Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neszpras
csendes tag
Én isilyet szeretnék venni majd egyszer

-
Neszpras
csendes tag
Ezen a telefonon lévő QuickOffice programmal lehet szerkeszteni is vagy csak megnyitni a dokumentumokat?

-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok közeljövőben tervezem egy e63mas beszerzését. Egyedüli félelmem a korábban sokat hangoztatott lefagyás. A kérdésem az lenne ,hogy nagyon zavaró ez a probléma ,van e rá megoldás.És ajánljátok-e a készüléket
köszönöm -
VeRaLaDy
csendes tag
Hát... nekem friss óta annyi a bajom hogy többször is fagyott már meg mikor fogadni akartam hívást :S
Amúgy eddig minden rendben... én itthon csináltam pcsuittal.... -
<NewL>
addikt
A net megszakadhat, mert nem közvetlenül a telefonra tölti, hanem előbb a számítógépre és onnan a telefonra. Ezért inkább az USB kapcsolatra figyelj oda, hogy ott ne legyen gond. Ha megszakad akkor gáz van,utána bütykölheted egy Phoeinxel (bővebben Nokiaprogramok.hu forum részén) vagy beviszed egy Nokia szervizbe. Ha van rajta Nokia garancia és még nem csináltál firmware frissítést akkor inkább vidd be egy szervizbe.
Egy jó tanács,én így csináltam anno E71-en,és sikerült.
1. lépés: kapcsold ki a telefonodat
2. lépés: vedd ki a memória kártyát(ha tettél bele...)
3. lépés: kapcsold vissza a telefonodat
Utána Pc Suite vagy Ovi...frissítés...várás,izgulás...örömködésEzt a topicban találtam. Dátum előreugrást javították ki,meg nem tudom,majd jön egy felhasználó és leírja ,hogy mit.
De ha nincs semmi gondod a telefonnal kár frissíteni,nem sok minden változik,nem lesz villámgyors,nem lesz jobb a kamera,de gondjaid vannak vele,fagy vagy valami ilyesmi akkor ajánlom.
-
kutga
félisten
Üdv!
Frissítésnek vannak buktatói (teszem azt működésképtelen lesz a telefon...)? Mondjuk gondolom hard-reset megoldja ha valami nagyon elromlik. Azt hiszem este megpróbálom lefrissíteni, az enyémen 1.110......-es szoft van, a legfrissebb 2.010....... vagy vmi ilyesmi.
Meg tudom nézni vhol hogy mi változott az 1-es óta?

-
kutga
félisten
Sziasztok!
Szoftverfirrsítésnél megmaradnak a beállításaim, vagy minden elveszik (esetleg köztes helyzet áll fenn)?

Changelogot hol találtok, arról, hogy az egyes verziókban milyen változtatások vannak a korábbiakhoz képest? Nokia oldalá nem találtam, de lehet csak átsiklottam felette.

-
Szabeszka
aktív tag
Szűr ID-Tag alapján is; van benne hangszínszabályozó és sajátot is csinálhatsz. Van benne 3,5 mm jack is, szóval semmilyen átalakító nem kell hozzá, használhatod a saját fülesedet.
Kihangosítva nem szól annyira jól, mint az E71( de ugye annak fém háza van), de az átlagnál jobb. (bár sztem ez nem kulcs kérdés, csak az infó miatt). -
Wilika
aktív tag
Zenélni milyen ez a telefon? Ugyanúgy szűr ID-tagek szerint is? Hangszínszabályzó is van benne?
-
Szabeszka
aktív tag
Igen, van benne hotswap, asszem csak annyit kell csinálni, hogy megnyomod a kikapcsoló gombot és ott találsz egy olyat, hogy memóriakártya eltávolítása. Így már biztonsággal kiveheted a memkártyát.
Én úgy tudom, hogy elég csak másolni a tartalmát, de ebben nem vagyok 100%ig biztos. -
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Kezeli a telefon az SDHC kártyákat vagy csak sima MicroSD megy bele?
-
-
pdw
csendes tag
Nekem ugy minden harmadik napon kell tolteni, de folyamatos BT megy (kb este 10-ig) a headset miatt. Wifizni keveset szoktam, de az email lekerdezes is megy 30 percente 3G-n.
Bluetooth hasznalat elott azonban boven eleg volt hetente egyszer (persze ugy hogy ejszaka offlinera volt allitva). -
zorzy4
addikt
válasz
VeRaLaDy
üzenetére
Nem értem miről beszél előttem a kolléga. Elég sok tapasztalatom van telefonokkal aksikkal, gyűjtő vagyok és a különböző szaklapokat is olvasom. Nézzük a tényeket. Bár a mostani li-ion akksikra bármikor rá lehet tölteni, az első töltéseknek, itt is hosszúnak kell lennie, létezik még a formázás. Általában mikor a töltés jelzés befejeződik a készülék még csak a töltés 80-90%-át éri el. Teljes tökéletes töltést kikapcsolt telefonnál érhetünk el. Mivel az akksi töltésnél veszít el egy "életet" minél ritkában töltjük annál jobb. Ha valaki kételkedik szívesen belinkelem a telecom magazin ide vágó cikkét. (természetesen a szerkesztőség hozzájárulásával)
-
-
VeRaLaDy
csendes tag
Én kb 1 órát telefonálok, wifi kb fél-1 óra, e-mail letöltés.
és 3 naponként töltöm. -
zorzy4
addikt
Nagyon vicces. Mi a fenének jössz ide kötözködni, menj egy politikai fórumra ott kiélheted magad. Az értelmesebbeknek, Kb napi egy óra vifi+kb fél óra beszélgetés, munkába tekerés, és hazafelé, egy óra bt, esténkén kb egy óra zenehallgatás. Na így megy el simán öt napig. Annak nem fog aki hazaviszi az új telefont pár órát tölti és aztán rohan a haveroknak mutogatni.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Az akkuidőről mit lehet tudni tapasztalatból?
Most egy 6650-est nyúzok, folyamatos BT-vel, és hát nagyjából naponta kell töltögetnem a telót.
Az E63-at is főleg BT-vel, néha Wifi, inkább 3G hálózatokon próbálgatnám, mit gondoltok, meddig fogja bírni?

-
VeRaLaDy
csendes tag
Kéne egy kis segítség!
Letöltöttem a PC suit-ot és raktam zenéket a telefonra. De amiket gépről raktam azokat a fájlkezelőbe rakja, és onnan nem tudom a lejátszási listába tenni őket. Amit viszont bluetooth-on küldtem és mentettem el azokat meg a galériába rakja, azzal nincs is baj, mert onnan tudom őket használni, de fájlkezelőből nem tudok a lejátszási listába tenni számokat.Én vagyok béna, vagy tényleg nem lehet, ha lehet hogyan?
Sürgős lenne :/
Előre is köszi -
zorzy4
addikt
Megint eljátszotta hogy, felvenném és lefagy. Új szoftal.

-
pdw
csendes tag
Az eredeti 100.xx-es szeria hagyott nemi kivannivalot maga utan, de az uj 200.xx-esben meg nem talalkoztam rendellenseggel (kb. 1 hete van fent). Ugyhogy mostmar egeszen stabilnak tunik. A webbongeszojet passzolom, en opera minizem (sokkal hasznalhatobb mint az alap sztem). Az akksija meg teljesen kiraly, en ugyan nem telefonalok tul sokat, de olyan 4-5 naponta dugom csak fel a toltore. Azert intenziv wifizes, netradio, esetleg vmi jatekkal ezt is ~2 naponkent tuti tolteni kell.
-
VeRaLaDy
csendes tag
juhuu megvettem én is! Nagyon tetszik mondjuk még hozzá kell szokni
még nem tudom meik szoftver van rajta, de majd megnézem. Most is róla írok. Eddíg még minden szép és jó. -
VeRaLaDy
csendes tag
juhuu megvettem én is! Nagyon tetszik mondjuk még hozzá kell szokni
még nem tudom meik szoftver van rajta, de majd megnézem. Most is róla írok. Eddíg még minden szép és jó. -
zorzy4
addikt
Sziasztok egy kis segítséget kérnék! Felrakattam a 200.21.012es szoftvert. Minden szép és jó csak a sima fm rádiót nem tudom semelyik billentyűhöz hozzárendelni. Valaki megnézné akinek ugyan ez a verzió van már fenn. Hogy neki megjelenik a hozzérendeléseknél, mondjuk pl az üzenetek gombnál?!
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Én is gondolkozom egy ilyen telón, mielőtt tényleg megvenném, lenne pár kérdésem.
Az első és legfontosabb...mennyire stabil az operációs rendszere? Jelenlegi telefonom egy szintén Symbianos Nokia 6650, nem tudom pontosan melyik szoft van rajta, de kb egy év használat után azt kell mondanom elég bugos. Főleg a webböngészővel van problémám, gyakran lefagy vagy csak egyszerűen kilép, olyan is volt, hogy a telefonmemória hiányára hivatkozva egyszerűen kilépett, úgy hogy semmi nem volt megnyitva. A webböngésző stabilitása nagyon fontos lenne, mert elég sokat fogom használni.
A másik, mivel csak hozzávetőleges adat áll rendelkezésre, meddig bírja az akksija aktív használat melett? A mostani telóm (6650) telefonálásra sms-re nagyon jó, mihelyt azonban elindítok vmi egyéb alkalmazást (GPS, wap, pl) az akksit nagyon hamar lehúzza.
A harmadik kérdés inkább szolgáltatófüggő. Tudom ebben nincs HSDPA, ezért azt szerettem volna kérdezni, hogy egy sima T-mobile-os előfizetés mellé jár-e HSDPA, vagy pedig sima 3G - web'n'walk (az egyébként biztosan van a mostani előfizetésem mellé)
És végül, mivel már csak GSM boltokban kapható, tudna vki ajánlani egy megbízható helyet?
Minden segítséget köszönök!

-
pdw
csendes tag
Bocs spamolaser

Szoval van 4 uj theme: White es Black Business/Personnal, a Black ugyan elegge szurke, de egesz pofas (viszont igy 5 perc utan nagyon nem megy a kek szinu telefonhoz.
Alapvol fel van rakva vmi Ovi Contacts, es Files on Ovi az Installations ala, ezenkivul van alapbol youtube, myspace es facebook a mediaban. Gyorsan le is toroltem oket (A youtube legalabbis csak egy link a youtube kliensre).
(A sebesseg, valaszido tekinteteben eddig nincs gond, mintha egy icipicit minimalisan gyorsabb lenne, de ezt most meg igy nem tudom megmondani.)
Az a nevezetes menu befagyas itt is elojott (Installationsbol Ovi contacts-bol torteno kilepeskor, sajnos letorolni nem lehet), viszont kb 5mp-el kesobb mar mukodott megint.
No egyelore ennyi, majd meg irok, ha jon vmi.
-
pdw
csendes tag
Na fent is van, nemsokara irok hogy eszrevettem e vmi valtozast.
200.21.012
18-06-2009
RM-437Az adatok most.
-
pdw
csendes tag
Latest available software for Nokia E63, product code 0568869
Version: 200.21.012Mar csak egy windowsos gepet kell keresnem

Ja meg megnezni hogy mit csinaltak benne. -
VeRaLaDy
csendes tag
Már kijött a legújabb szoftver frissítés? mert ha megveszem akkor rögtön frissítetem is nokiába.
-
VeRaLaDy
csendes tag
Nicis tokokba nem fér bele? :S
-
VeRaLaDy
csendes tag
Megtapiztam élőbe pirosba (L)
nagyon szép, Győrbe photohall-ba fogom beszerezni
Mekkora tok kell hozzá? -
bboss
csendes tag
hello,
most egy kérdést szeretnék feltenni. A teszt végén a soecifikációban szerepel hogy rss van.
Kérdés hol ? hol lehet bellitani, mert ha be van épitve akkor legalább erre nem kellene plusz szoftvert feltenni. -
bboss
csendes tag
Hello,
nem tudom valaki próbálta e már a T-Mobilos MobilTV-t használni a telefonon.
Leírom a tapasztalatokat mert sajna nem is fogja tudni használni.E63-om van hardwerileg legyengített E71 ugye. Ha jól tudom a két típus alapszoftvere ugyanaz. A probléma az, hogy szeretném használni a MobilTV-t de amikor megpróbálom letölteni a klienst mindig azt mondja , hogy nem vagyok kompatibilis a szolgáltatással.
Felhívtam t-mobilt de azt mondták, hogy amit ők forgalmaznak és tesztelték, az benne van valami adatbázisba náluk és amikor telepíteni akarom akkor lekérdezi a készülék típusát és ugy engedi telepíteni a klienst.
Felhívtam technikust is t-mobilnál azt mondta, hogy esetleg próbáljak meg egy e71 szoftvert rátenni egy e63-ra, de hát ugye ez elevel döglött mert a szoftver updtae nyilván nem engedné, meg nem is cseszném el a telefont.Szóval van valakinek esetleg építő 5lete, hogy hogy lehetne mégis használni egy független készülékkel a MobilTv-t ha nincs akkor lemdom a szolgáltatást oszt t-mobil igy járt.
Vagy egy másik kérdés, tud-e valaki olyan tv klinest s60-ra amivel tudom nézni az rtl tv2, m1 m2-t.
Sima streamet próbáltam de nem jött be.
Benn voltam személyesen is, ott azt mondta a szervizes kolléga, hogy ez bizony ügyfeleknek gáz, mert semmit nem tehetnek. ha nincs benn valami adatbázisban a telefon akkor nem fogja tudni igénybe venni sem a web'n'walot sem a MobilTV-t.
Mondtam, hogy hát akkor nosza rjat vegyük fel az adatbázisba ugyanazokkal az adatokkal mint az E71-et, hát azt nem lehet mert azt csak a teszt csoport teheti meg. Mondta, hogy a különböző PDA-knál ugyanez a gond, mivel ők nem tesztelték nem vizsgálták hiába birnak ugyanolyan tulajdonsággal mint az általuk forgalmazottak nem fog működni, csak lebutítva.
Tud valaki esetleg mobil tv kliens programot vagy streaming címet tv-khez.
köszi
-
pdw
csendes tag
válasz
VeRaLaDy
üzenetére
Nekem kb. 2 honapos. Eddig semmi jele nincs kopasnak (nem is varnam
). A hatoldalon meg csak az ujjlenyomatok/zsir latszik meg.A memoriakartya filleres dolog. En 2500er vettem 4G-set a Saturnban.
A harmadikot passzolom. Edigital-ban en 60-ert vettem a keket, de most 70 a piros. Ki erti ezt?
-
VeRaLaDy
csendes tag
Sziasztok
Egy hónap múlva tervezem E63 vételét, pirosban.
Érdekelne:
-Mennyire kopik a műanyag
-Jelenlegi árak: olyan Gsm boltok pesten ahol talán nem vernek át, Nokia márkabolt, és szolgáltató, vagy esetleg, saturn, media markt......
-mennyiért lehet Memoria kártyát venni bele.előre is köszi
-
pdw
csendes tag
SiC! FTP-ben lehet valahogy egy billentyuvel Mark/Unmarkolni a fileokat? (Hogy ne kelljen a menuvel szorakozni tobb tucat file eseten?)
-
verser233
senior tag
Sziasztok!
E63-hoz keresek olyan headsetet amibe vagy olyan fülest csatlakoztatok hozzá amilyet akarok, vagy ha ilyen nem létezik hozzá, akkor olyat ami már eleve az "agybadugós" változat.
Tudnátok javasolni párat, én sajnos nem találtam -
zorzy4
addikt
Nem tudom mikor fog megjelnni, de nem érdemes feltenni, mert még rosszabb mint az előző. Pl a rádió is elfelejti az állomásokat, vagy lefagy hívás közbe, és még ott a dátum gond. Úgyhogy én várnék még egy verziót. Arra meg nem érdemes várni, hogy a nokia oldalán fenn legyen az úgy sem az igazi frissítés. Inkább zaklasd a hozzád legközelebbi nokia szervizt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Filmvilág
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- BestBuy topik
- Napelem
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 90 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszönöm

). A hatoldalon meg csak az ujjlenyomatok/zsir latszik meg.