Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Joker12345

csendes tag

régóta szemezek ezzel a telefonnal, valamint a sony ericsson x10 mini pro-val. Mindkét telefon mellett rengeteg előny szól, és csak 1-2 hátrány. A mininél félek a mérettől, mennyire könnyű használni, valamint hogy sokan panaszkodtak az akksira, hogy 1-2 nap alatt lemerül(nem csak aktív használat mellett).
    Az e63-nál viszont kijött a személyes problémám, hogy nekem a teljes qwertys telók furán hatnak női kézben (ja igen, csaj vagyok). Jó, találtam belőle fehéret, ami valamelyest enyhíti a férfias külsőt. Kihasználás szempontjából nem tudom melyiket mennyire használnám ki. Nem vagyok üzletasszony, de azért munkával kapcsolatos dolgokat jó ha tudok tárolni telóban, jelen pillanatban ipod touch tölti be ezt a szerepet:) Miniben biztos hogy felesleges nekem az 5 mp-es kamera, de e63-ban is biztos vannak funkciók amiket nem használnék ki...

Előnyök:
    Mininél a külső, női szemmel elég szép példány, valamint hogy a qwery azért ott is megvan, könnyű a gépelés.
    Nokiánál a kényelmesebb kezelés, akksi, valahogy a nokiákat mindíg megbízhatóbbnak éreztem. Ára is barátságosabb.

Mindkettő mellett szól hogy mindenhol agyondícsérik őket...
    köszi a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák