- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #803 üzenetére
Mondjuk én azt írtam hogy mikor átveszed nézd meg melyik sw van rajta.
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #801 üzenetére
Szóval elindítasz egy számot, és hol írja ki web'valk?
-
Folee
tag
válasz
Joker12345 #796 üzenetére
Az Üzenetek-en belül Opciók-Beállítások-SMS-Üzenetközpontok. Itt megnyomod az Opciók-at, majd Új üzenetközpont. A névhez azt írsz, amit akarsz (célszerű a szolgáltatód nevét), a számhoz pedig az üzenetközpont számát +36-tal kezdve, pl.: +36209300099.
A szolgáltatód üzenetközpontjának számát ellenőrizd le, hogy biztosan jól adtad-e meg. Ha így sem működik, akkor vidd vissza, hogy állítsák be. -
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #796 üzenetére
Nincs olyan hogy sim üzenet központ egyszerűen? Akkor szoftveres gond lehet. Hanyas verzó van rajta? *#0000#
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #794 üzenetére
Ez hogy lehet, Belerakom a sim kártyát és megy. Menj be a kommunik/üzenetek/opciók/beállítások/smsbe. Ott nézd meg a használt üz-központot, legyen sim-üz központon.
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #792 üzenetére
Magamra haragszom, hogy nem szóltam mielőtt megvetted. Menybe volt? Általában lehet kapni itt pesten nagykerben, de most csak házat láttam. Egy képet fel tudsz rakni róla. Ha működéssel, beállítással kapcsolatos kérdésed van akkor is írhatsz.
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #790 üzenetére
Ja igen fehér az nem gyári ház, ezért nem olyan jók a gombok. Csak kék, piros, és külföldön fekete színben létezett.
-
jokerke86
tag
válasz
Joker12345 #787 üzenetére
A 400-as szoft minimum legyen rajta es a nyelvnek megfeelo billentyuzet, akkor nem lehet bajod. Meg nem hallottam olyanrol h valakinek meghalt volna az e63-masa. Megiscsak egy E szerias Nokiarol van szo es nem egy szarbol-hugybol osszetakolt So***Er***-rol
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #787 üzenetére
Ne fogsz ha az üzletben megnézed melyik fut rajta. Legalább 400as legyen rajta.
-
Folee
tag
válasz
Joker12345 #781 üzenetére
Magyar nyelvvel és magyar billentyűzettel adják? Mert akkor okés is lehet a dolog, feltéve ha van hozzá gyári Nokia gari.
Ezt kérdezd meg, mielőtt megveszed.
Három eset lehetséges:
1. Magyar nyelvű a szoftvere, de a billentyűzet nem magyar (nincsenek ékezetes betűk). Valószínűleg átírták a product code-ot, és ráhekkeltek egy magyar szoftvert. Biztos, hogy nincs gyári gari és kínszenvedés vele sms-t vagy emailt írni, mivel nincsenek magyar ékezetes gombok.
2. Magyar a szoftver és a bill. is, de nincs gyári gari. Lásd 1. eset, de ezzel már legalább lehet gyorsan, kényelmesen gépelni.
3. Magyar szoftver és bill., gyári gari. Ez a legjobb variáció, de ezáltal a legdrágább is. -
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #781 üzenetére
Mivel külföldről rendelik figyelj hogy milyen szoftver van rajta. Ha nem 500as számú ne vedd át addig amíg fel nem frissítik. Mivel nem gyári garancia van rajta itthon nem fogadják el a nokiában ingyenes frissítésre. Így tudod megnézni *#0000#
-
jokerke86
tag
válasz
Joker12345 #779 üzenetére
En ferfi letemre a nem kicsi kezeimmel konnyeden tudok gepelni rajta. Rovidebb es hosszabb uzeneteknel is sokkal kenyelmesebb meg gyorsabb, amikor csak 1x kell a billentyut kell lenyomni a "c" betuert es nem 3x, es persze ha egy "a" utan egy "c"-t kell leirni, akkor nem kell varni a ketto kozott. A billentyuzete kifogastalan, gumirozott, kellemes tapintasu, jol megvilagitott. En meg forumoztam is a telefonommal (itt). A telefon a jelenelgi softtal nagyon megbizhato. Ami a kamerajat illeti az nalam sem volt szempont, mert arra megvan a megfello eszkozom, arra jo ha valamit hirtelen le akarsz fotozni, pl orarendet az egyetemen vagy jegyekrol a listat, de pl egy kirandulason vegig ezzel fotozni halott otlet.
A billentyukrol meg annyit, hogy kidomborodoak uh nagyon jol lehet erezni oket, nekem tobb mint feleve van meg, de ilyensmi h kopasnyom vagy karcolasok nincsenek rajta pedig nyomogatom eleget. Szerintem az esetleges 5 centis gyemantkemensegu borotvaeles kormeiddel is meg fog birkozni ha arra kerul sor.
Az egyetlen dolog ami miatt csorbult az imidzse, hogy mikor megvettem akkor meg egyeniseg volt ez a telefon, es ra egy vagy ket honapra a kocsog telefonszolgaltato (Orange) betette Best Deal-nek jol lehozva az arat, es igy elegge elterjedt itt Romaniaban. -
jokerke86
tag
válasz
Joker12345 #771 üzenetére
Na megneztem, hogy mi a konkurencia, es az X10 nem tunik ellenfelnek. Mondjuk csajosnak csajosabb, de az a szetcsusztathato bill valami olyannak nez ki, ami elromohat. Az akku resze szerintem letfontossagu, az egyik haver most vett egy HTC Desire-t, kicsit meg irigykedtem is ra, mivel 2x annyiba kerul, mint az enyem, de az irigysegem megszunt 2 nap alatt amikor a masik lemerult. O leg leg legjobb esetben 3 naponta tolti, rosszabb esetben meg naponta. Nekem ilyen bajaim nincsenek es nem is lesznek ezzel az eromuvel ami benne van. Az uj soft mostmar megbizhato, mukodik, nem fagy le, es a telefon nagyon gyors. Strapabiro is, kibirta a 3 eves unokaocsemet gond nelkul, es amikor foldhozvertem az aszfalton akkoris csak a sarka karcolodott meg, ami azota mar nem latszik annyira. Nem tom milyen muanyag, de mintha javitana magat. Uh szerintem nagyon jo vetel, a kovetkezom is symbianos qwerty-s nokia lesz, ha ezt majd megunom, de egyelore meg marad.
-
zorzy4
addikt
válasz
Joker12345 #771 üzenetére
Piros is van belőle. Mit akarsz tudni róla? A sony ericssont nem ismerem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest