Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- MIUI / HyperOS topik
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hitelesített viszonteladói programot indított az Ulefone
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
szige
tag
Szia.
Az E63-on alapból nincs skype, de akár az OVI store-ból, akár a skype weboldaláról le lehet szedni ingyen. Persze internetkapcsolat kell hozzá, de wifi is jó.
Arra figyelj még, hogy néhány szolgáltató tíltja a VOIP-ot a hálózatán, vagy csak speciális csomagoknál engedélyezi. Ennek érdemes utánanézni. -
Lejszi
senior tag
-
Bocaa
senior tag
Megéri még mostis E63-at venni?
Szerintem ár-érték bajnok. Qwerty,wifi,symbian
Facebookozni próbáltatok rajta?
Vagy vmi msn-programot esetleg mert ezekmiatt is kellene a teló ,h "kényelmesen" tudjak msn-ezni róla meg e-mailt írni. A másik amit kinéztem az 5630 olyan volt már előtte azis jó de sima billentyűzet miatt az e63 szimpatikusabb
-
jokerke86
tag
Az E63 jo es kesz, eddigi legjobb telefonom. Igaz a tobbi szemet volt
Na de komolyra forditva a szot kb mindent tud amire szukseged van es meg olyanokat is amire nincs. Az E71 kisoccse, ki vannak belole szedve a felesleges dolgok, GPS 1x kellett volna eddig mindenaron, akkor ott volt a mobilnet es a google maps. Blacberrym nem volt es eddig csak nehany jart a kezemre, de akkor is csak rovid idore. Az E63 akkuja nagyon fasza, annal jobbat, izmosabbat nem hiszem, hogy valamelyik gyarto is adna a telefonjaval. A telom nagyon strapabiro, volt leejtve meg se kottyant neki es meg azt is kibirta, amikor odaadtam a 3 eves unokaocsemnek. A kijelzoje mindenfele fenyviszonyban nagyon szepen latszik, a gombok tapintasa pedig gumiszeru, nagyon kellemes es a meretei is megfeleloek. A Balckberrynek a billentyuzete eleg kopogos muanyagnak tunik. Szamomra fontos a gombok tapintasa, ilyen szempontbol az E63 nalam veri az E72-t is. Kezdesnek ennyi, mert mar igy is regenyt irtam, de ha van konkret kerdes akkor arra tudok valaszolni.Minolta5, ha mar szobahoztad az 500-as softot, akkor meg tudod mondani h mivel jobb a 400-asnal? Nekem 2 napja jott meg az email h tehetek uj softot legalisan a telomra, mert kartyafuggo es ilyenkor lassabban mennek a dolgok. Gyorsan meg is lestem, hogy milyent, hat a 400-ast. Mondjuk 110-esrol igy is jol esett a valtas. Eddig annyi kulonbseget vettem eszre, hogy lezart billentyuzettel ha hosszan nyomom a Space billentyut, akkor nem kapcsolja fel a lampat ugy mint eddig.
-
chinymie
csendes tag
-
chinymie
csendes tag
Sziasztok!
Ugyanazon az áron tudnék nokia e63-ast vagy blackberry 8520-ast venni. Tudnátok tanácsot adni, hogy melyik lehet jobb?
Köszönöm... -
pdw
csendes tag
Amugy mi a kulonbseg a v400 (amit a nokia.com-on irnak) es a v500, amit 5 perce raktam fel kozott?

-
Folee
tag
válasz
atomchicken
üzenetére
Köszi! Közben megtaláltam máshol. Most már magyar nyelv is van az eszközön.

Már csak magyar billentyűzetet kell szereznem, mert a karaktereket jól megkeverte a magyar product code. -
zorzy4
addikt
válasz
atomchicken
üzenetére
Akkor te már használod a v500at? Milyen?
-
Folee
tag
Egy kis segítséget kérnék, ha valaki még olvassa a topikot.
E63 magyar product code kellene nekem.
Akinek magyar billentyűzetes a telefonja, szeretném megkérni, hogy az akksi alatti fehér címkén szereplő CODE-ot írja be ide.
Előre is köszi! -
jokerke86
tag
nekem nem azzal van a problemam, h soft frissites utan nem fog mukodni, hanem azzal h maga a terkep szar, egesz romania 10 mega, a szulovarosom ami 38000 lelket szamol epp h csak meg van emlitve, de a 400k lakosu kolozsvaron sincs meg csak a nehany nagyobb utca es par mellekut szarul abrazolva. Magyarorszag 60 mega pedig fele akkora, mint romania, de meg ott is vannak hianyossagok jocskan. Nekem az kell h a terkep legyen teljes es legyen minden rajta, ezert tetszett a google maps, de valami iGO v TomTom szeru is jo lenne. a terkep kell neke, ha vhogy menne, de csak iPhonera, win mobile-ra meg androidra lattam, mintha a symbian lenne a fekete barany.
-
-
jokerke86
tag
Leszedtem egy google maps klienset az E63-masomra, de mindig letolti az aktualis terkepet, amire szuksege van. Nem tudjatok, hogy honnan lehetne letolteni a terkepeket, hogy memoriakartyarol hasznalja es ne wifi-n vagy mobilneten keresztul szedje? En csak a terkepet hasznalom, mert ugye GPS vevo a telefonban nincs, de a terkep az kurvajo, az OVI Maps emellett egy vicc. Ha erre nem tudtok megoldast, akkor van valami mas terkepsoft, ami reszletes, jo minosegu es fel lehetne tenni a telefonra? pl valanmi iGO v TomTom szeru cucc ...
-
-
jokerke86
tag
Itthon h legyen wireless netem az E63-masomhoz egy laptopra feltettem egy kis programot ami igy wireless routerkent mukodik. Mindennek oszt a rohadek netet, mas laptopoknak, iPhonenak, ami csak van, de az E63-masom olyan rohadt lassan csatlakozik hozza, hogy az valami szornyu. Be sem hozza az oldalakat es 10-bol 9x nem jon letre normalis kapcsolat, mindig csak "connecting". Amikor meg normalisan vmilyen wifi routertol kapom a netet, olyankor nincs gond. Most a telefonnal vagy a laptoppal vagy a programmal vag mivel lehet a gond? Jo volna ezt valahogyan kikuszobolnom. Valakinek otlet vagy volt-e hasonlo helyzetben?
-
Agyasima
őstag
Keresztkérdés: régi SE K770-emben volt egy olyan pöpec szolgáltatás, hogy lehetett vele Bluetooth-on keresztül távirányítani a PC-t. Ezt valahogy meg lehet oldani egy E63-mal? Gondolom valamilyen programot kellene hozzá telepíteni, de a Google nem dobott értelmeset a keresésemre. Valakinek ötlete?
-
szige
tag
Ja, bár a chat-en kívül a többiek már az előző verzióban is rajta voltak. Chat-et meg én tettem fel, nekem tetszik, néha hasznos, hogy bárhonnan tudom használni a gmail chat-et, ha kell.
Nokia emailt is használom, igaz, nem exchange-el, hanem gmail-lel azt is, megy a push is, nekem tökéletes. Most már nálam sincs gond a wifivel, csak a frissítés után szórakozott.Ja igen, azt elfelejtettem, hogy touch kizárólag teljes, slider qwerty-vel.
A virtuális billentyűzetet én is utálom. -
YAS-dude
őstag
Pl azért jó a touch, mert nem kell navigombokkal lapozgatni az ikonok, menüpontok, lista tagok között, hanem oda bökhetsz az ujjaddal, ahova akarsz a képernyő területén. És ha felcsúszik a képernyőre a virtuális billentyűzet, még úgy is nagyobb hely marad, mint a mostani 2.4".
-
szetib
tag
Lehet pár év múlva változik a véleményem, de a touch szerintem még tök felesleges. Végül is csak a nagy kijelző ami jó benne, képek/videók/web/navi, de kb ennyi. Ezért lenne jó csak egy egyszerűen nagyobb kijelző, a touch nem fontos hozzá. A billentyűzetet meg vhogy úgy kellene kihúzni a készülékBŐL -nem alól-, mint az N8-ból az akksit. És akkor nincs szintkülönbség a kijelző és a bill. között. Szerintem megoldható lehetne. A touch mire jó? Minek böködni egy kijelzőt mikor azt nézem? Nem hinném, h ennek igy kell lennie. A kijelző az kijelző, max a virtuális futurisztikus kezelhetőséghez kell egy másik panel, amit már az összefogdosásra találtak ki. Ha írok az iphone-nal v androiddal pl emailt, sms-t, webcimet a böngészőben, skype-chat...akkor is 'kitakarja' a kijelző nagy részét, ha E63-on írok nekem van ugye fix 2,4coll terület visszaolvasni, mint most például. A kijelző nyomogatása szövegbevitelhez -szerintem- nem olyan jó mint valós billentyűzeten. Praktikus persze, mert most ez van, de később mi lesz?
-
szetib
tag
Nálam is az új firmware figyel, de azon kívűl, hogy a teljesen felesleges, engem abszolult zavaró Ovi Contacts, Ovi Store, Ovi Chat most már letörölhetetlen a telefonról, más újdonságot nem hozott. Az Ovi Files letörölhető, éltem is a lehetőséggel. Az Ovi Contacts-ot eddig -az előző firmware-en-, le lehetett szedni, ha rátöltöttem az 1.5ös verziót, ami nem kompatibilis és utána eltávolitottam. Ez béna chat meg mindig visszajön egy restart után. Használja valaki a nokia emailt? Én már 2x rápróbáltam, de egyszer sem sikerült maradandót alkotnom vele, az egyszerűbb gyári "default" email kliens gyorsabban működik, ha meg html-ben akarom megnézni akkor megnyitom az attached file-t és kész (a böngészőben nyitja meg). Ennél még nem volt gyorsabb ez a Nokia féle Mail for Exch., de szivesen olvasnám az ellenkezőjét ha vkinek van jobb tapasztalata.
Nálam a wifi nem változott, legalább is nem feltünően. Működik 'szt jóvan.E5-öt akarok. Most. Az E63-ra meg új házat+billentyűt! De csak gyárit. Ezeket mé nem lehet megrendelni az Ovi Store-ban??? Ja, hogy nincs erre külön osztályuk? Szivesen bedolgoznék.
-
szige
tag
Nekem a következő telefonom touchscreen lesz, mert ki akarom próbálni. Android lehet, hogy a jövő, de még nem a jelen. Sok újat tud, de sok olyat, ami egy Nokiának természetes, egy android még nem tudja üzembiztosan. Ettől függetlenül majd meglátjuk, hogy androidos htc, vagy új nokia lesz-e.

Más: feltettem az új szoftvert, de egyelőre semmi újat nem találtam benne. Már az előző stabilitásával sem volt bajom, állítólag ez azóta javult. Plusz új a wifi kezelése, ami nálam úgy jelentkezett, hogy telepítés után nem működött, de aztán pár újraindítás után megoldódott.
Másnak tapasztalat? -
t.rudolf
csendes tag
Én anno coca colával nyertem ilyet, jó volt de az ára még jobb

-
jokerke86
tag
Nekem meg viszonylag uj a telefonom, uh nem tervezem a kozeljovoben, h lecsereljem, de h valaszoljak a kerdesedre, szerintem egy E72-es vagy az utodja lesz a befuto nalam. Ha mar iPhone-on is gondolkoztal akkor van annal jobb/szebb/okosabb/hasznalhatobb/stb... alternativa. Pntosabban lesz, mert meg nem jott ki tudtom szerint az N8-as Nokia. Ha touchos telot vennek akkor azt valasztanam.
-
szetib
tag
E63/E71 userek! Váltással hogy álltok? Ki lesz az utód? Szétnyálaztam többször a kínálatot, de ennél jobb telefont sehogy sem találok. Magánvélemény. Iphone-t már többször nyúztam, még mindig nem érzem kényelmesnek. A hasznossága pedig drága, habár attól függ ki mit tölt rá... Szerintem csak vinné a pénzt. Tegnap egy X6-ost próbálgattam, a touch-os symbian nem jön be sehogy sem. Lassú, sok a melléütés. A régebbi symbianokat nem venném számitásba, N800, N97/mini, ill a közelgő C6-ban sem érzem még a birtoklási vágyat. Klasszikus formára már nem vágyok (qwerty maradhat), eddig az E5 az amitől kicsit hígabb lett a nyálam. Az E72 szép, külsőre tán mindegyik az a fentiek közül, de nem hoz olyat amit feltétlen használnom kellene. Android? Valaki fog Androidra váltani? (lehet már be se néz ide...)
Nekem még az Android sem az az elájulok tőle telefon. Persze azért érdekel mit tud meg azt hogyan, de attól még az E63ason is jól elboldogulok. Ezen úgy gépelek mint a villám, gyors, és még csak most kezd az akksi gyengébb lenni. (2napot vígan megy rengeteg wifizéssel, kevés telefonálással)
Egyelőre az E5-öst várom, nagyon szép, és borzasztóan örülök, hogy csak a task és az üzenetek gomb maradt meg, a másik kettőt lehagyták. Korábban is kiadhattak volna egy ilyet! A kijelző lehetne már nagyobb, nem baj ha nagyobb lesz tőle a telefon. Még 2db E63/E71 is elfér a zsebemben. Legalább nem dőlne el járás közben.
Már 15 hónapja nem vettem telefont!! Milyen élet ez így?!? :-D -
jokerke86
tag
Tudtok vmi jo messengert ajanlani, amit az e63-masomra feltehetek, es mobilneten de leginkabb wirelessen keresztul tudok hasznalni? olyan kellene amin be tudok jelentkezni a yahoo messengerre, lehet ilyen univerzalis messenger is, de a yahoon van a lenyeg, h azt tamogassa.
-
jokerke86
tag
A Maps-nel beallitottam, h ne kapcsolodjon netre es ne csinaljon nagy adatforgalmat, hanem a sajat terkepeit hasznalja. A helymeghatarozast (positioning) is kikapcsoltam, de amikor ujra elinditom a Maps-t, akkor ujra be van kapcsolva a helymeghatarozas. Valaki nem tudja, hogy hol tudom teljesen kikapcsolni, mert ez igy eleg idegesito h visszaallitja magat???
-
Szabeszka
aktív tag
válasz
Quaresma
üzenetére
Esetleg töröld ki a hozzáférési pontok közül azokat, amiket nem akarsz használni.
De ilyenre legjobb megoldás a WeFi (én ezt használom) vagy SmartConnect - Birdstep nevű programok, amiket ovi store-ból is le lehet szedni. Beállítod, hogy mire akarsz csatlakozni, miket részesítesz előnyben és akkor csak azokhoz fog kapcsolódni. -
szige
tag
válasz
Quaresma
üzenetére
szia. A natív böngészőben az opciók/beállítások/általános/hozzáférési pontnál lehet megadni, hogy mindig kérdezzen rá, vagy beállítani a kívánt wlant.
Wlant megadni állandó hozzáférési pontnak (hogy a wep kulcsot ne kelljen mindig beírni, hanem automatikusan felismerje) a menüben a csatlakozás/kapcs.kez./elér.wlan.hál alatt lehet. -
Quaresma
aktív tag
válasz
jokerke86
üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Az az igazság ,hogy nekem arra lenne szükségem hogy ha rákattintok egy hivatkozásra vagy csak netezni akarok akkor minden esetben ugye kérdezze meg a telefon hogy mit használok..ezt ugye azért hogy kilőhessem a mobilnetet..tehát csak wifi legyen..operát msot megpróbálom, de msot egyelőre minden esetben pannon internetel akar csatlakozni és a wifit nem ajánlja fel..
-
jokerke86
tag
válasz
Quaresma
üzenetére
Menu, tools, settings, phone, network, network mode es ott kivalasztod a GSM-et, igy nem lesz 3G-d, de attol meg a mobilneted fog menni, csak szarul, 2G-s sebesseggel. H mit hasznalsz netezesre azt a bongeszobe allithatod be. Ha a 3G-t kikapcsolod az akku is tovabb fogja birni.
Netezeshez en ajanlom, h tegyel operat. Jol mukodik, epp a flashet nem tamogatja, uh youtube nem fog menni rajta. Operat elinditod, menu, lenyilo lista, settings, advanced, connection, es kivalasztod, h Easy WLAN vagy egyszeruen az "Always ask"-re teszed es hasznaatkor kivalasztod a wifi-t, ha nagyon kell a net es nincs wifi akkor meg mindig kivalaszthatod a mobilnetet.
-
Quaresma
aktív tag
Sziasztok!
Ma vettem egy Nokia e63-mas telefont és lenne egy kérdésem:
Mivel dominós csomagban vagyok,ezért csak Wi-Fi-n keresztül szeretnék netezni..
a telefon azonban állandóan pannon interneten keresztül akar kapcsolódni ,illetve a bal felső sarokban folyton ott van a 3g felirat..a kérdés az lenne ,hogy hogyan tudnám kikapcsolni ??
Csak a Wi-Fi-re van szükségem
választ előre is köszönöm -
meroly
veterán
Srácok!
Lehet kérdeztem már, de a képeket gyorsan elmenti? -
szige
tag
válasz
jokerke86
üzenetére
Nem tudom, hányszögeléses, ez a mobil adótornyok alapján lövi be a helyzetedet.
Nem, az alap térkép annyit tud, hogy ha rákeresel egy helyre, megmutatja, ill. útvonalat is tervez hozzá. Ezt eddig az e63 is tudja. Egy újabb nokia viszont oda is irányít, azaz kanyarról kanyarra írja/mondja, h 'most fordulj jobbra' stb, akár autóval, akár gyalog mész. Szerintem keress rá a mobilarénán a vonatkozó cikkre, van videó is. -
jokerke86
tag
Kosz a tippet, kikapcsoltam a helymeghatarozast, ez a haromszogeleses modszeres helymeghatarozas akar lenni?
Masik kerdes: Hogy erted h a navigaciot tettek ingyenesse? Ez azt jelenti h ingyen hasznalhatom a GPS-t ami mar amugyis benne van a telefonba? Vagy a GPS soft volt elofizeteses?
-
szige
tag
válasz
jokerke86
üzenetére
A térképek ezelőtt is ingyenesek voltak, a navigációt tette ingyenessé a Nokia, de csak bizonyos GPS-es modellekre.
Javaslom, hogy a helymeghatározást is külön kapcsold ki, én azt kihagytam külföldön és elég sokba került.
Ha valaki feltette az új szoftvert, írhatna egy rövid beszámolót, mi változott.
-
jokerke86
tag
Kozbe megkaptam, az volt a baj, h automatikusan kapcsolodott az internetre, de a beallitasoknal ezt ki lehet venni. Mostmar a kartyara felmasolt terkepeket hasznalja. Nem gond h csak az e71-re adtak ki, mivel kivalasztod valamelyik telefont a nokia oldalan aminek ingyenesse tettek, ott le tudod tolteni a Nokia Map Loadert. A program automatikusan felismeri h milyen telefonod van es csak annyi a dolgod h kivalasztod, h milyen terkepeket akarsz telepiteni es teszi fel gond nelkul barmire. Feltettuk egy E75-re es az en E63-masomra es mindket telefonon gond nelkul megy, jah es egyik sincs azon a listan aminek ingyenes a terkep.

-
jokerke86
tag
Letoltottem a Nokia map loaderrel a mapshoz a terkepeket. A menuben a Tools --> Maps alatt amikor elinditom a terkepsoftot, akkor valamiert nem akarja a letoltott terkepeket hasznalni, hanem csinal nekem egy jo kis internetszamlat, mert mobilnettel tolti le a terkepeket. Mi erre a megoldas? Neha jol jonnenek a terkepek meg GPS nelkul is
-
jokerke86
tag
Nem az a baj h nem lehet kijatszani az ilyen korlatozasokat. En is megszereztem azokat a programokat amivel pl ra lehet eroltetni egy ujabb softot, de az csak ugy megy h atirja a product kodot egy olyanra, amire fel lehet tenni az uj sofoto. Ezzel a garanciam el is uszott fuggetlenul attol h en csinalom v valamelyik szervizes.
Van tartalek telom, a regi, de nem szivesen valok meg ettol meg egy napra sem. Nagyon bejovos fajta
-
-
jokerke86
tag
A multkor azt mondtak h egy nap amig meglesz. Annyit nem lehetek telefon nelkul. Es nem vok meggyozodve h nem ugyanazt mondjak amit a nokia oldalan, h a jelenlegi a legujabb soft amit ra lehet tenni.
Te feltetted az uj softot? Milyen? Mivel tud tobbet v milyen hibakat javit?
-
zorzy4
addikt
Megjelent a 410es szoftver az e63 ra.
-
Kvasir
tag
Köszönöm XD Megnézem

-
jokerke86
tag
Ami a WC-n emailezest illeti, van egy email kliense, ugy kepzeld el, mint az outlook-ot csak epp telefonon. Az email szolgaltatonak tamogatnia kell az emailek automatikus tovabbitasat, ez a google-nel igy van, yahoo-nal mar fizetni kell erte, h mukodjon. Kivalaszthatod h pl a beerkezo leveledet ha torlod akkor csak a telefonrol v a gmailes postaladadbol is torolje. Eleg jol mukodo kis program. Kb annyi az egesznek a beuzemelese h beirod a varazsloba az emailcimedet es a jelszavadat, es meg esetleg kivalasztod ha akarod h milyen kapcsolatot hasznaljon internethez. Tok egyszeru.
A soft frissitese magaban foglaja, h minden adat elveszik, ez ertheto az emailekre, sms, telefonszamok, telepitett progranmok, testreszabas, stb. Kb mindent torol es felteszi az uj softot (ha van). Nekem pl nem teszi fel, mert kartyafuggo
es erre meg nincs uj soft, de a regi is jol mukodik. Resetelni 1x reseteltem, de nem volt egy tul emlekezetes elmeny, kb 5 gombnyomas az egesz es nincs benne semi erdekes. -
Kvasir
tag
Sziasztok!
Engem ez a WC-n való emailezés érdekelne
Leírnátok, hogyan működik?
Az otthoni hálózatomhoz és a GMail-fiókomhoz férnék hozzá wi-fin.Szerk.: még egy konkrét dolog: álló SIS témával mi történik fekvő kijelzőn?
+ még egyéb kérdésekkel is zaklatlak majd benneteket, frissítés, reset, stb.
-
Nemadam18
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudtok valami olyan programot E63-as telefonra amivel mondjuk letudok kódolni programokat,képeket meg ilyesmi dolgokat.
Köszi előre is a segítségetek.
Ádám -
meroly
veterán
Hát szép summa, azért már rendes asztali billentyűzetet is jobb fajtát lehet venni.
Én eddig a legdrágább alkatrészt egy sirocco elő-hátlapér adtam (25k). Pedig csak két darab vas volt, persze a készülék árát koránt sem növelte ennyivel, de nekem akkor ott az kellett és így mondhatom hogy megérte. Te is vedd meg bátran, ha az kell, hisz egyszer élünk
-
szetib
tag
A readerröl nem tudok semmit. Esetleg ha megnézed a nokiaprogramokon hogy van-é olyan verzió, akkor valószinű. Ha meg még olyan felbontásban is van, akkor meg biztos elfut.
Engen az érdekelne, hogy a telefonról neten keresztül rá tudok-e menni az otthoni gépre. Esetleg tudok fel-, letölteni onnan? A legjobb persze az lenne, ha programot is elindithatnék, leállithatnék. Vagy ilyet az Iphone tud? -
Airnold
tag
Sziasztok! A MobiPocket Reader elfutkos rajta? E61i-n ment, gondolom ezen is kéne, de nem vennék zsákbamacskát. Valakinek tapasztalat, vagy hajlandóság egy gyors telepítésre?
Előreisköszi! -
meroly
veterán
No most végre van egy használt, most meg persze már nem akarok, nem tudok venni.

-
szetib
tag
válasz
jokerke86
üzenetére
Ha ez a beépitett szótár tetszik, és ezt akarod használni, egy kicsit trükközni kell vele. Letöltöd a nyelvi csomagokat (a szótár programban van egy link ami rögtön odavisz), elrakod a memkarira, és azt telepited amelyiket használni akarod. Nekem is 3 kellett, kettőt tároltam külön és mikor kellett, bemásoltam. C:/system/data/dictionary mappa. Nem kell hozzá hack. Van egy másik szótárprogi, az MSDictionary, magyar fejlesztés, az kezel több nyelvet egyszerre. Mivel nekem elég a HU-EN-GE, nem igazán zavar hogy nem kezel még egy negyedik nyelvet. Ezeken kívűl még van google netes fordító widget szerű alkalmazás, az vhogy nem jött be.
Ha a beépitett böngészőből ugrasz a google oldalra, onnan meg a Forditóra, ott is fordithatsz online, de olyan lesz amilyen. -
jokerke86
tag
Kezdetbol a szotarhoz fel volt telepitve az angol nyelv, es segitsegevel tudtam forditani szavakat angolrol angolra. Most toltottem hozza magyar, roman es nemet nyelvcsomagot a nokia oldalarol es telepitettem is oket. Errefel amikor inditom a szotarat, nem az a kerdes, h mit szeretnek forditani, hanem hogy melyik nyelvet szeretnem torolni. Ezenkivul meg az Exit volt egy lehetoseg. Amikor lattam h semmi eselyem, toroltem a romant h hadlam mi lesz, errefel elindult. Ez a @#$%^&* szotar csak 3 nyelvet kepes kezelni??? Van valami mas szotar program, ami szep es jo es mukodik (magyar, roman, angol, nemet) es esetleg olyant is tud, mint a google-translate, hogy szoveget is lefordit nekem?
-
jokerke86
tag
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet felvenni a beszelgeteseket? Mas ujabb telefonoknal markatol fuggetlenul telefonalas kozben az opcioknal altalaban megjelenik a "hivas rogzitese" menupont, az E63-masnal ezt nem kapom.
-
Airnold
tag
Sziasztok! A MobiPocket Reader elfutkos rajta? E61i-n ment, gondolom ezen is kéne, de nem vennék zsákbamacskát. Valakinek tapasztalat, vagy hajlandóság egy gyors telepítésre?
Előreisköszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Na de komolyra forditva a szot kb mindent tud amire szukseged van es meg olyanokat is amire nincs. Az E71 kisoccse, ki vannak belole szedve a felesleges dolgok, GPS 1x kellett volna eddig mindenaron, akkor ott volt a mobilnet es a google maps. Blacberrym nem volt es eddig csak nehany jart a kezemre, de akkor is csak rovid idore. Az E63 akkuja nagyon fasza, annal jobbat, izmosabbat nem hiszem, hogy valamelyik gyarto is adna a telefonjaval. A telom nagyon strapabiro, volt leejtve meg se kottyant neki es meg azt is kibirta, amikor odaadtam a 3 eves unokaocsemnek. A kijelzoje mindenfele fenyviszonyban nagyon szepen latszik, a gombok tapintasa pedig gumiszeru, nagyon kellemes es a meretei is megfeleloek. A Balckberrynek a billentyuzete eleg kopogos muanyagnak tunik. Szamomra fontos a gombok tapintasa, ilyen szempontbol az E63 nalam veri az E72-t is. Kezdesnek ennyi, mert mar igy is regenyt irtam, de ha van konkret kerdes akkor arra tudok valaszolni.

es erre meg nincs uj soft, de a regi is jol mukodik. Resetelni 1x reseteltem, de nem volt egy tul emlekezetes elmeny, kb 5 gombnyomas az egesz es nincs benne semi erdekes.