty mellett egyszerűen nincs rá szükségem. -
szige
tag
Hát, vezetés közben ugye tilos telefonálni, tehát nyílván nem.
De van az 5-ös gombon egy ilyen kis dudor, az alapján meg tudod találni a számgombokat. Én használam a gyortárcsázót is, tárolt számokra az tökéletes.
Meg azt biztos tudod, hogy ha a készenléti képernyőn beírsz egy betűt, akkor kiírja az azzal a betűvel kezdődő kereszt és vezetékneveket a telefonkönyvből és közvetlenül lehet is hívni. Bár ez vakon nehézkes. -
szige
tag
Bocs, de nem.
De korábban kizárólag opera minit használtam, mert a nativ böngésző nekem nagyon nem jött be, szakadozott, lassú volt, stb. Aztán nemrég frissítettem a szoftvert, és azóta az is sokkal stabilabb, gyorsabb, így már felváltva használom. Az opera az adattömörítés miatt sokkal kevesebb forgalmat generál, viszont wifin, vagy kisebb oldalaknál, ill. főleg ha fájlt akarsz letölteni, akkor szerintem a beépített a jobb.
Amúgy a mobilarena teljesen olvasható mindkettővel, a tördelés, ill. linkek tökéletesek, a reklámok is uúgy látszanak, mint laptopon. -
szige
tag
Mostanában 3 és 4 nap között. 5-öt nagyon ritkán bír ki, minimális telefonálás mellett, 3 alá szerintem még nem ment.
Használat napi átlag 1-2 óra telefonálás, állandóan megy a mobilnet a push email miatt, és böngészni is szoktam (most is arról írok) néha wifivel, néha mobilneten. Igaz, éjszakára offline módba szoktam tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest