Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joker12345
csendes tag
régóta szemezek ezzel a telefonnal, valamint a sony ericsson x10 mini pro-val. Mindkét telefon mellett rengeteg előny szól, és csak 1-2 hátrány. A mininél félek a mérettől, mennyire könnyű használni, valamint hogy sokan panaszkodtak az akksira, hogy 1-2 nap alatt lemerül(nem csak aktív használat mellett).
Az e63-nál viszont kijött a személyes problémám, hogy nekem a teljes qwertys telók furán hatnak női kézben (ja igen, csaj vagyok). Jó, találtam belőle fehéret, ami valamelyest enyhíti a férfias külsőt. Kihasználás szempontjából nem tudom melyiket mennyire használnám ki. Nem vagyok üzletasszony, de azért munkával kapcsolatos dolgokat jó ha tudok tárolni telóban, jelen pillanatban ipod touch tölti be ezt a szerepet
Miniben biztos hogy felesleges nekem az 5 mp-es kamera, de e63-ban is biztos vannak funkciók amiket nem használnék ki...Előnyök:
Mininél a külső, női szemmel elég szép példány, valamint hogy a qwery azért ott is megvan, könnyű a gépelés.
Nokiánál a kényelmesebb kezelés, akksi, valahogy a nokiákat mindíg megbízhatóbbnak éreztem. Ára is barátságosabb.Mindkettő mellett szól hogy mindenhol agyondícsérik őket...
köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 96%
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
- KÉK HONOR 50 lite 6gb ram , 128GB független Android 13 fut rajta
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Miniben biztos hogy felesleges nekem az 5 mp-es kamera, de e63-ban is biztos vannak funkciók amiket nem használnék ki...