Új hozzászólás Aktív témák
-
Wilika
aktív tag
...meg ahogy az androidot is divat fikázni?
Én az N78-omat cseréltem egy Blade-re. Persze, hardverileg visszalépés, de amit a rendszer nyújt, azt a mai napig imádom, szóval nekem abszolút megérte.
Az Androidban azt szerettem meg, hogy kb. bármit meg tudok vele csinálni, ha más' nem, egy plusz progi telepítésével (meg azt, hogy most már vágom bőven annyira, hogyha valami gebasz van, akkor be tudjam állítani neki a telefonon amit akar). Persze, ez Symbianon is megvolt, de valamivel korlátozottabbnak éreztem.A facebook mobilon úgy az igazi, ha kliensből nyitod meg, mert pl. Operaminire csak egy butított verziót küld a FB, teljes kiadást böngészni, meg nem vicces mobilnetről (mind sebesség, mind adatforgalom, mind használhatóság, mind a telefon véges memóriája végett)
-
Wilika
aktív tag
Jah, azt néztem, hogy sajna a nokia nagyon nem törődött régen azzal, hogy Facebook-klienst gyártson hozzá. Szívem szerént azt mondanám barátnőmnek, hogy vegyen egy X10 mini pro-t, abban van qwerty, meg hát Androiddal a jég hátán is...
E-maileket hogyan kezeli? Emlékszem, én az N78-omon képtelen voltam belőni, hogy automata csekkolja őket, míg az S40-es 5310-emen semmi probléma nem volt ezzel.
-
jokerke86
tag
Nem hiszem h a kezemtol melegedne, de vegulis az sem kizart. A folyamatosan szinkronizalo email kliens ha folyamatos 3G kapcsolatot tart fent es a 3G sokat fogyaszt, akkor lehet ez az oka a gyors merulesnek. Mivel viszonylag kis adatforgalmat bonyolit le az email kliens a ket postalada kezelesekor, azt hiszem az lesz a legjobb ha kikapcsolom a 3G-t es jo lesz neki a 2G-s net is. Epp az Opera hasznalatakor leszek kenytelen bekapcsolni a 3G-t, mert oda nem art ha gyors a net. Kosz a valaszt! Csak kicsit csalodott vagyok, mert igy az E63-mas legendas uzemidejen folt esik.
-
jokerke86
tag
-
jokerke86
tag
Vigyazok a klonokkal, sajna nalunk is tele van a rohadt klon telefonokkal minden. Az egyik este egy ajalnatot kaptam h cserejem el egy e71-re, jo uzletnek tunt, talan tul jonak is. Amikor kezbe vettem, az a szar fele annyit nyomott mint az enyem, elso pillantasra kisebb es szarabb volt a kepernyoje, es egyeb hasonlo egybol lathato dolgok. Jott h a viperammal megmaszirozzam a gyerek hatat.
-
jokerke86
tag
-
maszekember
aktív tag
nekem nagyon sok zenemnel sistereg,es nagyon soknal nem. De ha Te azt mondod,h ez nem egyeni,hanem tipushiba,akkor elhiszem,es nem is zavartatom magam. Csk az zavarna,ha csk az enyem lenne rossz,tekintve h 50ezer forint meg mindig szep summa,azonkivul egy rendkivul jol osszerakott es gyors telefon,aminek a szeles szolgaltatas kinalatahoz mar ez alatt a par nap alatt is hozzaszoktam. Ezen az egy hiban kivul egy remek keszuleknek tartom.
-
-
maszekember
aktív tag
megneztem,ugy jo volt.tiszta,es nem volt semmi baja...nemtom. Telleg fura,mert egyes szamoknal nagyon kijon,masoknal meg nem. Az viszont egyetemes,h ha az eq-t atallitom vmi masra,nem normalon van akkor a sisterges szinte teljesen eltunik...erdekes.nagyon szepen koszi,h megnezted
-
maszekember
aktív tag
Ha szépen megkérlek,és esetleg nincs jobb dolgod,esetleg letöltenél egy számot (Danny Elfman-What's this) és meghallgatnád,h az elején nálad van-e egy kis sistergés? Bocsi,csk a szervíz tőlem a város másik felén van,és csk akkor szeretném elvinni a telót,ha télleg van vmi baja...
-
maszekember
aktív tag
visszaszívom,h recseg a hangszóró
mmint félig,merthogy csk akkor recseg,ha az equalizer normál módba van állítva,ha egyénire,vagy bármi másra nemxD Te érted ezt...?xD
létezik,h csk Én vtam vmi máshoz szokva (Sony Ericsson K800i) és am semmi baja nincs a hangszórónak,csk van egy kis sistergés a háttérben? -
jokerke86
tag
A legujabb amit feltehetek az a 400-as meg mindig (az is van rajta). SMS-ben ertesitenek nokiaek ha van uj soft, de nem szoktak elsietni a dolgot. Kb egy eves volt a 110-es ami a telomon volt, mire meltoztattak megengedni h feltegyem a 400-ast, ami mar honapok ota ki volt jove. Egyebkent az 500-asnal mire kell szamitani? A 400-as es a 110-es kozott is csak par uj elore telepitett soft, kevesebb fagyas es hulyebben mukodo lampa volt a kulonbseg.
-
jokerke86
tag
-
jokerke86
tag
Itt vagyok, ha engem keresel. Az akku nem hiszem h gyari hibas lenne, az elso napokban kapott rendesen amig mindent kiprobaltam rajta. Az enyemen is van karc, igaz csak az also sarkan, mert a betonra raejtettem. Nem lett semmi baja es mintha javulna a karcolasok latvanya. Nem tom h csinalja, regeneralodik. Egyelore toltotm a telot amikor kell, garancia lejarta elott max kicsereltetem az akkujat
-
jokerke86
tag
En nem adom ezutan az E63-masnal alabb, csak nem tudom, hogy mi van folotte. Az E72, szep is jo is draga is, de vannak olyan tulajdonsagai, amiben jobb az enyem, ilyen pl a billentyuzet tapintasa ami szamomra fontos. (na jo ha egy az egyben valaki cseret ajnlana, akkor fajo szivvel de lehet ha odaadnam) Az uj generaciot - e5, c3 - a multkor neztem es kapasbol kaptam 3 lenyeges dolgot, amiben gyengebbek a jelenlegi E63-masomnal, de ugy erzem ha jobban beleasnam magam akkor meg lenne tobb is. Uh jelenleg szamomra ez a csucs.
-
jokerke86
tag
Hat neha ugy-ugymaradnak az alkalmazasok, soxor orakon at is, de erre eddigis volt pelda. A hasznalati szokasaim nem valtoztak. Jah es volt kikapcsolva, amikor a regi soft lefagyott, de egybol kapcsoltam is vissza
Az akkunak semmi kulso baja, feleves a telefonom, de azt a ket evet szeretnem kihuzni vele mindenkepp, mert kurvajo valasztas es barmelyik masik telefonnal szemben megallja a helyet.
-
Joker12345
csendes tag
Azóta felhívtam a helyet ahol vettem, mehetek szoftverfirissitésre mert hogy egy típus hiba volt a nem tom milyen Nokiáknál...Igazából azóta kiderült hogy nem csak ha zenét játszok le hanem mindíg...főmenü-csatlakoz.-kapcs.kez-Aktuális kapcsolat. És ott folyamatosan megy a web'n'walk...Tök mind1 hogy bontom a kapcsolatot, pár perc és megint elindítja. És már 15 KB-nál tart az adatforgalom. Oké az nem sok, de fél napja van bekapcsolva a teló...
-
jokerke86
tag
En E5-ost nem vennek, noi telefon... Viszont talan neki jo valasztas lehet. Elso ranezesre volt amit butitottak, mivel a kepernyoje 256.000 szint tud, az enyem meg 16 milliot. Nem tudom ez mennyit szamit, de a kijelzoje az valami kurvajo az E63-masnak. A masik ami meg feltunt az, hogy 1200 mAh-es akkut tettek az E5-os, ami kisebb, mint ami az E63-ban van. Ez most csak ket eszrevtel egy perc alatt, de lehet ha tovabbi turkalassal meg 1-2 kisebb csontvaz elokerulne.
-
jokerke86
tag
Az E72 az ugyes cucc, de annak is megvannak a elonyei es hatranyai:
Elonyok az E63-hoz kepest:
-fem
-gyorsabb (mondjuk ez is eleg gyors, semmire nem kell varjak)
-talan kevesebbet fogyaszt
-van benne GPS, de nem tom mire hasznalnam, mert az OVI Maps terkepei szart sem ernekHatranyok:
-dragabb minimum 100 euroval
-a billentyuzete sokkal gyengebb, ilyen kopogos kemeny muanyag, messze elmaradva az E63 finoman gumirozott jo tapadasu billentyuitol -
jokerke86
tag
En valahonnan leszedtem a terkepeket, gondolom kb a NOKIA oldalarol. Egyebkent nem nagy szam az a terkep amit osszehoztak, a kozeleben sincs pl egy iGO-nak. Joval kevesbe reszletes, kb 1-1 fovaros van jobban kidolgozva.
Most esik le, hogy a program ami a terkepeket toltogette, az a google maps volt, az jo cucc, csak kar, hogy nem lehet letolteni a terkepeket a memoriakartyara, h onnan hasznalja.
Nincs vmi iGO symbianra? en feltennem szivesen, viszonylag jo soft, jo terkeppel es memoriakartyarol tudja szedni az adatokat. Tokeletes lenne. -
kutga
félisten
Üdv!
Az Ovi Maps a honlap szerint tartalmazza az ingyen navit, de a letöltésnél feltüntetett kompatibilis készülékek között nem találtam E63-at, csak olyat amiben beépített GPS van.
A Maps Updater nevű progi nem tudott együttműködni az új szofttal, úgy kellett levadásznom netről a Maps alkalmazást, de végül meglett a 3.01-es verzió. Navigálásra nem használom amúgy, csak utcakeresőnek, annak tökéletesen megfelel.
-
kutga
félisten
Üdv!
A probléma sajnos megmaradt, most azt akarom megnézni hogy csak az irodában csinálja-e (itt vagyok napjában legtöbbet), meg fogom nézni otthon beltérben és kültérben egyaránt, lehet egyszerűen itt rosszabb a vétel, bár eddig nem tapasztaltam.
Alaposabb kivizsgálásra el kellene küldenem a telefont Szombathelyre, addig mondjuk nem ártana egy cserekészüléket intéznem, de lehet megpróbálom.
Az 500-ashoz kaptam csomó előre telepített programot, frissítettem az új OVI Mapsre, talán a sebessége is javult egy kicsit. A régi beállításaim gond nélkül elfogadta, eddig meg vagyok vele elégedve már csak a fránya térerő problémát kell megoldani.
-
-
szige
tag
GSM módban, 8-20-ig folyamatos szinkronizálással, napi kb 1 óra telefonálással és fél óra netezéssel nekem is elmegy 4-5 napig.
Az E72 (71 kb hasonló lehet, mert kevésbé optimalizált még a sw, ugyanakkor lassabba a processzor) ennél kevesebbet bír (3-4 nap), de igaz, hogy abban nem GSM módban használom a mobilnetet, ill. kb naponta megy a GPS is. -
chinymie
csendes tag
Hát kicsit változott a felállás... Pécsen lehetetlen e63-ast kapni, viszont T-mobile-nál 55ezerért kapnék e71-et... Emellett szól, h nem kell érte Pestre utazni, és lehet részletre venni... Így igazából, ha azt is figyelembe veszem, h mennyivel tud többet az e63-nál, jobban megéri. Továbbra is a bb8520 lenne az alternatíva, ami ugye az e71-nél azért tudásban már jóval kisebb, de 15-tel kevesebbe kerül, igaz veszek rá egy-két alkalmazást, ami nokiában már benne van, és be is hoztam a különbséget... A bajom vele csak az, hogy igazából az e63-as tudásban bőven elég lett volna, és jobban is tetszik, mint az e71. Nincs olyan nagyon komoly kinézete.
Egyébként a bb is jobban tetszik külsőre, mint az e71
De pl bb-hez képest nagyon csábító az általatok említett magyar billentyűzet stb stb
Esetleg arról tudnátok valamit mondani, hogy operációs rendszer tekintetében melyik "felhasználóbarátabb?" Értem ezalatt, h mennyire egyszerű vagy bonyolult frissíteni, melyikre jellemzőbb a fagyás. Alapvetően telefonálásra kellene, és szeretném, ha ebben teljesen megbízható lenne. Ez lenne az első okostelefonom, nem vagyok nagy szakértő...
És igazából nincs is szükségem a komoly üzleti funkciókra. Telefonálásra, sms-ezésre, wifi-vel való netezésre(esetleg néha a mobilnetem sim-kártyájával-ha ez lehetséges), használnám. Csak nagyon tetszik a qwerty, és persze, ha már tud egy két dolgot, akkor biztos megpróbálnám kihasználni. -
YAS-dude
őstag
Beviszi az első nokiaszervízbe a telefont a hozzá kapott nokiás garipapírral és az imei alapján megmondják hogy tiszta-e a készülék. Ha nagyon gyanakvó, eleve oda szervezi meg az adás-vételt. 35 ezer forintért hozzá lehet jutni, ha még egy 5-öst számolunk mert mondjuk lelakott az akksija (nem jellemző), akkor is 40k és legalább nem 50-ért vett elavult symbianos műanyagtelefont. Jó, mondjuk bukja a 3.5-es fülescsatlakozót meg a normális zseblámpa funkciót a sokkal "zsebbecsúszóbb" formáért és a gps-ért cserébe.
-
jokerke86
tag
Leszedtem egy google maps klienset az E63-masomra, de mindig letolti az aktualis terkepet, amire szuksege van. Nem tudjatok, hogy honnan lehetne letolteni a terkepeket, hogy memoriakartyarol hasznalja es ne wifi-n vagy mobilneten keresztul szedje? En csak a terkepet hasznalom, mert ugye GPS vevo a telefonban nincs, de a terkep az kurvajo, az OVI Maps emellett egy vicc. Ha erre nem tudtok megoldast, akkor van valami mas terkepsoft, ami reszletes, jo minosegu es fel lehetne tenni a telefonra? pl valanmi iGO v TomTom szeru cucc ...
-
jokerke86
tag
Kozbe megkaptam, az volt a baj, h automatikusan kapcsolodott az internetre, de a beallitasoknal ezt ki lehet venni. Mostmar a kartyara felmasolt terkepeket hasznalja. Nem gond h csak az e71-re adtak ki, mivel kivalasztod valamelyik telefont a nokia oldalan aminek ingyenesse tettek, ott le tudod tolteni a Nokia Map Loadert. A program automatikusan felismeri h milyen telefonod van es csak annyi a dolgod h kivalasztod, h milyen terkepeket akarsz telepiteni es teszi fel gond nelkul barmire. Feltettuk egy E75-re es az en E63-masomra es mindket telefonon gond nelkul megy, jah es egyik sincs azon a listan aminek ingyenes a terkep.
-
jokerke86
tag
Nem az a baj h nem lehet kijatszani az ilyen korlatozasokat. En is megszereztem azokat a programokat amivel pl ra lehet eroltetni egy ujabb softot, de az csak ugy megy h atirja a product kodot egy olyanra, amire fel lehet tenni az uj sofoto. Ezzel a garanciam el is uszott fuggetlenul attol h en csinalom v valamelyik szervizes.
Van tartalek telom, a regi, de nem szivesen valok meg ettol meg egy napra sem. Nagyon bejovos fajta -
jokerke86
tag
A multkor azt mondtak h egy nap amig meglesz. Annyit nem lehetek telefon nelkul. Es nem vok meggyozodve h nem ugyanazt mondjak amit a nokia oldalan, h a jelenlegi a legujabb soft amit ra lehet tenni.
Te feltetted az uj softot? Milyen? Mivel tud tobbet v milyen hibakat javit?
-
meroly
veterán
Hát szép summa, azért már rendes asztali billentyűzetet is jobb fajtát lehet venni.
Én eddig a legdrágább alkatrészt egy sirocco elő-hátlapér adtam (25k). Pedig csak két darab vas volt, persze a készülék árát koránt sem növelte ennyivel, de nekem akkor ott az kellett és így mondhatom hogy megérte. Te is vedd meg bátran, ha az kell, hisz egyszer élünk -
-
meroly
veterán
De erre megvan a megfelelő magyarázat, hisz egy kvázi "butítottabb" verzió, a nagytesó az E71, ha nem zavarna a fém (és telne rá) akkor azt venném hisz sokkal többet tud, bár abból kihagyták a LED-et (de már erre is lesz megoldás).
Amúgy én is gyűjtő vagyok (cuccaim közt a gyűjtemény). Az álmom egy 6650-es, az aztán tényleg nem terjedt el! -
meroly
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest